Προτασεις για την hi end κατηγορια...

Gebreselassie

Μαύρος!
Μηνύματα
31.217
Reaction score
3.896
Καλημέρα...Το πράμα πάει τόσο καλά που θα κάνω και γω μια πρόταση για νάμαι μέσα και στο θέμα...
Λοιπόν προτείνω να εκδόσει περιοδικό Hi-End το forum με ομώνυμο τίτλο...να εκμεταλλευτεί και τις γνώσεις των 'στελεχών' του...Ιδού και η σύνθεση...

Αρχισυντάκτρια...Γιώτα sp@s@rxidw
Υπεύθυνος για το νόμο...Νίκος Τσαρουχάς
Main Reviewers... Kosta Koya / G.Kar
Μαλώνηδες (νέα κατηγορία είναι αυτοί που μαλώνουν τα κακά παιδιά και τα επαναφέρουν στην τάξη)... Κώστας Φ. / Σπέρτος / Αναμουρλίδης
Στις...Αγγελίες...Sudoku

Πρώτο θέμα στο πανηγυρικό πρώτο τεύχος... Η εσωτερικότητα που αποπνέει η ερμηνεία του bluesky στην αναπαραγωγή του mp3 / 128kbps...
100 χιλιάδε τεύχη...(γέλια ατέλειωτα)...
Και μη σνομπάρει κανένας την ιδέα...Γιατί μήπως το cd της Ανίτας δεν πούλησε???
Κοίτα να σου πω δεν έχεις κι άδικο.
Από την άλλη, αντί να μιλάω για το bluesky προτιμώ να προσπαθώ να πείσω τον Κυρίτση ότι δεν είμαι ελέφαντας. Έχει περισσότερη πλάκα. :happy_5:
 

Gebreselassie

Μαύρος!
Μηνύματα
31.217
Reaction score
3.896
Επειδή η όλη κατάσταση με την παιδική γκρίνια, την αχαριστία και τον "χαϊεντισμό στα μέτρα μας", μου την έχει κατασπάσει και επειδή δέχομαι την κριτική του Κυρίτση και του LUXMAN, σταματώ προσωρινά να συνεισφέρω στην εν λόγω κατηγορία. Η κατηγορία, χωρίς Τσαρουχά και Κόγια, είναι πλέον στα έμπειρα χέρια του Ευάγγελου Κυρίτση, του LUXMAN ή όποιου άλλου θέλει να την κινεί, να γράφει ή να μην γράφει.


Ορίστε το hi end όπως θέλετε και κάνετε ότι σας φωτίσει ο θεός για να είναι χρήσιμη η κατηγορία στους αναγνώστες της. Ιδού πεδίον δόξης λαμπρό!

Φίλοι Τσαντουλή και Αναμουρλίδη, καλά ξεμπερδέματα... :happy_4:
 


Μηνύματα
2.679
Reaction score
5
Πολύ σοφή απόφαση Νίκο, ειδικά όταν βλέπουμε πως δεν μας τραβάει πλέον το κλίμα η απόφαση τις παραίτησης είναι η πιο σωστή υπό τις περιστάσεις απόφαση.

Προσωπικά θα περίμενα και την παραίτηση σου από συντονιστή τις κατηγορίας αλλά και από αναπληρωτή γενικό διαχειριστή για λόγους ευθιξίας γιατί κακά τα ψέματα αν δεν μπορείς να συντονίσεις μια κατηγόρια πόσο μάλλον ένα forum.


Αυτά τα αναφέρει σε εσένα ένας θιγμένος πρώην συντονιστής που εξαναγκάστηκε σε παραίτηση μετά την δική σου πρώτη και τελευταία κακοπροαίρετη και άδικη κριτική.
 

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Μηνύματα
8.978
Reaction score
895
Απάντηση: Re: Προτασεις για την hi end κατηγορια...


Κώστας Φ : Πολύ χρήσιμη και απαραίτητη η δουλειά που κάνει

στο θέμα της ενημέρωσης.
Άχρηστη όμως η προσπάθεια του να στηρίζει τον Κόγια διαρκώς
και παντού με αποτέλεσμα να δέχεται αρνητικές κριτικές και
κοροϊδευτικά σχόλια στο avclub.
H συντονιστική αλληλεγγύη έχει και όρια.
Πρέπει να αποκτήσει εμπειρία δοκιμής συσκευών στον χώρο.
Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλιά σας και χαίρομαι που, έστω και για ένα τέτοιο thread, αποφασίσατε να συμμετάσχετε ενεργά στο forum.

Δεκτή η άποψή σας περί στήριξης Κόγια αν και πραγματικά δεν διαπίστωσα ποτέ να χρειάζεται στήριξη ο Κώστας - εκτός αν θεωρείτε στήριξη το να συμφωνώ με τα γραφόμενά του ή να τον σέβομαι και να τον εκτιμώ, κάτι που αποτελεί δικαιώμά μου.

