Thread μισους απεναντι σε οποιαδηποτε κονσολα

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Thread μισους απεναντι σε οποιαδηποτε κονσολα

Αντε ελα, που να τα βαλω και με τις 75?:happy_9:
Μη μου πεις οτι δυσκολευεσαι? Εχω δει ενα "ντοκυμανταιρ" που ο αλλος τα εβαλε με 100 και βγηκε νικητης!!! :crazy_3:

Reaction score
0
Μην πιστευεις στις "ταινιες" smouth.
Bαλτα εσυ με 50 -60 και και ασε μου εμενα οτι περισσεψει.
To στρωμα μην ξεχασεις .
Και 2 μπιτονια μπιτζινα 100ρα.:happy_5:

Reaction score
0
Απάντηση: Thread μισους απεναντι σε οποιαδηποτε κονσολα

Καλά ρε 'σείς τα 'χετε παίξει τελείως...........τι κάνετε ωρεεεεεεεεέ?...........προσπαθείτε να πείσετε τον blizard ν 'αλλάξει τακτική?..........στις 4:00 το πρωί?........δεν υπάρχει περίπτωση...........έτσι κι αλλιώς το έχει δηλώσει άπειρες φορές...........τι κι αν είστε Admin/Διαχειριστής/Συντονιστής.........τίποτα δεν θα καταφέρετε.......ο άνθρωπος προτιμάει να φάει το ban απ' το ν' αλλάξει τακτική..........δικαίωμά του.......δεν ξέρω αν έχει δίκιο, δεν με ενδιαφέρει αν έχει δίκιο..........εγώ πάντως το PS3 το έχω και κάθεται και το ξεσκονίζω κάθε μέρα(και ξοδεύω και λεφτά στα swiffer :happy_9:)........ακόμα κι εγώ να ήμουν(είτε όταν ήμουν απλό μέλος, είτε τώρα που είμαι Συντονιστής) αν έλεγα κάτι κι έβλεπα ότι το 99% των χρηστών δεν ενδιαφέρεται, θα σταματούσα να το επαναλαμβάνω......όχι για να μην τσακώνομαι με τους άλλους, ούτε για το ban(που έτσι κι αλλιώς δεν θα φάω ποτέ, όχι τίποτα άλλο....ποιός χαζός θα πάρει την θέση μου? :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1:)........αλλά για να μην χαλάω τα threads........αυτά είχα να πώ.......ευχαριστώ που με ακούσατε....:happy_4:

Reaction score
0
:crazy_1: :crazy_1: :crazy_1:

Ζηλέψατε το Hi-end audio ε; Όσο και να προσπαθήσετε δεν τους φτάνετε... "happy_1"

Απλά μια παρατήρηση θέλω να κάνω: το κάθε web forum δεν είναι η New England Journal of Medicine. Αν κάποιος θέλει να γράφει βλακείες είναι δικαίωμά του, και τα υπόλοιπα μέλη του forum από την πλευρά τους θα τον διορθώσουν και θα τον κράξουν (εντός κάποιων ορίων πάντα, τα οποία πρέπει να τίθενται από τους συντονιστές). Αν αυτός επιμένει, δεν νομίζω ότι παραπλανά κανέναν, οπότε δεν μπορώ να διαβάζω αστειότητες για την προστασία των μελών του Avsite από την παραπλάνηση.
Το Avsite χρειάζεται προστασία από τέτοια θέματα-μπάχαλα που το εξευτελίζουν και τίποτα άλλο. Κατηγορία games με τέτοιες συνθήκες είναι σαν να μην υπάρχει. Οι δε διακηρύξεις περί αυστηροποίησης πήγαν στο βρόντο, κλασσικά πράγματα...

Χαλάσατε και το καταπληκτικό θέμα του Bantas, όχι τίποτα άλλο.

Reaction score
0

:crazy_1: :crazy_1: :crazy_1:

Ζηλέψατε το Hi-end audio ε; Όσο και να προσπαθήσετε δεν τους φτάνετε... "happy_1"

Χαλάσατε και το καταπληκτικό θέμα του Bantas, όχι τίποτα άλλο.

:crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Thread μισους απεναντι σε οποιαδηποτε κονσολα

Στο εχω ξαναπει. Δεν μπορεις να κανεις ολους να ασπαστουν την αποψη σου. Ποσο περισσοτερο να σου πουν "εχεις δικιο" ή "συγνωμη". Οσο προσπαθεις να πεισεις για κατι τοσο θα δεχεσαι επιθεσεις. Οπως φυσικα κανεις κι εσυ. Οσο σε επιτιθενται τοσο αντιδρας.
Προσπαθησε να κερδισεις τον σεβασμο. Ποια τακτικη εννοεις? Δηλαδη ακολουθεις καποια τακτικη? Παντως μεχρι στιγμης δεν σου εχει βγει σε καλο! Μηπως να αλλαζες τακτικη? Ή ακομα καλυτερα, μηπως να μην ακολουθουσες καμια τακτικη? Δεν εισαι σε πολεμο! Σε forum εισαι και λεμε διαφορα να περασει η ωρα.
Εγώ συμφωνώ μαζί σου.

3 μήνες του τα γράφω είτε με το καλό, είτε με το άγριο όπως σήμερα...

Το πιο εύκολο είναι να φάει ένα 10ήμερο ban και μετά μια οριστική διαγραφή και να ηρεμήσουμε...

Το δύσκολο είναι να του δείξουμε ότι με λίγη προσοχή στα γραφόμενά του θα αποκτήσει και αξιοπιστία και θα βοηθήσει και κάποια νέα μέλη που ψάχνονται...

Το απόλυτο και το πολύ το "κύριε ελέησον" δεν αντέχεται με τίποτα. Ακόμα και links με απόψεις άλλων από άλλα φόρα βοηθούν τις συζητήσεις. Το "είναι τέλειο γιατί όλοι το λένε" σπάει τα νεύρα και οδηγεί ακόμα και ανθρώπους που έχουν πάνω κάτω την ίδια άποψη να συντάσσονται στο αντίπαλο στρατόπεδο...

Ψυχολόγοι δεν θα γίνουμε αλλά μέσα από τα γραπτά μας δίνουμε μια κατεύθυνση. Η κατεύθυνση που έχει το avsite είναι ότι δεν υπάρχουν "γκουρού" και τα ψάχνουμε όλα παρουσιάζοντας και τα θετικά και τα αρνητικά κάθε τεχνολογίας. Δεν είμαστε site ούτε του xbox ούτε του ps3...

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νέα έκδοση PS3 για την Ευρώπη.

Και μετά από 12 ώρες που ειχα να μπω ιδού η συνέχεια της ντροπής του ψευδούς και της συκοφαντίας .

Συντονιστές είναι, και αν διαβάσεις με πιέζουν ξεκάθαρα και με άσκημο τρόπο για να μην γράφω απλά πράγματα , σαν το συγκεκριμένο.
.
Μάλιστα .
Ψέματα και τιποτα άλλο που σκοπο εχουν να κερδίσουν τις εντυπώσεις .
Ξανθοπουλος με αυτά δεν γίνεσαι.

Εδώ οι παράλογες απαιτήσεις τους επειδή είπα ότι το ps3 είναι άριστο BR player… είναι δυνατόν να μου απαγορεύσουν αυτό το πράγμα ?
http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=523626&postcount=241
Συνέχεια του ψεύδους καθως , κανενας δεν σου εχει απαγορεύσει τιποτα ( αλλα να είχαμε να λέγαμε)
Χωρια που το λινκ που παραθέτεις δεν εχει καμια σχεση με αυτό που υποστηρίζεις που επισης δεν το κανεις και αυτό πρωτη φορα. ( δηλαδή να παραθέτεις λινκ που δεν εχουν καμία σχεση με την ερμηνεία που τους δίνεις)

Και εδώ κάποιος «δικός» τους που λέει το ίδιο…
http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=509387&postcount=222
Και δεν με ενδιαφέρει αν έλεγε αλήθεια ή έκανε λάθος, αλλά τον θεωρούν οι ίδιοι αξιόπιστο (όταν τους συμφέρει τουλάχιστον) , το είχα ακούσει και σε αρκετά review, δεν είχα δει άλλη αντίθετη γνώμη, οπότε το θεώρησα άξιο αναφοράς .
Φυσικά η φράση "δικος τους" δειχνει το πνευμα πολέμου που εχει κυρίευση το μυαλο σου , καθως βλέπεις μπροστα σου εχθρους και φιλους.
Η συνεχεία του μηνύματος σου όμως δεν σε κανει να αναρωτηθείς γιατι ( και καλα τον δικο μας ) δεν του επιθετόμαστε όπως λες , αλλα το κάνουμε μονο σε σενα ;
Προσπάθησες να δεις πως παραπάνω ο Giorgio απλως καταθέτη την αποψη του;
Δεν σημαίνει πως πρεπει υποχρεωτικά να συμφωνουμε μαζι του και προπάντων δεν προσπαθεί σε κάθε κειμενο του να βγαλει νομοσχεδιο όπως προσπαθείς να κάνεις εσυ.
Αν το εβλεπες αυτό θα καταλάβαινες πως ο καθενας μπορει να λεει την γνωμη του χωρις να γινετε εριστικός όπως εσυ και χωρις να κατηγορεί με ψεματα περι απαγορεύσεων και αλλα φαιδρά.

Οι άνθρωποι απλά θέλουν να επιτεθούν και να μου επιβάλουν να μην μιλάω άσχετα αν αυτό που λέω είναι αλήθεια… και το κάνουν σε θέματα που έχω ξεκάθαρο δίκιο δηλαδή , απορώ πραγματικά γιατί δεν έχει τύχει σε άλλα που και εγώ σαν άνθρωπος θα έχω λάθος.
Τα ψεματα και οι συκοφαντίες συνεχίζονται.
Αλλα σε αυτην την φαση ανακαλύπτω για μια άλλη φορα την αιτια των ψεμάτων σου.
και το κάνουν σε θέματα που έχω ξεκάθαρο δίκιο
Εάν ειχες εστω και μια υποψία ότι πιθανον να μην είναι τοσο ξεκάθαρο το δικιο σου ισως να γλιτώναμε από πολλούς πονοκεφάλους.

Reaction score
6

Η τακτική είναι να γράφω αυτά που θεωρώ αλήθεια (πχ εδώ ότι είναι άριστο player) , και θέλω να αντιμετωπίσω την δικά τους τακτική για να μου το απαγορέψουν.
Όλοι με αυτό ξεκινάμε . Να γράψουμε αυτό που θεωρούμε αληθεια .
Αλλα αυτό δεν σημαινει ότι πρεπει να την επιβάλουμε κιολας όπως πηγες να ξανακάνεις χτες σ εμένα.

Για οσους τους ξεφυγε παρακολουθήστε την παρακάτω στιχομυθία.
Ρωταει το μέλος Dkmaster

Dkmaster
Παιδιά μιας που εσείς τσιμπήσατε το PS3, τελικά τα λεφτά του τα αξίζει ή να περιμένουμε το 2010 τα Χριστούγεννα μπας και κάνει 200 ευρώ για να το πάρουμε?

Απαντω εγω λεγοντας απλως την αποψη μου.

Cinemusic
Με παιχνίδια δεν ασχολούμαι και ετσι δεν θα σου πω τίποτα.
( υπαρχουν αλλοι ποιοι σχετικοί )
Ως player όμως δεν θα στο πρότεινα με τιποτα.
Υπαρχουν αυτην την στιγμη player και από την Sony αλλα και από την Pioneer ( κοιτα στην αντίστοιχη κατηγορια) που είναι πλήρη εξοπλισμένα όπως ακριβώς θα επρεπε.
Θα μου πεις πως αυτά είναι πιο ακριβα .
Ναι , αλλα γιατι να αγορασεις τωρα κατι μετριο που κανει 600 ευρω, την στιγμη που μπορεις να περιμενεις λιγο καιρο ακομα και να παρεις με τα ιδια λεφτα ένα κορυφαίο player;
Όπως και να έχει η συμβουλή μου είναι να περιμένεις

Και μπαινει bliz στην μεση σφηνα να μου ζητήσει τον λογο γιατι το λεω αυτό.

