Πυροσβεστικό Σώμα AVsite: Πρόταση-Ανακοίνωση

Reaction score
0
....μια φορα και εναν καιρο
ηταν ενα μικρο κοριτσακι που το λεγαν κοκκινοσκουφιτσα....
....να συνεχισω η το ξερετε???:happy_9:

.... Μια μέρα η γιαγιά της κοκκινοσκουφίτσας αρρώστησε και η καλή μαμά ετοίμασε
ένα καλαθάκι γεμάτο φαγητά και είπε στην κοκκινοσκουφίτσα:
-Κοκκινοσκουφίτσα, πάρε αυτό το καλαθάκι με τα φαγητά και πήγαινε το στη
γιαγιά σου που είναι άρρωστη η καημενούλα να φάει και να γίνει καλά. Πρόσεχε
όμως, να πας από τη δημοσιά. Να μην πας από το δάσος γιατί μπορεί να
συναντήσεις τον κακό τον λύκο που τρώει τα παιδάκια.
-Ναι μαμά από τη δημοσιά θα πάω.
Έτσι η κοκκινοσκουφίτσα ξεκίνησε να πάει στη γιαγιά της το καλαθάκι με τα
φαγητά που η καλή μαμά με τόσο κόπο είχε ετοιμάσει. Εκεί που πήγαινε όμως
σκέφτηκε: "γιατί να μην πάω από το δάσος να μαζέψω λουλουδάκια που αρέσουν
στη γιαγιάκα μου τόσο πολύ; Κι έτσι πήγε από το δάσος. Εκεί που μάζευε
λουλουδάκια να ο κακός ο λύκος εμφανίζεται.

-Τι κάνεις εκεί κοκκινοσκουφίτσα;
-Μαζεύω λουλουδάκια να τα πάω στη γιαγιάκα μου που είναι άρρωστη και δεν
μπορεί να σηκωθεί από το κρεβατάκι της να μαγειρέψει.
-Α, μάλιστα, είπε ο κακός ο λύκος κι έφυγε....

Reaction score
1
Απάντηση: Πυροσβεστικό Σώμα AVsite: Πρόταση-Ανακοίνωση

...και πηγε να φουσκωσει το στρωμα, αφου τον περιμεναν οι πρασινοσκουφιτσες στην ακροθαλασσια!!! :happy_5:

Reaction score
188
δεν μου απαντησες για το Myps3.οσο για το αν λεω ψεματα κανω λαθος που γελαγε ολο το insomnia μαζι σου?αξεχαστες στιγμες!!!!

Reaction score
0
Μόνο ελάχιστα troll γέλαγαν και αυτά απλά έκαναν την δουλειά τους ... αν γέλαγε και κανείς άλλος εκεί πρέπει να ήταν καθυστερημένος, μεθυσμένος , πολύ βλάκας ή εντελώς καραγκιόζης, γιατί έκανε bam το πράγμα.
(Όσοι ήατν εκεί είχαν πάρει χαμπάρι τι παιζόταν πολύ πριν ασχοληθούν και με εμένα ... αν επιτρεπεται να τα πούμε εδώ ενημερώστε ,θα είχε ενδιαφέρον να ανοιχτεί ένα πραγματικό topic για μπόχα , καλύτερο από αυτό που υπάρχει ήδη)

Το myps3 έκλεισε και κάποιοι συνέχισαν μόνοι τους ανοίγοντας το ps3forums ... διαφώνησαν για κάποια θέματα μάλλον για moderation , και δεν έχω ιδέα τι θα κάνουν οι υπόλοιποι.
(Γιατί ρωτάς εμένα και γιατί λες ότι πήγε άπατο … μάλλον δεν γνωρίζεις ούτε εσύ και οπότε ας μην το ψάξουμε)

ΥΓ
Απάντησα τώρα ? είδες που είναι καλύτερα να μην λές τίποτα ?

