Η ταμπακέρα και το «κοκοκο» του AVSITE !

Reaction score
1
Ρε συ Νικολα Κορακακη, αποδεικνυεται ποσο μικρος εισαι τελικα.
Τοσα χρονια γραφεις και δεν βρεθηκε ουτε ενας φανατικος θαυμαστης σου να φτιαξει ενα φορουμ που να σπερνει μποχα δεξια και αριστερα.
Που ειναι ρε συ ο στρατος σου απο αργισμενους αποστολους?
Αχρηστε!:happy_5:
Καλό το αστείο ρε Andrew :happy_5:, αλλά πέρα από την πλάκα, ο ίδιος μου ο εκδότης δεν μου έχει πειράξει τόσα χρόνια ούτε κόμμα, ούτε τελεία και ξαφνικά βρέθηκαν οι δήθεν θαυμαστές και υπερασπιστές του περιοδικού, να μου πειράξουν το κείμενο!!!

Εεε όχι ρε φίλε. Δεν λέει με τίποτα.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Καλό το αστείο ρε Andrew :happy_5:, αλλά πέρα από την πλάκα, ο ίδιος μου ο εκδότης δεν μου έχει πειράξει τόσα χρόνια ούτε κόμμα, ούτε τελεία και ξαφνικά βρέθηκαν οι δήθεν θαυμαστές και υπερασπιστές του περιοδικού, να μου πειράξουν το κείμενο!!!

Εεε όχι ρε φίλε. Δεν λέει με τίποτα.
Οταν υπαρχει ανθρωπινο μυαλο-λεμε τωρα-που μπορει να σκεφτει και μονο κατι τετοιο, καταλαβαινει κανεις που μπορει να φτασει...
Αλλα δεν ξερουν που εμπλεξαν οι πτωχοι τω πνευματι!

Υ.Γ.Γενικε, περιμενεις ακομα καταγγελιες?

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.138
Αν έχεις χάσει το avatar από το δίσκο σου, στο δίνω εγώ. Έλα, βάλτο, μη ντρέπεσαι...

Attachments

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Υ.Γ.Γενικε, περιμενεις ακομα καταγγελιες?

Εννοείται ότι περιμένω ακόμα!!!!

Και θα περιμένω 1-2 μέρες ακόμα μέχρι να πάω διακοπές...

Αλλιώς... εγώ δεν ανήκω στον χώρο του hi-end, δεν γνωρίζω κανέναν ούτε αντιπροσώπους ούτε reviewers ούτε επώνυμους καταναλωτές, και κατά συνέπεια δεν θα έχω και τύψεις...

Περιμένω λοιπόν...

Reaction score
250
Απάντηση: Η ταμπακέρα και το «κοκοκο» του AVSITE !

Εγώ πάντως θα παρακαλούσα εδώ μέσα να αποφεύγονται

σχολαστικά ανεπιθύμητοι και οξείς επιθετικοί προσδιορισμοί!

Ο οποιοσδήποτε έχει δίκιο μπορεί να το διεκδικήσει με επιχειρήματα

και λογική τεκμηρίωση !(Μόνο!)

Δεν χρειάζονται κανενός είδους υπερβολές στον τρόπο που

χαρακτηρίζονται πρόσωπα και καταστάσεις !(όποια και αν είναι αυτά!)

Παρακαλώ όλους μηδενός εξαιρουμένου να αποκατασταθεί

ένας νηφάλιος και απόλυτα αξιοπρεπής "διάλογος".

Reaction score
14
παιδιά ανακαλύφθηκε ο τροχός ξαφνικά? Τόσο καιρό πηγαίναμε με τετράγωνες ρόδες και ξαφνικά ανακαλύψαμε οτι οσοι είναι πίσω απο τον εντυπο τύπο εχουν και ενα ακόμα κουμπάκι που λέγεται "ή σε θάβω ή με χρυσώνεις"????

Σε χωρο οικονομικής εφημερίδας εχω ακούσει πολλά για εκδότη που την εποχή του "καυτού χρηματιστηρίου" εριχνε ένα τηλέφωνο σε ιδιοκτήτη εταιρίας που επαιζε η μετοχή της και έλεγε "μια καταχώρηση στο εντυπο μας?" "εχουμε μεγάλη κυκλοφορία και όπως καταλαβαίνετε μια θετική γνώμη για την εταιρία σας θα εχει μεγάλο όφελος... αντίθετα ενα δυσμενές σχόλιο ή το στοιχείο "τάδε" που εχω στην διάθεση μου δεν θα θέλατε να γίνει... έτσι???" και νά σου το πληρωμένο αρθρο και νάσου ο εκβιασμός πώς έπιασε σε χρόνο Ντέ-Τέ!

Και νάσου ακόμα πώς ο εκδοτάκος που κάποτε ήταν "καφετζής" σε "απογευματινή" εφημερίδα έγινε μεγαλοοικονομικός παράγων της χώρας μας!!! ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ, ΛΑΜΟΓΙΟ, ΦΕΛΟΣ αλλά ΠΛΟΥΣΙΟΣ... πολύ ΠΛΟΥΣΙΟΣ και πάει διακοπές σε 4-5 αστέρων τζάμπα...!! Γιατί απλά εκβιάζει!

Κάτι αντίστοιχο δεν χωράει ο νούς μου ότι δεν γίνεται καθημερινά στα περιοδικά A/V. Αλλος απλά για να πάρει 5-10 διαφημίσεις ακόμα και άλλος για χοντρότερα κέρδη... Το θέμα είναι αν εχετε αποδείξεις ξεγυμνώστε τους ΤΩΡΑ!!!

ΟΛΑ τα άλλα είναι απλά κουβέντες να γίνονται...

Reaction score
0
Συγνωμη κιολας ,δεν μου πεφτει και λογος ,
αλλα ρε Βασιλη τι "διαλογος " μπορει να γινει ,
οταν "βλεπεις" να χρησιμοποιειται τετοιου ειδους "γλωσσα" και μεθοδολογια;
Τελικα αποδεικνυεται οτι ο μονος που λεει τα πραγματα με το ονομα τους
επωνυμα και με πληρη ευθυνη αυτων που λεει-γραφει ειναι ο Κ.Κογιας.

Αν και εχω διαφωνησει και εγω με τον τροπο του ,στην τελικη και με οσα βγηκαν-βγαινουν ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ.

Περιμένω λοιπόν...
Κυριε Γενικε την παροιμια που λεει "Καραβι που αργει..."
την εχεις ακουστα;

NTΡΟΠΗ που "συζητειται" ακομα τετοιο θεμα.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ο διάλογος είναι η ειδικότητά μας, σε όποιο επίπεδο επιλέξουν αυτοί. 8)

Το θέμα είναι ότι φοβούνται τον διάλογο, σε κάθε μορφή του και δεν μιλάω μόνον για εδώ. Δεν μας αφήνουν να πλησιάσουμε καν στο τσαντίρι που έχουν για site. Δεν είναι λοιπόν τόσο περίπλοκο το θέμα. Πρόκειται για απλούς... χέστες. :happy_5:

Reaction score
250
Απάντηση: Re: Η ταμπακέρα και το «κοκοκο» του AVSITE !

Συγνωμη κιολας ,δεν μου πεφτει και λογος ,
αλλα ρε Βασιλη τι "διαλογος " μπορει να γινει ,
οταν "βλεπεις" να χρησιμοποιειται τετοιου ειδους "γλωσσα" και μεθοδολογια;
Τελικα αποδεικνυεται οτι ο μονος που λεει τα πραγματα με το ονομα τους
επωνυμα και με πληρη ευθυνη αυτων που λεει-γραφει ειναι ο Κ.Κογιας.

Αν και εχω διαφωνησει και εγω με τον τροπο του ,στην τελικη και με οσα βγηκαν-βγαινουν ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ.

Κυριε Γενικε την παροιμια που λεει "Καραβι που αργει..."
την εχεις ακουστα;

NTΡΟΠΗ που "συζητειται" ακομα τετοιο θεμα.

Δεν εννοώ διάλογο με υβριστές και βωμολόχους !

Εννοώ τον διάλογο που γίνεται μεταξύ μας εδώ!

Αν κάποιος αποκαλεί το avsite κοπροsite δεν χρειάζεται

να του επιστραφεί ο χαρακτηρισμός !

Ας τον αφήσουμε να αυτοχαρακτηρίζεται από τα γραφόμενα

του που σοκάρουν τον κάθε σώφρονα και σοβαρό άνθρωπο!

Οσον δε αφορά στην "ευθύτητα και πλήρη ευθύνη" των

λεγομένων του Κώστα επίτρεψε μου να σου πώ οτι υπάρχουν

και άλλοι που αθόρυβα και αποτελεσματικά σπαταλούν

χρόνο και ιδρώτα για την αποκατάσταση των όποιων κακώς

κειμένων και την προστασία χώρων και προσώπων !

Επίσης σε ένα ανηλεή πόλεμο συμφερόντων και λασπολογίας

δυστυχώς δεν διακινδυνεύουν όλοι το ίδιο γιατί κάποιοι απλά

δεν έχουν να χάσουν τίποτε........

Reaction score
0
Βασιλη ,συμφωνω σε ολα .
Μηπως ομως μετα, θα πρεπε να αχολουμαστε
μονο με τα του "οικου" μας(σας για την Hi End);
Kατα την γνωμη μου θα ηταν πιο εποικοδομητικος αυτος ο διαλογος
-που καποια στιγμη ξεκινησε- παρα να ανακατευουμε "πιτουρα";
Βασιλη απευθυνομαι σε σενα
γιατι εχεις ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ (με το ηθος σου αλλα και τον τροπο σου)
το ποιον σου.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Βασιλη ,συμφωνω σε ολα .
Μηπως ομως μετα, θα πρεπε να αχολουμαστε
μονο με τα του "οικου" μας(σας για την Hi End);
Kατα την γνωμη μου θα ηταν πιο εποικοδομητικος αυτος ο διαλογος
-που καποια στιγμη ξεκινησε- παρα να ανακατευουμε "πιτουρα";
Βασιλη απευθυνομαι σε σενα
γιατι εχεις ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ (με το ηθος σου αλλα και τον τροπο σου)
το ποιον σου.
Κάποιοι δημιούργησαν ένα θέμα και ενέπλεξαν το avsite μαζί με περιοδικά, αντιπροσώπους κλπ.

Αναγκαστικά ασχοληθήκαμε... τώρα λοιπόν πρέπει να τους ξεσκεπάσουμε αυτούς τους τύπους ώστε να μην τολμήσουν ποτέ στο μέλλον να δημιουργήσουν παρόμοιες ιστορίες...

Και είναι μια ακόμα καλή ευκαιρία να καταλάβουν όλοι ότι με το avsite δεν μπορεί να παίζει κανείς γιατί στην καλύτερη θα ξεφτιλιστεί...

Reaction score
14
καθαρός ΟΥΚΡΑΝΟΣ αστραπές δεν ΦΟΒΑΤΑΙ λένε στο χωριό της Λουντμίλλας!!!

Reaction score
0
Απάντηση: Η ταμπακέρα και το «κοκοκο» του AVSITE !

Έχω μια απορία ρε παιδιά...
Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που να είναι υπεύθυνο για το site που δημιουργεί όλη αυτήν την άρρωστη κατάσταση? Αν ναι, γιατί δεν έχει γίνει κάτι ΝΟΜΙΚΑ πλέον? Ή αν είναι να γίνει, να γίνει σύντομα γιατί μπορεί όπως λέει ο από πάνω μου καθαρός ουρανός κλπ κλπ, αλλά υπάρχουν άνθρωποι που δεν το ψάχνουν και πολύ και μπορεί να αρκούνται σε αυτά που τους πασάρουν από κει. Ιδιαίτερα νέος κόσμος του χώρου, που μπορεί πχ να έψαχνε κάποιο μηχάνημα, να το βρήκε στο ............, να κόλλησε εκεί και να έμεινε στα εκεί γραφόμενα

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Re: Απάντηση: Η ταμπακέρα και το «κοκοκο» του AVSITE !

Bρε παιδια αν τους εχουμε ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ .......δεν ειναι καλλιτερα?????? Η μηπως οι λαμογιες και οι υποχθονιες βρωμιες τους θα επηρηασουν την κριση μας σε οτι αφορα τα ακουσματα απο εμας αλλα και τις αγορες μας?????Δοξα τον Θεο εχουμε την σωστη ελλογγο κριση για την δικη μας σωστη αποφαση........ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΧΑΙΡΕΤΑΙ.....ΜΕΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΧΛΕΥΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ,ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΠΩΛΗΤΗΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ(!!!!!!!!!!!!ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΗΔΗ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΚΕΙ)....

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Αυτό εδώ με αφορά σε ένα βαθμό *και γι' αυτό θα σου γράψω πως λειτουργώ εγώ και μόνο εγώ. Το ξανάτονίζω... "μιλάω μόνο για την αφεντιά μου".

Για stand alone test:
Όταν τελειώσω τις ακροάσεις και παραδώσω τα κείμενα ενός τεύχους, αρχίζω το ψάξιμο για νέες συσκευές, για το επόμενο τεύχος. Κατά την διάρκεια του ψαξίματος, θα εστιάσω την προσοχή μου μόνο στις συσκευές που μου αρέσουν και δεν θα ασχοληθώ καθόλου με τις συσκευές που δεν μου αρέσουν. Αυτό γίνεται κυρίως για δύο + έναν λόγους:
1) Επειδή δεν με ενδιαφέρει να κάνω τεστ σε μια συσκευή που δεν μου αρέσει ηχητικά. Μου αρέσει να αναφέρομαι μόνο στις συσκευές που παίζουν σωστά (πάντα κατά την προσωπική μου άποψη).
2) Επειδή γράφω μόνο δύο τεστ το δίμηνο, πιστεύω ότι είναι κρίμα το ένα από αυτά ή και τα δύο από αυτά να πηγαίνουν στο βρόντο με συσκευές που δεν έχουν να μας πουν τίποτα (πάντα κατά την προσωπική μου άποψη).
3) Ο τρίτος και τελευταίος λόγος είναι καθαρά προσωπικός και γι' αυτό τον άφησα στο τέλος. Επειδή όταν κάνω μια δοκιμή, την κάνω με το μηχάνημα στην πρίζα και ακούω μουσική από αυτό για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα - ειλικρινά σου μιλάω Ρένο μου - μου χαλάει η διάθεση όταν ακούω άσχημα. Για τον λόγο αυτό αποφεύγω να ζητάω μηχανές που δεν μου αρέσουν.

Ξέρω ότι αυτό που κάνω ίσως να ενοχλεί κάποιους που θα τους ενδιέφερε να μαθαίνουν όχι μόνο τι "παίζει" αλλά και τι "δεν παίζει". Από την άλλη, αυτή είναι η προσωπική μου επιθυμία, αυτό έχω συμφωνήσει με το περιοδικό και αν πρόκειται να κριθώ αρνητικά γι' αυτό, θα το προτιμούσα από το να άκουγα μουσική από μέτρια μηχανήματα.
Πάντως, από ότι έχω καταλάβει και οι ίδιοι οι αναγνώστες ενδιαφέρονται περισσότερο για τις μηχανές που "παίζουν", παρά για τις μηχανές που δεν "παίζουν", γιατί όπως και να το κάνουμε... είναι πολλά τα λεφτά Χάρη (όπως έλεγε και ο Χάρυ Κλιν).

Παρόλα αυτά, όσες φορές παρουσιάστηκε η ανάγκη να δοκιμάσω μια συσκευή που δεν μου άρεσε και τόσο πολύ, την έκανα και όπως ήταν επόμενο... έγραψα και τα ανάλογα σχόλια. Φυσικά, αυτό έχει συμβεί μέχρι στιγμής 2 φορές στο High Fidelity και 1 στο Digital Vision και δεν σου κρύβω ότι ελπίζω να μην ξανασυμβεί.:happy_5:

Για συγκριτικά test:
Στην περίπτωση ενός συγκριτικού τεστ, τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά, καθώς έχουμε να κάνουμε με μια "κόντρα" συσκευών, γεγονός που μου αρέσει αφάνταστα, ακόμα και αν οι περισσότερες συσκευές της κόντρας δεν είναι... του γούστου μου. Αυτό συμβαίνει γιατί - όπως και να το κάνουμε - το ενδιαφέρον ενός συγκριτικού είναι πολύ πολύ μεγάλο και θα έδινε τόσο στον δοκιμαστή, όσο και στους αναγνώστες την ίδια ευχαρίστηση με το τεστ μιας υπέρ-συσκευής.
Εδώ όμως θα ήθελα να σου απευθύνω εγώ ένα ερώτημα: Ας πούμε ότι θα ήθελα να κάνω ένα συγκριτικό με cd των 3000 ευρώ και ας πούμε ότι έπαιρνα τηλέφωνο όλους τους αντιπροσώπους να μου δώσουν τα cd των 3000 ευρώ που διαθέτουν. Πόσοι από αυτούς θα μου τα έστελναν ** ;;;:cool_3:
* για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις σε καμια περιπτωση δεν αφορα η παρατηρηση μου το High Fidelity ουτε καποιο κειμενο του Νικου αλλα αλλο παλιο περιοδικο του χωρου .

Πριν μερικα χρονια μετα απο συγκριτικο test AV ενισχυτων , επικοινωνησα με το περιοδικο , εξοργισμενος απο τις ανακριβειες που διαβασα . Εκτος απο τα διαφορα που συζητησαμε απο κοντα , μου ζητηθηκε να συναντηθουμε στα γραφεια του περιοδικου οπως και εγινε , σε παρατηρηση μου σχετικα με την αθλια ποιοτητα των AV πασιγνωστης εταιρειας , οι οποιοι περιεργως δεν συμμετειχαν στο εν λογω test , μου απαντησε (ο συνομιλητης μου , δεν θα τον κατονομασω) οτι τους δοκιμασαν αυτους και καποιους αλλους και ηταν τοσο χαλια που δεν μπορουσε να γραφτει κειμενο !!!

