- Reaction score
- 51
Απάντηση: F1 season 2007
+1 :cool_4:...Εν κατακλείδι:
ΖΗΤΩ ΤΟ motogp:cool_1:
Τι λες βρε ιερόσυλε!!!! :happy_5: :happy_5: :happy_5:Τελικά και εδώ τα ίδια χάλια έχουμε. Αν είναι να συνεχίστεί αυτή η κατάσταση, ας τους βάζουν μέσα έναν-έναν με διαφορά 10 sec όπως στα rally.
Τους βαρέθηκε η ψυχή μου.
Εν κατακλείδι:
ΖΗΤΩ ΤΟ motogp:cool_1:
Καιτοι προφανες, συνηγορω! :happy_9:ΖΗΤΩ ΤΟ motogp:cool_1:
Πράγματι είναι πιο απρόβλεπτοι, αλλά το θέαμα είναι θέμα γούστου.Καιτοι προφανες, συνηγορω! :happy_9:
Αλεξη δεν νομιζω οτι οι αντικειμενικες προτιμησεις συμβαλουν στο ζουμι (θεαμα) και οι αγωνες μοτοσυκλετας εχουν και πιο πολυ θεαμα και ειναι και πιο απροβλεπτοι, και κυριως οι μικροτερες κατηγοριες. :cool_4:
Αντε, παμε σπιτι τωρα οι μηχανοβιοι. :happy_5:
Φίλε Γιώργο, τα ίδια ακριβώς ισχύουν σε οποιαδήποτε μορφή του μηχανοκίνητου αθλητισμού, όταν αυτή είναι στην κορυφαία της στιγμή. Αυτά μπορώ να σου πω ότι στα motogp επηρεάζουν, περισσότερο από ότι φαντάζεσαι, αλλά το θεμα δεν είναι αυτό. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι εγώ θέλω να βλέπω ΑΓΩΝΑ, θέλω να δω ένα Häkkinen του 2000 στο Spa, δε θέλω να βλέπω προσπεράσματα στα πιτ, επειδή ο ένας μηχανικός είναι master στο μπουλόνι.F1 - ο αγώνας κρατάει 2 ώρες, μιλάμε για την κορυφή της τεχνολογίας και για τις μεγαλύτερες ταχύτητες που παίζουν σε μηχανοκίνητο αθλητισμό. Τα πάντα και όταν λέμε τα πάντα έχουν σημασία, στρατηγική, λάστιχα, οδηγική ικανότητα κτλ κτλ. Ναι μπορεί να γίνει και καλύτερο το θέαμα αφού άλλωστε παλιότερα ήταν. Αλλά δε μπορώ να ακούω ότι είναι βαρετό το άθλημα φέτος που έχουμε δεί πολλούς καλούς αγώνες με μάχη και πρωτάθλημα που παίζεται ακόμα, με ενδοομαδικές κόντρες κτλ. Μη τρελαθούμε κιόλας επειδή έγινε ένας αγώνας χωρίς προσπεράσεις και αγωνία θα θάψουμε όλη την F1.
Συμφωνώ απόλυτα με τα παραπάνω. Απλά πήγα να το εκφράσω πιο ευγενικά. :happy_5:Αλλά δε μπορώ να ακούω ότι είναι βαρετό το άθλημα φέτος που έχουμε δεί πολλούς καλούς αγώνες με μάχη και πρωτάθλημα που παίζεται ακόμα, με ενδοομαδικές κόντρες κτλ. Μη τρελαθούμε κιόλας επειδή έγινε ένας αγώνας χωρίς προσπεράσεις και αγωνία θα θάψουμε όλη την F1.
Εμένα από την άλλη δε μου αρέσει το motogp καθόλου παρόλο που το παρακολουθώ, όχι φανατικά όμως. Εκεί από την άλλη ο αγώνας για μένα κρατάει πολύ λίγο και παραέχει πολλές εναλλαγές, τόσο πολλές (εδώ βαράτε) που εμένα πολλές φορές μου δίνεται η εντύπωση ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι θέμα τύχης.
DTM δεν έχω δεί ποτέ. Έχω παρακολουθήσει live όμως και GP2 και φυσικά F1. Ε δεν έχουν σχέση ρε παιδιά τί μου λέτε. Όσες προσπεράσεις και να έχει δεν έχει τη μαγεία της F1.
Είμαι ένας!!! :happy_8: :happy_9:Μη ξεχνάς ότι ακόμα και οδηγοί όπως ο Prost είχαν φανατικούς θαυμαστές.
Κοίτα το είχα καταλάβει ότι είσαι kink… αλλά αυτό ποια είναι…Είμαι ένας!!! :happy_8: :happy_9: