Καραγκιοζ-μπερντε...

Reaction score
14

Βρέ Αθεόφοβε τον γάμο σου έβαλες να δείς σε 110 ίντσες??? ΑαΠΑπαπααπαπααααα καημός....

Πολύ ομορφο το σετάπ σου πάντως ζηλέυω!

Reaction score
20
Ποιο γάμο μου ρε τρελέ . Ταινία είναι. Και μια που το ανάφερες κάποτε επί εποχή VHS είχα πάει σε κάποιο ελλ νησί και μούκανε τρομερή εντύπωση που όλοι στα σπίτια τους είχαν video αλλά video club δεν υπήρχε στο νησί. Όταν ρώτησα τι στο καλό βλέπουν μου είπαν ότι βλέπουν γάμους . Σήμερα τον γάμο του γιου του κυρ Παντελή , αύριο της Θοδώρας του Περικλή κλπ κλπ. Κοινός είχαν εφεύρει ένα σύστημα δανεισμού κασετών από γάμους κα βαφτίσια κι έτι ποτέ δεν πλητταν .

Reaction score
14
Ποιο γάμο μου ρε τρελέ . Ταινία είναι. Και μια που το ανάφερες κάποτε επί εποχή VHS είχα πάει σε κάποιο ελλ νησί και μούκανε τρομερή εντύπωση που όλοι στα σπίτια τους είχαν video αλλά video club δεν υπήρχε στο νησί. Όταν ρώτησα τι στο καλό βλέπουν μου είπαν ότι βλέπουν γάμους . Σήμερα τον γάμο του γιου του κυρ Παντελή , αύριο της Θοδώρας του Περικλή κλπ κλπ. Κοινός είχαν εφεύρει ένα σύστημα δανεισμού κασετών από γάμους κα βαφτίσια κι έτι ποτέ δεν πλητταν .
καλά ώρες ώρες λέω που έιναι O rdoherty με τις αττάκες του περί κορνίζες γάμου πάνω σε τζάκια κλπ κλπ εδώ θα κόλλαγε σαν LOGO ο "κερατάκος"!!!

Μήπως στα νησιά είχαν και τις άλλες βερσιόν ο γάμος της τάδε με τον κουμπάρο... ο γάμος της Λίτσας με τον Κώστα και τον Λάκη συννάμα και ταυτοχρόνως??? Οπως λέμε θα δώ κάτι βαπτίσια σήμερα... έτσι κολλάνε και θα δώ κάτι γαμησ...α!!!! ΟΥΑΟΥ!!!

Reaction score
164
Στη Hi-End, εκεί που γίνεται ο χαμός με τις καταγγελίες, αναφέρθηκε κάτι για "αντιπρόσωπο που έχει στήσει καραγκιοζ-μπερντέ"! Αποστόλη, πάρε θέση! :happy_5: :happy_5:
(φυσικά, γιατί οι καιροί είναι πονηροί, ο Oppohellas, αν και αντιπρόσωπος, έχει στήσει κανονικό καραγκιοζ-μπερντέ, και ουδεμία σχέση έχει με τα όσα συζητιούνται στη Hi-end. Άλλος ο ένας μπερντές, άλλος ο άλλος. Ευτυχώς.)

Reaction score
10
Στη Hi-End, εκεί που γίνεται ο χαμός με τις καταγγελίες, αναφέρθηκε κάτι για "αντιπρόσωπο που έχει στήσει καραγκιοζ-μπερντέ"! Αποστόλη, πάρε θέση! :happy_5: :happy_5:
(φυσικά, γιατί οι καιροί είναι πονηροί, ο Oppohellas, αν και αντιπρόσωπος, έχει στήσει κανονικό καραγκιοζ-μπερντέ, και ουδεμία σχέση έχει με τα όσα συζητιούνται στη Hi-end. Άλλος ο ένας μπερντές, άλλος ο άλλος. Ευτυχώς.)
Ο δικος μου ο μπερντες καλα κρατει.....απολαυση καθε βραδυ....
Εμεινα εκτος το σαββατοκυριακο γιατι πισω απο το μπερντε, εστεισα μια μικρη πισινα που πηρα απο ενα μεγαλο-σουπερ μαρκετ με 49ευρο, 2,50χ75 .....και εχει γινει ο χαμος...εχω βαλει και μια φουσκωτη πολυθρονα μεσα και γινεται το γελιο της αρκουδας......
Μη περιμενετε να ποσταρω φωτο απο αυτα.......

Παω για βραδυνο μπανιο....μετα μαμ τα μωρα και στη συνεχεια ανοιγει ο σινεμας......

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.244
Απάντηση: Καραγκιοζ-μπερντε...

Μπράβο σας ρε παίδες για τα θερινά σας σινεμά.
Αν έχεις μεράκι κάνεις τα πάντα.
Κώστα πρέπει να έρθω κάποια στιγμή στην Ποτίδαια να επιθεωρήσω το χώρο σου.
Ψησταριά έχεις;

Reaction score
14
Μιχάλη εγώ εχω και όποτε ξανακατέβεις Αθήνα δεν γλιτώνεις...

[poustakos mode/on]που θα πάει όλο και κάποιο κόλπο θα έχεις να μου δείξεις περί ψησίματος κλπ κλπ[poustakos mode/off]

Στον στρατό τί είπες ότι είσουν "Εσχαρεύς Β΄" ????

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.244

Στο στρατό μόνο ψησταριά δεν είχα μέσα στο άρμα μου. Δεν βόλευε η πουτ@ν@ και δεν είχε λούκι για τον καπνό.

Reaction score
20

Μπράβο σας ρε παίδες για τα θερινά σας σινεμά.
Αν έχεις μεράκι κάνεις τα πάντα.
Κώστα πρέπει να έρθω κάποια στιγμή στην Ποτίδαια να επιθεωρήσω το χώρο σου.
Ψησταριά έχεις;
Μια τεράστια . μέχρι κατσίκι ψήνεις. Το επόμενο σαββατοκύριακο κάνω πρεμιέρα όποιος γουστάρει έρχεται.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
310

Μια τεράστια . μέχρι κατσίκι ψήνεις. Το επόμενο σαββατοκύριακο κάνω πρεμιέρα όποιος γουστάρει έρχεται.
Ωραία, εμείς θα φέρουμε το κατσίκι...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.679
Members
38.729
Νεότερο μέλος
gvts