Blizard
Τι δεν έχει το ps3 που έχουν τα άλλα? και έχω ακούσει ότι βγάζει άριστη ποιότητα.
Είναι και software 100%, που σημαίνει ότι είναι δυνατή κάθε βελτίωση στο μέλλον ...
Και εγώ προτείνω να περιμένει όποιος μπορεί να τα «πάρει» από την μείωση τιμής που μπορεί να γίνει σε λίγο.
(αν και κατά την γνώμη μου δεν θα πειράξει, μόλις το δεις πιο πιθανό είναι να στενοχωρηθείς που δεν το είχες πάρει και νωρίτερα)

Ήμαρτον .
Θα πρεπει να απολογηθω για την αποψη μου σε σένα;
Εγω δεν ειμαι σονακιας ,θα με κανει εσυ με το ζορι επειδή εχεις φαει κόλλημα;

Και επειδή καποιοι δεν είναι σονακηδες καταλήγεις με το συνηθισμένο σου ψεμα
Η τακτική είναι να γράφω αυτά που θεωρώ αλήθεια (πχ εδώ ότι είναι άριστο player) , και θέλω να αντιμετωπίσω την δικά τους τακτική για να μου το απαγορέψουν.
Φυσικα και ξερω πως όλα τα παραπανω στον βρόντο πηγαίνουν καθώς εσυ θα συνεχίσεις το βιολι σου.
Δεν μου κάνει πλεον τιποτα εντύπωση σε σενα .
Ακομα και το γεγονος του φανατισμού για πραγματα που δεν εχεις γνωρίσει.

Τι δεν έχει το ps3 που έχουν τα άλλα? και έχω ακούσει ότι βγάζει άριστη ποιότητα.

Reaction score
1

Ας μην το συνεχισουμε. Μην ριχνουμε λαδι στη φωτια. Πιστευω οτι ο bliz πηρε το μηνυμα. Ουτως η αλλος και αυτος ειπε οτι δεν του αρεσει αυτο που γινεται. Ας το αφησουμε να δουμε που θα παει...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Re: Απάντηση: Thread μισους απεναντι σε οποιαδηποτε κονσολα

Ας μην το συνεχισουμε. Μην ριχνουμε λαδι στη φωτια. Πιστευω οτι ο bliz πηρε το μηνυμα. Ουτως η αλλος και αυτος ειπε οτι δεν του αρεσει αυτο που γινεται. Ας το αφησουμε να δουμε που θα παει...
+1

Reaction score
0

Ρωταει το μέλος Dkmaster...
Απαντω εγω λεγοντας απλως την αποψη μου.....
Και μπαινει bliz στην μεση σφηνα να μου ζητήσει τον λογο γιατι το λεω αυτό.

Blizard
Είναι και software 100%, που σημαίνει ότι είναι δυνατή κάθε βελτίωση στο μέλλον .......

Cinemusic - Ανδρεας
Ήμαρτον .
Θα πρεπει να απολογηθω για την αποψη μου σε σένα;
Εγω δεν ειμαι σονακιας ,θα με κανει εσυ με το ζορι επειδή εχεις φαει κόλλημα;
Είναι δυνατόν να λές ρε φίλε ότι σου "ζήτησα το λόγο" , σου "επιβάλω" , "σφήνα" επειδή είπα πως έχω ακούσει ότι το ps3 είναι άριστο player ????
(Για κάποιο λόγο έχετε χάσει την δυνατότητα λογικής επεξεργασίας αυτών που γράφω και ώς αποτέλεσμα βλέπετε φαντάσματα.)

Απλά σκέψου ότι αν έκρυβα αυτό που θεωρώ αλήθεια από φόβο για όσα ακολουθούν εναντίων μου, θα ήμουν συνεργός σε παραπληροφόρηση...
Δεν σε πρόσβαλα ούτε εκφράστηκα με λάθος τρόπο, αλλά έπρεπε να πώ και την άλλη άποψη σε αυτόν που ρώτησε, δεν υπάρχει μόνο η δική σου.

--------------------------

Και το κώλυμα που λές για εμένα το έχετε φάει χοντρά ... με κίνδυνο μάλιστα να κάνετε ζημιά στην σωστή ενημέρωση των user.

1)Ο giorgio-n κάνει σοβαρά και αποδεκτά review σε δεκάδες ταινίες εδώ θεωρώντας ότι το ps3 είναι άριστο player ...
Πού ήσουν να τον ενημερώσεις ότι υπάρχει πολύ καλύτερο BD-player τελικά και οι συγκρίσεις με το HD-DVD θα ήταν αλλιώς αν δεν είχε ps3 ???

2)Τώρα λές στο φίλο που ρώτησε να μην πάρει ps3 γιατί υπάρχουν καλύτερα...
Που είναι ο giorgio να σε διορθώσει και να πει ο ίδιος ότι είναι άριστο ?
(για να γλυτώσω και εγώ το «κράξιμο» ?)

ΥΓ
Εγώ ήμουν 100% σωστός ... ανέφερα ότι υπάρχει άλλη άποψη στο παιδί που ρώτησε γιατί την θεωρώ σωστή και πρέπει να ξέρει ότι δεν συμφωνούν οι πάντες μαζί σου.
Ήσασταν λάθος από την αρχή , δεν είναι δυνατόν σε ελεύθερο forum να έχετε πρόβλημα με ότι είπα .... αυτός ο παραλογισμός πρέπει να σταματήσει εδώ.

Reaction score
62

Είναι δυνατόν να λές ρε φίλε ότι σου "ζήτησα το λόγο" , σου "επιβάλω" , "σφήνα" επειδή είπα πως έχω ακούσει ότι το ps3 είναι άριστο player ????
(Για κάποιο λόγο έχετε χάσει την δυνατότητα λογικής επεξεργασίας αυτών που γράφω και ώς αποτέλεσμα βλέπετε φαντάσματα.)

Απλά σκέψου ότι αν έκρυβα αυτό που θεωρώ αλήθεια από φόβο για όσα ακολουθούν εναντίων μου, θα ήμουν συνεργός σε παραπληροφόρηση...
Δεν σε πρόσβαλα ούτε εκφράστηκα με λάθος τρόπο, αλλά έπρεπε να πώ και την άλλη άποψη σε αυτόν που ρώτησε, δεν υπάρχει μόνο η δική σου.

--------------------------

Και το κώλυμα που λές για εμένα το έχετε φάει χοντρά ... με κίνδυνο μάλιστα να κάνετε ζημιά στην σωστή ενημέρωση των user.

1)Ο giorgio-n κάνει σοβαρά και αποδεκτά review σε δεκάδες ταινίες εδώ θεωρώντας ότι το ps3 είναι άριστο player ...
Πού ήσουν να τον ενημερώσεις ότι υπάρχει πολύ καλύτερο BD-player τελικά και οι συγκρίσεις με το HD-DVD θα ήταν αλλιώς αν δεν είχε ps3 ???

2)Τώρα λές στο φίλο που ρώτησε να μην πάρει ps3 γιατί υπάρχουν καλύτερα...
Που είναι ο giorgio να σε διορθώσει και να πει ο ίδιος ότι είναι άριστο ?
(για να γλυτώσω και εγώ το «κράξιμο» ?)

ΥΓ
Εγώ ήμουν 100% σωστός ... ανέφερα ότι υπάρχει άλλη άποψη στο παιδί που ρώτησε γιατί την θεωρώ σωστή και πρέπει να ξέρει ότι δεν συμφωνούν οι πάντες μαζί σου.
Ήσασταν λάθος από την αρχή , δεν είναι δυνατόν σε ελεύθερο forum να έχετε πρόβλημα με ότι είπα .... αυτός ο παραλογισμός πρέπει να σταματήσει εδώ.

Δεν μπορώ να καταλάβνω γιατί θεωρείς οτι υπάρχει θεωρία συνωμοσίας απέναντί σου... πρέπει να καταλάβεις ότι ορισμένοι είναι εναντίων σου, όχι γι' αυτά που λές (αν και ορισμένες φορές είναι υπερβολικά), αλλά για τον τρόπο που τα λές και τα τεκμηριώνεις, που είναι τέτοιος, ωστέ χάνεις και το δίκιο σου πολλές φορές. Το οτι δεν σε ΒΑΝάρουν, πράγμα, που μου δίνεις την εντύπωση ότι το επιθυμείς :)crazy_1:), είναι γιατί πριστεύουμε ότι έχεις τη δυνατότητα να προσφέρεις σ' αυτό στο fomum και στην κατηγορία και το έχεις αποδείξει. Μην βλέπεις λοιπόν παντού "καινά δεμόνια" και προσπάθησε να καταλάβεις αυτό που σου λέμε...

Reaction score
6

Ναι καλα…
Δεν περιγράφω αλλο….
Μπάφιασα

Reaction score
14
Λόγω περιορισμένου χρόνου θα πώ δυό κουβέντες μια και αναφέρθηκε το όνομά μου..
Εξακολουθώ να πιστεύω πως το ps3 είναι ένα πάρα πολύ καλό player..
Αλλά από την στιγμή που το απέκτησα σταμάτησα να ασχολούμαι.
Μέχρι να το αγοράσω είχα δεί τα πρώτα Panasonic και Samsung..
Είναι σαφέστατα καλύτερο από αυτά..
Αλλά έχουν βγεί καινούρια !! Δεν γνωρίζω περισσότερα..

