Thread μισους απεναντι σε οποιαδηποτε κονσολα

Reaction score
5
και μην μου κολλάς πολύ γιατί θα σε βάλω με τον Ανφοργκίβεν να βλέπεις Μπαρμπρα στρέιζαντ

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Thread μισους απεναντι σε οποιαδηποτε κονσολα

Να γραφεις με αξιοπρεπεια...
Εδώ οι παράλογες απαιτήσεις τους επειδή είπα ότι το ps3 είναι άριστο BR player … είναι δυνατόν να μου απαγορεύσουν αυτό το πράγμα ?
http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=523626&postcount=241

Και εδώ κάποιος «δικός» τους που λέει το ίδιο…

http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=509387&postcount=222
Και δεν με ενδιαφέρει αν έλεγε αλήθεια ή έκανε λάθος, αλλά τον θεωρούν οι ίδιοι αξιόπιστο (όταν τους συμφέρει τουλάχιστον) , το είχα ακούσει και σε αρκετά review, δεν είχα δει άλλη αντίθετη γνώμη, οπότε το θεώρησα άξιο αναφοράς .

Οι άνθρωποι απλά θέλουν να επιτεθούν και να μου επιβάλουν να μην μιλάω άσχετα αν αυτό που λέω είναι αλήθεια… και το κάνουν σε θέματα που έχω ξεκάθαρο δίκιο δηλαδή , απορώ πραγματικά γιατί δεν έχει τύχει σε άλλα που και εγώ σαν άνθρωπος θα έχω λάθος.

Εσύ πως θα απαντούσε ρε φίλε ? πως θα τους έδινες ξεκάθαρα να καταλάβουν ότι δεν θα αλλάξεις τακτική που να λυσσάξουν , και να τους πιέσεις να σταματήσει αυτό το βιολί.

Πες μου τι θα έλεγες χωρίς πλάκα... πόσες φορές θα ανεχόσουν αυτά τα πράγματα ?

Reaction score
1
Απάντηση: Thread μισους απεναντι σε οποιαδηποτε κονσολα

Και επειδη μου βγαινουν ευκολα τωρα θα στο πω...

Reaction score
1

...εχω πεσει πολλες φορες απ'τα συννεφα με την παρτυ σου!!! Δεν εχω ξαναδιαβασει χειροτερα λογια απ'αυτα που εχεις πει εσυ, καποιες φορες. Γιατι το κανεις αυτο στον εαυτο σου? Αφου φαινεσαι ευχαριστος τυπος γιατι τρελενεσαι και βγαινεις εκτος εαυτου?

Reaction score
0
Ποια είναι αυτά ? δεν ήξερα καν ότι μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο ... συνήθως νερόβραστα πράγματα λέω.

Τεσπα, ήταν σκοπός μου να ξεκαθαρίσει λίγο το πράγμα... αν έχουν σκοπό να φερθούν σωστά επιτέλους, Οκ... αλλιώς να με κάνουν Ban να ησυχάσουμε όλοι.

Reaction score
5
Γιατί τι έγραψα; οτι θα σε βάλω να βλέπεις μαρμπρα στρέιζαντ; ή τις διαμάχες με τον βλίζαρντ;

σμουθ δεν ξέρω αν το κατάλαβες, αλλα σήμερα τον πήρα πολύ με το μαλακό γιατί θεώρησα ηλίθιο εκ μέρους μου είτε να τον αποκαλώ κεφτε κλπ κλπ (μέγα λάθος μου) είτε να τον έχω ignore list.

δεν αξίζει. το βραδακι του μιλαγα ψιλοχαλαρά μπας και...

ΔΕΝ αλλαζει γνώμη... νταξ... δεν θα αγχωθω ξανα... δικαίωμά του... είναι κρίμα να είναι τόσο άσχετος όμως... δεν τον βρίζω, ούτε τον κακολογώ... και θελω να το καταλάβεις αυτό. ούτε υπερασπίζετε κάτι άδικα ο βλίζαρντ.
απλά είναι άσχετος σε θεματα gaming κλπ. οχι επειδή υποστηρίζει το ps3 και οχι αλλη κονσόλα.δικαίωμά του....

απλά επειδή έχει πει τις παπαγαλίες που έχει πει

γιατί δυστυχώς αν δεις ακομα και τις 2 τελευταίες σελίδες αυτού του θρεντ θα δεις οτι έχει πει

"ΑΚΟΥΣΑ οτι ειναι καλό σαν BR player"

ρε φιλαράκι, αφου το έχεις το ps3... δεν ξερεις εσύ αν ειναι καλό σαν br player?

υγ : εχει το final fantasy στο mega... το βλέπω μέσω ON ^_^

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Thread μισους απεναντι σε οποιαδηποτε κονσολα

Εδώ οι παράλογες απαιτήσεις τους επειδή είπα ότι το ps3 είναι άριστο BR player … είναι δυνατόν να μου απαγορεύσουν αυτό το πράγμα ?
http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=523626&postcount=241

Και εδώ κάποιος «δικός» τους που λέει το ίδιο…
http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=509387&postcount=222
Και δεν με ενδιαφέρει αν έλεγε αλήθεια ή έκανε λάθος, αλλά τον θεωρούν οι ίδιοι αξιόπιστο (όταν τους συμφέρει τουλάχιστον) , το είχα ακούσει και σε αρκετά review, δεν είχα δει άλλη αντίθετη γνώμη, οπότε το θεώρησα άξιο αναφοράς .

Οι άνθρωποι απλά θέλουν να επιτεθούν και να μου επιβάλουν να μην μιλάω άσχετα αν αυτό που λέω είναι αλήθεια… πάντα το κάνουν αυτό και πάντα σε θέματα που έχω ξεκάθαρο δίκιο δηλαδή , απορώ πραγματικά γιατί δεν το κάνουν σε άλλα που και εγώ σαν άνθρωπος έχω λάθος.

Εσύ πως θα απαντούσε ρε φίλε ? πως θα τους έδινες ξεκάθαρα να καταλάβουν ότι δεν θα αλλάξεις τακτική που να λυσσάξουν , και να τους πιέσεις να σταματήσει αυτό το βιολί.

Πες μου τι θα έλεγες χωρίς πλάκα... πόσες φορές θα ανεχόσουν αυτά τα πράγματα ?
Στο εχω ξαναπει. Δεν μπορεις να κανεις ολους να ασπαστουν την αποψη σου. Ποσο περισσοτερο να σου πουν "εχεις δικιο" ή "συγνωμη". Οσο προσπαθεις να πεισεις για κατι τοσο θα δεχεσαι επιθεσεις. Οπως φυσικα κανεις κι εσυ. Οσο σε επιτιθενται τοσο αντιδρας.
Προσπαθησε να κερδισεις τον σεβασμο. Ποια τακτικη εννοεις? Δηλαδη ακολουθεις καποια τακτικη? Παντως μεχρι στιγμης δεν σου εχει βγει σε καλο! Μηπως να αλλαζες τακτικη? Ή ακομα καλυτερα, μηπως να μην ακολουθουσες καμια τακτικη? Δεν εισαι σε πολεμο! Σε forum εισαι και λεμε διαφορα να περασει η ωρα.

Reaction score
0
smouth 2 πραγματα.

1) Η εμπιστοσυνη και ο σεβασμος κερδιζονται ΔΕΝ χαριζονται.
Η ελλειψη σεβασμου οταν συνδυαζεται απο ελειψη ευθυνης ,κανει επικινδυνα τα "πραγματα"
και κανει υπευθυνους ανθρωπους να βγαινουν απο τα ρουχα τους.
Ακριβως επειδη εχουν την αισθηση της ευθυνης .
Και μιλαω για την ατομικη ευθυνη του καθενος μας.
Πισω και περα απο ρολους.
Καποιες φορες θα πρεπει εκτος απο το να μπαινουμε στην θεση των αλλων ,
να ψαχνουμε και τα κινητρα για μορφες συμπεριφορας .
(περιπου καχυποπτοι ,αλλα οχι να κοιμoμαστε με το katana αγκαλια "happy_1" )
Η επιμονη συνηθως κρυβει 2 πραγματα
Βλακεια και Μεθοδο.
Νομιζω οτι ο unfo λογω ηθικων αξιων (το εχει αποδειξει αλλωστε πολλες φορες με την σταση του )
θα μπορουσε καλλιστα να χαρακτηριστει βλακας .
Εγω τον λεω ρομαντικο ...βλακα.
Για τους υπολοιπους ....ε,ας ψαξει ο καθενας μας και λιγο.
Μη τα θελουμε και ολα ετοιμα.

2) Δεν εχεις φουσκωσει ακομα το στρωμα και περιμενω με τις μοντελες να παμε βολτα....αντε ξεκινα.:happy_9:

Reaction score
5
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Thread μισους απεναντι σε οποιαδηποτε κονσολα

Σε forum εισαι και λεμε διαφορα να περασει η ωρα.
όπως για τα μωρά που κυκλοφορούν στο enzzo de cuba...

αααχ... :respect::respect::respect:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Thread μισους απεναντι σε οποιαδηποτε κονσολα

σμουθ δεν ξέρω αν το κατάλαβες, αλλα σήμερα τον πήρα πολύ με το μαλακό γιατί θεώρησα ηλίθιο εκ μέρους μου είτε να τον αποκαλώ κεφτε κλπ κλπ (μέγα λάθος μου) είτε να τον έχω ignore list.

δεν αξίζει. το βραδακι του μιλαγα ψιλοχαλαρά μπας και...

ΔΕΝ αλλαζει γνώμη... νταξ... δεν θα αγχωθω ξανα... δικαίωμά του...
:bravo: Αντε να δουμε.

Reaction score
5
Re: Απάντηση: Re: Thread μισους απεναντι σε οποιαδηποτε κονσολα

:bravo: Αντε να δουμε.
αληθεια λέω...

εχεις μσν; ρίξε ενα add αν εχεις...το έχω στο προφίλ μου:cool_3:

Reaction score
0
Ποια τακτικη εννοεις? Δηλαδη ακολουθεις καποια τακτικη? Παντως μεχρι στιγμης δεν σου εχει βγει σε καλο! Μηπως να αλλαζες τακτικη? Ή ακομα καλυτερα, μηπως να μην ακολουθουσες καμια τακτικη? Δεν εισαι σε πολεμο! Σε forum εισαι και λεμε διαφορα να περασει η ωρα.
Η τακτική είναι να γράφω αυτά που θεωρώ αλήθεια (πχ εδώ ότι είναι άριστο player) , και θέλω να αντιμετωπίσω την δικά τους τακτική για να μου το απαγορέψουν.

Εχουμε εδώ ένα παράδειγμα όπως είδες ... εσύ τι θα έκανες?

Δεν θα έλεγες ότι έχεις ακούσει πως είναι καλό player ?
Θα αγνοούσες τις επιθέσεις και τις προσπάθειες να στο βουλώσουν και θα συνέχιζες?
Θα προσπαθούσες να τους εξηγήσεις λογικά ότι εδώ είναι ελεύθερο forum και ο καθένας πρέπει να μπορεί να μιλάει?
Τι ακριβώς και πως ?

ΥΓ
Τέσπα, εμένα μου αρέσει ο τρόπος μου και δεν θα αρχίσω πονηριές για ένα forum... αν δεν μου ζητάνε απαράδεκτα πράγματα δεν βλέπω λόγο να υπάρχει πρόβλημα.

Reaction score
1

smouth 2 πραγματα.

1) Η εμπιστοσυνη και ο σεβασμος κερδιζονται ΔΕΝ χαριζονται.
Η ελλειψη σεβασμου οταν συνδυαζεται απο ελειψη ευθυνης ,κανει επικινδυνα τα "πραγματα"
και κανει υπευθυνους ανθρωπους να βγαινουν απο τα ρουχα τους.
Ακριβως επειδη εχουν την αισθηση της ευθυνης .
Και μιλαω για την ατομικη ευθυνη του καθενος μας.
Πισω και περα απο ρολους.
Καποιες φορες θα πρεπει εκτος απο το να μπαινουμε στην θεση των αλλων ,
να ψαχνουμε και τα κινητρα για μορφες συμπεριφορας .
(περιπου καχυποπτοι ,αλλα οχι να κοιμoμαστε με το katana αγκαλια "happy_1" )
Η επιμονη συνηθως κρυβει 2 πραγματα
Βλακεια και Μεθοδο.
Νομιζω οτι ο unfo λογω ηθικων αξιων (το εχει αποδειξει αλλωστε πολλες φορες με την σταση του )
θα μπορουσε καλλιστα να χαρακτηριστει βλακας .
Εγω τον λεω ρομαντικο ...βλακα.
Για τους υπολοιπους ....ε,ας ψαξει ο καθενας μας και λιγο.
Μη τα θελουμε και ολα ετοιμα.