Στο AVClub είμαι ενεργό μέλος και δεν θυμάμαι να έχω διαβάσει κάποιο κοροϊδευτικό σχόλιο προς το πρόσωπό μου. Μπορεί κάτι να έχει γραφτεί και να μου έχει διαφύγει ή να συζητούν ορισμένοι εκτός forum αλλά, όπως και να'χει, υπάρχουν πολύ σοβαρότερα ζητήματα που με απασχολούν τη δεδομένη στιγμή.
Πάντως, ομολογώ, μου κάνει εντύπωση αυτό που λέτε, διότι η μόνη φορά που θυμάμαι να στηρίζω τον Κόγια στο AVClub ήταν την περίοδο που ο ίδιος είχε φάει ban και δεν είχε τη δυνατότητα να απαντήσει στα κακοήθη σχόλια που γράφονταν κατά συρροή απο μέλη του club παρόλο που γνώριζαν ότι δεν υπήρχε η δυνατότητα αντιλόγου. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έκανα τίποτε παραπάνω απο το να επισημάνω τα μηνύματα αυτά στη Διαχείριση, η οποία λειτούργησε άψογα και τα διέγραψε εφόσον παραβίαζαν τους κανόνες του AVClub περί προσωπικών επιθέσεων.

Αν τώρα υπάρχουν μέλη του AVClub που με "κριτικάρουν" και με "κοροϊδεύουν" όχι για πράγματα που γράφω στο Club αλλά για πράγματα που γράφω στο AVSite, frankly, my dear, I don't give a damn. Ο λόγος είναι απλός:
- Αν τα συγκεκριμένα μέλη ανήκουν σε αυτούς που έχουν επιλέξει να βλέπουν το AVSite και το AVClub σαν δύο διαφορετικά στρατόπεδα, και οι οποίοι δε χάνουν ευκαιρία να αναφέρουν πως δεν τους απασχολεί τι γίνεται και τι γράφεται στο AVSite, τότε μάλλον δεν εφαρμόζουν αυτά που λένε ή τα εφαρμόζουν μόνον όποτε τους βολεύει.
- Αν, απο την άλλη, μιλάμε για άτομα που είναι ενεργά μέλη και στα δύο forum, δε βλέπω κάποιο τίμιο λόγο για τον οποίο μπορεί να γράφουν τα σχόλια τους στο club αντί να τα γράψουν εδώ - απο τη στιγμή που μιλάνε για τις δραστηριότητές μου σε αυτόν εδώ το χώρομ όπου και περνάω περισσότερες ώρες online και άρα υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να τα δω και να υπάρξει αντίλογος.

Σε κάθε περίπτωση, δε νομίζω πως αξίζει να παίρνουμε στα σοβαρά τα άτομα αυτά.

Για το θέμα της εμπειρίας δε μπορώ παρά να συμφωνήσω - και θα συμφωνούσα μαζί σας ακόμα κι αν είχα ακούσει περισσότερες μηχανές απο τον Τσαντούλη (τρέμε Βασίλη!). :happy_2:
Οι συσκευές ήχου, άλλωστε, είναι σαν τις γυναίκες...Ποτέ δεν έχεις πάει με αρκετές. :happy_9:

Ελπίζω με αφορμή αυτό το thread, κι αφού κάνατε την αρχή, να γράφετε συχνότερα.

Φιλικά.
 

Μηνύματα
5.168
Reaction score
10
Θα παρακαλουσα και εγω με τη σειρα μου τον Βασιλη Τσαντουλη να μοιραζοταν περισσοτερα πραγματα μαζι μας!
 

Μηνύματα
501
Reaction score
2
Επειδή η όλη κατάσταση με την παιδική γκρίνια, την αχαριστία και τον "χαϊεντισμό στα μέτρα μας", μου την έχει κατασπάσει και επειδή δέχομαι την κριτική του Κυρίτση και του LUXMAN, σταματώ προσωρινά να συνεισφέρω στην εν λόγω κατηγορία:happy_4:
Ετσι και αλλιως, μεχρι να τελειωσουν οι διακοπες δεν θα εισαι ο μονος που δεν θα γραφεις!!!!!
 

Μηνύματα
688
Reaction score
1
Δεκτή η προσωπική σου άποψη. Θα είχε κάποια αξία, αν μας έλεγες και το όνομά σου.
και ο ΑνδρεαςΚ ανωνυμος ειναι
και ο dreamgr
και καποιοι αλλοι συντονιστες
δεν εχουν αξια οι αποψεις τους

Τσαρουχάς : έχει εξαιρετικές δυνατότητες αλλά και μεγάλες αδυναμίες.
Όταν έχει καθαρό μυαλό και δεν ενεργεί παρορμητικά γράφει καλά
και συντονίζει πολύ καλά .Όταν όμως βγαίνει εκτός ελέγχου γίνεται
επιθετικός και αγενής .Ποτέ δεν παραδέχεται ότι κάνει λάθος.

τον εβγαλες αληθινο με δυο προτασεις
 

Μηνύματα
644
Reaction score
7
Ηδη σταμάτησα να γράφω απο χθές, αλλά θα σε απαντήσω για τελευταία φορά. Δεν χρειάζεται να εγκαταλείψεις εσύ, ήδη το έχω κάνει εγώ, απλά θα μπαίνω ένα διαστημα για θέματα που με αφορούν προσωπικά. Δεν έχω καμμία φιλοδοξία να συντονίσω οτιδήποτε και για οτιδήποτε. Δεν σε κατατρέχει ο Κυρίτσης, η ίδια σου η πορεία σε κακατρέχει. Το αν είναι έμπειρα τα χέρια μου ή όχι δεν το ξέρεις και βγάζεις πολλή κακοήθεια, ενώ εμείς είδαμε την πορεία σου γιαυτό και σε κρίνουμε, για εμένα δεν ξέρεις τίποτα. Δεν χρειάζεται να μας φωτίσει ο Θεός, ο Θεός φωτίζει τους άσχετους, εμείς έχουμε την ποιρεία μας ο καθένας στον χώρο και προσωπικά δεν χρειάζομαι την συνεισφορά σου.

......Για μάθε μου μεγάλε χαϊεντά με τις καραχάι έντ μηχανάρες σου, που ξέρεις και από χάι έντ ήχο.........
Αυτό δείχνει το μέγεθος της ασχετοσύνης σου με το hi-end.

Πάντως ήταν μια εμπειρία και αυτό.

Χαιρετώ σας.
 

Μηνύματα
1.935
Reaction score
13
Μετα απο τηλεφωνικη συνομιλια με τον ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΑΝΤΟΥΛΗ μου ζητησε να σας μεταφερω οτι, δυστυχως δεν μπορει προς το παρον να συμμετασχει σε αυτην ή οποιαδηποτε αλλη κουβεντα, καθως τον απασχολει προσφατο ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ προσωπικης του ΥΓΕΙΑΣ, και επιπλεον εκει που βρισκεται δεν εχει προσβαση στο Ιντερνετ.
Να προσθεσω οτι το προβλημα ειναι πλεον υπο ελεγχο και συντομα θα ειναι σε θεση να ξαναγραψει.
Και μην σπασετε τα τηλεφωνα. Ολα καλα ....
 

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Μηνύματα
8.978
Reaction score
895
Απάντηση: Προτασεις για την hi end κατηγορια...

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση, Μιχάλη.
Όλα να πάνε καλά και να είναι σύντομα μαζί μας ο Βασίλης, γερός και δυνατός.
 

Μηνύματα
2.679
Reaction score
5
Μέχρι να επιστρέψει ο Βασίλης και ξεδιπλωθεί ο γίγαντας Αναμουρλίδης δεν βάζουμε όλοι ένα χεράκι ειδικά όσοι είχαμε άποψη για τα κακά και άσχημα τις κατηγόριας για να τις δώσουμε μια νέα ώθηση? Όχι τίποτε άλλο αλλά απλά για να αποδείξουμε ότι χίλιες φορές καλύτερα χωρίς κακούς συντονιστές και αστυνομεύσεις παρά με συντονιστές που το μόνο που καταφέρνουν είναι αποσυντόνιζουν.

Εμπρός παιχταράδες μου φτιάξτε αυτό που θέλετε μόνοι σας όπως εσείς το θέλετε. :cool_4:
 


Nick Arvanitakis

Audio Pro
Μηνύματα
46.961
Reaction score
23.746
Για τα κακα και τα ασχημα της κατηγοριας ολοι εχετε κατι να πειτε!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΩΣΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ!
 


Μηνύματα
1.755
Reaction score
877
My friend Σπέρτος έχω κάνει ένα λαθάκι...Άλλον ήθελα να βάλω στη 'συντακτική ομάδα' του περιοδικού του forum (post 149) αντί για σένα...Άσε καλύτερα να μην στον πω...Κράτησε απλά την πλάκα του θέματος οκ ???
 

Μηνύματα
1.935
Reaction score
13
My friend Σπέρτος έχω κάνει ένα λαθάκι...Άλλον ήθελα να βάλω στη 'συντακτική ομάδα' του περιοδικού του forum (post 149) αντί για σένα...Άσε καλύτερα να μην στον πω...Κράτησε απλά την πλάκα του θέματος οκ ???
Οκ
Εν τω μεταξει εδω σφαζονται παλληκαρια στην ποδια της Hi End.

Κατι μου θυμιζει...

Η παιδειά παιζεται ουτω πως : Νεανις τις εκ της ομηγυρεως (Κυρα Μαρια) δηλωνει επιθυμιαν της οπως υπαγει εις τους κηπους, ινα δρεψει δυο βιολεττας.
Η ομηγυρις, φθονουσα αυτην, αποκρινεται εν χορω "Δεν περνας Κυρα Μαρια, δεν περνας-δεν περνας".
Η νεανις περι ης ο λογος επαναλαμβανει αμηχανα "Δεν περνω - δεν περνω". Πλην ομως δεν αποχωρει, (ουτε καν προς σωματικην αναγκην) υφισταμενη εκ νεου την βασανο της ομηγυρεως, κτλ κτλ.
Ουτω πως οφειλει να παιζεται η παιδειά....

Η συνεχεια επι της οθονης
 

LUXMAN

Επαγγελματίας
Μηνύματα
1.995
Reaction score
69
Επειδή η όλη κατάσταση με την παιδική γκρίνια, την αχαριστία και τον "χαϊεντισμό στα μέτρα μας", μου την έχει κατασπάσει και επειδή δέχομαι την κριτική του Κυρίτση και του LUXMAN, σταματώ προσωρινά να συνεισφέρω στην εν λόγω κατηγορία. Η κατηγορία, χωρίς Τσαρουχά και Κόγια, είναι πλέον στα έμπειρα χέρια του Ευάγγελου Κυρίτση, του LUXMAN ή όποιου άλλου θέλει να την κινεί, να γράφει ή να μην γράφει.


Ορίστε το hi end όπως θέλετε και κάνετε ότι σας φωτίσει ο θεός για να είναι χρήσιμη η κατηγορία στους αναγνώστες της. Ιδού πεδίον δόξης λαμπρό!

Φίλοι Τσαντουλή και Αναμουρλίδη, καλά ξεμπερδέματα... :happy_4:
Τα "εμπειρα χερια του LUXMAN" συντονιζουν το

http://www.alfaclub.gr/phpBB/index.php
(να κανουμε και λιγη διαφημιση του forum του Alfa Romeo Club) .

Αυτο το φορουμ εχει αρκετα ικανοτερα εμου μελη για αυτη τη δουλεια . Επιπλεον λογω της επαγγελματικης μου σχεσης με το αντικειμενο δεν θα μπορουσα να φανταστω τον εαυτο μου ακομα και να σκεφτει μια τετοια πιθανοτητα .

 

LUXMAN

Επαγγελματίας
Μηνύματα
1.995
Reaction score
69
Για παράδειγμα, αν ήταν στο χέρι μου θα σου απαγόρευα να έχεις στην υπογραφή σου όλο αυτό το ποίημα. Θα ήθελα να το έχεις μόνον στο προφίλ σου. Δεν λέω τίποτε όμως διότι είμαστε φιλελεύθερο site και πάνω από όλα, πιστεύω στην καλή πρόθεση...
Ειμαι προθυμος να συνεργαστω και να εχω οποια υπογραφη η διευθυνση του φορουμ θεωρει ως αρμοζουσα ,για την επαγγελματικη μου ιδιοτητα ,και δεν αντικειται στους κανονισμους .
Αλλωστε δεν αξιωνω διαφορετικη μεταχειριση απο τους υπολοιπους επαγγελματιες που δραστηριοποιουνται στο φορουμ .
 

LUXMAN

Επαγγελματίας
Μηνύματα
1.995
Reaction score
69
Επειδή η όλη κατάσταση με την παιδική γκρίνια, την αχαριστία και τον "χαϊεντισμό στα μέτρα μας", μου την έχει κατασπάσει και επειδή δέχομαι την κριτική του Κυρίτση και του LUXMAN, σταματώ προσωρινά να συνεισφέρω στην εν λόγω κατηγορία. Η κατηγορία, χωρίς Τσαρουχά και Κόγια, είναι πλέον στα έμπειρα χέρια του Ευάγγελου Κυρίτση, του LUXMAN ή όποιου άλλου θέλει να την κινεί, να γράφει ή να μην γράφει.


Ορίστε το hi end όπως θέλετε και κάνετε ότι σας φωτίσει ο θεός για να είναι χρήσιμη η κατηγορία στους αναγνώστες της. Ιδού πεδίον δόξης λαμπρό!

Φίλοι Τσαντουλή και Αναμουρλίδη, καλά ξεμπερδέματα... :happy_4:
Τουλαχιστον εσυ το δηλωσες (το προσωρινον) .
 


Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.211
Μηνύματα
3.045.414
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney
Top