Η ταμπακέρα και το «κοκοκο» του AVSITE !

Reaction score
0
...μιλάμε για πολύ HI-END συζήτηση...διαβάζω, διαβάζω και άκρη δεν μπορώ να βγάλω...προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός???
...coolάρετε, γιατί δεν το βλέπω καλά το site...από "AVsite", θα γίνει "Vsite" (V=Βαράτε)...:pc:

...πολλή ίντριγκα ρε παιδάκι μου...:mad_4:

Reaction score
19
Συνοπτικά και επειδή δεν είναι το θέμα μας ο Ντόχερτης, το μόνο που θέλω να πω είναι πως μερικά κείμενά του και μερικά άρθρα που μου έχει στείλει, ακόμη προσπαθώ να τα διαβάσω και να τα κατανοήσω.
Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω πώς τιμά κάποιον απ'τους δυο σας :happy_5:

Ελάχιστοι ανάμεσά μας θα μπορούσαν έστω και να τα σχολιάσουν. Ελάχιστοι επίσης θα μπορούσαν να σχολιάσουν τα τεχνικά θέματα με τα οποία ασχολήθηκε ο Ντόχερτης.
Ξέρεις κάτι; Κι εγώ στη σχολή μου είχα κάτι καθηγηταράδες με βαριά... πτυχία αλλά απολύτως άχρηστους στην εκπαιδευτική διαδικασία.
Δεν αρκεί ρε παιδί μου να ξέρεις, αλλά και να μεταδίδεις, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν είναι προφανές.
Αλλιώς δεν συμμετέχεις σε μια κοινότητα ανταλλαγής απόψεων ή στην εκπαίδευση, κάθεσαι στην υπόγα σου με τις εξισώσεις σου ή στης NASA και κάνεις αυτό που ξέρεις καλά.
Κάθεσαι εκεί που είσαι χρήσιμος και μπορείς να προσφέρεις έργο.

Α, και πάνω απ'ολα είσαι άνθρωπος, όχι ζώο, όπως τότε με τη κατάπτυστη συμπεριφορά του απέναντι στον HomecinemaManiac που, για πραγματικά ανεξήγητους λόγους, του χαϊδευατε το κεφάλι.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Re: Η ταμπακέρα και το «κοκοκο» του AVSITE !

Οσον αφορα εμενα προσωπικα , ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ εχω με οποιοδηποτε site/forum σχετικο του χωρου , οπως και ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ προσωπικη η αλλη διαφορα με τα προσωπα που ενεπλακησαν στην αντιπαραθεση αυτη , καθοσον ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ουτε κατ οψιν !!!
Τότε γιατί δεν μας λέτε και ποιό μαγαζί του χώρου εκπροσωπείτε?
Δεν είναι κακό.

Reaction score
3
Γιάννη Δημητρόπουλε, πραγματικά σε συγχαίρω για όλα αυτά που έγραψες, με απλά ωραία και σωστά λόγια.
Φαίνεται άλλωστε ότι εμείς δουλεύουμε σε άλλες "ταχύτητες"...:cool_1:

ΝΑΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΉΣΩ ότι ο καθένας που γράφει με ψευδώνυμο και επιτίθεται σε όλους που γράφουν για κάτι που τους αρέσει και ιδιαιτέρως σε επαγγελματίες του χώρου και μάλιστα επιλεκτικά,είναι ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ και ιδιαιτέρως όταν ημείς και υμείς το χαϊδεύουμε και με γελάκια του δίνουμε περισσότερο θάρρος σαν να είναι ο σωτήρας,ο εξυγιαντής του "κακού" χώρου,ε τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Απο αυτό φυσικά δεν εξαιρούνται οι έχοντες τον έλεγχο των κατηγοριών αλλά και ο ιδρυτής που "για ανεξήγητους λόγους του χαϊδεύατε το κεφάλι",όπως υπενθύμησε και ο Κώστας Δ.

Δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε κρυμμένος πίσω απο την ανωνυμία που του παρέχει το οποιοδήποτε site, να ξεφτυλίζει ανθρώπους και συνειδήσεις και οι συντονιστές, μέσα και εγώ φυσικά,όχι μόνο με την ανοχή μας, αλλά με τον τρόπο μας να του λέμε πες κι'άλλα.
Αυτό υποτιμάει κάποιους που έχουν φυσικά φιλότιμο και όχι τους "χαβαλέδες" της κάθε κατηγορίας και αυτούς που δεν μπορούν οι ίδιοι να γράψουν κάτι παρόμοιο αφήνοντας τους ανώνυμους να το κάνουν,παροτρύνοντάς τους με το να συμφωνούν μαζί τους.

