Στην ουρα για iPhone

Reaction score
0
Πόσο π@π@ρ@ς πρέπει να είσαι γιά να το πετάξεις στο μπλέντερ??????
Πάντως και γ@μώ τα μπλέντερ ε? Τα φέρνουν και Ευρώπη?

Reaction score
2
Το εχω τσιμπισει ΣΤΕΓΝΑ..Σαν προβατο θα παω.......Ξερουμε κατι για Ελλαδα (Αφιξη κτλ)?
Kαλά,
Περίμενε να δεις το Κaiser της HTC και μετά θα βαράς το κεφάλι σου στο τοίχο...

Reaction score
2
Mόνο π@#$ς δεν πάιρνει. (Νομίζω δηλαδή). Για ρίχτε μια ματιά και μετά αν αγοράσετε το iphone σφυρίχτε μου κλέφτικα....

http://www.pdadb.net/index.php?m=specs&id=733

Πίεσε το ταb που λέει Switch to detailed view....

Και άσε το iphone να το πάρουν τα δεκαπεντάχρονα....

Reaction score
0
Μη συγκρίνετε ανόμοια πράγματα, το κάθε ένα έχει την αγορά του.
Η ουσία για εμένα είναι ότι τα Windows Mobile δεν έχουν καταφέρει να περάσουν στο mainstream ενώ το iPhone το κατάφερε από την πρώτη μέρα που βγήκε στα μαγαζιά (να μην πω 6 μήνες πριν όταν ανακοινώθηκε).

Reaction score
7
Η ουσία για εμένα είναι ότι τα Windows Mobile δεν έχουν καταφέρει να περάσουν στο mainstream ενώ το iPhone το κατάφερε από την πρώτη μέρα που βγήκε στα μαγαζιά (να μην πω 6 μήνες πριν όταν ανακοινώθηκε).
Ακριβώς :cool_4:

Reaction score
2
Συγνώμη ρε παιδιά, αλλά (εκτός εάν είσαι 15άχρονο και θες να κάνεις εντύπωση στη τάξη ναι πράγματι εκεί μιλαμε για αλλο κοινό) ποιος ο λόγος να αγοράσεις το iphone τη στιγμή που έχεις το kaiser να κάνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ (πραγματικά τα πάντα, 4 band GSM, GPRS, GPS, 3G word, excel, PP, wifi, keaboard και δε ξέρω εγώ τι άλλο σε σχεδόν ίδια τιμή???
Α! Οκ εκτός αν ομιλούμε για τις κυρίες που θέλουν να είναι trendy...
Και μη ξεχνάτε ότι το ιphone EINAI ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ. Δηλαδή στην Αμερική δουλεύει μόνο με την ΑΤ&Τ, και στην Ευρώπη κατά πάσα πιθανότητα θα δουλεύει μόνο με Vodaphone.( Για να γίνω πιο σαφής η αγορά της συσκευής γίνεται ΜΟΝΟ με ΝΕΟ συμβόλαιο με την ΑΤ&Τ) Kαι φυσικά ΚΑΙ το wifi του είναι κλειδωμένο. Που σημαίνει οτι αν κάποιος το αγοράσει τώρα στην Αμερική μπορεί να μπει στο ιντερνετ ΜΟΝΟ αν είναι συνδρομητής της ΑΤ&Τ. Ωραία και δημοκρατικά όλα αυτά δεν συμφωνείτε? Καλύτερο μανιπουλάρισμα του κοινού δεν μπορώ να φανταστώ. Άσε που η μπαταρία ΔΕΝ είναι αποσπώμενη με ότι αυτό συνεπάγεται. (Δηλ, αν θέλεις δευτερη για backup αυτό αποκλείται, ενώ αν θέλεις να την αντικαταστήσεις αυτό γίνεται μόνο σε apple store με κόστος 75$
!!!
Και όλα αυτά αφού έχω δώσει τα ωραία μου λεφτά?? Οχι ρε παιδιά...
Ευχαριστώ δε θα πάρω...
Και αν κάποιοι λένε , Ντάξ, μωρέ ότι κλειδώνει, ξεκλειδώνει...Ναι πράγματι ξεκλειδώνει. Αλλά για ρωτήστε πως.. Πρέπει να έχεις master στα ηλεκτρόνικά αφού πρέπει κατά κάποιο τρόπο να chipαριστεί, όπως κάναμε παλια στα XBOX, δηλαδή με καλάι και κολητήρια. Και πόλύ φοβάμαι πως θα φτάσουμε (Στην αμερική ήδη γίνεται) σε μια νέα μορφή πειρατείας ίδια με αυτή των XBOX, PS και λοιπά. Κάποια τζιμάνια θα βγάζουν extra εισόδημα από τον κάθε ταλαίπωρο που αγόρασε τo iphone αλλά δεν μπορεί να μπεί στο internet με wifi από το σπίτι του γιατί δεν είναι στη vodaphone αλλά (για παράδειγμα) στη forthnet.
iphone? No thanks.

Reaction score
0
Συγνώμη ρε παιδιά, αλλά (εκτός εάν είσαι 15άχρονο και θες να κάνεις εντύπωση στη τάξη ναι πράγματι εκεί μιλαμε για αλλο κοινό) ποιος ο λόγος να αγοράσεις το iphone τη στιγμή που έχεις το kaiser να κάνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ (πραγματικά τα πάντα, 4 band GSM, GPRS, GPS, 3G word, excel, PP, wifi, keaboard και δε ξέρω εγώ τι άλλο σε σχεδόν ίδια τιμή???
Και μη ξεχνάτε ότι το ιphone EINAI ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ. Δηλαδή στην Αμερική δουλεύει μόνο με την ΑΤ&Τ, και στην Ευρώπη κατά πάσα πιθανότητα θα δουλεύει μόνο με Vodaphone.( Για να γίνω πιο σαφής η αγορά της συσκευής γίνεται ΜΟΝΟ με ΝΕΟ συμβόλαιο με την ΑΤ&Τ) Kαι φυσικά ΚΑΙ το wifi του είναι κλειδωμένο. Που σημαίνει οτι αν κάποιος το αγοράσει τώρα στην Αμερική μπορεί να μπει στο ιντερνετ ΜΟΝΟ αν είναι συνδρομητής της ΑΤ&Τ. Κάποια τζιμάνια θα βγάζουν extra εισόδημα από τον κάθε ταλαίπωρο που αγόρασε τo iphone αλλά δεν μπορεί να μπεί στο internet με wifi από το σπίτι του γιατί δεν είναι στη vodaphone αλλά (για παράδειγμα) στη forthnet.
Με τέτοιους αφορισμούς δεν γίνεται σοβαρή συζήτηση. Εκτός αν οι μόνοι που νοιάζονται για UI και εργονομία (sorry που δεν θέλω τηλέφωνο 160 γρ!) είναι τα 15χρονα και οι trendy κυρίες...

Δεύτερον, το Wi-fi του iPhone φυσικά και δεν είναι κλειδωμένο και μπορείς να μπεις από οποιοδήποτε hot-spot. Το ότι είναι κλειδωμένο στην ΑΤ&Τ σημαίνει ότι πρέπει να το ενεργοποιήσεις στην συγκεκριμένη εταιρεία για να δουλέψουν όλα τα features του (αδιάφορο από τη στιγμή που μόνο αυτή το πουλάει), ανάμεσά τους και το wi-fi αλλά δεν σημαίνει φυσικά ότι συνδέεται μόνο σε hot-spots της ΑΤ&Τ, αλίμονο!

Η κάθε γνώμη είναι σεβαστή. Εμένα μου αρέσει, σε κάποιον άλλον όχι αλλά οι χαρακτηρισμοί σε βάρος των πάρα πολλών που πρόκειται να το αγοράσουν δεν έχουν θέση σε αυτή τη συζήτηση. Έχει κουράσει το να βγαίνει κάποιος κάθε τρεις και λίγο που νομίζει ότι ανακάλυψε την Αμερική και πρέπει να προλάβει τους άλλους από τη συμφορά του να αγοράσουν το iPhone. Ο καθένας κρίνει για τον εαυτό του :crazy_1:

Reaction score
7
Και μη ξεχνάτε ότι το ιphone EINAI ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ. Δηλαδή στην Αμερική δουλεύει μόνο με την ΑΤ&Τ, και στην Ευρώπη κατά πάσα πιθανότητα θα δουλεύει μόνο με Vodaphone.( Για να γίνω πιο σαφής η αγορά της συσκευής γίνεται ΜΟΝΟ με ΝΕΟ συμβόλαιο με την ΑΤ&Τ) Kαι φυσικά ΚΑΙ το wifi του είναι κλειδωμένο. Που σημαίνει οτι αν κάποιος το αγοράσει τώρα στην Αμερική μπορεί να μπει στο ιντερνετ ΜΟΝΟ αν είναι συνδρομητής της ΑΤ&Τ. Ωραία και δημοκρατικά όλα αυτά δεν συμφωνείτε? Καλύτερο μανιπουλάρισμα του κοινού δεν μπορώ να φανταστώ. Άσε που η μπαταρία ΔΕΝ είναι αποσπώμενη με ότι αυτό συνεπάγεται. (Δηλ, αν θέλεις δευτερη για backup αυτό αποκλείται, ενώ αν θέλεις να την αντικαταστήσεις αυτό γίνεται μόνο σε apple store με κόστος 75$
!!!
Και όλα αυτά αφού έχω δώσει τα ωραία μου λεφτά?? Οχι ρε παιδιά...
Ευχαριστώ δε θα πάρω...
Και αν κάποιοι λένε , Ντάξ, μωρέ ότι κλειδώνει, ξεκλειδώνει...Ναι πράγματι ξεκλειδώνει. Αλλά για ρωτήστε πως.. Πρέπει να έχεις master στα ηλεκτρόνικά αφού πρέπει κατά κάποιο τρόπο να chipαριστεί, όπως κάναμε παλια στα XBOX, δηλαδή με καλάι και κολητήρια. Και πόλύ φοβάμαι πως θα φτάσουμε (Στην αμερική ήδη γίνεται) σε μια νέα μορφή πειρατείας ίδια με αυτή των XBOX, PS και λοιπά. Κάποια τζιμάνια θα βγάζουν extra εισόδημα από τον κάθε ταλαίπωρο που αγόρασε τo iphone αλλά δεν μπορεί να μπεί στο internet με wifi από το σπίτι του γιατί δεν είναι στη vodaphone αλλά (για παράδειγμα) στη forthnet.
iphone? No thanks.
Εγώ θέλω και το Kaiser και το iPhone. Πολύ απλά γιατί το πρώτο κάνει τα πάντα και το δεύτερο κάνει λιγότερα αλλά τα κάνει πολύ καλά και γρήγορα με ένα User Ιnterface με μηδενικό Lag...σημαντικά στοιχεία για μένα που προς το παρόν δεν μου έχει δώσει κανένα HTC με Windows και Samsung 400MHz CPU.
Τι να κάνουμε και οι Trendy έχουν κάποιες απαιτήσεις σε ποιότητα έναντι της ποσότητας. Και όσο για την ενσωματωμένη μπαταρία...η ιστορία έχει δείξει ότι είναι αδιάφορο...βλέπε iPod (τότε) και σχεδόν όλα τα MP3 σήμερα. Και ξανατονίζω ότι πρός το παρόν έχω HTC συσκευή και είμαι ικανοποιημένος...απλά το iPhone είναι κάτι διαφορετικό. Επίσης να πώ ότι λιγουρεύω και το Neonode N2 το οποίο είναι επίσης κάτι διαφορετικό...και αυτό έχει touch interface, δεν θα το συγκρίνω όμως με το iPhone. To κάθε ένα με τη γλύκα του. Χρήματα να έχουμε...και υγεία.

Reaction score
3
Λοιπόν άντε αγοράστε όλοι σας τα Αϊ Phone σας και όταν αρχίσουν τα προβλήματα μη μας πείτε ότι δε σας τα λέγαμε εμείς έέέτσιιι.:happy_5:
Με ακούς και εσύ Pseiras…:happy_4:
Τη μόνη πρόταση που έχω να κάνω είναι να αφήσετε να περάσει η πρώτη φουρνιά να δούμε τις δυσλειτουργίες και μετά βλέπετε.
Για τις δικές μου προτεραιότητες πάντως, θεωρώ ότι το τηλεφωνάκι είναι χαμένα λεφτά και περιμένω την επιδότηση για να παραγγείλω τον Καίσαρα.:cool_1:

Reaction score
5
Αυτο και μονο του δινει τον χαρακτηρισμο trendy και μοδα, παρα πρωτοπορια-νεοτερισμος-χαρακτηριστικα...
Ο κοσμος το παιρνει απλα επειδη το ipod πουλησε και εγινε τρελλα... και η apple περασε στην mainstream αγορα απο τον αφανισμο που πλησιαζε...

Το τι δεν εχουν καταφερει τα WM στην αγορα μου ειναι αδιαφορο οταν το iphone δε θα καταφερει ποτε να κανει οτι ενα HTC P3600 (και ας ειναι ΗΔΗ 1 χρονο στην αγορα!) ειτε απο θεμα software ειτε απο θεμα hardware.

Δε κοιτας την ουσια... αλλα την ταση της μοδας (οπως σου ειπε ο kostis7gr και σε ενοχλησε) γιατι δεν βλεπεις ΤΙ μπορει να κανει το ενα και ΤΙ το αλλο... αλλα ΠΟΣΟΙ αγοραζουν ΠΟΙΟ χωρις να αναρωτιεσαι το ΓΙΑΤΙ...!

Μην το παρεις σαν χαρακτηρισμο... απλα σαν γεγονος!

Reaction score
2
Η κάθε γνώμη είναι σεβαστή. Εμένα μου αρέσει, σε κάποιον άλλον όχι αλλά οι χαρακτηρισμοί σε βάρος των πάρα πολλών που πρόκειται να το αγοράσουν δεν έχουν θέση σε αυτή τη συζήτηση. Έχει κουράσει το να βγαίνει κάποιος κάθε τρεις και λίγο που νομίζει ότι ανακάλυψε την Αμερική και πρέπει να προλάβει τους άλλους από τη συμφορά του να αγοράσουν το iPhone. Ο καθένας κρίνει για τον εαυτό του :crazy_1:
Όσον αφορά εμένα (αν απευθύνεσαι σε μένα που μάλλον το κάνεις) δεν διεκδικώ δάφνες για την ανακάλυψη της Αμερικής. Απλώς παραθέτω κάποιους σοβαρούς περιορισμούς που θέτει το iphone στην χρήση του, τους οποίους -την σημερινή εποχή- θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ για να μη πω τίποτα χειρότερο. Τώρα όσον αφορά το ότι η κάθε γνώμη είναι σεβαστή έχεις δίκιο. Δεν έχεις δίκιο που με κατηγορείς πως ομιλω σε βάρος κάποιων. Με αδικείς.
Εν κατακλείδι, απλώς μισώ το μανιπουλαρισμα της κοινής γνώμης, και τους πειρορισμούς που προσπαθούν κάποιοι να επιβάλουν. Αν τώρα εσένα ή κάποιων άλλων φίλων δεν τους ενοχλεί, το iphone θα είναι διαθέσιμο κατά τα Χριστούγεννα στην Ελλάδα ... :)

Eγώ πάντως θα τα ακουμπήσω για τον Αυτοκράτορα... Αν μου επιτρέπεις να κάνω σύγκριση (γιατί πολύ λογοκρισία πέφτει... :) ) το Καιser είναι Ferrari και το iphone είναι VW Beetle...

Reaction score
7
Αν μου επιτρέπεις να κάνω σύγκριση (γιατί πολύ λογοκρισία πέφτει... :) ) το Καιser είναι Ferrari και το iphone είναι VW Beetle...
Από εμφάνιση...τι να σου πώ! Σκέτη Ferrari! (Made In Japan Ferrari υπάρχει;) Αλλά και από κινητήρα δεν πάει πίσω... Samsung 400MHz :happy_5: :happy_5: :happy_5:
Όσο για το iPhone... ναι ίσως του ταιριάζει ένα Beetlάκι... Και αυτό έχει κάτι ξεχωριστό :happy_9:

Reaction score
2
Από εμφάνιση...τι να σου πώ! Σκέτη Ferrari! (Made In Japan Ferrari υπάρχει;) Αλλά και από κινητήρα δεν πάει πίσω... Samsung 400MHz :happy_5: :happy_5: :happy_5:
Όσο για το iPhone... ναι ίσως του ταιριάζει ένα Beetlάκι... Και αυτό έχει κάτι ξεχωριστό :happy_9:

Kαλός... :))
Ok, oχι Ferrari, άστοχο. SUBARU IMBREZA όμως...?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.185
Members
38.541
Νεότερο μέλος
jabe