Mp3 και κόντρες

Status
Not open for further replies.

Reaction score
0
Να πάρω και εγώ;
Μισό κιλό iso, παρακαλώ....

Και αν δεν υπάρχει ftp server, ευτυχώς υπάρχουν p2p.....:)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
1. Αντώνης Κ.
2. Xfader
3. Μιχάλης Σπέρτος
4. Δημήτριος Ντοκατζής
5. Unforgiven
6. Σπύρος Μπλάτσιος
7. Pseiras
8. Σταύρος Μπαρτζόκας
9. Subcode
10. Juf
11. Spresv
12. Ak1s
13. Hleios
14. Chris141266
15. Leo69
16. Μάκης Ευμορφόπουλος
17. Gbour

Reaction score
0
Προλαβαίνω να δηλώσω συμμετοχή?

Αν ναι, υπολογίστε και εμένα, παρακαλώ.

Επίσης, λόγω του ότι μαζευόμαστε πολλοί, μπορώ να συνεισφέρω οικονομικά?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
1. Αντώνης Κ.
2. Xfader
3. Μιχάλης Σπέρτος
4. Δημήτριος Ντοκατζής
5. Unforgiven
6. Σπύρος Μπλάτσιος
7. Pseiras
8. Σταύρος Μπαρτζόκας
9. Subcode
10. Juf
11. Spresv
12. Ak1s
13. Hleios
14. Chris141266
15. Leo69
16. Μάκης Ευμορφόπουλος
17. Gbour
18. kastrato

@kastrato, φυσικά προλαβαίνεις, η λίστα θα είναι ανοιχτή για πολύ καιρό ακόμη, εξάλλου οι μισοί λείπουν σε διακοπές. Όσο πιο πολλοί τόσο πιο καλά, μακάρι να μαζευτούμε καμιά πενηνταριά. Δεν χρειάζεται φίλε να συνεισφέρεις, απλά σιντάκια είναι. Ενδεχομένως να το ανεβάσουμε και σε κανένα site.

- Για να μην ξεχαστούμε, θα ήθελα σιγά σιγά να μου στέλνετε και από καμία διεύθυνση. :cool_4:

Reaction score
0
Ελπίζω να μάθουμε όλοι τα αποτελέσματα του test και ποιοί είναι τελικά οι κουφοί...:crazy_3:...αναμένω αναμμένος...:smoking::smoking::smoking:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.020
Παρακαλώ, να προσθέσετε κι εμένα στη λίστα κουφών. Δε γίνεται να χάσω το γλέντι...

Reaction score
1
Θα ήθελα κι εγώ να συμμετάσχω αλλά μόνο στη περίπτωση που θα κάνω download το δείγμα. Η ιδέα να δημιουργήσουμε 50-60 cdκια χωρίς λόγο με τρομάζει, όλοι ξέρουμε τι θα γίνουν οι δίσκοι μετά το test ....... σκουπίδια...
Α και κάτι ακόμα. Αν είναι δυνατό να υπάρχουν διάφορα είδη μουσικής, πχ 5 διαφορετικά κομμάτια επί 2 (mp3 και μη). Δεν είναι μόνο θέμα γούστου αλλά και απόδοσης συστήματος. Και αν είναι δυνατόν μετά το τεστ θα ήθελα να μάθω τη μέθοδο συμπίεσης και αποσυμπίεσης του ήχου (φυσικά μόνο αν καταφέρει να με ξεγελάσει :p)

Reaction score
2
Μα νομιζω τα παιδια εδωσαν 2 alternatives, την αποστολη και το download. Προσωπικα θα προτιμησω το download.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
1. Αντώνης Κ.
2. Xfader
3. Μιχάλης Σπέρτος
4. Δημήτριος Ντοκατζής
5. Unforgiven
6. Σπύρος Μπλάτσιος
7. Pseiras
8. Σταύρος Μπαρτζόκας
9. Subcode
10. Juf
11. Spresv
12. Ak1s
13. Hleios
14. Chris141266
15. Leo69
16. Μάκης Ευμορφόπουλος
17. Gbour
18. kastrato
19. Nicholas

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ελπίζω να μάθουμε όλοι τα αποτελέσματα του test και ποιοί είναι τελικά οι κουφοί...:crazy_3:...αναμένω αναμμένος...:smoking::smoking::smoking:
Εσύ θέλεις να λάβεις μέρος?

Παρακαλώ, να προσθέσετε κι εμένα στη λίστα κουφών. Δε γίνεται να χάσω το γλέντι...
Όοοοοοχι. Εσύ ΔΕΝ θα λάβεις μέρος. :happy_4:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Re: Mp3 και κόντρες

1. Αντώνης Κ.
2. Xfader
3. Μιχάλης Σπέρτος
4. Δημήτριος Ντοκατζής
5. Unforgiven
6. Σπύρος Μπλάτσιος
7. Pseiras
8. Σταύρος Μπαρτζόκας
9. Subcode
10. Juf
11. Spresv
12. Ak1s
13. Hleios
14. Chris141266
15. Leo69
16. Μάκης Ευμορφόπουλος
17. Gbour
18. kastrato
19. Nicholas
20. Χρυσόστομος Μ.
21. sp502
22. Μάριος Λαζάρου

Reaction score
19
Κι εγώ!

Φαντάζομαι θα γίνει παιχνίδι με τα switches του lame, με αρχηγό το -b 320, έτσι;
Επίσης, θα ξέρουμε ποιό track θα είναι το αυθεντικό ώστε να ψάχνουμε τα mp3 του ή απλά θα αναφέρουμε ποιά μας άρεσαν ακουστικά;
Και τα δύο έχουν ενδιαφέρον...

Reaction score
3.497
Δεν υπάρχει περίπτωση να μαντέψετε ποιο είναι ποιο .
Ειδικά όταν η συμπίεση γίνει στα 320K

θα σας στείλω ένα CD όπου ένα orignal μουσικό track έχει υποστεί από 1-11 μετατροπές από wav σε ΜP3 και από MP3 σε WAV.

Οχι δηλαδή μια μετατροπή, αλλά 11 μετατροπές (μπρος-πίσω).

Ολα τα tracks στο CD είναι 12. Ενα μόνο από αυτά τα tracks είναι το original ασυμπίεστο. Ολα τα υπόλοιπα tracks έχουν υποστεί από 1 έως 11 μετατροπές.

Θα πρέπει να βρείτε τη σωστή σειρά.

Ραντεβού το Σεπτέμβριο.

Τη σωστή σειρά θα την γνωρίζω μόνο εγώ και ένας ακόμη από το avsite. Η σωστή σειρά θα κατατεθεί και σε σφραγισμένο φάκελο μαζί με ένα αντίγραφο του CD.

Y.Γ Δεν είναι ντροπή το να μην μπορεί κάποιος να ακούσει τις διαφορες. Ντροπή είναι να λέει ότι ακούει διαφορές ενώ δεν τις ακούει, απλώς τις φαντάζεται.

Reaction score
5
Δεν υπάρχει περίπτωση να μαντέψετε ποιο είναι ποιο .
Ειδικά όταν η συμπίεση γίνει στα 320K

θα σας στείλω ένα CD όπου ένα orignal μουσικό track έχει υποστεί από 1-11 μετατροπές από wav σε ΜP3 και από MP3 σε WAV.

Οχι δηλαδή μια μετατροπή, αλλά 11 μετατροπές (μπρος-πίσω).

Ολα τα tracks στο CD είναι 12. Ενα μόνο από αυτά τα tracks είναι το original ασυμπίεστο. Ολα τα υπόλοιπα tracks έχουν υποστεί από 1 έως 11 μετατροπές.

Θα πρέπει να βρείτε τη σωστή σειρά.

Ραντεβού το Σεπτέμβριο.

Τη σωστή σειρά θα την γνωρίζω μόνο εγώ και ένας ακόμη από το avsite. Η σωστή σειρά θα κατατεθεί και σε σφραγισμένο φάκελο μαζί με ένα αντίγραφο του CD.

Y.Γ Δεν είναι ντροπή το να μην μπορεί κάποιος να ακούσει τις διαφορες. Ντροπή είναι να λέει ότι ακούει διαφορές ενώ δεν τις ακούει, απλώς τις φαντάζεται.

Εγώ θα τα βρω όλα. :smoking:

Αλλά αν γίνεις πιο σαφείς για τις μετατροπές του WAV θα σου ήμουν υπόχρεος.

Άλλο τεστ είναι αυτό η αυτό για το οποίο μιλούμε? :confused:

Reaction score
5
Θα μας εξηγήσει κάποιος τι γίνεται με το τεστ διότι ακούω κάτι περίεργα?

Ποιος θα αναλάβει την επιμέλεια του cd και ποιος θα την επίβλεψη? Είχα την εντύπωση ότι το cd θα το έκανε ο Κώστας Κογίας τώρα βλέπω τον g.kar να γράφει κάτι αλλά περίεργα για μετατροπές μπρος πίσω, μπορούμε να έχουμε κάποια εξήγηση?

Το πρόβλημα με το μέγεθος τον αρχείων λύθηκε? Πως μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι το WAV αρχείο δεν θα υποστεί καμία μετατροπή?

Όχι ότι δεν έχω εμπιστοσύνη αλλά οι ομάδα που νομίζω ότι σχεδιάζει το εγχείρημα είναι αυτή που ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχουν διαφορές.

Θέλω λοιπόν επίβλεψη του τρόπου κατασκευής και από την άλλη ομάδα που ισχυρίζεται ότι υπάρχουν ακουστές διαφορές, απλά για να μην υπάρξουν αμφισβητήσεις.

Επίσης καλό θα ήταν τα κομμάτια που θα επιλεγούν να είναι ευρέως φάσματος και όχι μόνο τύμπανα πχ. Λέω τώρα εγώ… Μια φορά θα γίνει το τεστ οπόταν να το κάνουμε σωστά. :cool_4:

Status
Not open for further replies.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.903
Members