F1 season 2007

Reaction score
3
Ψάχνοντας για ειδήσεις της f1, έπεσα πάνω σε τούτο.
Το είχα ξεχάσει ότι είχαν συστήσει μια τέτοια επιτροπή, όπως είχα ξεχάσει πόσο πολύ με είχε χαροποιήσει η είδηση τότε. Βέβαια από τότε, δεν έχω δει καμιά αλλαγή. Να πω την αλήθεια μόνο στο GP2 χαίρομαι αγώνα, στα άλλα έχει καταλήξει αρκετά βαρετό.
Κάποτε έλεγα πως είναι παράλογο ένα ολόκληρο έθνος να παρακολουθεί ένα σμάρι αυτοκίνητα να κάνουν γύρω-γύρω όλοι (και εγώ θέλω μπιφτέκι) για 500 μίλια, από τα οποία, στην καλύτερη περίπτωση, τα μισά ήταν με το safety car. Τελικά και εδώ τα ίδια χάλια έχουμε. Αν είναι να συνεχίστεί αυτή η κατάσταση, ας τους βάζουν μέσα έναν-έναν με διαφορά 10 sec όπως στα rally.
Τους βαρέθηκε η ψυχή μου.
Εν κατακλείδι:
ΖΗΤΩ ΤΟ motogp:cool_1:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
100.011
Τελικά και εδώ τα ίδια χάλια έχουμε. Αν είναι να συνεχίστεί αυτή η κατάσταση, ας τους βάζουν μέσα έναν-έναν με διαφορά 10 sec όπως στα rally.
Τους βαρέθηκε η ψυχή μου.
Εν κατακλείδι:
ΖΗΤΩ ΤΟ motogp:cool_1:
Τι λες βρε ιερόσυλε!!!! :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Δε λέω, χρειάζονται τροποποιήσεις οι κανονισμοί της F1.
Κυρίως πιο πολλές ελευθερίες κατά τη γνώμη μου. Τα πολλά "μη" είναι εχθροί του θεάματος.

Αλλά δε μπορείς να συγκρίνεις αυτοκίνητα με μηχανές, γιατί μπαίνουν υποκειμενικές προτιμήσεις: 4τροχοί vs 2τροχοί.

Reaction score
1
Καιτοι προφανες, συνηγορω! :happy_9:

Αλεξη δεν νομιζω οτι οι αντικειμενικες προτιμησεις συμβαλουν στο ζουμι (θεαμα) και οι αγωνες μοτοσυκλετας εχουν και πιο πολυ θεαμα και ειναι και πιο απροβλεπτοι, και κυριως οι μικροτερες κατηγοριες. :cool_4:

Αντε, παμε σπιτι τωρα οι μηχανοβιοι. :happy_5:

Reaction score
3
Είμαι λάτρης των αγώνων και είναι από τα λίγα σημεία της ανθρώπινης δραστηριότητας, που επιτρέπω τη σπατάλη πόρων και χρημάτων.
Βέβαια ζητάω ΘΕΑΜΑ και Υψηλή Τεχνολογία, η οποία είναι για εμένα ομοίως θεαματική.
Δε με νοιάζει εάν οι αγώνες διεξάγονται μεταξύ τρακτόρων ή μηχανικών στρουθοκάμηλων.
Αλήθεια λέω δεν τοποθετώ τον εαυτό μου στη μεριά των 2 ή 3ων ή 4τροχών, ούτε απορρίπτω κάποια μορφή μηχανοκίνητου αθλητισμού. Έχω όμως μερικές προτιμήσεις.
Έτσι στους 2τροχούς προτιμώ, αν και ορκισμένος χωματερός και βρομιάρης, το Super Motard (ίσως επειδή τα αρχικά του είναι SM:happy_9:) και στους 4τροχούς τελευταία τρελαίνομαι να βλέπω GP2. Και τα δυο έχουν να επιδείξουν το καλύτερο αυτή τη στιγμή θέαμα.

Κινδυνεύοντας να με πλακώσετε στις μάπες θα τολμήσω να πω ότι αυτή τη στιγμή περισσότερο ενδιαφέρον έχει το DTM με τα προσπεράσματα με τις πόρτες, τα διάφορα βάρη που προσθέτουν στους πρώτους και τα δυο σκέλη με την ανάστροφη φορά εκκίνησης, από την F1.

Και δεν προσπαθώ να ιντρικγκάρω την κουβέντα.:happy_4:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
100.011
Καιτοι προφανες, συνηγορω! :happy_9:

Αλεξη δεν νομιζω οτι οι αντικειμενικες προτιμησεις συμβαλουν στο ζουμι (θεαμα) και οι αγωνες μοτοσυκλετας εχουν και πιο πολυ θεαμα και ειναι και πιο απροβλεπτοι, και κυριως οι μικροτερες κατηγοριες. :cool_4:

Αντε, παμε σπιτι τωρα οι μηχανοβιοι. :happy_5:
Πράγματι είναι πιο απρόβλεπτοι, αλλά το θέαμα είναι θέμα γούστου.
Το ποδόσφαιρο θεωρείται ένα από τα πιο θεαματικά σπορ. Εμένα μ' εκνευρίζει όμως. Άρα το θέαμά του μου είναι αδιάφορο. Και "προέρχομαι" κι από σόι με έντονη ποδοσφαιρική δράση.:happy_5:
Με τους 2τροχούς είμαι ουδέτερος. Μου αρέσουν αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας. Αντίθετα οι 4τροχοί με συναρπάζουν περισσότερο.
Και επίσης μου αρέσει ότι είναι πολύ ακριβό. F1, υπερπαραγωγές Hollywood, ρολόγια κλπ. Αυτό είναι βίτσιο βέβαια! :happy_9:

GTX

Reaction score
39
Παιδιά sorry αλλά συγκρίνετε εντελώς ανόμοια πράγματα κατά τη γνώμη μου.

F1 - ο αγώνας κρατάει 2 ώρες, μιλάμε για την κορυφή της τεχνολογίας και για τις μεγαλύτερες ταχύτητες που παίζουν σε μηχανοκίνητο αθλητισμό. Τα πάντα και όταν λέμε τα πάντα έχουν σημασία, στρατηγική, λάστιχα, οδηγική ικανότητα κτλ κτλ. Ναι μπορεί να γίνει και καλύτερο το θέαμα αφού άλλωστε παλιότερα ήταν. Αλλά δε μπορώ να ακούω ότι είναι βαρετό το άθλημα φέτος που έχουμε δεί πολλούς καλούς αγώνες με μάχη και πρωτάθλημα που παίζεται ακόμα, με ενδοομαδικές κόντρες κτλ. Μη τρελαθούμε κιόλας επειδή έγινε ένας αγώνας χωρίς προσπεράσεις και αγωνία θα θάψουμε όλη την F1.

Εμένα από την άλλη δε μου αρέσει το motogp καθόλου παρόλο που το παρακολουθώ, όχι φανατικά όμως. Εκεί από την άλλη ο αγώνας για μένα κρατάει πολύ λίγο και παραέχει πολλές εναλλαγές, τόσο πολλές (εδώ βαράτε) που εμένα πολλές φορές μου δίνεται η εντύπωση ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι θέμα τύχης.

DTM δεν έχω δεί ποτέ. Έχω παρακολουθήσει live όμως και GP2 και φυσικά F1. Ε δεν έχουν σχέση ρε παιδιά τί μου λέτε. Όσες προσπεράσεις και να έχει δεν έχει τη μαγεία της F1.

Reaction score
3
F1 - ο αγώνας κρατάει 2 ώρες, μιλάμε για την κορυφή της τεχνολογίας και για τις μεγαλύτερες ταχύτητες που παίζουν σε μηχανοκίνητο αθλητισμό. Τα πάντα και όταν λέμε τα πάντα έχουν σημασία, στρατηγική, λάστιχα, οδηγική ικανότητα κτλ κτλ. Ναι μπορεί να γίνει και καλύτερο το θέαμα αφού άλλωστε παλιότερα ήταν. Αλλά δε μπορώ να ακούω ότι είναι βαρετό το άθλημα φέτος που έχουμε δεί πολλούς καλούς αγώνες με μάχη και πρωτάθλημα που παίζεται ακόμα, με ενδοομαδικές κόντρες κτλ. Μη τρελαθούμε κιόλας επειδή έγινε ένας αγώνας χωρίς προσπεράσεις και αγωνία θα θάψουμε όλη την F1.
Φίλε Γιώργο, τα ίδια ακριβώς ισχύουν σε οποιαδήποτε μορφή του μηχανοκίνητου αθλητισμού, όταν αυτή είναι στην κορυφαία της στιγμή. Αυτά μπορώ να σου πω ότι στα motogp επηρεάζουν, περισσότερο από ότι φαντάζεσαι, αλλά το θεμα δεν είναι αυτό. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι εγώ θέλω να βλέπω ΑΓΩΝΑ, θέλω να δω ένα Häkkinen του 2000 στο Spa, δε θέλω να βλέπω προσπεράσματα στα πιτ, επειδή ο ένας μηχανικός είναι master στο μπουλόνι.
Παρακολουθώ τη F1 από την εποχή της Tyrrell P34 και του Patrick Depailler. Δεν έχω δει ποτέ ζωντανά, όμως διαπιστώνω ότι από το San Marino του 1994 το θέαμα στο άθλημα βαίνει μειούμενο. Η F1 συνεχίζει και θα συνεχίζει να διαπρέπει επειδή είναι λαμπερή και τεχνολογικά προηγμένη, το γεγονός όμως ότι έχει συσταθεί επιτροπή όπως η Overtaking Working Group, κάτι λέει, ίσως ότι πληθαίνουν απόψεις όπως ή δική μου, όχι ότι είναι μεγάλο το ποσοστό αλλά νομίζω είναι σημαντικό και όλο αυξάνεται.
Σέβομαι ότι έχεις εκ διαμέτρου αντίθετη γνώμη, ότι δηλαδή θεωρείς τη F1 στη σημερινή της μορφή συναρπαστική, προφανώς αν και κοιτάμε και οι δυο μας το ίδιο βλέπουμε διαφορετικά πράγματα. Αυτό είναι υγιές. Μη ξεχνάς ότι ακόμα και οδηγοί όπως ο Prost είχαν φανατικούς θαυμαστές.
Παντού υπάρχει ομορφιά.
Για το τέλος, στο motogp έχουν μεγαλύτερες τελικές, απλά στρίβουν πιο αργά

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
100.011
Αλλά δε μπορώ να ακούω ότι είναι βαρετό το άθλημα φέτος που έχουμε δεί πολλούς καλούς αγώνες με μάχη και πρωτάθλημα που παίζεται ακόμα, με ενδοομαδικές κόντρες κτλ. Μη τρελαθούμε κιόλας επειδή έγινε ένας αγώνας χωρίς προσπεράσεις και αγωνία θα θάψουμε όλη την F1.

Εμένα από την άλλη δε μου αρέσει το motogp καθόλου παρόλο που το παρακολουθώ, όχι φανατικά όμως. Εκεί από την άλλη ο αγώνας για μένα κρατάει πολύ λίγο και παραέχει πολλές εναλλαγές, τόσο πολλές (εδώ βαράτε) που εμένα πολλές φορές μου δίνεται η εντύπωση ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι θέμα τύχης.

DTM δεν έχω δεί ποτέ. Έχω παρακολουθήσει live όμως και GP2 και φυσικά F1. Ε δεν έχουν σχέση ρε παιδιά τί μου λέτε. Όσες προσπεράσεις και να έχει δεν έχει τη μαγεία της F1.
Συμφωνώ απόλυτα με τα παραπάνω. Απλά πήγα να το εκφράσω πιο ευγενικά. :happy_5:

Και επιμένω ότι είναι "κόντρα" μεταξύ των οπαδών των 4 και των 2 τροχών.
Εγώ ανήκω στους πρώτους. Ακόμα κι αν (για παράδειγμα) καταργηθεί η F1, δεν πρόκειται ν' ασχοληθώ με το MotoGP. :cool_3:

Reaction score
3
Είμαι ένας!!! :happy_8: :happy_9:
Κοίτα το είχα καταλάβει ότι είσαι kink… αλλά αυτό ποια είναι…:oops:
Και εγώ το συμπαθούσα, αλλά για άλλους λόγους.
Τώρα που το σκέπτομαι δεν νομίζω να μη συμπαθώ κάποιον από τους οδηγούς της F1, ακόμα και τον ακατονόμαστο…:happy_8:

Τώρα εάν η θέση μου σας φάνηκε ως κόντρα μεταξύ 2 και 4τροχών τι να σας πω.
Εμένα μου αρέσουν και παρακολουθώ σχεδόν όλα τα μηχανοκίνητα σπορ. Και είμαι φανατικός.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.273
Members
38.674
Νεότερο μέλος
JAndronikos