Όσο για τα reviews σε bd από το ps3 έχοντας πάρει από κάποιους δίσκους την τέλεια εικόνα ,συμπεραίνω πως όταν βλέπω μια κατώτερης ποιότητας εικόνα με ίδιο τύπο κωδικοποιήσης δεν ευθύνεται το player αλλά το software..
Για αυτό το λόγο πιστεύω πως οι απόψεις μου πάνω στην κριτική εικόνας hd δίσκων είναι όσο το δυνατόν πιο αξιόπιστες..Γιατί έχω σημεία αναφοράς ανεξαρτήτως εξοπλισμού και μηχανημάτων..

Reaction score
0
θα ανοίξω άλλο topic για το θέμα γιατί έχεις κάνει πολλά review και κρητικές για την ποιότητα σε σχέση με το HD-DVD , και θα αλλάξουν αρκετά πράγματα αν τελικά υπάρχουν καλύτερα player από το ps3!!!
Δεν μπορώ να καταλάβνω γιατί θεωρείς οτι υπάρχει θεωρία συνωμοσίας απέναντί σου... πρέπει να καταλάβεις ότι ορισμένοι είναι εναντίων σου, όχι γι' αυτά που λές (αν και ορισμένες φορές είναι υπερβολικά), αλλά για τον τρόπο που τα λές και τα τεκμηριώνεις, που είναι τέτοιος, ωστέ χάνεις και το δίκιο σου πολλές φορές.
Τέσπα , αυτό που ακολουθεί είναι το κείμενο που σαν έκανε να λυσάξετε και δεν έπρεπε να το έγραφα ...
Είναι λάθος ? ρώτησε κανείς για τεκμηρίωση ή που τα άκουσα ?
Η μήπως αρχισατε το (αχαρακτήριστο για εμένα) τροπάρι του να μην μιλάω αν δεν έχω δει?
"Blizard said:
Είναι και software 100%, που σημαίνει ότι είναι δυνατή κάθε βελτίωση στο μέλλον .......
Για εμένα είναι απαράδεκτο και γελοίο να αφήσω τον άνθρωπο που ρώτησε με την μία μόνο άποψη του διαχειριστή και να μην αναφέρω την άλλη (πολύ αξιόπιστη μάλιστα) που υπάρχει.

Αυτό το κάνετε συνεχώς παιδιά , και επειδή σας ξεκαθάρισα ότι δεν θα σταματήσω να αναφέρω πράγματα σαν το παραπάνω , ούτε μπορεί να γίνει πιο μαλακός ο τρόπος μου από όσο βλέπεις να είναι , να αποφασίσετε αν θα το ανεχτείτε η όχι.
Αν είναι να έχουμε το ίδιο βιολί συνέχεια, είναι ασέβεια και προς εμένα και προς το κόσμο που διαβάζει το forum.

Εάν ειχες εστω και μια υποψία ότι πιθανον να μην είναι τοσο ξεκάθαρο το δικιο σου ισως να γλιτώναμε από πολλούς πονοκεφάλους.
Αν είχα υποψία ότι ακόμα και οι άσχετοι με το θέμα δεν μπορούν να καταλάβουν έυκολα ότι έχω δίκιο, δεν θα επέμενα τόσο πολύ....

Το δύσκολο είναι να του δείξουμε ότι με λίγη προσοχή στα γραφόμενά του θα αποκτήσει και αξιοπιστία και θα βοηθήσει και κάποια νέα μέλη που ψάχνονται...
Ξαναλέω ότι δεν με ενδιαφέρει ιδιέτερα η αξιοπιστία μου... αυτά που λέω εξάλου είναι απλά για να βοηθήσουν κάποιον που τα διαβάζει να σχηματίζει γνώμη μόνος του.
Πιστεύω ότι είναι όλα αλήθεια , και όποιος τολμήσει να πει κάνει άλλο έχει σωστή απάντηση.