Αυτο ισοδυναμει με παραπληροφορηση και ουσιαστικα ακυρωση του ρολου των test .

** Τα ζηταει το περιοδικο και οσους δεν ανταποκριθουν , τους αναφερεις μαζι με την δικαιολογια της αρνησης ( ανυπαρξια συσκευης , αρνηση συμμετοχης σε συγκριτικο κλπ) .
Τωρα πιθανον να δυσαρεστηθουν καποιοι αλλα τι να κανουμε . Σιγα σιγα θα αλλαξουν νοοτροπια και θα εισαγουν συσκευες που θα ειναι αξιολογες και δεν θα πατωνουν στα τεστ ( η θα πιεσουν τους κατασκευαστες να προσφερουν ποιοτικοτερα .

Σαν συμπερασμα παντως των γραφομενων σου εχω να πω οτι σπανιζουν στον χωρο ανθρωποι με ηθος και κοτσια σαν το δικο σου και χαιρομαι που σε γνωρισα .

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Η ταμπακέρα και το «κοκοκο» του AVSITE !

Η μηπως οι λαμογιες και οι υποχθονιες βρωμιες τους θα επηρηασουν την κριση μας σε οτι αφορα τα ακουσματα απο εμας αλλα και τις αγορες μας?????Δοξα τον Θεο εχουμε την σωστη ελλογγο κριση για την δικη μας σωστη αποφαση........
Μπράβο. Απόλυτα σωστή τοποθέτηση.

Reaction score
1
Τωρα πιθανον να δυσαρεστηθουν καποιοι αλλα τι να κανουμε . Σιγα σιγα θα αλλαξουν νοοτροπια και θα εισαγουν συσκευες που θα ειναι αξιολογες και δεν θα πατωνουν στα τεστ ( η θα πιεσουν τους κατασκευαστες να προσφερουν ποιοτικοτερα.
Συμφωνώ απόλυτα και αυτό είναι που φωνάζω εδώ και καιρό. Όλοι είχαν ως διακαή πόθο να γίνουν αντιπρόσωποι, αλλά πολύ λίγοι έψαξαν τις εταιρίες και τα προϊόντα τους, πριν τα εισάγουν.

Δυστυχώς, είναι πολύ λίγοι αυτοί που έχουν το μεράκι να βοηθήσουν κάποιον να χτίσει ένα σωστό σύστημα και επίσης λίγοι αυτοί που έχουν την ικανότητα για να πετύχουν κάτι τέτοιο. Δυστυχώς, ο βασικός στόχος όλων ήταν να γίνουν αντιπρόσωποι.

Στην Τουρκία, υπάρχουν 4 με 5 μεγάλοι αντιπρόσωποι-χονδρέμποροι που εισάγουν σχεδόν όλες τις μάρκες της αγοράς, ενώ παράλληλα διατηρούν επαρκές stock από όλη την γκάμα και φυσικά αυτόνομο service. Με άλλα λόγια, οι άνθρωποι έχουν δημιουργήσει κάθετες μονάδες και φυσικά ασχολούνται μόνο με την χονδρική.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν εκατοντάδες μαγαζιά λιανικής που μπορούν να διαλέξουν ότι μηχανές γουστάρουν και να κάνουν την δουλειά τους.

Αυτά κάνουν οι φίλοι μας οι Τούρκοι. Εμείς, έχουμε καμιά 80αριά αντιπροσώπους-λιανεμπόρους και... βράσε όριζα. Τέλος πάντων.

Reaction score
1
Σαν συμπερασμα παντως των γραφομενων σου εχω να πω οτι σπανιζουν στον χωρο ανθρωποι με ηθος και κοτσια σαν το δικο σου και χαιρομαι που σε γνωρισα.
Αμοιβαία τα αισθήματα φίλε.:cool_4:

Reaction score
7
Δηλαδή οι φίλοι μας οι Τούρκοι το στοκ τι το κάνουν, δεν το σπρώχνουν; Και δεν κατάλαβα που είναι το κακό στην Ελληνική αγορά;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.099
Members
38.531
Νεότερο μέλος
Σωτήρης Καλύμνιος