Η ταμπακέρα και το «κοκοκο» του AVSITE !

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Θέλω άμεσα ο ίδιος ο αντιπρόσωπος να δώσει εξηγήσεις. Το avsite ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ για να
καταγγελθεί ένα περιστατικό. Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ. Άμεσα.

Ως μέλος του avsite απαιτώ να μάθω το όνομά του αντιπροσώπου και θέλω να τον καλέσω εγώ
προσωπικά να μιλήσει για όσα συνέβησαν. Δεν χρειάζονται ούτε κασσέτες ούτε εισαγγελικές
αποδείξεις ούτε τίποτα...

ΑΠΑΙΤΩ ΜΙΑ ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.

Το avsite θα την φιλοξενήσει χωρίς κανέναν ενδοιασμό όπως θα φιλοξενήσει και την απάντηση
από το περιοδικό.

Αν δεν γίνει αυτό τις επόμενες ημέρες θα αναγκαστώ να βγάλω εγώ τα ονόματα. Όποιος νομίζει
ότι μπορεί να παίζει τα παιχνιδάκια του με το avsite ας μας δείξει και πόσο μάγκας είναι...
ΕΠΙΜΕΝΩ!!!

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Re: Απάντηση: Η ταμπακέρα και το «κοκοκο» του AVSITE !

Πριν από δευτερόλεπτα τελείωσε η τηλ.επικοινωνία μου

με τον Κο Αντωνόπουλο Κων/νο ο οποίος είναι αντιπρόσωπος

των εταιριών που ανέφερε ο Luxman.

Μου τόνισε σαφώς ότι ποτέ δεν του ζητήθηκαν μηχανήματα hiend ήχου

για test απο το hitech και κατα συνέπεια ποτέ δεν δέχθηκε αμέσως

ή εμμέσως

οιανδήποτε αθέμιτη πίεση ή πρόταση από το περιοδικό !

Δεν θα επρεπε σε τοσο πολλες και σημαντικες εταιρειες να εχουν ζητησει για τεστ καποιο απο τα προιοντα αυτα ;;;

Ποια αλλη πιεση χρειαζεται απο την ολοκληρωτικη απουσια αυτων των προιοντων απο το εν λογω περιοδικο ;;

Αυτος ειναι ενας μακροχρονιος και light τροπος να "φερεις" διαφημιση στο περιοδικο σου .

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Κατι αλλο τωρα* ......

πως λεγεται η μη δημοσιευση τεστ συσκευης η οποια πατωσε ειτε σε συγκριτικο ειτε κατα "μονας" ;;;;

* αυτο αφορα αλλο περιοδικο .

Reaction score
10
Κάποιοι λένε πάντως ότι είναι ένας εκ των ιδιοκτητών του site. Άλλωστε είναι ένα από τα 3 καταστήματα που διαφημίζονται εκεί.
Νικο με τον ιδιοκτητη εχουμε φιλικες σχεσεις και σε διαβεβαιω οτι δεν εχει καμια σχεση με αυτα τα πραγματα.

Reaction score
250
Απάντηση: Re: Απάντηση: Η ταμπακέρα και το «κοκοκο» του AVSITE !

Δεν θα επρεπε σε τοσο πολλες και σημαντικες εταιρειες να εχουν ζητησει για τεστ καποιο απο τα προιοντα αυτα ;;;

Ποια αλλη πιεση χρειαζεται απο την ολοκληρωτικη απουσια αυτων των προιοντων απο το εν λογω περιοδικο ;;

Αυτος ειναι ενας μακροχρονιος και light τροπος να "φερεις" διαφημιση στο περιοδικο σου .
Μην προτρέχεις σε παρακαλώ Ρένο γιατί ο ίδιος μου ανέφερε

ότι συσκευές που έχουν σχέση με εικόνα του είχαν ζητήσει !

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η ταμπακέρα και το «κοκοκο» του AVSITE !

Μην προτρέχεις σε παρακαλώ Ρένο γιατί ο ίδιος μου ανέφερε

ότι συσκευές που έχουν σχέση με εικόνα του είχαν ζητήσει !
Καλα ! Τελος παντων ....

Reaction score
1
Κατι αλλο τωρα* ......
πως λεγεται η μη δημοσιευση τεστ συσκευης η οποια πατωσε ειτε σε συγκριτικο ειτε κατα "μονας" ;;;;
* αυτο αφορα αλλο περιοδικο .
Αυτό εδώ με αφορά σε ένα βαθμό και γι' αυτό θα σου γράψω πως λειτουργώ εγώ και μόνο εγώ. Το ξανάτονίζω... "μιλάω μόνο για την αφεντιά μου".

Για stand alone test:
Όταν τελειώσω τις ακροάσεις και παραδώσω τα κείμενα ενός τεύχους, αρχίζω το ψάξιμο για νέες συσκευές, για το επόμενο τεύχος. Κατά την διάρκεια του ψαξίματος, θα εστιάσω την προσοχή μου μόνο στις συσκευές που μου αρέσουν και δεν θα ασχοληθώ καθόλου με τις συσκευές που δεν μου αρέσουν. Αυτό γίνεται κυρίως για δύο + έναν λόγους:
1) Επειδή δεν με ενδιαφέρει να κάνω τεστ σε μια συσκευή που δεν μου αρέσει ηχητικά. Μου αρέσει να αναφέρομαι μόνο στις συσκευές που παίζουν σωστά (πάντα κατά την προσωπική μου άποψη).
2) Επειδή γράφω μόνο δύο τεστ το δίμηνο, πιστεύω ότι είναι κρίμα το ένα από αυτά ή και τα δύο από αυτά να πηγαίνουν στο βρόντο με συσκευές που δεν έχουν να μας πουν τίποτα (πάντα κατά την προσωπική μου άποψη).
3) Ο τρίτος και τελευταίος λόγος είναι καθαρά προσωπικός και γι' αυτό τον άφησα στο τέλος. Επειδή όταν κάνω μια δοκιμή, την κάνω με το μηχάνημα στην πρίζα και ακούω μουσική από αυτό για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα - ειλικρινά σου μιλάω Ρένο μου - μου χαλάει η διάθεση όταν ακούω άσχημα. Για τον λόγο αυτό αποφεύγω να ζητάω μηχανές που δεν μου αρέσουν.

Ξέρω ότι αυτό που κάνω ίσως να ενοχλεί κάποιους που θα τους ενδιέφερε να μαθαίνουν όχι μόνο τι "παίζει" αλλά και τι "δεν παίζει". Από την άλλη, αυτή είναι η προσωπική μου επιθυμία, αυτό έχω συμφωνήσει με το περιοδικό και αν πρόκειται να κριθώ αρνητικά γι' αυτό, θα το προτιμούσα από το να άκουγα μουσική από μέτρια μηχανήματα.
Πάντως, από ότι έχω καταλάβει και οι ίδιοι οι αναγνώστες ενδιαφέρονται περισσότερο για τις μηχανές που "παίζουν", παρά για τις μηχανές που δεν "παίζουν", γιατί όπως και να το κάνουμε... είναι πολλά τα λεφτά Χάρη (όπως έλεγε και ο Χάρυ Κλιν).

Παρόλα αυτά, όσες φορές παρουσιάστηκε η ανάγκη να δοκιμάσω μια συσκευή που δεν μου άρεσε και τόσο πολύ, την έκανα και όπως ήταν επόμενο... έγραψα και τα ανάλογα σχόλια. Φυσικά, αυτό έχει συμβεί μέχρι στιγμής 2 φορές στο High Fidelity και 1 στο Digital Vision και δεν σου κρύβω ότι ελπίζω να μην ξανασυμβεί.:happy_5:

Για συγκριτικά test:
Στην περίπτωση ενός συγκριτικού τεστ, τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά, καθώς έχουμε να κάνουμε με μια "κόντρα" συσκευών, γεγονός που μου αρέσει αφάνταστα, ακόμα και αν οι περισσότερες συσκευές της κόντρας δεν είναι... του γούστου μου. Αυτό συμβαίνει γιατί - όπως και να το κάνουμε - το ενδιαφέρον ενός συγκριτικού είναι πολύ πολύ μεγάλο και θα έδινε τόσο στον δοκιμαστή, όσο και στους αναγνώστες την ίδια ευχαρίστηση με το τεστ μιας υπέρ-συσκευής.
Εδώ όμως θα ήθελα να σου απευθύνω εγώ ένα ερώτημα: Ας πούμε ότι θα ήθελα να κάνω ένα συγκριτικό με cd των 3000 ευρώ και ας πούμε ότι έπαιρνα τηλέφωνο όλους τους αντιπροσώπους να μου δώσουν τα cd των 3000 ευρώ που διαθέτουν. Πόσοι από αυτούς θα μου τα έστελναν;;;:cool_3:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Παρά τις συζητήσεις επί συζητήσεων, παρά το γεγονός ότι οι άνθρωποι αυτοί με την στάση τους βλάπτουν το κύρος ενός περιοδικού (high fidelity), εξακολουθούν να επιδίδονται σε ύβρεις, φυσικά με την προστασία της ανωνυμίας τους, διότι φοβούνται να τα πούνε με το ονοματάκι τους. Δεν είναι μόνον η έλλειψη ήθους αλλά και η έλλειψη θάρρους δηλαδή που τους χαρακτηρίζει (για να μην πω κάτι άλλο). Είναι τόσο κότες που φοβούνται μέχρι και να μας αφήσουν να διαβάζουμε ή να απαντήσουμε στις βρισιές τους. Μάγκες εκ του ασφαλούς, τα παλικάρια της φακής ανακάλυψαν επιτέλους το διαδίκτυο για να κρυφτούν και να αμολήσουν τα… απωθημένα τους, ίσως γιατί ντρέπονται και οι ίδιοι για τους εαυτούς τους.

Το θέμα αυτό στην ιστοσελίδα του βόθρου, ξεκίνησε στις 3/5 με την υποτιθέμενη καταγγελία. Από τις 8/5, πριν ακόμη δηλαδή κανείς από εμάς πάρει χαμπάρι καν τι γραφόταν (σιγά μην διαβάζουμε όποια κοπροσελίδα φτιάχνει το κάθε λαμόγιο), ξεκίνησαν να βρίζουν το avsite.gr, τον Κόγια και αργότερα τον Μπλάτσιο κι εμένα. Συνεπώς όσο κι αν τραγουδάνε, η καταγγελία δεν ήταν ο μοναδικός σκοπός των ανωνύμων του διαδικτύου. Προφανώς θέλανε να χτυπήσουν και το avsite.gr, το οποίο ασχολήθηκε μαζί τους δύο μήνες μετά, όταν ξεκίνησε το θέμα με την βρώμα και την μπόχα που βγαίνει από το σινάφι τους.

Σου λέει, περιοδικό με ανώνυμους δεν γίνεται. Ιστοσελίδα όμως μια χαρά γίνεται. Κοίτα τι δύναμη έχει ο Καφάτος. Ας φτιάξουμε κι εμείς μια κοπροσελίδα, να υποστηρίξουμε όποιον θέλουμε και να ξεκινήσουμε να πουλάμε μέσα από αυτήν. Έλα που δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Ακόμη και στο διαδίκτυο υπάρχουν κανόνες που επιβάλουν συμπεριφορές πολύ πριν οι κόπροι ασχοληθούν και με το internet και προσπαθήσουν να το λερώσουν. Στα δικά μας φόρουμς, επειδή ούτε για πωλήσεις τα κάναμε ούτε για γνωριμίες, μιλάμε με το όνομά μας και αν έχουμε κάτι να πούμε προς οποιονδήποτε το λέμε επωνύμως. Αν δεν σας αρέσει αυτή η συμπεριφορά, είστε αναγκασμένοι να κάνετε παρέα μόνον με τους ομοίους σας, δηλαδή τους φίλους σας τα λαμόγια, το πολύ πολύ και κανέναν που ψάχνει για γκόμενα.

