Η ταμπακέρα και το «κοκοκο» του AVSITE !

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.138
Re: Απάντηση: Η ταμπακέρα και το «κοκοκο» του AVSITE !

Ειναι απολύτως βέβαιο οτι ο συγκεκριμένος αντιπρόσωπος ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση εχει μέ το συγκεκριμένο site οπως καί μέ κανένα αλλο !!!
Μέ τήν παραδοχή ομως εκ μέρους σου της εκμετάλευσης του περιστατικου , καταδικνύεις οτι το αποδέχεσαι ως υπαρκτό . ΠΟΙΑ η θέση σου επ αυτου ????
Μεγάλη μου τιμή, που δίνεις σημασία στη θέση μου επί του περιστατικού αυτού; Αλλά, προς τί αυτή η σημασία στη δική μου άποψη;

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Η ταμπακέρα και το «κοκοκο» του AVSITE !

...και για τους δύο φίλε μου......και για τους δύο....

.....και βεβαίως κάποιοι νομίζουν ότι έχουν το δικαίωμα να κρίνουν τα τεχνικά κάποιων περιοδικών ( με όποιο τρόπο εεε?) ενώ κάποιοι άλλοι δεν έχουν το δικαίωμα να κρίνουν τις εκβιαστικές συμπεριφορές κάποιων άλλων περιοδικών.Στη δεύτερη περίπτωση είναι λαμόγια, στην πρώτη πάνθεον.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.138
Re: Απάντηση: Η ταμπακέρα και το «κοκοκο» του AVSITE !

Μεγάλη μου τιμή, που δίνεις σημασία στη θέση μου επί του περιστατικού αυτού; Αλλά, προς τί αυτή η σημασία στη δική μου άποψη;
Περιμένω απάντηση.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
730
Βρε παιδια, εγω δεν εχω καμια αντιρρηση να βγουμε και εμεις και να "ξεφωνισουμε" το γεγονος αρκει να βγει ο/οι θιγομενος/οι και να μας πουν πως "ετσι εγιναν τα πραγματα".

Απο εκει και περα ομως τι σας φταιμε εμεις?
Ποιος σας εδωσε το δικαιωμα να μιλατε με τετοιο ακραιο τροπο απεναντι σε ανθρωπους που-εκτος ελαχιστων περιπτωσεων- ουτε καν γνωριζετε?
Ποιος σας ειπε πως ειμαστε υποχερωμενοι να ξερουμε τι συμβαινει σε αυτη εδω την κ@λοαγορα?
Ολα μπορω να τα δικαιολογησω.Ολα!
Οχι ομως τον τροπο αντιμετωπισης απεναντι στα 4 μελη του AVSite τα οποια θιξατε-ακομα και με σεξουαλικες περιγραφες επιπεδου πεζοδρομιου και κατω-με αυτο τον τροπο...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Η ταμπακέρα και το «κοκοκο» του AVSITE !

Λοιπόν για να εξηγούμεθα:

Πρώτον καταγγελία ανώνυμη παραμένει καταγγελία ανώνυμη...

Δεύτερον καταγγελία επώνυμη χωρίς αποδείξεις παραμένει καταγγελία...

Τρίτον καταγγελία επώνυμη και με αποδείξεις πάει καρφί στον εισαγγελέα...

Όλα τα υπόλοιπα είναι κακόβουλα και εκ του πονηρού φερόμενα. Και περιμένω να δω α) την επίσημη θέση των θιγομένων και β) τις αποδείξεις που θα προσκομίσουν για την διαπλοκή του avsite σε αυτή την ιστορία.

Όλα τα άλλα είναι απλές οδοντόβουρτσες και παιχνίδια Γκεμπελίσκων...

Reaction score
0
Φιλτατε Κε Μπλατσιο , μιας και πολυαναφερεσθε στα περι Γκεμπελισκων ( τι εμμονη ιδεα κι αυτη ...) θα ηθελα να σασ υποβαλω ενα ερωτημα για να μου λυθει μια απορια. Η φωτο με τον σκαπανεα της Μεταξικης ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ τεταρταυγουστιανης περιοδου που μοστραρει στην αρχικη σελιδα του ΑV site , που κολλαει ??? Απηχει αποψεις ? Η ετσι ετυχε???

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
730
Φιλτατε Κε Μπλατσιο , μιας και πολυαναφερεσθε στα περι Γκεμπελισκων ( τι εμμονη ιδεα κι αυτη ...) θα ηθελα να σασ υποβαλω ενα ερωτημα για να μου λυθει μια απορια. Η φωτο με τον σκαπανεα της Μεταξικης ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ τεταρταυγουστιανης περιοδου που μοστραρει στην αρχικη σελιδα του ΑV site , που κολλαει ??? Απηχει αποψεις ? Η ετσι ετυχε???
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=38420

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Λοιπόν...

