Alfa Romeo GT

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: Alfa Romeo GT

Η Brera πάντως, εκτός του αισθητικού, έχει σχεδόν θαφτεί από το σύνολο του τύπου. Πολύ βαριά, αποστειρωμένη, χωρίς το fun factor των μικρότερων μοντέλων, ακόμα και της GT. H έκδοση 3.2lt με τετρακίνηση και 2 ευτραφείς επιβάτες μέσα πάει στους 2 τόνους!!!
Ναι; ωχ! δεν την παιρνω:138: παντως παρκαρισμενη...μιλαει ε;

Reaction score
264

Αλφακιδες............. νομιζω οτι πρεπει να ανοιξετε καινουργιο τοπικ για τα αλφα γενικοτερα

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Αλφακιδες............. νομιζω οτι πρεπει να ανοιξετε καινουργιο τοπικ για τα αλφα γενικοτερα
Σας τη σπαμε ε;:142: Τακουλη κατεχεις απο μερτσεντες;

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Καλοριζικο,καλες βολτες.
Σπορτ κουπε 230 ειναι?
Οχι βρε μεγαλε! δεν ειπαμε οτι για φετος παπαλα γιατι μας τα εφαγε ο "υγειας"; ηθελα να ρωτησω την γνωμη σου για τις Μ. γιατι βγαινει η νεα 1,6/156 αλογα blueκατιτετοιο με τιμη περι τα 31500, και λεω να αρχισω να την ψαχνω απο τωρα για το Γεναρη που θα την "κανω". Εννοειται πως θα την κανω δωρο :135:στην πολυαγαπημενη μου συζυξ (που της αξιζει παντως). Τωρα, γιατι Μερσ.; (α) λογω αντοχης σε βαθος χρονου (μην ξεχνας οτι μαλλον θαναι το τελευταιο μου αυτοκινητο - πλην απροοπτου, που δεν βλεπω!) (β) να σταματησω να κανω φιλους στα (και τα) συνεργεια και (γ) δεδομενου οτι με βλεπω να κινουμαι περι τα 25000, ε μια μικρη υπερβαση (για το δωρο!) μπορει να γινει. Με ανησυχει ομως αυτο που ακουγεται/διαβαζεται για τα πολλα προβληματα ποιοτητας της Μερσ. Αληθευουν ολα αυτα;

Reaction score
264

Οχι βρε μεγαλε! δεν ειπαμε οτι για φετος παπαλα γιατι μας τα εφαγε ο "υγειας"; ηθελα να ρωτησω την γνωμη σου για τις Μ. γιατι βγαινει η νεα 1,6/156 αλογα blueκατιτετοιο με τιμη περι τα 31500, και λεω να αρχισω να την ψαχνω απο τωρα για το Γεναρη που θα την "κανω". Εννοειται πως θα την κανω δωρο :135:στην πολυαγαπημενη μου συζυξ (που της αξιζει παντως). Τωρα, γιατι Μερσ.; (α) λογω αντοχης σε βαθος χρονου (μην ξεχνας οτι μαλλον θαναι το τελευταιο μου αυτοκινητο - πλην απροοπτου, που δεν βλεπω!) (β) να σταματησω να κανω φιλους στα (και τα) συνεργεια και (γ) δεδομενου οτι με βλεπω να κινουμαι περι τα 25000, ε μια μικρη υπερβαση (για το δωρο!) μπορει να γινει. Με ανησυχει ομως αυτο που ακουγεται/διαβαζεται για τα πολλα προβληματα ποιοτητας της Μερσ. Αληθευουν ολα αυτα;
Tα εχει ριμαξει και αυτα το φθηνο κοστος παραγωγης αγαπητε μου πατριωτη.Τουρκια μερια θα σου πασαρουνε,οποτε βραστα.Φυσικα μην μασας,μερσεντες ειναι δεν προκειται να καψει κινητηρα,απλα καμια ηλεκτρικη παπαρια και λαμπακια στο ταμπλο που τρελενονται χωρις να ειναι κατι το σοβαρο.Αν καταφερεις να τους ψυσεις να σου φερουνε ενα που να φτιαχθηκε στην γερμανια,τοτε πρωχορα.Δες ομως στα λεφτα αυτα και κατι σε αουντι μερια

Reaction score
0
Απάντηση: Alfa Romeo GT

Επειδη ακουσα κατι για 1.6 με 160 αλογα. Θα ηθελα να δειτε λιγο και το peugeot 308 GT 1.6 me 175 aloga. Einai το καινουριο 308 με 6ταχυτο κιβωτιο