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.785
Απάντηση: Πυροσβεστικό Σώμα AVsite: Πρόταση-Ανακοίνωση

Θα μας πει κανείς τι έγινε με τον λύκο;
Το έφαγε το κοριτσάκι ή όχι; Θα σκάσω από την αγωνία.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Πυροσβεστικό Σώμα AVsite: Πρόταση-Ανακοίνωση

....μια φορα και εναν καιρο
ηταν ενα μικρο κοριτσακι που το λεγαν κοκκινοσκουφιτσα....
....να συνεχισω η το ξερετε???:happy_9:
.... Μια μέρα η γιαγιά της κοκκινοσκουφίτσας αρρώστησε και η καλή μαμά ετοίμασε
ένα καλαθάκι γεμάτο φαγητά και είπε στην κοκκινοσκουφίτσα:
-Κοκκινοσκουφίτσα, πάρε αυτό το καλαθάκι με τα φαγητά και πήγαινε το στη
γιαγιά σου που είναι άρρωστη η καημενούλα να φάει και να γίνει καλά. Πρόσεχε
όμως, να πας από τη δημοσιά. Να μην πας από το δάσος γιατί μπορεί να
συναντήσεις τον κακό τον λύκο που τρώει τα παιδάκια.
-Ναι μαμά από τη δημοσιά θα πάω.
Έτσι η κοκκινοσκουφίτσα ξεκίνησε να πάει στη γιαγιά της το καλαθάκι με τα
φαγητά που η καλή μαμά με τόσο κόπο είχε ετοιμάσει. Εκεί που πήγαινε όμως
σκέφτηκε: "γιατί να μην πάω από το δάσος να μαζέψω λουλουδάκια που αρέσουν
στη γιαγιάκα μου τόσο πολύ; Κι έτσι πήγε από το δάσος. Εκεί που μάζευε
λουλουδάκια να ο κακός ο λύκος εμφανίζεται.

-Τι κάνεις εκεί κοκκινοσκουφίτσα;
-Μαζεύω λουλουδάκια να τα πάω στη γιαγιάκα μου που είναι άρρωστη και δεν
μπορεί να σηκωθεί από το κρεβατάκι της να μαγειρέψει.
-Α, μάλιστα, είπε ο κακός ο λύκος κι έφυγε....
Θα μας πει κανείς τι έγινε με τον λύκο;
Το έφαγε το κοριτσάκι ή όχι; Θα σκάσω από την αγωνία.
.........
Η κοκκινοσκουφίτσα έφτασε στο σπίτι της γιαγιάς και χτύπησε την πόρτα.
-Ποιους είνι, ακούστηκε μια φωνή από μέσα.
-Η κοκκινοσκουφίτσα είμαι γιαγιάκα μου.
-Του κλειδί είνι μίσα στη γλάστρα, πάρτου κι άνοιξι κουριτσάκι μ' γιατί ιγώ
είμι άρρουστη κι δεν μπουρώ να σηκουθώ να σ' ανοίξου.
Η κοκκινοσκουφίτσα πήρε το κλειδί και άνοιξε.
Κ: Γεια σου γιαγιάκα, σου έφερα φαγητό που σου ετοίμασε η μανούλα με τα
χεράκια της.
Γ: Να' σ' καλά κουριτσάκι μ'. Την ηυχή του Θιού να'ης.
Κ: Γιαγιά, γιατί έχεις τόσο μεγάλα μάτια;
Γ: Για να σι βλέπου κουρίτσι 'μ. Είμι γριά κι μι μικρά μάτια δεν θα βλιπα.
Κ: Γιαγιά, γιατί έχεις τόσο μεγάλη μύτη.
Γ: Για να μυρισου του φαγητού που μ'ίφερς κουρίτσι 'μ. Είμι γρια και θέλου
μυτ' μιγάλη για να μυρίσου ιγώ.
Κ: Γιαγιά, γιατί έχεις τόσο μεγάλα χέρια;
Γ: Για να σι αγκαλιάζου καλύτιρα κουριτσι 'μ.
Κ: Γιαγιά, γιατί έχεις τόσο μεγάλο στόμα;
Κ: Εεεεε, κουρίτσι 'μ. Ισύ διν προύλαβες να τουν ιδείς τουν π@ύτσο του
παππού 'ς!!!!!:happy_8:

....Μιχαλη ενταξει???:happy_5:
:happy_4:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Πυροσβεστικό Σώμα AVsite: Πρόταση-Ανακοίνωση

.........
Η κοκκινοσκουφίτσα έφτασε στο σπίτι της γιαγιάς και χτύπησε την πόρτα.
-Ποιους είνι, ακούστηκε μια φωνή από μέσα.
-Η κοκκινοσκουφίτσα είμαι γιαγιάκα μου.
-Του κλειδί είνι μίσα στη γλάστρα, πάρτου κι άνοιξι κουριτσάκι μ' γιατί ιγώ
είμι άρρουστη κι δεν μπουρώ να σηκουθώ να σ' ανοίξου.
Η κοκκινοσκουφίτσα πήρε το κλειδί και άνοιξε.
Κ: Γεια σου γιαγιάκα, σου έφερα φαγητό που σου ετοίμασε η μανούλα με τα
χεράκια της.
Γ: Να' σ' καλά κουριτσάκι μ'. Την ηυχή του Θιού να'ης.
Κ: Γιαγιά, γιατί έχεις τόσο μεγάλα μάτια;
Γ: Για να σι βλέπου κουρίτσι 'μ. Είμι γριά κι μι μικρά μάτια δεν θα βλιπα.
Κ: Γιαγιά, γιατί έχεις τόσο μεγάλη μύτη.
Γ: Για να μυρισου του φαγητού που μ'ίφερς κουρίτσι 'μ. Είμι γρια και θέλου
μυτ' μιγάλη για να μυρίσου ιγώ.
Κ: Γιαγιά, γιατί έχεις τόσο μεγάλα χέρια;
Γ: Για να σι αγκαλιάζου καλύτιρα κουριτσι 'μ.
Κ: Γιαγιά, γιατί έχεις τόσο μεγάλο στόμα;
Κ: Εεεεε, κουρίτσι 'μ. Ισύ διν προύλαβες να τουν ιδείς τουν π@ύτσο του
παππού 'ς!!!!!:happy_8:

....Μιχαλη ενταξει???:happy_5:
:happy_4:
μπουαχαχαχαχα :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
188
ΥΓ
Απάντησα τώρα ? είδες που είναι καλύτερα να μην λές τίποτα ?
δλδ τωρα μου την ειπες?χαχα
να σου πω,γιατι δεν λες το ονομα σου και εγραψες πριν οτι φοβασαι μηπως το χρησιμοποιησουν καπου σαν υπογραφη η σε κοροιδεψουν?μηπως γιατι εχεις γινει ρομπα και φοβασαι?

μπλιζακο σε μενα δεν περνανε αυτα.το οτι εγινες μεγαλο θεμα στο ινσομνια,τα ιδια τωρα κανεις και εδω και γελανε ολοι μαζι σου,ε κατσε ρε φιλε
δεν εχει λιγο νιονιο να σκεφτεις οτι ολα αυτα τα προκαλεις αυτα?δλδ στα φορουμ φταινε οι αλλοι και εσυ εισια ο αγιος?

ε δεν παιζει.μπορεις να μου πεις και την ηλικια σου αν γινετε?

Reaction score
0
δλδ τωρα μου την ειπες?χαχα
Σου την είπα μια χαρά, αν διαβάσεις προσεκτικά θα σταματήσεις να γελάς και η αξιοπρέπειά σου θα σε αναγκάσει να σταματήσεις τις αηδίες εναντίων μου.
(αν δεν το κάνεις, είναι σαν να μην είπα τίποτα)

να σου πω,γιατι δεν λες το ονομα σου και εγραψες πριν οτι φοβασαι μηπως το χρησιμοποιησουν καπου σαν υπογραφη η σε κοροιδεψουν?μηπως γιατι εχεις γινει ρομπα και φοβασαι?
Σωστά ... όταν βλέπεις στην πράξη ότι υπάρχουν άτομα που δεν ντρέπονται να κάνουν τόσο βρωμερά πράγματα για να "πετύχουν το σκοπό τους" , για ποιο λόγο να τους δώσεις και επιπλέον όπλα… που ξέρεις μέχρι που είναι ικανοί να φτάσουν?

μπλιζακο σε μενα δεν περνανε αυτα.το οτι εγινες μεγαλο θεμα στο ινσομνια,τα ιδια τωρα κανεις και εδω και γελανε ολοι μαζι σου,ε κατσε ρε φιλε
δεν εχει λιγο νιονιο να σκεφτεις οτι ολα αυτα τα προκαλεις αυτα?δλδ στα φορουμ φταινε οι αλλοι και εσυ εισια ο αγιος?
Φυσικά και έγινα "ρόμπα" στο insomnia... θυμάμαι πχ το "δούλεμα" και το βρίσιμο που ρίχνατε σε όποιον έλεγε ή έβαζε link με αναφορά που υπονοούσε ότι το hardware του 360 μπορεί να έχει το παραμικρό ποιοτηκό πρόβλημα.

Έριχναν απίστευτο γέλιο τα troll μέχρι να αναγκαστούμε να μην το αναφέρουμε ξανά ... όσοι δεν έγιναν ban η δεν έφυγαν δηλαδή.
Δεν είμαι Άγιος εγώ, αλλά και αυτοί κάνουν μια βρώμικη «δουλειά» ... που διαφωνείς?

Εδώ με έκαναν «ρόμπα» με την υπογραφή και κάποιες βρισιές- συκοφαντίες , αλλά και αυτοί έγιναν ρόμπα για μερικούς, αφού αντί να προστατεύουν την ελευθερία λόγου και την ενημέρωση την χτυπάνε επειδή πάει κόντρα στην άποψή τους, και αντί να χτυπάνε την αλητεία και την βρωμιά εναντίων χρηστών την προωθούν επειδή τους βολεύει.

ΥΓ
Το καλό με το συγκεκριμένο forum είναι ότι δεν σβήνονται τα post ... φαντάσου τώρα να έσβηναν όσα λέω και να μέναμε με τα ψέματά σας.
(μόνο προσοχή παιδιά στην ποσότητα της μπούρδας και του ψέματος , δώστε προσοχή για να καταλάβετε αλλιώς προσπαθήστε να μην επηρεαστείτε καθόλου.)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Σου την είπα μια χαρά, αν διαβάσεις προσεκτικά θα σταματήσεις να γελάς και η αξιοπρέπειά σου θα σε αναγκάσει να σταματήσεις τις αηδίες εναντίων μου.
(αν δεν το κάνεις, είναι σαν να μην είπα τίποτα)

Σωστά ... όταν βλέπεις στην πράξη ότι υπάρχουν άτομα που δεν ντρέπονται να κάνουν τόσο βρωμερά πράγματα για να "πετύχουν το σκοπό τους" , για ποιο λόγο να τους δώσεις και επιπλέον όπλα… που ξέρεις μέχρι που είναι ικανοί να φτάσουν?

Φυσικά και έγινα "ρόμπα" στο insomnia... θυμάμαι πχ το "δούλεμα" και το βρίσιμο που ρίχνατε σε όποιον έλεγε ή έβαζε link με αναφορά που υπονοούσε ότι το hardware του 360 μπορεί να έχει το παραμικρό ποιοτηκό πρόβλημα.

Έριχναν απίστευτο γέλιο τα troll μέχρι να αναγκαστούμε να μην το αναφέρουμε ξανά ... όσοι δεν έγιναν ban η δεν έφυγαν δηλαδή.
Δεν είμαι Άγιος εγώ, αλλά και αυτοί κάνουν μια βρώμικη «δουλειά» ... που διαφωνείς?

Εδώ με έκαναν «ρόμπα» με την υπογραφή και κάποιες βρισιές- συκοφαντίες , αλλά και αυτοί έγιναν ρόμπα για μερικούς, αφού αντί να προστατεύουν την ελευθερία λόγου και την ενημέρωση την χτυπάνε επειδή πάει κόντρα στην άποψή τους, και αντί να χτυπάνε την αλητεία και την βρωμιά εναντίων χρηστών την προωθούν επειδή τους βολεύει.

ΥΓ
Το καλό με το συγκεκριμένο forum είναι ότι δεν σβήνονται τα post ... φαντάσου τώρα να έσβηναν όσα λέω και να μέναμε με τα ψέματά σας.
(μόνο προσοχή παιδιά στην ποσότητα της μπούρδας και του ψέματος , δώστε προσοχή για να καταλάβετε αλλιώς προσπαθήστε να μην επηρεαστείτε καθόλου.)
Επειδή συνεχίζεις τις ανώνυμες κατηγορίες, προσβάλλοντας το site τους συντονιστές και τα μέλη του, μπανάρεσαι για μια εβδομάδα. Την επόμενη φορά, θα είναι δια παντός. Εδώ σου δίνεται η ελευθερία να λες ότι σου κατέβει αλλά πρέπει τουλάχιστον να το κάνεις επωνύμως και να μπορείς να υποστείς τις συνέπειες...

Reaction score
188
ο τυπος απλα δεν παλευεται.τι να πει επωνυμα ρε συ Νικο?αφου φοβαται γιατι ξερει οτι εχει γινει ρομπα.τον εχω σιχαθει πια.απορω τι ηλικια να εχει αυτο το παιδι.

Reaction score
0
Επειδή συνεχίζεις τις ανώνυμες κατηγορίες, προσβάλλοντας το site τους συντονιστές και τα μέλη του, μπανάρεσαι για μια εβδομάδα. Την επόμενη φορά, θα είναι δια παντός. Εδώ σου δίνεται η ελευθερία να λες ότι σου κατέβει αλλά πρέπει τουλάχιστον να το κάνεις επωνύμως και να μπορείς να υποστείς τις συνέπειες...
Απλά θα ήθελα να αναφέρω για όποιον δεν το έχει καταλάβει, ότι όσα λέει ο κύριος είναι χοντρά ψέματα ...

Δεν είμαι ανώνυμος και ανεύθυνος για όσα λέω... το έγραψα και προηγούμενος ότι τα στοιχεία μου είναι στην διάθεση οποιουδήποτε θέλει να μου επιβάλει συνέπειες νομικά, και το ψέμα του Κ.Τσαρουχά είναι απλά για να κάνει την δουλειά του.
(αν τυχών θέλει τα στοιχεία και τα προσωπικά δεδομένα μου απλά για να μπουν στο forum και να τα υποστώ συνέπειες από τα διάφορα troll, όπως έκαναν τόσο καιρό στο nick μου , είναι μόνο για φτύσιμο)

Επίσης ψέματα είναι πως κατηγόρησα τους συντονιστές ... το ότι απαγορεύουν την ελεύθερη ενημέρωση και ανέχονται-προστατεύουν προσωπικές επιθέσεις είναι αποδεδειγμένο από δικά τους λόγια και πράξεις , και το ότι ακούγεται άσχημα δεν είναι δικιά μου ευθηνή.
Υπάρχουν τα links με δικά τους quote πιο πριν, που δεν αμφισβητήθηκαν ...
Ακόμα και τώρα να τους ρωτήσετε αν μου επιτρέπουν να πω "έχω ακούσει το ps3 είναι καλό player" θα το απαγορεύσουν...
Ενώ επέτρεψαν τις προσωπικές επιθέσεις και συκοφαντίες ακόμα και σε δικιά μου υπογραφή, την οποία έσβησα τελικά μόνος μου.
(έχουν πει λόγους τους που τα κάνουν , αλλά αυτό δεν αλλάζει τίποτα)

ΥΓ
Και τέλος να πω ότι είναι ντροπή για τον τύπο που επανέλαβε τα αρνητικά σχόλια εναντίων μου αμέσως μόλις είχα φάει ban, και για τους άλλους που δεν έβγαλαν κουβέντα.
(κατά πάσα πιθανότητα ήταν μέλος της "ομάδας" με μόνο στόχο να υπερασπίσει και να δώσει δικαιολογία στην παράλογη απόφαση του MOD … δεν μπορεί να το έκανε «ανεξάρτητα" γιατί θα έδειχνε άθλια συμπεριφορά και κάποιος από τους υπόλοιπους θα αντιδρούσαν σε αυτό.

Reaction score
0
Καθόλου... αλλά αν έλεγαν τέτοια γελοία ψέματα εναντίων σου και σε έκαναν ban, πιστεύω ότι θα έγραφες 2 λόγια.
(αντανακλαστικό είναι και χαίρομαι που το έχω ...δεν στοιχίζει και τίποτα)

Όρεξη πρέπει να έχουν οι τύποι που θέλουν να δώσω τα προσωπικά μου στοιχεία μου στο forum για να υποστώ νομικές συνέπειες !!!!!
(Εκτός βεβαία αν απλά βάριουνται να βρουν αξιοπρεπή δικαιολογία για το BAN και λένε ότι σαχλαμάρα τους κατέβει)

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.257