Επαναλαμβάνω ότι θα περίμενα διάψευση του κου Παναγόπουλου, να βγει και να πει δημοσίως και επωνύμως ότι δεν έχει σχέση με όλα αυτά, να ξεκαθαρίσει το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ιστοσελίδας της κοπριάς και αν έχει σχέση με αυτήν, να σταματήσει να φιλοξενεί αυτά τα λαμόγια. Η υπογραφή του στο editorial της σελίδας τον αφήνει εκτεθειμένο τόσο ως άτομο, όσο και ως δημοσιογράφο του ειδικού τύπου, με αποτέλεσμα να εκτίθεται και το περιοδικό στο οποίο εργάζεται.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Νικο με τον ιδιοκτητη εχουμε φιλικες σχεσεις και σε διαβεβαιω οτι δεν εχει καμια σχεση με αυτα τα πραγματα.
Τι εννοείς?
Αυτοί λένε ότι έχει βγει και έκανε καταγγελίες και επειδή είναι κολλητοί του (περισσότερο από εσένα), τον υποστηρίζουν γι αυτό και τα γράφουν αυτά. Φίλε Μιχάλη πες του όμως χαιρετίσματα να τους χαίρεται τους κολλητούς του και αν νομίζει ότι αυτό είναι διαφήμιση, ναι είναι, αλλά αρνητική... πολύ αρνητική.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.138
...
Το θέμα αυτό στην ιστοσελίδα του βόθρου, ξεκίνησε στις 3/5 με την υποτιθέμενη καταγγελία. Από τις 8/5, πριν ακόμη δηλαδή κανείς από εμάς πάρει χαμπάρι καν τι γραφόταν (σιγά μην διαβάζουμε όποια κοπροσελίδα φτιάχνει το κάθε λαμόγιο), ξεκίνησαν να βρίζουν το avsite.gr, τον Κόγια και αργότερα τον Μπλάτσιο κι εμένα. ...
… και όχι μόνον αυτό, αλλά αυτά τα «λουλούδια» μου κάνουν την «τιμή» να με συκοφαντούν δεξιά κι αριστερά, βάζοντας λόγια εναντίον μου. Μόλις εχθές έλαβα γνώση, ότι κάποιος από αυτά τα «λουλούδια», δεν ξέρω ποιός, αλλά είμαι σίγουρος ότι είναι κάποιος από αυτούς, κάποιος λοιπόν από αυτούς έβαλε λόγια στο Γιώργο τον Πετρόπουλο για μένα, λέγοντας τί; Ότι τον ειρωνεύτηκα δημοσίως, αποκαλώντας τον «Μαστρο - Γιώργο», καθώς επίσης και ότι θάβω κακοπροαίρετα τα ηχεία του.

Προσπαθώντας ο ιδιοκτήτης της Audio Spectrum να το διασταυρώσει αυτό, σε ανύποπτη στιγμή ρώτησε για μένα γνωστό πρόσωπο του χώρου, πρόσωπο καθ’ όλα σοβαρό, που δεν έχει καμιά σχέση με αυτά τα «λουλούδια», και όπως ήταν φυσικό, το πρόσωπο αυτό τον ενημέρωσε για την καθαρή αλήθεια. Σήμερα, επικοινώνησα και εγώ τηλεφωνικώς με τον κ. Πετρόπουλο, για να του πω δια ζώσης, ότι ναι, τον απεκάλεσα «Μαστρο –Γιώργο» κυριολεκτικώς, γιατί τον εκτιμώ σαν κατασκευαστή και σαν άνθρωπο, και πως αν θέλει να μάθει τί έχω γράψει για τα ηχεία του, ας ψάξει στο Internet, ή ας ρωτήσει στην πιάτσα. Αλλά να ρωτήσει κανένα σοβαρό άτομο, όχι αυτούς τους γελοίους.

Και ποιον διάλεξαν να του βάλουν λόγια ρε π@ύστη μου. Τον Πετρόπουλο! Δεν μπορώ να καταλάβω, είναι όντως τόσο γκα-γκα αυτά τα άτομα, ρε παιδιά; Τόσο;

Reaction score
1
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συνεχίζουν να ρίχνουν τόση λάσπη σε εσένα, τον Κώστα, τον Αντρέα και τον Κ. Μπλάτσιο;;; Τι πώρωση είναι αυτή ρε αδερφέ. Μα καλά, τι τους έχετε κάνει ρε Νίκο;;; Γιατί τέτοιο βρισίδι;;; Γιατί τέτοιες απειλές;;;

Τι να πω ρε γ@μωτ0!!!

Το μήνυμα με την θέση του AV Site δεν τους φτάνει για να καταλάβουν ότι κανείς από εδώ μέσα δεν συγκαλύπτει και δεν ταυτίζεται με τα λαμόγια;;; Το προηγούμενο σου μήνυμα (brother) δεν τους αρκεί για να καταλάβουν ότι σφάλουν με το να εξαπολύουν πυρά εναντίον σε εσένα και στους υπόλοιπους τρεις;;;

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι συνεχίζουν να σας αποκαλούν τερέζες, ενώ εσείς μιλάτε επωνύμως και αυτοί έχουν σκυλιάσει πίσω από ένα ψευδώνυμο και κυρίως πίσω από μια οθόνη.

Μήπως τελικά θα πρέπει να τους αγνοήσουμε πλήρως;;; Λέω μήπως;;;

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.138
Και μαζί με αυτά, έχω και τον audiophile62 να με ρωτάει να πάρω θέση για αυτόν τον περιβόητο εκβιασμό, πού, όπως λένε, έγινε. Τον ρωτάω γιατί θέλει ειδικά από εμένα να πάρω θέση, και επιμένει στο στυλάκι, "Όχι, πρώτα να πάρεις εσύ θέση, και μετά θα σου απαντήσω". Επειδή με συφιλλιάζουν αυτές οι αδερφίστικες κολοκυθιές, θα έχει συνέχεια το θέμα, αλλά αύριο.

Reaction score
1
Για εμένα πάντως το θέμα έλιξε πριν λίγα λεπτά όταν διαπίστωσα κάποια ύποπτη παρέμβαση στο κείμενο μου. Επειδή εμένα αυτά τα πράγματα μου την βαράνε και ταυτοχρόνως κλονίζουν την εμπιστοσύνη μου...

Που ξέρεις αν αύριο μπει κανένας και γράψει με το δικό μου ψευδώνυμο, όπως μπήκε και άλλαξε κάποια πράγματα στο κείμενο μου.

Είπα λοιπόν "άντε γεια", για να τελειώνουμε και να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.

Reaction score
10
Τι εννοείς?
Αυτοί λένε ότι έχει βγει και έκανε καταγγελίες και επειδή είναι κολλητοί του (περισσότερο από εσένα), τον υποστηρίζουν γι αυτό και τα γράφουν αυτά. Φίλε Μιχάλη πες του όμως χαιρετίσματα να τους χαίρεται τους κολλητούς του και αν νομίζει ότι αυτό είναι διαφήμιση, ναι είναι, αλλά αρνητική... πολύ αρνητική.
Νικο ο Γιωργος (Music Lover) μου ειπε οτι δεν εχει καμια σχεση μια αυτα, δεν ξερει το γραφετε εκει (αυτην την εντυπωση μου εδωσε με τον τροπο που τα ελεγε) και οτι ειναι συνηθες αντριπροσωποι να εκβιαζονται απο περιοδικα. Δεν μου ειπε για τιποτα συγκεκριμενο ουτε οτι θα καταγγελει κατι.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Νικο ο Γιωργος (Music Lover) μου ειπε οτι δεν εχει καμια σχεση μια αυτα, δεν ξερει το γραφετε εκει (αυτην την εντυπωση μου εδωσε με τον τροπο που τα ελεγε) και οτι ειναι συνηθες αντριπροσωποι να εκβιαζονται απο περιοδικα. Δεν μου ειπε για τιποτα συγκεκριμενο ουτε οτι θα καταγγελει κατι.
Άρα οι τύποι λένε ψέματα...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
… και όχι μόνον αυτό, αλλά αυτά τα «λουλούδια» μου κάνουν την «τιμή» να με συκοφαντούν δεξιά κι αριστερά, βάζοντας λόγια εναντίον μου. Μόλις εχθές έλαβα γνώση, ότι κάποιος από αυτά τα «λουλούδια», δεν ξέρω ποιός, αλλά είμαι σίγουρος ότι είναι κάποιος από αυτούς, κάποιος λοιπόν από αυτούς έβαλε λόγια στο Γιώργο τον Πετρόπουλο για μένα, λέγοντας τί; Ότι τον ειρωνεύτηκα δημοσίως, αποκαλώντας τον «Μαστρο - Γιώργο», καθώς επίσης και ότι θάβω κακοπροαίρετα τα ηχεία του.

Προσπαθώντας ο ιδιοκτήτης της Audio Spectrum να το διασταυρώσει αυτό, σε ανύποπτη στιγμή ρώτησε για μένα γνωστό πρόσωπο του χώρου, πρόσωπο καθ’ όλα σοβαρό, που δεν έχει καμιά σχέση με αυτά τα «λουλούδια», και όπως ήταν φυσικό, το πρόσωπο αυτό τον ενημέρωσε για την καθαρή αλήθεια. Σήμερα, επικοινώνησα και εγώ τηλεφωνικώς με τον κ. Πετρόπουλο, για να του πω δια ζώσης, ότι ναι, τον απεκάλεσα «Μαστρο –Γιώργο» κυριολεκτικώς, γιατί τον εκτιμώ σαν κατασκευαστή και σαν άνθρωπο, και πως αν θέλει να μάθει τί έχω γράψει για τα ηχεία του, ας ψάξει στο Internet, ή ας ρωτήσει στην πιάτσα. Αλλά να ρωτήσει κανένα σοβαρό άτομο, όχι αυτούς τους γελοίους.

Και ποιον διάλεξαν να του βάλουν λόγια ρε π@ύστη μου. Τον Πετρόπουλο! Δεν μπορώ να καταλάβω, είναι όντως τόσο γκα-γκα αυτά τα άτομα, ρε παιδιά; Τόσο;
Μπουαχαχα!
Αυτό κι αν βγάζει γέλιο. Θυμάσαι όταν κάποιοι άλλοι, όνομα και μη χωριό, σου είχαν πει ότι τα παίρνεις από τον Πετρόπουλο γι αυτό λες συνέχεια καλά λόγια? :happy_5: :happy_5:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
730
Ρε συ Νικολα Κορακακη, αποδεικνυεται ποσο μικρος εισαι τελικα.
Τοσα χρονια γραφεις και δεν βρεθηκε ουτε ενας φανατικος θαυμαστης σου να φτιαξει ενα φορουμ που να σπερνει μποχα δεξια και αριστερα.
Που ειναι ρε συ ο στρατος σου απο αργισμενους αποστολους?
Αχρηστε!:happy_5:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συνεχίζουν να ρίχνουν τόση λάσπη σε εσένα, τον Κώστα, τον Αντρέα και τον Κ. Μπλάτσιο;;; Τι πώρωση είναι αυτή ρε αδερφέ. Μα καλά, τι τους έχετε κάνει ρε Νίκο;;; Γιατί τέτοιο βρισίδι;;; Γιατί τέτοιες απειλές;;;

Τι να πω ρε γ@μωτ0!!!

Το μήνυμα με την θέση του AV Site δεν τους φτάνει για να καταλάβουν ότι κανείς από εδώ μέσα δεν συγκαλύπτει και δεν ταυτίζεται με τα λαμόγια;;; Το προηγούμενο σου μήνυμα (brother) δεν τους αρκεί για να καταλάβουν ότι σφάλουν με το να εξαπολύουν πυρά εναντίον σε εσένα και στους υπόλοιπους τρεις;;;

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι συνεχίζουν να σας αποκαλούν τερέζες, ενώ εσείς μιλάτε επωνύμως και αυτοί έχουν σκυλιάσει πίσω από ένα ψευδώνυμο και κυρίως πίσω από μια οθόνη.

Μήπως τελικά θα πρέπει να τους αγνοήσουμε πλήρως;;; Λέω μήπως;;;
Τι τους έχουμε κάνει?
Απλό, τους μπήκαμε στη μύτη. Ε, λοιπόν όχι, δεν θα τους αγνοήσουμε. Θα το συνεχίσουμε μέχρι τελικής πτώσεως, έτσι για να δούμε πόσα κιλά μαγκιά έχουν τα σύκα...

Για εμένα πάντως το θέμα έλιξε πριν λίγα λεπτά όταν διαπίστωσα κάποια ύποπτη παρέμβαση στο κείμενο μου. Επειδή εμένα αυτά τα πράγματα μου την βαράνε και ταυτοχρόνως κλονίζουν την εμπιστοσύνη μου...

Που ξέρεις αν αύριο μπει κανένας και γράψει με το δικό μου ψευδώνυμο, όπως μπήκε και άλλαξε κάποια πράγματα στο κείμενο μου.

Είπα λοιπόν "άντε γεια", για να τελειώνουμε και να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.
Καλά έκανες Νικόλα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να συνδιαλέγεσαι με πανηλίθιους που θέλανε και φόρουμ τρομάρα τους. Κανέναν ασχετίδη θέλουν να βρούνε να παραμυθιάσουν για να του χώσουνε καμιά συσκευούλα από τις... προσφορές. Μπροστά στο χρήμα και στην απύθμενη βλακεία, η ελευθερία της έκφρασης είναι πολύ ψιλά γράμματα...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.095
Members
38.528
Νεότερο μέλος
Nikos67