Για τον Κ.Κόγια,όπως πολλές φορές στο παλιό αλλά και στο καινούργιο site, τον έχω παραδεχθεί άπειρες φορές,αυτός είναι και πραγματικό πρόσωπο,όχι φανταστικό ή "φτιαχτό" απο κάποιους, όμως ο τρόπος γραφής του και το κάκιστο χιούμορ του έχει σαν αποτέλεσμα αντί να εισπράτει τον θαυμασμό και τα μπράβο απ'όλους μας να δημιουργεί κόντρες και εμπάθειες.
Ο λόγος είναι απλός. Τoυ φταίει ο όρος Hi End!!! και αυτοί που πιστεύει οτι τον ασπάζονται.
Εδω μέσα αλλά και κατ'ιδίαν σε γενικές γραμμές του έχω πει οτι δεν χρειάζετε τόσο μένος και πάθος,όμως.....

Απο την άλλη Νίκο Τσαρουχά, έχουμε καταφέρει να υπάρχουν τρείς άντε τέσσερεις τακτικοί θαμώνες,οι τελευταίοι των Μοϊκανών που ακόμη ελπίζουν σε κάτι και άλλους τέσσερεις πέντε που συνέχεια τους την λένε.

Μέσα σε αυτούς δεν βάζω τον γείτονά μου τον Andrew, που κοντεύει να γίνει διχασμένη προσωπικότητα με αυτά που ακούει.wall_1 :happy_9:

Τελειώνοντας θα ήθελα να επισημάνω,οτι όταν κάποιος καταλαβαίνει οτι οταν γράψει στην συγκεκριμένη κατηγορία θα εισπράξει την κακόβουλη κριτική και τον περίγελο κάποιων άσχετων με την κατηγορία, φυσικά δεν θα γράψει ποτέ.
Αυτό πως θα το καταλάβει?
Μα απλά και μόνο διαβάζοντας όλα αυτά που είναι γραμμένα εδώ και μήνες,που δεν έχουν καμμία σχέσει με την Υψηλή Πιστότητα της Μουσικής Αναπαραγωγής.....
Τον παλιό καλό καιρό,κάναμε κάποιες ακροάσεις,παρουσιάσεις κατ'ιδίαν ή σε χώρους καταστημάτων και γράφαμε ότι βλέπαμε,ότι ακούγαμε.
Τώρα ποιός θα το κάνει και για ποιόν λόγο?
Ασε που σιγά σιγά οι πόρτες κλείνουν, με αποτέλεσμα ότι γίνετε να μένει στο μεταξύ μας.

Εαν λοιπόν συνεχίζεις να πιστεύεις οτι εδω μέσα δεν ΠΡΕΠΕΙ να γράφει ο πολύς ο κόσμος και εαν συνεχίσεις να επιμένεις οτι η κατηγορία η οποία κοντεύει να γίνει μόνο ψηφιακή,είναι στα καλύτερά της, θα συνεχίσω απλώς να παρακολουθώ.

Υ.Γ. Οσο για τα χρήματα που παίρνουμε εμείς που συντονίζουμε τις κατηγορίες, γιατί να το κρύψουμε άλλωστε, παίρνω τα περισσότερα ακόμη και να μην γράφω.
Ο Κόγιας παίρνει τα λιγότερα και όχι κάθε μήνα,γι'αυτό τα βάζει με όλους.:happy_6::happy_9:

Reaction score
0

Τότε γιατί δεν μας λέτε και ποιό μαγαζί του χώρου εκπροσωπείτε?
Δεν είναι κακό.
Δεν αντιλαμβανομαι την ειρωνεια του λογου σας. Εδω μπαινω και εκπροσωπω ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ !
Δεν εχω σπονσορα...αλλοι ισως...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Η ταμπακέρα και το «κοκοκο» του AVSITE !

Δεν αντιλαμβανομαι την ειρωνεια του λογου σας. Εδω μπαινω και εκπροσωπω ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ !
ναι αλλά ταυτόχρονα έχεις ανοίξει αγγελίες και παρουσιάσεις προϊόντων στις προσφορές καταστημάτων για προϊόντα συγκεκριμένου εισαγωγέα:

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=38555

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=36530

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=36529

Εκεί ποιον/ποιους εκπροσωπείς;

Επίσης θα σε παρακαλούσα να μου πεις ποιοι "άλλοι" έχουν σπόνσορα;
Το να πετάς κάτι στον αέρα και να το αφήνεις να αιωρείται είναι τουλάχιστον κακόγουστο (για να μην πω ύποπτο).

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Μα δεν σας ειρωνεύομαι...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.050
Members
38.526
Νεότερο μέλος