Alfa Romeo GT

Reaction score
427
Σκέφτομαι να αγοράσω το παραπάνω αυτοκίνητο.
Ξέρω ότι δεν λέγονταν καλά λόγια για τις Alfa, αλλά πίστευα το σκηνικό είχε αλλάξει μετά την 147.
Δυστυχώς, ένα κείμενο από το autotriti που διάβασα στο internet, μετά από δημοσκόπηση που έγινε, έβγαλε την Alfa Romeo ως την πιο μη αξιόπιστη μάρκα, λόγω των συχνών επισκέψεων στα συνεργεία. Από αμάξωμα μέχρι μηχανή.
Όποιες απόψεις έχετε λοιπόν για την Alfa romeo και ιδιαίτερα για την GT, καλοδεχούμενες.

Reaction score
4
:happy_5::happy_5::happy_5:

Κυριε Κογια θα μπορουσα να εχω και μια αποψη για το peugeot 107 ? :happy_5:

(ειμαι περιεργος να δω τι φωτο θα βαλεις αν καν ασχοληθεις με το θεμα) :crazy_3:

Reaction score
29
Εχω την 147 5μιση χρόνια.Ουδέποτε χρειάστηκε οποιαδήποτε επισκευή.Τίποτα δεν τρίζει, τίποτα δεν χτυπάει.
Σε αντίθεση με λοιπά γερμανικά, γαλλικά, κλπ, αυτ/τα τα οποία εχουν τα προβλήματά τους.
Για να προλάβω, λέω οτι λόγω δουλειάς μπορώ και οδηγάω πολλά και διαφορετικά αυτ/τα οπότε εχω τη σχετική γνώση.

Reaction score
0
...ρε αφηστε τον Κωστα ησυχο...
...εχει τους λογους του για την Alfa.
Δεν παιζει ...mp3.:happy_5:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.020
Παιδιά, με τα μοντέλα που κυκλοφορούν στην πιάτσα, και στις τιμές που κυκλοφορούν, το μόνο που μπορεί να κάνει η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία, είναι να κλείσει. Για πάντα. Ή να την αγοράσουν οι Γάλλοι, ή οι Ιάπωνες.

Reaction score
10
Παιδιά, με τα μοντέλα που κυκλοφορούν στην πιάτσα, και στις τιμές που κυκλοφορούν, το μόνο που μπορεί να κάνει η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία, είναι να κλείσει. Για πάντα. Ή να την αγοράσουν οι Γάλλοι, ή οι Ιάπωνες.
Απογοήτευση...
Αν δεν υπάρχει προσωπική (αρνητική) εμπειρία, τα παραπάνω δεν γίνονται δεκτά.

Reaction score
1
Απάντηση: Alfa Romeo GT

Το να διαβάζεις σχόλια αξιοπιστίας του Autotriti,είνα σαν να διαβάζεις το Ριζοσπάστη και να περιμένεις να βρεις θετικά σχόλια για τη Νέα Δημοκρατία.

Κώστα Κόγια,το RX8 είναι μακράν ότι πιο διασκεδαστικό και καλό υπάρχει μέχρι τα 35.000€,όμως ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ μπορεί να το συντηρήσει κάποιος όταν καίει 25-28λίτρα/100χλμ.

Reaction score
10
Από προσωπική εμπειρία, μην φοβάσαι την Alfa, αλλά κάτι γερμανούς
που μόνο όνομα πουλάνε (και το πουλάνε χρυσό).

Alfa :respect:

Reaction score
10
Αλλά επειδή δεν είμαι τελείως κολλημένος, η πορτοκαλί
πρόταση του κ. Κόγια, είναι επίσης εξαιρετική (αλλά πορτοκαλί:crazy_1: )

Reaction score
0
Αποψη μου ειναι οτι αυτα που διαβασες στο auto-triti εχουν βαση μεν, αλλα η αξιοπιστια δεν ειναι το μοναδικο κριτηριο.

Την Alfa την παιρνεις για αλλα πραγματα... Για μενα εχει απο τα πιο ομορφα αυτοκινητα σε καθε κατηγορια. Υποκειμενικο , αλλα ξερω και πολλους που συμφωνουν.

Ζυγιζεις τα υπερ και τα κατα, βλεπεις στους σημαντικους τομεις για εσενα αν ειναι στα υπερ ή στα κατα και αποφασιζεις.

That being said, προσωπικα δεν θα επαιρνα, οχι τοσο λογω αξιοπιστιας, αυτο προσωπικα το ξεπερναω αφου δε νομιζω πως ειναι και τοσο τραγικα οσο λεγονται τη σημερον ημερα, και στην τελικη η ομορφια υπερκαλυπτει το συγκεκριμενο μειονεκτημα για εμενα, απλα δε μου αρεσουν τα "overpriced" αυτοκινητα που πουλανε και το σηματακι μεσα στην τιμη.

ΥΓ: καλη η GT αλλα η Brera ειναι αλλο πραγμα εμφανησιακα...

Reaction score
7
Όπως έχω ξαναπεί η μόνη εταιρία που βγάζει αμάξια που με κάνουν να ξερογλύφομαι είναι Alfa.Μιλάμε για κατασκευές που θα μπορούσαν να σταθούν επάξια σε οποιοδήποτε μουσείο μοντέρνας τέχνης.

Reaction score
10
Eχω μια 147 τρια χρονια, κανενα προβλημα απολυτος. Εξω ξεχασει τι θα πει συνεργειο.

Φιλος που εχει ford γελαγε με το autotriti που τα εβγαλαν ως τα πιο αξιοπιστα, καθως ειναι καθε μηνα στο συνεργειο για τους πιο γελοιους λογους.

Ασε που η GT ειναι απιστευτα ομορφο αμαξι.

Reaction score
1
Απάντηση: Alfa Romeo GT

Jetta TSI ( 1400 140 HP ) !!!

Ενώ τα απλά FSI ( VW group ) έχουν βγει προβληματικά εως πολύ προβληματικά την κατάσταση σώζει ένα ιδιαίτερο σύστημα διπλού τούρμπο και ανεβάζει πολύ την αξιοπιστία.

Reaction score
2
Εαν δεν απατωμαι ειναι turbo & compressor και οχι biturbo. Αυτο το πραγμα παντως, μπορει να βγαζει οτι βγαζει, αλλα τετοια κατασκευη εγω δεν θα την επερνα. Πες οτι παθαινεις μια ζημια, ποιος θα στην φτιαξει? Εννοω να στην φτιαξει σιγουρα και υπευθυνα. Θα μου πεις καλοι μαστορες υπαρχουν παντου, αλλα αντε βρες τους. For the record ο δικος μας μηχανικος ειναι στην Πατρα :happy_9:

Παντως προσωπικα, το παθημα εγινε μαθημα. Δεν θα αφησω ποτε το αυτοκινητο μου σε ανθρωπο που δεν ξερω.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.020
Όπως έχω ξαναπεί η μόνη εταιρία που βγάζει αμάξια που με κάνουν να ξερογλύφομαι είναι Alfa.Μιλάμε για κατασκευές που θα μπορούσαν να σταθούν επάξια σε οποιοδήποτε μουσείο μοντέρνας τέχνης.
Ορθόν, αλλά πριν πάει για το μουσείο, ένα αυτοκίνητο πρέπει να μπορεί να χρησιμοποιηθεί απροβλημάτιστα για 3, 5, 6, 10 χρόνια. Τέλος πάντων, εγώ τη γνώμη μου την είπα. Αν κλείσει ολόκληρη η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία, η Ευρώπη θα έχει κάνει ένα βήμα μπροστά. Αν απορροφηθεί από τη Mazda, η ευρώπη θα έχει κάνει δύο βήματα μπροστά. Αν απορροφηθεί και αναδιοργανωθεί πλήρως από την Peugeot, (και οι Γάλλοι δώσουν πόδι σε μπόλικους ανίκανους που έχουν ενδημήσει εκεί μέσα), θα έχουν γίνει πολλά βήματα μπροστά.

Πάντως, σε αυτό το τιμολογιακό επίπεδο, για να εξετάζει το παιδί να πάρει Alfa Romeo, μάλλον το έχει ήδη αποφασίσει, οπότε τουλάχιστον εγώ του εύχομαι καλορίζικη, να είναι από εκείνα τα κομμάτια που βγαίνουν "καλά".

(Alfa Romeo, μπρρρρρρρρρρρρ)...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.903
Members
38.519
Νεότερο μέλος