2) Δεν εχεις φουσκωσει ακομα το στρωμα και περιμενω με τις μοντελες να παμε βολτα....αντε ξεκινα.:happy_9:
1) Συμφωνω αλλα εχουν γραφει τραγικα πραγματα(βρισιες κ.α. απο αρκετους και προσωπικα ντραπηκα και που τις διαβασα)

2)Α με σενα ειναι? Και τις παιρνω τηλεφωνο και δεν το σηκωνουν?

Reaction score
5
Η τακτική είναι να γράφω αυτά που θεωρώ αλήθεια (πχ εδώ ότι είναι άριστο player) , και θέλω να αντιμετωπίσω την δικά τους τακτική για να μου το απαγορέψουν.

Εχουμε εδώ ένα παράδειγμα όπως είδες ... εσύ τι θα έκανες?

Δεν θα έλεγες ότι έχεις ακούσει πως είναι καλό player ?
Θα αγνοούσες τις επιθέσεις και τις προσπάθειες να στο βουλώσουν και θα συνέχιζες?
Θα προσπαθούσες να τους εξηγήσεις λογικά ότι εδώ είναι ελεύθερο forum και ο καθένας πρέπει να μπορεί να μιλάει?
Τι ακριβώς και πως ?

ΥΓ
Τέσπα, εμένα μου αρέσει ο τρόπος μου και δεν θα αρχίσω πονηριές για ένα forum... αν δεν μου ζητάνε απαράδεκτα πράγματα δεν βλέπω λόγο να υπάρχει πρόβλημα.
δεν σου ειπε κανεις οτι κανεις πονηριές....

απλα υποστηρίζεις πράγματα χωρίς δικά σου στοιχεία.

ακόμα και ο χριστός είπε "Πίστευε και μη, ερευνα" (και όχι "πιστευε και μη ερευνα". αυτό το κόμα κάνει την διαφορά).

Εσύ ρε Βασίλη απλά λες τι εχεις διαβασει και τα υπερασπίζεσαι λες και σου βρίσαμε το σόι.

ε όχι ρε γαμώτο. δεν μπορώ να δεχτώ οτι γράφει ο κάθενας στο ιντερνετ, δεν μπορώ να δεχτώ οτι μου λενε. θελω να βλέπω με τα δικά μου μάτια.

το ps3 ειναι το καλύτερο player αν το δούμε απο άποψη κοστους αλλα δεν έχει τιποτε άλλο να παρουσιάσει πέρα απο ενα φοβερο ninja gaiden Σ (σταδιάλα...το έχω ακομα στην ζελατίνα ο βλάκας...)

δεν εχει τίτλους και δεν έχει και αποκλειστικο support... γι'αυτό και προτίνω να μην το αγοράσει κανένας ΠΡΙΝ τα χριστούγεννα που θα έχει πέσει η τιμή του αρκετά (και με καποιες προσοφρές που σιγουρα θα παίξουν λόγο των ημερών τότε) και σίγουρα θα αξιζει.

εχεις υπερασπιστεί το PS3 και το Blu-Ray γενικότερα λες και ειναι η οικογένιά σου, η ζωή σου.

αμα πάω και γράψω "γ@μω το blu-ray" θα ορμίξεις να με φας πάντα με στοιχεία ΑΛΛΩΝ και ΟΧΙ δικά σου...

εκεί ειναι το δικό μου το γαμώτο... εκεί ειναι που σιχάθηκα να σε διαβάζω και σε έβαλα ignore list...

είναι το γεγονός οτι δεν μπορεις να δεχτεις οτι το motorstorm ΔΕΝ εχει τιποτε αξιολογο απο Physics (σε αντιθεση με εκεινο το παιχνιδάκι απο star wars Που λέγαμε πριν μπλα μπλα μπλα το οποίο πρέπει να σκοτώνει!!!) γιατί προφανώς ΔΕΝ έχεις ξαναδει physics στην ζωή σου σε αντίθεση με μένα που έχω δει (οπως σου έχω ξαναγράψει βλέπε Cellfactor με 8800GTX+Asus PhysX P1)

Νταξ ναουμ...
γαμηστερή η κονσόλα αλλα δεν έχει software...

τι να κάνουμε... χέσε μας καημένε... θα βγάλουν software και τα ξαναλέμε... ως τότε θα τα πίνουμε στο enzzo de cuba :cool_3::cool_3::cool_3:

gamw tis tekiles moy lol wtf :p

Reaction score
1

Αυτο λεω, γραφε αυτα που θεωρεις αληθεια, χωρις να θελεις να αντιμετωπισεις τους αλλους. Δεν νομιζω κανενας να σου απαγορευει κατι. Ισα ισα λες οτι θελεις. Οπως κι εγω λεω οτι θελω και ολοι μας.

Οπως θεωρεις εσυ αληθεια κατι, εγω θεωρω αληθεια κατι αλλο. Αλλα αυτο δεν βγαζει πουθενα. Γι'αυτο ξαναλεω πες αυτο που θελεις και τελος. Μην προσπαθεις να πεισεις τον αλλον.

Και οπως εχεις καταλαβει αυτη σου η εμμονη, εχει στρεψει ολο το συμπαν εναντιον σου!

Reaction score
5
πάω για υπνο γιατί δεν την μμμμμμπαλεύω

τα κ-λέμε απο αύριο

σαββατο βράδυ σημερα και η τεκίλα επεσε βαριά.

ααααααααχ κρόκο τι θεμα θα σου φτιάσω αύριο....

Reaction score
0
Οι ανοχες μεταξυ των ανθρωπων διαφερουν
Οπως οι λογοι η οι τακτικες .
Στο AVsite αναφερεται πολλες φορες η παρακατω φραση.
"Να διαβαζουμε ΑΝΑΜΕΣΑ απο τις γραμμες."
Ο κουφος δεν ακουει ,ο τυφλος δεν βλεπει.
Αν ειναι βεβαια κουφος η τυφλος.
Ξυπνιο παιδι εισαι................παντως εμεις ειμαστε παραλια και παιζουμε tekken ....live.
Αντε ελα, που να τα βαλω και με τις 75?:happy_9:

Reaction score
1

Τι θα εκανα εγω για να αλλαξει το εναντιον μου κλιμα?

Ισως απηχα(καλα το εγραψα?) για καποιες μερες, και στη συνεχεια, θα εγραφα με σοβαροτητα, χωρις ειρωνιες για οτιδηποτε, και μονο πληροφοριες που ισως ενδιαφερουν καποιον.

Ετσι θα εκανα μια καλη αρχη...

Reaction score
0
Regunus έχεις άδικο και χοντρά λάθη σε αυτά που λές , απλά δεν το έχεις καταλάβει...

Και δεν με νοιάζει και τόσο να συζητήσουμε και να δούμε αν καταλάβει ο ένας τον άλλο, απλά φτάνει να μην βρίζεις όταν δεν σου αρέσει αυτό που ακούς για κάποιο θέμα.
Αυτο λεω, γραφε αυτα που θεωρεις αληθεια, χωρις να θελεις να αντιμετωπισεις τους αλλους. Δεν νομιζω κανενας να σου απαγορευει κατι.
Συντονιστές είναι, και αν διαβάσεις με πιέζουν ξεκάθαρα και με άσκημο τρόπο για να μην γράφω απλά πράγματα , σαν το συγκεκριμένο.
(τι έκαναν εδώ δηλαδή ? ή μήπως τους έποιασε πραγματικά ο πόνος που "παραπληροφόρησα" τον κόσμο με αυτο που "άκουσα" από τον giorgio-n , από πολλά reviews, κλπ)

ΥΓ
Αυτά ... τα λέμε από Δευτέρα , αλλά κυρίως την επόμενη φορά που θα τους πειράξει κάτι άλλο που "δεν έπρεπε" να πω για το ps3 ή το BR.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.980
Members
38.524