Ο κος Παναγόπουλος υπογράφει το editorial του εν λόγω site, όπου προσπαθεί να εξηγήσει και τι είναι τέλος πάντων αυτό το πράμα που φτιάξανε, (πως δηλαδή μερικοί ανώνυμοι με εμπλοκή σε περιοδικά και αντιπροσωπίες αποφάσισαν να εξυγιάνουν το χόμπι... να 'χαμε να λέγαμε). Συνεπώς, βλέπω ότι η σχέση του με αυτό δεν είναι τυπική αλλά ουσιαστική, ενδέχεται δηλαδή να είναι ένας εκ των ιδιοκτητών του site. Αυτό κατ' εμέ τον τοποθετεί και ως Νο1 υποψήφιο για τον ρόλο του κου daniell.

Βεβαίως, δια στόματος κου Πορφυρίου όπως ο Κώστας έγραψε, το high fidelity δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά και αυτό είναι απολύτως σεβαστό. Όμως να ξέρει το high fidelity ότι όλη αυτή η ιστορία κάνει τόσο κακό στο περιοδικό που δεν μπορεί να κάνει κανένας ανταγωνιστής. Το χειρότερο είναι ότι μάλλον, το κακό έρχεται εκ των έσω, δηλαδή από τον κο Παναγόπουλο, ειδικά όταν εδώ και τόσο καιρό, δεν βγαίνει να διαψεύσει δημοσίως ότι εμπλέκεται σε όλα αυτά.

Πάμε στην καταγγελία.
Κατ' αρχάς, μια ανώνυμη καταγγελία έχει μηδενική αξία και συνεπώς δεν μπορεί κάποιος να τους πάρει στα σοβαρά. Η δε εμπλοκή του κου Παναγόπουλου στα διοικητικά και ενδεχομένως και σε άλλα... του εν λόγω site, κάνει όλη την ιστορία εξαιρετικά ύποπτη για να μην πω τίποτε άλλο. Είναι δεδομένο ότι αν η ιστορία του εκβιασμού είναι αληθινή (που όλα δείχνουν ότι είναι), ο εμπλεκόμενος είναι για πίσσα και πούπουλα. Όμως σε προσωπικό επίπεδο δεν μπορώ να πάρω σοβαρά έναν ανώνυμο καραγκιόζη που ισχυρίζεται ότι τα παίρνω. Είναι τόσο ηλίθιος δηλαδή που καίει την καταγγελία του και από ένα ιδιαιτέρως σοβαρό περιστατικό, την μετέτρεψε σε παπαρολογία ολκής. Το πιθανότερο είναι ότι τον έχουν πάρει άπαντες στο ψιλό διότι έχει μπλέξει την καταγγελία με τον πόλεμο μεταξύ των περιοδικών, κάνοντας το μεγαλύτερο κακό που έκανε ποτέ κανένας στο high fidelity.

Σε ότι αφορά στο avsite, πάντα κρατούσε ίσες αποστάσεις από τα περιοδικά. Κατά καιρούς έχουν δημοσιευθεί αυστηρές κριτικές για άρθρα σε κάθε περιοδικό και νομίζω πως τα περισσότερα έχουν γραφτεί για άρθρα του ΗΧΟΥ, κάτι πολύ λογικό μιας και έχει περισσότερα έτη ζωής. Αυτά όμως δείχνουν να μην συγκινούν κανέναν, και για να το πω διαφορετικά, όσο δεν έπαιρνε η μπάλα τους ίδιους δεν έτρεχε κάστανο, όταν πήρε κι αυτούς έγινε χαμός και το avsite μετατράπηκε σε υποστηρικτή του ΗΧΟΥ...

Συνοψίζοντας, λέω ότι σαφώς εάν το περιστατικό που ανώνυμα καταγγέλλεται είναι αληθινό, τότε ο τύπος πρέπει να μπει φυλακή. Επίσης λέω όμως ότι ο κος Παναγόπουλος οφείλει να ξεκαθαρίσει ότι δεν έχει σχέση με αυτούς που κάνουν κακό στο περιοδικό στο οποίο εργάζεται, να τους κατονομάσει διότι τους γνωρίζει και αν το site είναι δικό του ή έχει ιδιοκτησιακή σχέση με αυτό να τους αποπέμψει σβήνοντας όλες τις ιστορίες για αρκούδες που επινόησαν 2 ανεγκέφαλοι παρέα με τις χαζογκόμενές τους για να ανεβάσουν την θεαματικότητά τους.

Τέλος, να επισημάνω την αντρίκια στάση του Ν. Κορακάκη που δεν μασάει να πάρει θέση, όπως ποτέ δεν μάσησε να απαντήσει σε οποιοδήποτε κάλεσμα σε διάλογο, σε αντίθεση με διάφορους κομπλεξικούς που νομίζουν ότι η αφεντομουτσουνάρα τους πρέπει να είναι στο απυρόβλητο και όταν τους πατήσεις τον κάλο, φοράνε κουκούλες και βγαίνουν βόλτα...

Reaction score
7
Συγνώμη αυτά:
..............
Τράμπες, κλεψιές και δαγκωνιές, δημοσιοβλάχοι που νομίζουν ότι επειδή γράφουν μια δυό κοτσάνες έγιναν ειδικοί στο αντικείμενο, ριβιούερς του ειδικού τύπου που τα παίρνουν, αρχισυντάκτες που τα παίρνουν, χομπίστες κολλητοί με τους αντιπροσώπους που τους χαρτζιλικώνουν, άσχετοι παντός είδους, μαγαζάτορες που κοιτάνε μόνο να πιάσουν τον κώλο του ανυποψίαστου, λαμόγια ολκής...

Το μεγάλο γέλιο της υπόθεσης, η ειρωνεία, η κοροϊδία, το άκρον άωτον της λαμογιάς, είναι να παρακολουθείς τους υπηρετούντες το εν λόγω σύστημα, με δακρύβρεχτο ύφος να εκφράζουν την επιτακτική ανάγκη για αλλαγές και εξυγίανση. Θέλουν τα λαμόγια να σώσουν τον "χώρο" από τα άλλα λαμόγια...

- Αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη για τον "χώρο" του hi end, μια χαβούζα για την οποία κάθε μέρα που περνάει, μαθαίνω και μια π@υστιά, μια αλητεία, μια ψευτιά. Είναι στιγμές που αισθάνομαι άσχημα γιατί συντονίζω την κατηγορία hi end από την δημιουργία αυτού του site, είναι στιγμές που θα ήθελα να μην γνωρίζω τίποτα για κανέναν, όμως αναθεωρώ διότι πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις και στην πορεία γνώρισα αξιόλογους ανθρώπους. Σίγουρα όμως, κοιτάω αλλιώς πλέον όλα τα παιδιά που ασχολούνται με την μουσική και τις μηχανές και δεν έχουν ούτε γνωριμίες ούτε σχέση με όλα αυτά, δεν τους ξέρει κανείς για να τους δώσει ειδική έκπτωση και δεν ζητάνε τίποτα από κανέναν. Ειλικρινά ζητώ συγνώμη που ασχολούμαι με αυτό που δεν θέλω να ασχολούμαστε εδώ μέσα, όμως είχα ένα βάρος και ταυτόχρονα μια αηδία που με κάνει να κινούμαι τοίχο - τοίχο. Ως συνήθως, ποσώς με ενδιαφέρει αν η γνώμη μου ενοχλήσει κάποιους. Εγώ τα είπα και ξαλάφρωσα...

Το σίγουρο είναι ότι δεν χαίρομαι, αλλά λυπάμαι...

ποιός τα έγραψε; αφού τώρα
.....Συνοψίζοντας, λέω ότι σαφώς εάν το περιστατικό που ανώνυμα καταγγέλλεται είναι αληθινό, τότε ο τύπος πρέπει να μπει φυλακή......
δεν πρέπει να ανακληθεί το πρώτο;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μάλλον εσύ τελικά δεν έχεις καταλάβει.
Το thread δεν ξεκίνησε για να κατακρίνω την υποτιθέμενη καταγγελία του αντιπροσώπου (των ανώνυμων φίλων του)..., αλλά για να καταδείξω το γενικότερο κλίμα που, όπως αποδεικνύεται (ακόμη και από την ίδια την καταγγελία - μεταξύ άλλων -), κυριαρχεί.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Βαγγέλη τι δουλειά έχει μία καταγγελία με τις απόψεις ότι υπάρχουν λαμόγια στον χώρο;;;

Εγώ που είμαι έξω από τον χώρο ξέρεις τι κατάλαβα; Μάλιστα δεν έχω μάθει ΚΑΜΙΑ λεπτομέρεια
μόνο και μόνο για να δω τι φαίνεται από μπροστά χωρίς να ξέρω τι υπάρχει από πίσω...

Ότι υπάρχει μία καταγγελία από έναν αντιπρόσωπο του χώρου για ένα περιοδικό.

Αυτή την καταγγελία δεν την έμαθα από τον ίδιο τον αντιπρόσωπο αλλά από 2-3 γελοίους
ανώνυμους τύπους που άρχισαν να βρίζουν ΕΠΩΝΥΜΑ μέλη του avsite και το ίδιο το avsite...

Υπάρχουν 2 τινά:

1. Όντως έγινε το περιστατικό και σε αυτό ενεπλάκησαν και μέλη του avsite. Όμως ΚΑΝΕΙΣ και
ΠΟΤΕ δεν ισχυρίστηκε κάτι τέτοιο.

2. Το περιστατικό το χρησιμοποίησαν οι 2-3 ανώνυμοι για να βγάλουν τα απωθημένα τους
εναντίον του avsite και ταυτόχρονα να δημιουργήσουν ντόρο για το ίδιο το περιστατικό σε
ένα τεράστιο φόρουμ όπως το δικό μας καθώς μέσα από το δικό τους θα το μάθαιναν 10-15
άνθρωποι...

Θέλω άμεσα ο ίδιος ο αντιπρόσωπος να δώσει εξηγήσεις. Το avsite ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ για να
καταγγελθεί ένα περιστατικό. Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ. Άμεσα.

Ως μέλος του avsite απαιτώ να μάθω το όνομά του αντιπροσώπου και θέλω να τον καλέσω εγώ
προσωπικά να μιλήσει για όσα συνέβησαν. Δεν χρειάζονται ούτε κασσέτες ούτε εισαγγελικές
αποδείξεις ούτε τίποτα...

ΑΠΑΙΤΩ ΜΙΑ ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.

Το avsite θα την φιλοξενήσει χωρίς κανέναν ενδοιασμό όπως θα φιλοξενήσει και την απάντηση
από το περιοδικό.

Αν δεν γίνει αυτό τις επόμενες ημέρες θα αναγκαστώ να βγάλω εγώ τα ονόματα. Όποιος νομίζει
ότι μπορεί να παίζει τα παιχνιδάκια του με το avsite ας μας δείξει και πόσο μάγκας είναι...

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Πρεπει να εχει πεσει ποοοοολυ πεινα για να εκαναν τετοιο εκβιασμο στον κο Μασελο (και στον αλλο) αν βεβαια εγινε κατι τετοιο .

Συνηθως οι εκβιασμοι γινονται πολυ πιο αθορυβα .

Το εχω ξαναγραψει ....

Ειδατε ποτε διαφημιση της CHARIO η του αντιπροσωπου αυτου για τα υπολοιπα προιοντα του στο ****** (ονομα περιοδικου) ;
Ειδατε ποτε τεστ η παρουσιαση η απλη αναφορα καποιου CHARIO , AUDIO ANALOGUE , J.A. MICHELL , ZINGALI , CAYIN , OPERA .....στο ******(ονομα περιοδικου) ;;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Καλύτερα που το έσβησες το όνομα Μαρίνε.
Πάντως, μεταξύ μας μεταξά, είναι κοινό μυστικό ότι ο χώρος... βρωμάει. Εγώ αυτό ξέρω.

Reaction score
10
Παντως το Music Lover αρνηθηκε οτι εχει οποιαδηποτε σχεση με αυτα, ουτε καν εχει διαβασει τι γραφετε στο Audiopoint απλα ανεφερε οτι αυτα τα πραγματα εχουν συμβει πολλες φορες. Δεν αναφερθηκε σε συγκεκριμενο γεγονος.

Reaction score
250
Απάντηση: Η ταμπακέρα και το «κοκοκο» του AVSITE !

Πριν από δευτερόλεπτα τελείωσε η τηλ.επικοινωνία μου

με τον Κο Αντωνόπουλο Κων/νο ο οποίος είναι αντιπρόσωπος

των εταιριών που ανέφερε ο Luxman.

Μου τόνισε σαφώς ότι ποτέ δεν του ζητήθηκαν μηχανήματα hiend ήχου

για test απο το hitech και κατα συνέπεια ποτέ δεν δέχθηκε αμέσως

ή εμμέσως

οιανδήποτε αθέμιτη πίεση ή πρόταση από το περιοδικό !

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Παντως το Music Lover αρνηθηκε οτι εχει οποιαδηποτε σχεση με αυτα, ουτε καν εχει διαβασει τι γραφετε στο Audiopoint απλα ανεφερε οτι αυτα τα πραγματα εχουν συμβει πολλες φορες. Δεν αναφερθηκε σε συγκεκριμενο γεγονος.
Κάποιοι λένε πάντως ότι είναι ένας εκ των ιδιοκτητών του site. Άλλωστε είναι ένα από τα 3 καταστήματα που διαφημίζονται εκεί.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.090
Members
38.529
Νεότερο μέλος
Nikos67