- Reaction score
- 5
και μην μου κολλάς πολύ γιατί θα σε βάλω με τον Ανφοργκίβεν να βλέπεις Μπαρμπρα στρέιζαντ
Εδώ οι παράλογες απαιτήσεις τους επειδή είπα ότι το ps3 είναι άριστο BR player … είναι δυνατόν να μου απαγορεύσουν αυτό το πράγμα ?Να γραφεις με αξιοπρεπεια...
Στο εχω ξαναπει. Δεν μπορεις να κανεις ολους να ασπαστουν την αποψη σου. Ποσο περισσοτερο να σου πουν "εχεις δικιο" ή "συγνωμη". Οσο προσπαθεις να πεισεις για κατι τοσο θα δεχεσαι επιθεσεις. Οπως φυσικα κανεις κι εσυ. Οσο σε επιτιθενται τοσο αντιδρας.Εδώ οι παράλογες απαιτήσεις τους επειδή είπα ότι το ps3 είναι άριστο BR player … είναι δυνατόν να μου απαγορεύσουν αυτό το πράγμα ?
http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=523626&postcount=241
Και εδώ κάποιος «δικός» τους που λέει το ίδιο…
http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=509387&postcount=222
Και δεν με ενδιαφέρει αν έλεγε αλήθεια ή έκανε λάθος, αλλά τον θεωρούν οι ίδιοι αξιόπιστο (όταν τους συμφέρει τουλάχιστον) , το είχα ακούσει και σε αρκετά review, δεν είχα δει άλλη αντίθετη γνώμη, οπότε το θεώρησα άξιο αναφοράς .
Οι άνθρωποι απλά θέλουν να επιτεθούν και να μου επιβάλουν να μην μιλάω άσχετα αν αυτό που λέω είναι αλήθεια… πάντα το κάνουν αυτό και πάντα σε θέματα που έχω ξεκάθαρο δίκιο δηλαδή , απορώ πραγματικά γιατί δεν το κάνουν σε άλλα που και εγώ σαν άνθρωπος έχω λάθος.
Εσύ πως θα απαντούσε ρε φίλε ? πως θα τους έδινες ξεκάθαρα να καταλάβουν ότι δεν θα αλλάξεις τακτική που να λυσσάξουν , και να τους πιέσεις να σταματήσει αυτό το βιολί.
Πες μου τι θα έλεγες χωρίς πλάκα... πόσες φορές θα ανεχόσουν αυτά τα πράγματα ?
όπως για τα μωρά που κυκλοφορούν στο enzzo de cuba...Σε forum εισαι και λεμε διαφορα να περασει η ωρα.
:bravo: Αντε να δουμε.σμουθ δεν ξέρω αν το κατάλαβες, αλλα σήμερα τον πήρα πολύ με το μαλακό γιατί θεώρησα ηλίθιο εκ μέρους μου είτε να τον αποκαλώ κεφτε κλπ κλπ (μέγα λάθος μου) είτε να τον έχω ignore list.
δεν αξίζει. το βραδακι του μιλαγα ψιλοχαλαρά μπας και...
ΔΕΝ αλλαζει γνώμη... νταξ... δεν θα αγχωθω ξανα... δικαίωμά του...
αληθεια λέω...:bravo: Αντε να δουμε.
Η τακτική είναι να γράφω αυτά που θεωρώ αλήθεια (πχ εδώ ότι είναι άριστο player) , και θέλω να αντιμετωπίσω την δικά τους τακτική για να μου το απαγορέψουν.Ποια τακτικη εννοεις? Δηλαδη ακολουθεις καποια τακτικη? Παντως μεχρι στιγμης δεν σου εχει βγει σε καλο! Μηπως να αλλαζες τακτικη? Ή ακομα καλυτερα, μηπως να μην ακολουθουσες καμια τακτικη? Δεν εισαι σε πολεμο! Σε forum εισαι και λεμε διαφορα να περασει η ωρα.
