Thread μισους απεναντι σε οποιαδηποτε κονσολα

Reaction score
5
Re: Απάντηση: Re: Νέα έκδοση PS3 για την Ευρώπη.

και έχω ακούσει ότι βγάζει άριστη ποιότητα.
Μου φαίνεται ότι έχεις γενικά ΑΚΟΥΣΕΙ μόνο και δεν έχεις ΔΕΙ ή ΠΑΙΞΕΙ καθόλου. Δυστυχώς αυτό σε κάνει εντελώς ΑΝΑΡΜΟΔΙΟ να δίνεις συμβουλές σε κόσμο για το αν πρέπει να πάρει ή όχι την συγκεκριμένη κονσόλα.
Θα σου πρότεινα να μείνεις στους σχολιασμούς των (έκπληξη!) ψευτοπαιχνιδο-DOWNLOADABLES, που τόσο σου αρέσουν. Εμ, αφού δεν έχει τίποτ' άλλο, τι να παίξει κανείς...
Και η αγορά οτιδήποτε ηλεκτρονικού ΔΕΝ είναι επένδυση! Δεν παίρνεις κάτι τώρα για να το έχεις ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ βγουν παιχνίδια! Έχεις ιδέα από OBSCOLESCENCE??
Επιτέλους!...με αυτά που διαβάζουμε εδώ μέσα...

Reaction score
0

Μου φαίνεται ότι έχεις γενικά ΑΚΟΥΣΕΙ μόνο και δεν έχεις ΔΕΙ ή ΠΑΙΞΕΙ καθόλου. Δυστυχώς αυτό σε κάνει εντελώς ΑΝΑΡΜΟΔΙΟ να δίνεις συμβουλές σε κόσμο για το αν πρέπει να πάρει ή όχι την συγκεκριμένη κονσόλα.
Θα σου πρότεινα να μείνεις στους σχολιασμούς των (έκπληξη!) ψευτοπαιχνιδο-DOWNLOADABLES, που τόσο σου αρέσουν. Εμ, αφού δεν έχει τίποτ' άλλο, τι να παίξει κανείς...
Και η αγορά οτιδήποτε ηλεκτρονικού ΔΕΝ είναι επένδυση! Δεν παίρνεις κάτι τώρα για να το έχεις ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ βγουν παιχνίδια! Έχεις ιδέα από OBSCOLESCENCE??
Εγώ σου προτείνω να παραμείνεις στις βασικές αρμοδιότητές σου ώς MOD και να μην χρησιμοποίσεις την δύναμή σου για να προπαγανδίζεις μια κονσόλα εδώ.

Γιαυτό ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ούτε συμβουλές ούτε απειλές για αυτά που θα λέω.

ΥΓ
Ναι, όσα review έχω διαβάσει λένε πολύ θετικά πράγματα για το ps3 ώς BR σε σχέση με τα άλλα και θα ακουστεί αυτό άσχετα αν δεν σου αρέσει.

Reaction score
5
Re: Νέα έκδοση PS3 για την Ευρώπη.

Τι σχέση έχει που είμαι MOD βρε; Στις ασυναρτησίες σου απαντώ. Ποιά κονσόλα προπαγανδίζω; ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ!!! :lol:
Εκτός από μειωμένης νοημοσύνης είσαι και αστοιχείωτος! :lol:
Έχε χάρη που έχω αποφασίσει από καιρό να μην ασχολούμε με κάτι τυπάκια σαν κι εσένα. Γιατί αλλιώς δεν σε ξέπλενε ούτε ο Αμαζόνιος! :lol:

Τουλάχιστον η Sony σου δίνει κανα παιχνιδάκι δωρεάν ή τσάμπα σφαδάζεις για χάρη τους; :lol:

(Και πρόσεχε τι θα πεις, γιατί έχω δουλέψει για την SCEE!)

Reaction score
164

Ναι, όσα review έχω διαβάσει λένε τρομερά θειικά πράγματα για το ps3 ώς BR και θα ακουστεί αυτό άσχετα αν το θες ή όχι.
Για πες μας ένα review που λέει "τρομερά θεϊκά πράγματα" για το PS3... wall_1

Δηλαδή για να καταλάβω, οι mod δεν μπορούν να παίρνουν θέση στη συζήτηση; Δεν μπορούν να λένε την άποψή τους; Γιατί η άποψή του είναι προπαγάνδα υπέρ μιας κονσόλας και δεν είναι η δική σου που δεν μας λες τόσο καιρό ποιά είναι τα... τρομερά θεϊκά παιχνίδια του PS3; Γιατί δεν πρέπει να λέει ότι μας έχεις φλομώσει στα "άκουσα" και "μου είπανε", ενώ ποτέ δεν λες τι είδες εσύ ο ίδιος ή δεν δίνεις κάποια αξιόπιστη πηγή;

Τελικά το PS3 το πήρες πίσω από το παιδάκι που του το έδωσες; :happy_5:
Αφού μας συμβουλεύεις να το αγοράσουμε γιατί είναι φοβερό, γιατί δεν πας να αγοράσεις και εσύ ένα;

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νέα έκδοση PS3 για την Ευρώπη.

Όχι, δεν είναι το ίδιο. Υπάρχουν παιχνίδια που ξεχωρίζουν μόνο και μόνο για τα γραφικά τους, μια ταινία όσο καλά εφέ και αν έχει αν το σενάριο είναι απ' τα σκουπίδια και οι ηθοποιοί ατάλαντοι (και ο σκηνοθέτης Bay ή Emmerich :happy_5: ) δεν βλέπεται.
Αν δεν εχει ενδιαφέρον το παιχνίδι οσο καλα και να είναι τα γραφικά του το βαριέσαι.
Εδώ ακόμα και παιχνιδια που εχουν βγει Νο 1,2,2,3 εχουν αρέσει η μισηθεί από τους χρηστες ( ανεξαρτητα αν εχουν καλύτερα η χειρότερα γραφικά) λογο της καλής τους η της κακής τους πλοκής ( σαν τα κινηματογραφικά σικουελ)

Οντως Bay και Emmerich ( ειδικα ο πρωτος) είναι… αστα να πάνε
:happy_5:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Νέα έκδοση PS3 για την Ευρώπη.

Για να παίζεις ποιά πιχνίδια; Το... Full Auto; :happy_5:
Καλά ρε 'συ αυτό μπηχτή για 'μένα ήταν πάλι? :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
164
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νέα έκδοση PS3 για την Ευρώπη.

Αν δεν εχει ενδιαφέρον το παιχνίδι οσο καλα και να είναι τα γραφικά του το βαριέσαι.
Εδώ ακόμα και παιχνιδια που εχουν βγει Νο 1,2,2,3 εχουν αρέσει η μισηθεί από τους χρηστες ( ανεξαρτητα αν εχουν καλύτερα η χειρότερα γραφικά) λογο της καλής τους η της κακής τους πλοκής ( σαν τα κινηματογραφικά σικουελ)
Χαρακτηριστικό παράδειγμα το Call Of Duty 3: Καλύτερο τεχνικά από το 2, χειρότερο σαν παιχνίδι.

Reaction score
0

Τι σχέση έχει που είμαι MOD βρε; Στις ασυναρτησίες σου απαντώ. Ποιά κονσόλα προπαγανδίζω; ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ!!! :lol:
Εκτός από μειωμένης νοημοσύνης είσαι και αστοιχείωτος! :lol:
Αν τις συμβουλές και προειδοποιήσεις για το τι θα αναφέρω μου τις έδωσες ως χρήστης, τότε είσαι εντελώς για κλάματα.

Δεν είναι δουλειά σου ρε φίλε να το παίζεις mod και να απαγορεύεις την αναφορά σε review από όλο τον κόσμο για κανένα θέμα ... είναι ηλίθιο -βλακώδες και δεν σου έδωσε κανένας το δικαίωμα να το κάνεις.
(μάθε 2-3 βασικά πράγματα για το πως δουλεύουν και τι γράφουν στα forum, μετά γίνε mod , και τότε έλα να μας κάνεις κουμάντο στο τι θα λέμε.
Αλλιώς να το βουλώνεις.)

Επίσης δεν έχεις το δικαίωμα να βρίζεις τόσο χοντρά, οπότε πές στον εαυτό σου τον MOD να τιμωρήσει τον χρήστη για τις γελοιότητες που είπε εδώ.

ΥΓ
βέβαια έχω βεβαιότητα ότι δεν θα γίνει τίποτα ... απλά το είπα για να φανεί πιο πολύ η ξεφτίλα.

Reaction score
0
Απάντηση: Νέα έκδοση PS3 για την Ευρώπη.

Παιδιά ανακαιφαλαιώνω γιατί έχουμε βγεί εκτός θέματος.......blizard όσο και να επιμένεις το PS3 δεν έχει καλύτερη εικόνα από τα Sony BDP-S1E & Pioneer BDP-LX70........το Xbox 360 είναι στην αγορά 1 χρόνο πριν από το PS3 και είναι λογικό να έχει περισσότερα και καλύτερα παιχνίδια.......μετά από κάνα χρόνο τα ξαναλέμε.......κι όσο για τα καμένα Xbox 360 αφού η M$ τα αλλάζει πού είν' το πρόβλημα?..........το PS3 είναι ακριβό για κονσόλα αλλά έχει καλή σχέση τιμής/απόδοσης ως blu-ray player/media center........

Reaction score
164

Αν τις συμβουλές και προειδοποιήσεις για το τι θα αναφέρω μου τις έδωσες ως χρήστης, τότε είσαι εντελώς καραγκιόζης.

Δεν είναι δουλειά σου ρε φίλε να το παίζεις mod και να απαγορεύεις την αναφορά σε review από όλο τον κόσμο για κανένα θέμα ... είναι ηλίθιο -βλακώδες και δεν σου έδωσε κανένας το δικαίωμα να το κάνεις.
(ζήτα να σε κάνουν mod για να μας κάνεις μετά κουμάντο στο τι θα λέμε)

Επίσης δεν έχεις το δικαίωμα να βρίζεις τόσο χοντρά, οπότε πές στον εαυτό σου τον MOD να τιμωρήσει τον χρήστη για τις γελοιότητες που είπε εδώ.

ΥΓ
βέβαια έχω βεβαιότητα ότι δεν θα γίνει τίποτα ... απλά το είπα για να φανεί πιο πολύ η ξεφτίλα
Εδώ είναι με τους αυστηρούς κανόνες; Εδώ είναι που δεν βρίζουμε; Από εδώ έγινε ban χρήστης επειδή χρησιμοποίησε το επίθετο "γραφικός";

Reaction score
0

Blizard έχεις μία επίπληξη......την επόμενη φορά infraction points.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Νέα έκδοση PS3 για την Ευρώπη.

Blizard έχεις μία επίπληξη......την επόμενη φορά infraction points.
Δεν μπορώ να την δεχτώ ...

EDIT:
τεσπα... αν και άργησες αρκετά, πρέπει να σβήσω όσα είπα.
(τα έχω φυλάξει για την επόμενη φορά όμως :) )

Reaction score
0

Ak1s έχεις κι εσύ μία επίπληξη.......

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέα έκδοση PS3 για την Ευρώπη.

Οχι μόνο δεν τιμωρήσατε το "μειωμένης νοημοσύνης και αστοιχείωτος" που λέχτηκε εναντίων μου , αλλά δείχνετε με την πράξη σας ότι το δέχεστε κιόλας.
Άδικα προτρέχεις.

Reaction score
0

Οκ, τo έκανα edit ... συγνώμη αλλά έχω φορτώσει από όσα έχω δει αλλού και δεν θέλω πολύ.

Εδώ είναι με τους αυστηρούς κανόνες; Εδώ είναι που δεν βρίζουμε; Από εδώ έγινε ban χρήστης επειδή χρησιμοποίησε το επίθετο "γραφικός";
Την λέξη που σε ενόχλησε την έσβησα αμέσως μόνος μου (40 sec μετά) και είχε προηγηθεί το "μειωμένης νοημοσύνης".

ΥΓ
Επίσης πρέπει να είμαστε και λίγο λογικοί... δεν μπορεί να πέσει ban σε MOD εύκολα, υπάρχουν και κάποιοι άγραφοι κανόνες που δεν θα αλλάξουν ποτέ.

Καλό είναι να συνεχίσετε την αυστηρότητα προς τους χρήστες εδώ, αλλά να έχετε και πολύ αυξημένη προσοχή στο τι θα λένε ή θα υπονοούνε οι συντονιστές εναντίων τους.

Reaction score
62

Προτείνω σε όλους ανεξαιρέτως, πρίν κάνουν η πούν οτιδήποτε να το σκεφτούν διπλά. Βέβαια του έχω πει άλλες 1.000.000 φορές, αλλά που θα πάει!! Θα σας πείσω...

Reaction score
0

Όλα τα άσχετα posts θα μεταφερθούν στο thread "Μίσος για τις κονσόλες"..........είναι κρίμα να χαλάμε τα threads με τα ίδια και τα ίδια.......

Reaction score
62
Re: Απάντηση: Νέα έκδοση PS3 για την Ευρώπη.

Όλα τα άσχετα posts θα μεταφερθούν στο thread "Μίσος για τις κονσόλες"..........είναι κρίμα να χαλάμε τα threads με τα ίδια και τα ίδια.......
Συμφωνώ...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.968
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas