- Reaction score
- 20
....
Attachments
-
56 KB Προβολές: 76
-
81,3 KB Προβολές: 73
-
101,5 KB Προβολές: 73
καλά ώρες ώρες λέω που έιναι O rdoherty με τις αττάκες του περί κορνίζες γάμου πάνω σε τζάκια κλπ κλπ εδώ θα κόλλαγε σαν LOGO ο "κερατάκος"!!!Ποιο γάμο μου ρε τρελέ . Ταινία είναι. Και μια που το ανάφερες κάποτε επί εποχή VHS είχα πάει σε κάποιο ελλ νησί και μούκανε τρομερή εντύπωση που όλοι στα σπίτια τους είχαν video αλλά video club δεν υπήρχε στο νησί. Όταν ρώτησα τι στο καλό βλέπουν μου είπαν ότι βλέπουν γάμους . Σήμερα τον γάμο του γιου του κυρ Παντελή , αύριο της Θοδώρας του Περικλή κλπ κλπ. Κοινός είχαν εφεύρει ένα σύστημα δανεισμού κασετών από γάμους κα βαφτίσια κι έτι ποτέ δεν πλητταν .
Ο δικος μου ο μπερντες καλα κρατει.....απολαυση καθε βραδυ....Στη Hi-End, εκεί που γίνεται ο χαμός με τις καταγγελίες, αναφέρθηκε κάτι για "αντιπρόσωπο που έχει στήσει καραγκιοζ-μπερντέ"! Αποστόλη, πάρε θέση! :happy_5: :happy_5:
(φυσικά, γιατί οι καιροί είναι πονηροί, ο Oppohellas, αν και αντιπρόσωπος, έχει στήσει κανονικό καραγκιοζ-μπερντέ, και ουδεμία σχέση έχει με τα όσα συζητιούνται στη Hi-end. Άλλος ο ένας μπερντές, άλλος ο άλλος. Ευτυχώς.)
Μια τεράστια . μέχρι κατσίκι ψήνεις. Το επόμενο σαββατοκύριακο κάνω πρεμιέρα όποιος γουστάρει έρχεται.Μπράβο σας ρε παίδες για τα θερινά σας σινεμά.
Αν έχεις μεράκι κάνεις τα πάντα.
Κώστα πρέπει να έρθω κάποια στιγμή στην Ποτίδαια να επιθεωρήσω το χώρο σου.
Ψησταριά έχεις;
Ωραία, εμείς θα φέρουμε το κατσίκι...Μια τεράστια . μέχρι κατσίκι ψήνεις. Το επόμενο σαββατοκύριακο κάνω πρεμιέρα όποιος γουστάρει έρχεται.
Μικρό, όχι μεγάλο. :happy_5:Ωραία, εμείς θα φέρουμε το κατσίκι...