1) Συμφωνω αλλα εχουν γραφει τραγικα πραγματα(βρισιες κ.α. απο αρκετους και προσωπικα ντραπηκα και που τις διαβασα)smouth 2 πραγματα.
1) Η εμπιστοσυνη και ο σεβασμος κερδιζονται ΔΕΝ χαριζονται.
Η ελλειψη σεβασμου οταν συνδυαζεται απο ελειψη ευθυνης ,κανει επικινδυνα τα "πραγματα"
και κανει υπευθυνους ανθρωπους να βγαινουν απο τα ρουχα τους.
Ακριβως επειδη εχουν την αισθηση της ευθυνης .
Και μιλαω για την ατομικη ευθυνη του καθενος μας.
Πισω και περα απο ρολους.
Καποιες φορες θα πρεπει εκτος απο το να μπαινουμε στην θεση των αλλων ,
να ψαχνουμε και τα κινητρα για μορφες συμπεριφορας .
(περιπου καχυποπτοι ,αλλα οχι να κοιμoμαστε με το katana αγκαλια "happy_1" )
Η επιμονη συνηθως κρυβει 2 πραγματα
Βλακεια και Μεθοδο.
Νομιζω οτι ο unfo λογω ηθικων αξιων (το εχει αποδειξει αλλωστε πολλες φορες με την σταση του )
θα μπορουσε καλλιστα να χαρακτηριστει βλακας .
Εγω τον λεω ρομαντικο ...βλακα.
Για τους υπολοιπους ....ε,ας ψαξει ο καθενας μας και λιγο.
Μη τα θελουμε και ολα ετοιμα.
2) Δεν εχεις φουσκωσει ακομα το στρωμα και περιμενω με τις μοντελες να παμε βολτα....αντε ξεκινα.:happy_9:
δεν σου ειπε κανεις οτι κανεις πονηριές....Η τακτική είναι να γράφω αυτά που θεωρώ αλήθεια (πχ εδώ ότι είναι άριστο player) , και θέλω να αντιμετωπίσω την δικά τους τακτική για να μου το απαγορέψουν.
Εχουμε εδώ ένα παράδειγμα όπως είδες ... εσύ τι θα έκανες?
Δεν θα έλεγες ότι έχεις ακούσει πως είναι καλό player ?
Θα αγνοούσες τις επιθέσεις και τις προσπάθειες να στο βουλώσουν και θα συνέχιζες?
Θα προσπαθούσες να τους εξηγήσεις λογικά ότι εδώ είναι ελεύθερο forum και ο καθένας πρέπει να μπορεί να μιλάει?
Τι ακριβώς και πως ?
ΥΓ
Τέσπα, εμένα μου αρέσει ο τρόπος μου και δεν θα αρχίσω πονηριές για ένα forum... αν δεν μου ζητάνε απαράδεκτα πράγματα δεν βλέπω λόγο να υπάρχει πρόβλημα.
Αυτο λεω, γραφε αυτα που θεωρεις αληθεια, χωρις να θελεις να αντιμετωπισεις τους αλλους. Δεν νομιζω κανενας να σου απαγορευει κατι. Ισα ισα λες οτι θελεις. Οπως κι εγω λεω οτι θελω και ολοι μας.Η τακτική είναι να γράφω αυτά που θεωρώ αλήθεια (πχ εδώ ότι είναι άριστο player) , και θέλω να αντιμετωπίσω την δικά τους τακτική για να μου το απαγορέψουν.
Συντονιστές είναι, και αν διαβάσεις με πιέζουν ξεκάθαρα και με άσκημο τρόπο για να μην γράφω απλά πράγματα , σαν το συγκεκριμένο.Αυτο λεω, γραφε αυτα που θεωρεις αληθεια, χωρις να θελεις να αντιμετωπισεις τους αλλους. Δεν νομιζω κανενας να σου απαγορευει κατι.