Στην ουρα για iPhone

Reaction score
4
Kαλός... :))
Ok, oχι Ferrari, άστοχο. SUBARU IMBREZA όμως...?

Off Topic:
Ε, όχι και Impreza... αν κρίνω απο το πως θα σέρνεται αλλά και απο την πληρότητά του... κλασικό Ιαπωνικό τα-κανω-ολα-και-συμφέρω ....

Πάντως τα ίδια περι iPod έλεγα και εγώ... Σιγά μην δώσω το κατι τις παραπάνω για να πάρω iPod.. τόσα mp3 players υπάρχουν. Χρησιμοποιούσα ένα της Sony μέχρι που πήρα ένα Nano της συμβίας.... απλά το μηχανάκι είναι σε ΑΛΛΟ πλανήτη.... και όποιος δεν έχει κάνει ο ίδιος την σύγκριση, ας πιστεύει ότι θέλει...

/Off Topic.

Reaction score
0
Αυτο και μονο του δινει τον χαρακτηρισμο trendy και μοδα, παρα πρωτοπορια-νεοτερισμος-χαρακτηριστικα...
Ο κοσμος το παιρνει απλα επειδη το ipod πουλησε και εγινε τρελλα... και η apple περασε στην mainstream αγορα απο τον αφανισμο που πλησιαζε...

Το τι δεν εχουν καταφερει τα WM στην αγορα μου ειναι αδιαφορο οταν το iphone δε θα καταφερει ποτε να κανει οτι ενα HTC P3600 (και ας ειναι ΗΔΗ 1 χρονο στην αγορα!) ειτε απο θεμα software ειτε απο θεμα hardware.

Δε κοιτας την ουσια... αλλα την ταση της μοδας (οπως σου ειπε ο kostis7gr και σε ενοχλησε) γιατι δεν βλεπεις ΤΙ μπορει να κανει το ενα και ΤΙ το αλλο... αλλα ΠΟΣΟΙ αγοραζουν ΠΟΙΟ χωρις να αναρωτιεσαι το ΓΙΑΤΙ...!
Κάνεις ένα πολύ βασικό λάθος, το ίδιο με τον Kostis7gr: απορρίπτεις τους αγοραστές του iPhone ως άσχετους, trendy κλπ. επειδή δεν αρέσει σε εσένα η συσκευή χωρίς ούτε εσύ να αναρωτηθείς γιατί αυτή πετυχαίνει διείσδυση στις μάζες ενώ τα WM όχι.
Π.χ. το UI, ο πολύ ισχυρότερος επεξεργαστής, η μεγαλύτερη οθόνη, το μικρότερο πάχος & βάρος είναι πολύ καλοί λόγοι να προτιμήσει κανείς το iPhone σε σχέση με το Kaizer και φαίνεται ότι αυτά τα πράγματα (σε συνδυασμό με το hype, δεν το αρνούμαι) σταθμίζονται ως πιο σημαντικά από πολύ περισσότερους σε σχέση με αυτούς που επιλέγουν με βάση το GPS ή το 3G.

Όσον αφορά εμένα (αν απευθύνεσαι σε μένα που μάλλον το κάνεις) δεν διεκδικώ δάφνες για την ανακάλυψη της Αμερικής. Απλώς παραθέτω κάποιους σοβαρούς περιορισμούς που θέτει το iphone στην χρήση του, τους οποίους -την σημερινή εποχή- θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ για να μη πω τίποτα χειρότερο. Τώρα όσον αφορά το ότι η κάθε γνώμη είναι σεβαστή έχεις δίκιο. Δεν έχεις δίκιο που με κατηγορείς πως ομιλω σε βάρος κάποιων. Με αδικείς.
Εν κατακλείδι, απλώς μισώ το μανιπουλαρισμα της κοινής γνώμης, και τους πειρορισμούς που προσπαθούν κάποιοι να επιβάλουν. Αν τώρα εσένα ή κάποιων άλλων φίλων δεν τους ενοχλεί, το iphone θα είναι διαθέσιμο κατά τα Χριστούγεννα στην Ελλάδα ... :)

Eγώ πάντως θα τα ακουμπήσω για τον Αυτοκράτορα... Αν μου επιτρέπεις να κάνω σύγκριση (γιατί πολύ λογοκρισία πέφτει... :) ) το Καιser είναι Ferrari και το iphone είναι VW Beetle...
Boring...
Αυτό που κάνεις εσύ δεν είναι μανιπουλάρισμα δηλαδή; Πέρα από τις ανακρίβειες (OMG, δε δουλεύει το wi-fi!! wall_1 ), εσύ ήρθες σε ένα άσχετο τόπικ για να εκφράσεις την αγάπη σου στο Kaizer και επειδή διαφώνησα μαζί σου μου το γυρίζεις στην ελευθερία του λόγου...

