- Reaction score
- 3
Φυσικά η πρότασή σας θα συζητηθεί και θα δούμε εαν είναι εφικτό και πραγματοποιήσιμο.
Προσωπικά συμφωνώ.
Προσωπικά συμφωνώ.
Μιχάλη και Γιώργο, την άποψη μου για το συγκεκριμένο θέμα την έχω πει εδώ.Φυσικά η πρότασή σας θα συζητηθεί και θα δούμε εαν είναι εφικτό και πραγματοποιήσιμο.
Προσωπικά συμφωνώ.
Μακάρι.. Όλη η ιστορία είναι στο ταξίδι, όχι στον προορισμό... :happy_6:Αλλωστε, "είναι μακρύς ο δρόμος για την Ιθάκη"...:happy_2:
Επ!! Σεμνά! :happy_5:Mήπως, τελικά, έχουν δίκιο οι κακές γλώσσες που λένε ότι Hi End και sex δεν πάνε μαζί?! Αν είναι έτσι να το παρατήσω το ρημάδι τώρα που είναι νωρίς.... :happy_8:
H προσωπικη μου αντιρρηση ειναι ΠΟΣΟΤΙΚΗ και μαλιστα δεν θα το εκανα θεμα εαν δεν το εθιγε ο Αντωνης.Μιχάλη και Γιώργο, την άποψη μου για το συγκεκριμένο θέμα την έχω πει εδώ.
Aπό χολή έχετε αποθέματα, δεν σας φοβάμαι... :happy_8:Κρίμα το άγχος και η χολή που ρίξαμε εμείς οι λίγοι περιμένοντας να διορθωθεί μια αρρωστημένη κατάσταση....
Αν νομίζεις ότι θα ασχολούμαι για πολύ ακόμα για τα στραβά και ανάποδα του site κανείς πολύ μεγάλο λάθος.Aπό χολή έχετε αποθέματα, δεν σας φοβάμαι... :happy_8:
Για το άγχος, δεν μπορώ να κάνω κάτι προσωπικά. Κάνε λίγο υπομονή πάντως... Σήμερα-αύριο θα δει τα αποτελέσματα και ο Μαρίνος οπότε θα αλλάξετε βάρδια... :cool_11: :cool_11:
Συμφωνώ κι εγώ, απόλυτα..
Και βεβαια προσωπικα πιστευω οτι η γενικοτερη παρουσια του Κωστα Φ. παροτι πληθωρικη (ως ανω), ειναι πολυτιμη και ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ. Και μαλιστα στην Hi End.
Kosta keep on the good work. Just moderate speed to meet the optimum measure.
1) Αυτό διαπιστώνεις τον τελευταίο καιρό ;Πλήρη απραξία;Όπως το φαντάστηκα, πλήρης απραξία από τους υπεύθυνους.
Κρίμα το άγχος και η χολή που ρίξαμε εμείς οι λίγοι περιμένοντας να διορθωθεί μια αρρωστημένη κατάσταση....