ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Ιδρυτής
- Reaction score
- 729
Αντωνη, δεν βρισκω καποιο σημειο που να διαφωνω με τα γραφομενα σου...Αντρέα ας προσπαθήσουμε να δούμε τα πράγματα όσο πιο ξεκάθαρα γίνεται.
Ορισμένοι εδώ μέσα συχνά πυκνά ισχυρίζοντε ότι δεν υπάρχουν διάφορες η και αν υπάρχουν, τα διάσημα και έμπειρα αυτιά δεν είναι σε θέση να ξεχωρίσουν ποιο είναι το συμπιεσμένο και ποιο το ασυμπίεστο. Ως εδώ όλα καλά. Αλλά, επειδή μεταξύ των δύο αντικρουόμενων απόψεων και ισχυρισμών υπάρχει αυτό που ονομάζουμε έλλειψη εμπιστοσύνης αυτή η κόντρα πρέπει να γίνει με την πραγματική σημασία τις λέξης δηλαδή, τα δύο αντίπαλα στρατόπεδα πρέπει να κοντραριστούν μεταξύ τους για ένα και πολύ απλό λόγο. Εγώ προσωπικά δεν έχω πεισθεί ότι ο πρωτεργάτης αυτής τις διαμάχης Κώστας Κόγιας δεν ακούει τις διαφορές, αλλά ότι απλά αμφισβητεί την κριτική ικανότητα αυτών που ισχυρίζονται ότι τις ακούν και τις ξεχωρίζουν, ρίχνοντας τα πυρά του ιδιαίτερα στην hiendκατηγορία, και κατά κάποιο τρόπο έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις αφού τουλάχιστον ένας που γνωρίζω εγώ και θεωρείται από τα χρυσά αυτιά του siteέχει αποτύχει πλήρως στο προηγούμενο τεστ.
Από εδώ και πέρα αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι με τους εαυτούς μας και με τους άλλους και για να έχουμε στην κυριολεξία αυτό που λέμε κόντρα και για εξαλειφθεί κάθε υπόνοια ότι με αυτό εδώ το testπροσπαθούμε να μειώσουμε τα χρυσά αυτιά και μηχανήματα, στην κόντρα πρέπει να πάρουν μέρος οι υποστηριχτές και των δύο αντικρουόμενων απόψεων αλλιώς δεν μιλάμε για κόντρα μεταξύ των δύο αλλά για προσπάθεια γελοιοποίησης των διαγωνιζομένων.
Και τελειώνοντας υποστηρίζω ότι αν ο Κώστας λάβει μέρος σε αυτό το τεστ τότε θα δείτε ότι και πολλά άλλα άτομα θαμώνες τις hiendθα μπουν στην διαδικασία του τεστ. Αλλιώς τα αποτελέσματα του τεστ θα είναι αμφισβητήσιμα.