Ψαχνομαι και ειμαι αναμεσα σε 3 αυτοκινητα. Κατα 80% ειμαι προς peugeot

Reaction score
264

Επειδη ακουσα κατι για 1.6 με 160 αλογα. Θα ηθελα να δειτε λιγο και το peugeot 308 GT 1.6 me 175 aloga. Einai το καινουριο 308 με 6ταχυτο κιβωτιο

Ψαχνομαι και ειμαι αναμεσα σε 3 αυτοκινητα. Κατα 80% ειμαι προς peugeot
Ωρα να κανουμε καινουργιο τοπικ .Συντονιστεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς.
Φιλε john-karis με τον lakiss υπαρχει μια παλαιοτερη κουβεντα σχετικα με το αμαξι που θελει να παρει και εκτος του οτι ειναι alfaromeακιας θελει ενα καλο και στιβαρο αμαξι χωρις προβληματα και να μην ειναι κουβας.Δεν ψαχνει δηλ ουτε ραλι ουτε κανενα τουρμπιδι των 500 ιππων.

Παιδες το χεσαμε το τοπικ για την alfa GT.Μην το συνεχιζουμε αλλο εδω μεσα το θεμα για αλλα αυτοκινητα.Φτιαχνω τωρα ενα καινουργιο με τιτλο ''Τι αυτοκινητο θελετε να αγορασετε και γιατι?''

Reaction score
5
lakiss51, κομμουνιστής άνθρωπος, με μερτσέντα...δεν το περίμενα...:111::114:
Αν θέλεις κορυφαία αξιοπιστία πάρε Γιαπωνέζικο. Δεν το λέω εγώ, το λένε όλες οι έρευνες καταναλωτή τα τελευταία 10+ χρόνια.
Ιδιαίτερα αν σκοπεύεις να το κρατήσεις για πολλά χρόνια, τότε ένα Toyota μεγάλης σειράς (Avensis wagon, ή Corolla Verso), θα σε πάει για πάνω από 200 χιλιάδες χλμ άνετα και με τις ελάχιστες επισκέψεις στο συνεργείο. Και με λογικά χρήματα. Δεν θα πληρώσεις για το (ξεφτισμένο πλέον) όνομα χωρίς λόγο.
Αν δε σώνει και καλά θέλεις να χαλάσεις χρήματα, κοίτα και τα Lexus. Δεν τα παίρνει ο κόσμος στην Ελλάδα γιατί δεν ξέρει (ξέρει μόνο Merc, Audi και BMW 316 - μη χ#σω...).
Η κορυφαία ποιότητα κατασκευής στον κόσμο σε συνδυασμό με την κορυφαία αξιοπιστία. (Και δεν το λέω εγώ...)

Reaction score
264

lakiss51, κομμουνιστής άνθρωπος, με μερτσέντα...δεν το περίμενα...:111::114:
Αν θέλεις κορυφαία αξιοπιστία πάρε Γιαπωνέζικο. Δεν το λέω εγώ, το λένε όλες οι έρευνες καταναλωτή τα τελευταία 10+ χρόνια.
Ιδιαίτερα αν σκοπεύεις να το κρατήσεις για πολλά χρόνια, τότε ένα Toyota μεγάλης σειράς (Avensis wagon, ή Corolla Verso), θα σε πάει για πάνω από 200 χιλιάδες χλμ άνετα και με τις ελάχιστες επισκέψεις στο συνεργείο. Και με λογικά χρήματα. Δεν θα πληρώσεις για το (ξεφτισμένο πλέον) όνομα χωρίς λόγο.
Αν δε σώνει και καλά θέλεις να χαλάσεις χρήματα, κοίτα και τα Lexus. Δεν τα παίρνει ο κόσμος στην Ελλάδα γιατί δεν ξέρει (ξέρει μόνο Merc, Audi και BMW 316 - μη χ#σω...).
Η κορυφαία ποιότητα κατασκευής στον κόσμο σε συνδυασμό με την κορυφαία αξιοπιστία. (Και δεν το λέω εγώ...)
Aκι μαλον σε εχει βαρεσει ο ηλιος κατακεφαλα:142:.Ολοι οι κουμμουνιστες τα τελευταια χρονια μερσεντα ξηγουνται δεν το εχεις δει?
Συμφωνω μαζι σου για το LEXUS.Παιρνεις το IS me 38.000 και εχεις 6 χρονια εγγυηση και το κεφαλι σου υσιχο.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

lakiss51, κομμουνιστής άνθρωπος, με μερτσέντα...δεν το περίμενα...
Βρε Ακη με φακελλωσες; κανω δηλωση μετανοιας αμεσως για να ξορκισω το κακο τετοια εντυπωση περασε εδω μεσα; μπααα, δυστυχως ή ευτυχως ουδεποτε καταταχθηκα πουθενα(γι΄αυτο δεν εχω και μεσον), μονο ψηφιζα ως ...Αυναν
Οσο για τα αυτοκινητα,μα τοσο πολυ ξεφτισε η Μ. κι εγινε...Ιταλιδα; (αν κι αυτες εστρωσαν καλα!). Οταν "ο καιρος -γαρ- εγγυς" το ξανασυζηταμε.

Τακη και η Χοντα παει για 10 χρονια, παιζει η εγγυηση για την αξιοπιστια; (ας μη πουμε για χιουνται και ΚΙΑ)

Θελω τις φατσουλες μου! Τις πταιει για ην απωλεια;

Reaction score
264

Τακη και η Χοντα παει για 10 χρονια, παιζει η εγγυηση για την αξιοπιστια;
Αυτο δεν το καταλαβα.Καντο λιγουλακι λιανοτερο.
Οσοι εχουνε χοντα,ποτε δεν τους ακουσα να λενε οτι επαθα αυτο,το αλλο,η' να σκυλοβριζουνε την μαρκα χοντα.Αντιθετως ειναι υπερ ευχαριστημενοι και πολυ δυσκολα ξεκολανε για να παρουνε διαφορετικης μαρκας αυτοκινητο.
Ωραιο το Accord ετσι?

Στην τελικη αν θες ενα αμαξι για πολλα χρονια και χωρις προβληματα,μια ειναι η λυση αγαπητε Εβαγκελε. J A P A N.
Τα τουοτα τα εγγλεζικα αστα στην ακρη φιλε μου.Εχουνε αρχισει να βγαζουνε προβληματα με σασμαν,τριξηματα στα πλαστικα,υπερβολικα φθαρμενα φρενα και πιο πολυ τα μοντελα 2002-2004.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Εννοω: μεγαλη εγγυηση=αξιοπιστια; ή εμπορικο κολπο (δες ΚΙΑ κλπ). Τα Χοντα οντως ειναι φημισμενα για την αξιοπιστια τους. Εγγλεζικα; μπα, βγαζουν κι αυτοι αυτοκινητα;:137:
Ωραιο το Ακορντ αλλα, μεταξυ μας, προτιμω αυτοκινητα τυπου Αudi A3 (βγαινει τετραπορτο;) κι οχι ...καραβελλες (η νεα Μερσ δεν ειναι καραβελλα των σχεδον 5μ).
Για την προταση Τογιοτα Αβενσις, δεν ξερω αλλα αυτο το μοντελο δεν μου "λεει" - πολυ ...παππουδιστικο! (ποιος μιλαει τωρα ε;:135:). Ειμαι απο αυτους που δεν θελουν να μετακινουνται απλα αλλα να ευχαριστιουνται αυτα που μπορει να δωσει η οδηγηση! Ε, οσο μπορουμε κι οσο το λενε τα κοτσια μας ακομη! :138:

"Εβαγκελε"; αμαν ρε φιλε, παραπεμπει κατι σε...Εβανγκελιστα! (τη γνωστη...μωρη παρθενο!)

Reaction score
264

Εννοω: μεγαλη εγγυηση=αξιοπιστια; ή εμπορικο κολπο (δες ΚΙΑ κλπ). Τα Χοντα οντως ειναι φημισμενα για την αξιοπιστια τους. Εγγλεζικα; μπα, βγαζουν κι αυτοι αυτοκινητα;:137:
Ωραιο το Ακορντ αλλα, μεταξυ μας, προτιμω αυτοκινητα τυπου Αudi A3 (βγαινει τετραπορτο;) κι οχι ...καραβελλες (η νεα Μερσ δεν ειναι καραβελλα των σχεδον 5μ).
Για την προταση Τογιοτα Αβενσις, δεν ξερω αλλα αυτο το μοντελο δεν μου "λεει" - πολυ ...παππουδιστικο! (ποιος μιλαει τωρα ε;:135:). Ειμαι απο αυτους που δεν θελουν να μετακινουνται απλα αλλα να ευχαριστιουνται αυτα που μπορει να δωσει η οδηγηση! Ε, οσο μπορουμε κι οσο το λενε τα κοτσια μας ακομη! :138:

"Εβαγκελε"; αμαν ρε φιλε, παραπεμπει κατι σε...Εβανγκελιστα! (τη γνωστη...μωρη παρθενο!)
Σου απαντω στο αλο τοπικ ''τι αυτοκινητο θελετε.....''?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.903
Members
38.519
Νεότερο μέλος
mrkgeo