Reaction score
7
Χρησιμοποιούσα ένα της Sony μέχρι που πήρα ένα Nano της συμβίας.... απλά το μηχανάκι είναι σε ΑΛΛΟ πλανήτη.... και όποιος δεν έχει κάνει ο ίδιος την σύγκριση, ας πιστεύει ότι θέλει...
Έκανα βασικά εγώ τη σύγκριση με αυτό το Sony και αυτή τη φορά το Sony είναι σε άλλο πλανήτη...πρέπει να το πιάσεις με τα χέρια σου και να το ακούσεις...θα καταλάβεις. Ίσως το μόνο iPod Nano Killer... Ψάξε για reviews και αν μπορείς δες το από κοντά. Ποιότητα ήχου, κατασκευή, απόκριση, οθόνη, αυτονομία. Το μόνο μελανό σημείο το πρόγραμμα Sonicstage. Πήγαινα καρφωτός να αγοράσω το Nano αφού είχα πάιξει μαζί του (το έχει φίλος) και είχα εντυπωσιαστεί, αλλά στο μαγαζί που τα δοκίμασα κατέληξα να αγοράσω το Sony. Να σημειώσω ότι αυτό το μοντέλο δεν πάσχει από χαμηλή ένταση όπως τα προγενέστερα μοντέλα της Sony.

/Off Topic.

Reaction score
5
Κάνεις ένα πολύ βασικό λάθος, το ίδιο με τον Kostis7gr: απορρίπτεις τους αγοραστές του iPhone ως άσχετους, trendy κλπ. επειδή δεν αρέσει σε εσένα η συσκευή χωρίς ούτε εσύ να αναρωτηθείς γιατί αυτή πετυχαίνει διείσδυση στις μάζες ενώ τα WM όχι.
Π.χ. το UI, ο πολύ ισχυρότερος επεξεργαστής, η μεγαλύτερη οθόνη, το μικρότερο πάχος & βάρος είναι πολύ καλοί λόγοι να προτιμήσει κανείς το iPhone σε σχέση με το Kaizer και φαίνεται ότι αυτά τα πράγματα (σε συνδυασμό με το hype, δεν το αρνούμαι) σταθμίζονται ως πιο σημαντικά από πολύ περισσότερους σε σχέση με αυτούς που επιλέγουν με βάση το GPS ή το 3G.
Φιλε μου εχω τετοια συσκευη (PPC-phone) απο το 2003... Αν ηταν να κανω ακομη λαθη στις επιλογες μου μαλλον καθυστερημενος θα ημουν...

Το UI με αφηνει αδιαφορο οταν δεν κανει οτι θελω... (τι να τα κανω τα φρουφρου οταν εχει software και hardware ελλειψεις)

Ο ισχυροτερος επεξεργαστης επισης γιατι με 400-500MHz ολα τα PPC πετανε! (και κανουν και παραπανω οπως ειπαμε)

Η μεγαλυτερη οθονη οκ, αλλα δε θελω τουβλο στην τσεπη... αν ηθελα θα πηγαινα για αλλο PPC 3.5" Που δινει και ολα τα παραπανω.

Παχος και βαρος... οκ... μη τρελενεσαι... μισο εκατοστο παχος και 10γραμαρια βαρος ειναι γελεια ποσα στα 2εκατοστα μηκος και 1 πλατος παραπανω...

Εγω δεν αναρωτιεμαι γιατι δεν υπαρχει διεισδηση στις μαζες των WM... Θελει γνωσεις λειτουργιας Η/Υ κατι που δεν εχουν πολλοι...
Eπισης δεν αναρωτιεμαι γιατι θα πουλησει καλα το ιphone... γιατι και η κουτση μαρια θα μπορει να λειτουργει ενα gadget ΜΟΝΟ για τηλεφωνο και MP3 κοκορευοντας οτι εχει το iphone στον κοινωνικο της περιγυρω ανεβαζοντας της το prestige...
Το τι θα μπορει να κανει ή τι δε θα μπορει να κανει η συσκευη αυτη θα της ειναι αδιαφορο γιατι απλα ειναι apple... ετσι ακριβως πουλαει παραπανω και η πλατφορμα Symbian της Nokia... οχι γιατι ειναι καλυτερη απο την WM... απλα γιατι ειναι ΝΟΚΙΑ μη γνωριζοντας τι κραταει στα χερια του το καθε fashion victim...

ΕΓΩ δε θα το παρω οχι γιατι δε μου αρεσει... αλλα γιατι εχω απαιτησεις 4 χρονια τωρα στην κατηγορια... και δε θελω να παρω συσκευη με χαρακτηριστικα 2003 και περιβλημα 2008...
ΕΣΥ τωρα... αν εχεις απαιτησεις τηλεφωνου και mp3... παρτο... τα κανει καλα και πουλας και μουρη!

Reaction score
2
Εγω δεν αναρωτιεμαι γιατι δεν υπαρχει διεισδηση στις μαζες των WM... Θελει γνωσεις λειτουργιας Η/Υ κατι που δεν εχουν πολλοι...
Eπισης δεν αναρωτιεμαι γιατι θα πουλησει καλα το ιphone... γιατι και η κουτση μαρια θα μπορει να λειτουργει ενα gadget ΜΟΝΟ για τηλεφωνο και MP3 κοκορευοντας οτι εχει το iphone στον κοινωνικο της περιγυρω ανεβαζοντας της το prestige...
Το τι θα μπορει να κανει ή τι δε θα μπορει να κανει η συσκευη αυτη θα της ειναι αδιαφορο γιατι απλα ειναι apple... ετσι ακριβως πουλαει παραπανω και η πλατφορμα Symbian της Nokia... οχι γιατι ειναι καλυτερη απο την WM... απλα γιατι ειναι ΝΟΚΙΑ μη γνωριζοντας τι κραταει στα χερια του το καθε fashion victim...

ΕΓΩ δε θα το παρω οχι γιατι δε μου αρεσει... αλλα γιατι εχω απαιτησεις 4 χρονια τωρα στην κατηγορια... και δε θελω να παρω συσκευη με χαρακτηριστικα 2003 και περιβλημα 2008...
ΕΣΥ τωρα... αν εχεις απαιτησεις τηλεφωνου και mp3... παρτο... τα κανει καλα και πουλας και μουρη!
+1000000

Reaction score
14
Eίναι μια πανέμορφη συσκευή που δεν κάνει περιττά πράγματα.
Με την καλύτερη (τεράστια διαφορά από τη δεύτερη) οθόνη.
To σοβαρό μειονέκτημα είναι η κάμερά της...
Δεν συγκρίνεται βέβαια με το αίσχος του αίσχους τα htc αλλά και πάλι είναι της πλάκας σε τόσο μεγάλο μέγεθος...
Το 3300 δεν το πήρα λόγω ελεινής κάμερας..
Το google maps κάνει δουλειά αν το θέλει κάποιος νορμάλ άνθρωπος μη επαγγελματίας ταξιτζής..
Εκτός αν τώρα που μάθαμε όλοι οι βλάχοι το gps θέλουμε να μας λέει η φωνή "στρίψε αριστερά σε 30 μέτρα...σε 20 μέτρα....τώρα..." :happy_9:

Σαν ένα φιλαράκο που πήρε ένα για να πάει στην Αράχωβα...ακόμη γελάμε με τον μ@λ@κ@........

Είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται...
Apple vs pc....εμφάνιση , ταχύτητα και αξιοπιστία κόντρα στις χίλιες δυό άχρηστες βλακείες που φορτώνουμε στα pc μας απλά επειδή μπορούμε...
Έχει μειονεκτήματα τα οποία στην revised edition νομίζω θα τα έχουν διορθώσει.

Reaction score
0
Απάντηση: Στην ουρα για iPhone

Εγώ πάντως, από την μικρή εμπειρία μου με τα Windows Mobile, έχω αποφασίσει να μη ξαναπάρω συσκευή με WM ούτε κι αν αναμεταδίδει live HD από Αμερική με ανάκλαση στο φεγγάρι!
Προτιμώ ένα εκατομμύριο φορές περισσότερο την ευχρηστία από την ...ποικιλία!
Να κάνει δηλαδή 5 πράγματα και να τα κάνει καλά, χωρίς να σπάει τα νεύρα του χρήστη! Προτιμώ αυτό, παρά να υπόσχεται λαγούς με πετραχείλια και όταν πας να κάνεις κάτι απλό να χάνει τον μπούσουλα! Και τελικά οι δυνατότητες να είναι άχρηστες αφού κάθε τόσο θα σε προδίδουν! Προτιμώ κάθε φορά να χαίρομαι που χρησιμοποιώ 5 δυνατότητες και να τελειώνω κάθε χρήση του με χαμόγελο, παρά 50 και με σφιγμένα τα δόντια!

Και σίγουρα εμπιστεύομαι τον Jobs για την ευχρηστία. Αν έχεις χρησιμοποιήσει Mac OSX δεν αμφιβάλεις για την σωστή νοοτροπία. 'Οπως όταν έχεις χρησιμοποιήσει Windows ξέρεις τι σε περιμένει...
Άλλωστε ο Bill Gates το έχει ομολογήσει:
"Αν δεν μπορείς να κάνεις κάτι σωστό, κάντο να φαίνεται σωστό!"

Reaction score
7
Eίναι μια πανέμορφη συσκευή που δεν κάνει περιττά πράγματα.
Με την καλύτερη (τεράστια διαφορά από τη δεύτερη) οθόνη.
To σοβαρό μειονέκτημα είναι η κάμερά της...
Δεν συγκρίνεται βέβαια με το αίσχος του αίσχους τα htc αλλά και πάλι είναι της πλάκας σε τόσο μεγάλο μέγεθος...
Το 3300 δεν το πήρα λόγω ελεινής κάμερας..
Το google maps κάνει δουλειά αν το θέλει κάποιος νορμάλ άνθρωπος μη επαγγελματίας ταξιτζής..
Εκτός αν τώρα που μάθαμε όλοι οι βλάχοι το gps θέλουμε να μας λέει η φωνή "στρίψε αριστερά σε 30 μέτρα...σε 20 μέτρα....τώρα..." :happy_9:

Σαν ένα φιλαράκο που πήρε ένα για να πάει στην Αράχωβα...ακόμη γελάμε με τον μ@λ@κ@........

Είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται...
Apple vs pc....εμφάνιση , ταχύτητα και αξιοπιστία κόντρα στις χίλιες δυό άχρηστες βλακείες που φορτώνουμε στα pc μας απλά επειδή μπορούμε...
Έχει μειονεκτήματα τα οποία στην revised edition νομίζω θα τα έχουν διορθώσει.
giorgio-n θα το αγοράσεις εσύ ρε; Τη μέρα που θα το παραγγείλεις πες τους να σου υπογράψουν συμβόλαιο ότι δεν θα βγεί νέο μοντέλο μέσα σε 3 εβδομάδες :happy_9: :happy_5:

Reaction score
14
giorgio-n θα το αγοράσεις εσύ ρε; Τη μέρα που θα το παραγγείλεις πες τους να σου υπογράψουν συμβόλαιο ότι δεν θα βγεί νέο μοντέλο μέσα σε 3 εβδομάδες :happy_9: :happy_5:
Ρε θα τους πάρει ο διάολος !!!!:happy_5: :happy_5: :happy_5:
Δώρο πρέπει να μου το κάνουν !!!:happy_9:

Reaction score
19
Re: Απάντηση: Στην ουρα για iPhone

Εγώ πάντως, από την μικρή εμπειρία μου με τα Windows Mobile, έχω αποφασίσει να μη ξαναπάρω συσκευή με WM ούτε κι αν αναμεταδίδει live HD από Αμερική με ανάκλαση στο φεγγάρι!
Προτιμώ ένα εκατομμύριο φορές περισσότερο την ευχρηστία από την ...ποικιλία!
Να κάνει δηλαδή 5 πράγματα και να τα κάνει καλά, χωρίς να σπάει τα νεύρα του χρήστη!
Αν δεν έχει δουλέψει ο άλλος Mac ό,τι και να λες στο βρόντο πάει. :-D

Κι εγώ έχω το Qtek S100 με WM2003. Το μόνο πράγμα που γίνεται εύχρηστα είναι τα μηνύματα με τη γραφίδα, καμιά φωτογραφία σε full screen και κανένα video (ούτε καν υπότιτλοι με το tcpmp).
Κυκλοφορεί δε ένας τεράστιος όγκος από προγράμματα κάθε είδους που προσπαθούν να κάνουν τα βασικά. Ένα msn messenger ας πούμε βάζεις και δεν έχει να ρυθμίσεις proxy. Τίγκα στα μισοπρογράμματα.
Έχω προσπαθήσει να κάνω πολλά κουλά με το WM μου, δεν τα λέω ως άσχετος χρήστης. Π.χ. bluetooth bridge με το PC και να του δίνω δίκτυο έτσι για να σερφάρω μέσα στο σπίτι. Αλλά απλά δεν είναι λειτουργικό, όπως με τις περισσότερες εφαρμογές του.
Είναι ωραίο να λες κάνει το ένα, κάνει το άλλο, πιάνει και Νόβα αλλά αν δεν μπορείς να το λειτουργήσεις τελικά και το παρατάς στο 10λεπτο (έχει προσπαθήσει κανείς να κάνει λίγο σοβαρό browsing από WM?), μάλλον αυτό είναι "πουλάω μούρη" με τα σούπερ χαρακτηριστικά του κινητού μου.

Το άλλο πάλι, ότι λέει το κάνει και σου αφήνει ένα χαμόγελο στη μούρη.

Reaction score
19

Και σίγουρα εμπιστεύομαι τον Jobs για την ευχρηστία. Αν έχεις χρησιμοποιήσει Mac OSX δεν αμφιβάλεις για την σωστή νοοτροπία.
Όλη η εξέλιξη του GUI που έχουμε γνωρίσει μέχρι σήμερα από την Apple έχει προέλθει. Παρακάμπτοντας τη XEROX που απλά έδωσε το έναυσμα. Ότι επαναστατικό έχει προκύψει στο GUI κυρίως από τα Apple κληρονομείται.

Όσο για τη "μούρη" που υποτίθεται πουλάνε τα Apple, την ήξεραν κι από χτες τα "fashion victims" την Apple για να πουλάνε μούρη με τα προϊόντα της; Απλά είναι υποδειγματικά και γι'αυτό πετυχένουν.
Και εννοείται ότι ο τελικός χρήστης δεν χρειάζεται να έχει σπουδάσει αστροφυσική για να χρησιμοποιήσει τα επιτεύγματα της τεχνολογίας.
Αυτό ήταν πάντα η Apple. Ένα μαύρο κουτί στο οποίο καταναλώνεις ενέργεια για να δουλέψεις, όχι για το πώς δουλεύει.
Όποιος έχει δε και το βίτσιο για σκάλισμα (όπως οι περισσότεροι από εμάς) κανείς δε σε περιορίζει. Οι άλλοι όμως τι φταίνε;

Reaction score
0
Απάντηση: Στην ουρα για iPhone

Και όσο για την αντιγραφή, πάει σύννεφο!
Μέχρι κι ένας πιτσιρικάς 11 χρονών το κατάλαβε. Είχε δει το MAC OSX και του άρεσε το GarageBand (στο οποίο είχε κολήσει και έφτιαχνε μουσική) και μετά από κάτι μήνες είδε στον υπολογιστή μου τα ..sVista και από μόνος του είπε οτι είναι αντιγραφή από το Mac!

Reaction score
2
Πέρα από τις ανακρίβειες (OMG, δε δουλεύει το wi-fi!! wall_1 ), .
Εγώ δεν λέω ανακρίβειες αγαπητέ. Μάλλον εσύ το κάνεις.
Αντιγράφω από το περιοδικό PC WORLD τέυχος 31 ( Αυγουστος 2007) σελ 19
Παράγραφος "κλειστή αρχιτεκτονική"
"ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ WI-FI ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΗΟΤ SPOTS ΤΗΣ ΑΤ&Τ. ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΔΙΚΤΥΟ Η ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ (ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ..."

Τάδε εφη το περιοδικο, που δε νομιζω να λεει ανακρίβειες για να πληξει το iphone σας...

Και τελειώνει με την απίστευτη γελοιογραφία:
Τύπος 1:΄Εχω μια απορία για το iphone...
Tύπος 2 (Γεμάτος αγωνία): "Τι...Πως φτιάχνει καφέ, ή πως κουρέύει το γκαζόν;;;"
Tύπος 1 : ...Πως παίρνει τηλέφωνο...

Reaction score
3

Όποιος έχει δε και το βίτσιο για σκάλισμα (όπως οι περισσότεροι από εμάς) κανείς δε σε περιορίζει.Οι άλλοι όμως τι φταίνε;
:cool_11: :cool_11: :cool_11:
:happy_4:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Re: Απάντηση: Στην ουρα για iPhone

Όλη η εξέλιξη του GUI που έχουμε γνωρίσει μέχρι σήμερα από την Apple έχει προέλθει. Παρακάμπτοντας τη XEROX που απλά έδωσε το έναυσμα. Ότι επαναστατικό έχει προκύψει στο GUI κυρίως από τα Apple κληρονομείται.

Όσο για τη "μούρη" που υποτίθεται πουλάνε τα Apple, την ήξεραν κι από χτες τα "fashion victims" την Apple για να πουλάνε μούρη με τα προϊόντα της; Απλά είναι υποδειγματικά και γι'αυτό πετυχένουν.
Καλά, εδώ νομίζω η αγάπη σου για την Apple δε σε αφήνει να δεις καθαρά τα πράγματα... :happy_8:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.176
Members
38.541
Νεότερο μέλος
jabe