Reaction score
6

Λόγω περιορισμένου χρόνου θα πώ δυό κουβέντες μια και αναφέρθηκε το όνομά μου..
Εξακολουθώ να πιστεύω πως το ps3 είναι ένα πάρα πολύ καλό player..
Αλλά από την στιγμή που το απέκτησα σταμάτησα να ασχολούμαι.
Μέχρι να το αγοράσω είχα δεί τα πρώτα Panasonic και Samsung..
Είναι σαφέστατα καλύτερο από αυτά..
Αλλά έχουν βγεί καινούρια !! Δεν γνωρίζω περισσότερα..

Όσο για τα reviews σε bd από το ps3 έχοντας πάρει από κάποιους δίσκους την τέλεια εικόνα ,συμπεραίνω πως όταν βλέπω μια κατώτερης ποιότητας εικόνα με ίδιο τύπο κωδικοποιήσης δεν ευθύνεται το player αλλά το software..
Για αυτό το λόγο πιστεύω πως οι απόψεις μου πάνω στην κριτική εικόνας hd δίσκων είναι όσο το δυνατόν πιο αξιόπιστες..Γιατί έχω σημεία αναφοράς ανεξαρτήτως εξοπλισμού και μηχανημάτων..
Βρε Γιώργο εσυ έγραψες αυτο που έγραψες σύμφωνα με αυτο που ειδες και πολυ σωστα ως εδω.
Αυτο που δεν καταλαβαίνουν καποιοι ειναι πως εαν ειχες ενα καλύτερο player αυτό δεν σήμαινε πως τα κακά που είδες με ps3 θα γινόταν άριστα και τα άριστα υπερ αριστα.
Η κλίμακα βαθμολόγησης η αν θες κρίσεις αυτου που βλέπεις πηγαίνει ανάλογα με το μεσο που τα τεσταρεις , αλλα στην ουσια δεν αλλάζει.
Το ιδιο πραγμα ισχυει και με την ανάλυση ενός προβολέα.
Βλέποντας π.χ. δεκα τανιες HD σε προβολέα 720 και μετα σε 1080 δεν πρόκειται να αλλάξει η βαθμολόγηση του στο πιο αξίζει ο βαθμός 1/10 ή 10/10.
Θα βλέπεις μεν καποια πράγματα βελτιωμένα αλλα αυτό θα συμβαίνει και για τις δέκα ταινιες..
Συνεπώς η κρίση σου θα επαληθευθεί ανακαλύπτοντας όμως μερικούς λόγους ακομα λογο καλύτερου μηχανήματος.
Σε καμια περιπτωση όπως δεν πρόκειται δυο τιτλοι HD στα 720 με τον ένα στα 8/10 και τον άλλο στα 10/10 σε ένα 1080 να τα δεις αντθετα.
Δηλαδή το 8/10 να γινει 10/10 και το 10/10 να γινει 8/10.
Ελπιζω να είναι κατανοητός ο τροπος που το έγραψα.

Reaction score
6

Για εμένα είναι απαράδεκτο και γελοίο να αφήσω τον άνθρωπο που ρώτησε με την μία μόνο άποψη του διαχειριστή και να μην αναφέρω την άλλη (πολύ αξιόπιστη μάλιστα) που υπάρχει.

Αστα αυτά περί διαχειριστή.
Το κούρασες το στυλακι του αδικημένου Ξανθοπουλου.
Και αν ηθελες να απαντήσεις όπως λες σε κάποιο μελος να απαντούσες σε αυτόν και όχι να έκανες quote στην δικη μου απάντηση με σκοπο να την πλήξης και να την ακυρώσεις όπως σου αρέσει να κανεις κάθε φορα που γράφει κάποιος κατι αρνητικό για την αγάπη σου.

Reaction score
6

Αν είχα μια υποψία ότι και οι άσχετοι χρήστες δεν μπορούν να καταλάβουν έυκολα ότι έχω δίκιο, δεν θα επέμενα τόσο πολύ.... τώρα έχω τεράστιο "πλεονέκτημα" , μπας και αλλάξει κάτι.
Ευτυχως που περιμένω μερικα λεπτα να διορθώσεις τις απαντησεις σου γιατι αν δεν το εκανα θα γινοταν χαμός με τις προσβολές που πετας.
Τουλάχιστον ετσι προλαβαίνεις μερικές.
Και καταλαβαίνεις τι εννοω ετσι;

Reaction score
6

------------------------------------------------------------------------

Ξαναλέω ότι δεν με ενδιαφέρει ιδιέτερα η αξιοπιστία μου...
Βλέπω τον unforgiven με νεα υπογραφή.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads