Η ΖΩΗ χωρίς το AVSITE

Reaction score
14
Θα παραξενευτήκατε τι τίτλος είναι αυτός εεεε?

Και όμως είναι το πρώτο που μου ήρθε στο νού, σήμερα το μεσημέρι με αφορμή την λύση στο πρόβλημα που είχα με την ηλεκτροκίνητη οθόνη μου.

2 χρόνια θαμώνας του avsite, νοιώθω εδώ και πολυ καιρό, οτι εχω γύρω μου ενα μεγάλο κύκλο απο φίλους, γνωστούς, ατομα που μπορώ να βασισθώ επάνω τους. Ο κύκλος αυτός δεν περιορίζεται στην γειτονιά μου ή στην πόλη μου, αλλά είναι απλωμένα σε όλη την χώρα. Αισθάνομαι πολλές φορές σαν να εχω συγγενείς σε κάθε πόλη της Ελλάδας. Οτι αν πάρω ενα αμάξι και αρχίσω τον γύρο της Ελλάδας σε κάθε πολη θα έχω ενα φιλαράκι να πούμε μια κουβέντα και να περάσω ευχάριστες στιγμές.

Είναι πολλά που θα μπορούσα να γράψω για την Online κοινότητα μας, αλλά θα αρκεσθώ στην αλληλοβοήθεια που προσφέρεται αφιδώς, χωρίς κέρδος, χωρίς να εχει όφελος οικονομικό και μή κανείς απο κανέναν. Μιλάμε μία ερώτηση κάνεις στο και είναι πολλές οι φορές που άμεσα βλέπεις βοήθεια, απαντήσεις, τηλέφωνα, ονόματα να σου δίνονται απο άτομα που είτε τα γνωρίζεις είτε όχι. Είναι εντυπωσιακό το γεγονός αυτό. Εχθές ρώτησα για ενα τρίποδο και αν ξέρει κανείς την αντιπροσωπεία, ο Αντώνης6 αμεσα με εφερε σε επαφή με τον σωστό ανθρωπο, και Δευτέρα πρωί θα εχω απάντηση, στο καπάκι, η οθόνη προβολής μου κάηκε (Ετσι νόμιζα) ο Βασίλης Τσαντουλής αμεσα με εφερε σε επαφή με τον αντιπρόσωπο και ολα δουλευουν τώρα ρολόι, αλλες φορές ζήτησα κάτι για Επαγγελματική HD camera και με πήραν τηλέφωνο ή εστειλαν ΠΜ φίλοι συνφορουμίτες με συμβουλές τηλέφωνα και διάθεση να προσφέρουν την βοήθεια και ας μην με ξέρουν κάν φατσικά...! Είναι πολλά τα περιστατικά και δεν κρατάω database αυτών... απλά είναι τέτοια η αισθηση οτι "we are not alone" και οτι πολλά πράγματα που με χαροποιούν λυπούν ή απλά πράγματα που εχω στο μυαλο με ευχαρισθεί να τα μοιραζόμαστε ΕΔΩ!

Δεν ξέρω πώς θα ήταν η ζωή σας χωρίς το avsite? Δεν ξέρω πώς θα ήταν η ενημερωση σας χωρίς τις δημόσιες συζητήσεις, τις κόντρες μας, τις παρεξηγήσεις, τις διαφωνίες και τις πλάκες μας, τις καζούρες μας, τα ξεκατινιάσματα, τα νέα, τις απόψεις μας, τον ρόζ και κίτρινο τύπο, τις παρουσιάσεις, τις συγκρίσεις, τις πολιτικές μας αντιπαραθέσεις, τα γηπεδικά μας, ή χωρίς το περίσιο γέλιο μας...

Δεν ξέρω πώς θα ήταν η ζωή σας εκτός της οικογενείας του avsite? Εμένα θα είχε ενα μεγάλο κενό....

Αδέλφια σας ευχαριστώ για ότι βοήθεια μου έχετε δώσει και για ότι βοήθεια θα μου δώσετε.. είναι πολύτιμη!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Γειά σου φίλε Γιάννη...
Δεν θα μπορούσα να τα πω καλύτερα κι ας νιώθω το ίδιο. :cool_4:
Είναι πραγματικά πολύτιμο όλο αυτό γιατί πάνω από όλα είναι ανθρώπινο. Ας προσπαθήσουμε να το κρατήσουμε έτσι όσο περισσότερο μπορούμε...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Η ΖΩΗ χωρίς το AVSITE

Εγώ πάντως τον ντρημόγιαννο δεν τον πολυγουστάρω... :mrgreen:
Γιατί επειδή είναι μεγαλύτερος ρουφιάνος από 'σένα και βρίσκεσαι πάντα στη σκιά του?........μπουαχαχαχα :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
12.247
Απάντηση: Η ΖΩΗ χωρίς το AVSITE

Γιάννη, κι εγώ πιστεύω ότι το Avsite έχει ξεφύγει από τα όρια της κλειστής παρέας και έχει γίνει μια πανελλήνια εικονική μικρο-κοινωνία, ανοικτή προς όλους όσους ενδιαφέρονται να είναι μέλη της.
Και σαν τέτοια, η επιτυχία του βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στον αλληλοσεβασμό και στην ανιδιοτελή προσφορά των μελών του. :cool_4:

exile

Videocameras
Reaction score
4.541

Και όμως είναι το πρώτο που μου ήρθε στο νού, σήμερα το μεσημέρι με αφορμή την λύση στο πρόβλημα που είχα με την ηλεκτροκίνητη οθόνη μου.

2 χρόνια θαμώνας του avsite, νοιώθω εδώ και πολυ καιρό, οτι εχω γύρω μου ενα μεγάλο κύκλο απο φίλους, γνωστούς, ατομα που μπορώ να βασισθώ επάνω τους. Ο κύκλος αυτός δεν περιορίζεται στην γειτονιά μου ή στην πόλη μου, αλλά είναι απλωμένα σε όλη την χώρα. Αισθάνομαι πολλές φορές σαν να εχω συγγενείς σε κάθε πόλη της Ελλάδας. Οτι αν πάρω ενα αμάξι και αρχίσω τον γύρο της Ελλάδας σε κάθε πολη θα έχω ενα φιλαράκι να πούμε μια κουβέντα και να περάσω ευχάριστες στιγμές.

Είναι πολλά που θα μπορούσα να γράψω για την Online κοινότητα μας, αλλά θα αρκεσθώ στην αλληλοβοήθεια που προσφέρεται αφιδώς, χωρίς κέρδος, χωρίς να εχει όφελος οικονομικό και μή κανείς απο κανέναν. Μιλάμε μία ερώτηση κάνεις στο και είναι πολλές οι φορές που άμεσα βλέπεις βοήθεια, απαντήσεις, τηλέφωνα, ονόματα να σου δίνονται απο άτομα που είτε τα γνωρίζεις είτε όχι. Είναι εντυπωσιακό το γεγονός αυτό. Εχθές ρώτησα για ενα τρίποδο και αν ξέρει κανείς την αντιπροσωπεία, ο Αντώνης6 αμεσα με εφερε σε επαφή με τον σωστό ανθρωπο, και Δευτέρα πρωί θα εχω απάντηση, στο καπάκι, η οθόνη προβολής μου κάηκε (Ετσι νόμιζα) ο Βασίλης Τσαντουλής αμεσα με εφερε σε επαφή με τον αντιπρόσωπο και ολα δουλευουν τώρα ρολόι, αλλες φορές ζήτησα κάτι για Επαγγελματική HD camera και με πήραν τηλέφωνο ή εστειλαν ΠΜ φίλοι συνφορουμίτες με συμβουλές τηλέφωνα και διάθεση να προσφέρουν την βοήθεια και ας μην με ξέρουν κάν φατσικά...! Είναι πολλά τα περιστατικά και δεν κρατάω database αυτών... απλά είναι τέτοια η αισθηση οτι "we are not alone" και οτι πολλά πράγματα που με χαροποιούν λυπούν ή απλά πράγματα που εχω στο μυαλο με ευχαρισθεί να τα μοιραζόμαστε ΕΔΩ!

Δεν ξέρω πώς θα ήταν η ζωή σας χωρίς το avsite? Δεν ξέρω πώς θα ήταν η ενημερωση σας χωρίς τις δημόσιες συζητήσεις, τις κόντρες μας, τις παρεξηγήσεις, τις διαφωνίες και τις πλάκες μας, τις καζούρες μας, τα ξεκατινιάσματα, τα νέα, τις απόψεις μας, τον ρόζ και κίτρινο τύπο, τις παρουσιάσεις, τις συγκρίσεις, τις πολιτικές μας αντιπαραθέσεις, τα γηπεδικά μας, ή χωρίς το περίσιο γέλιο μας...

Δεν ξέρω πώς θα ήταν η ζωή σας εκτός της οικογενείας του avsite? Εμένα θα είχε ενα μεγάλο κενό....

Αδέλφια σας ευχαριστώ για ότι βοήθεια μου έχετε δώσει και για ότι βοήθεια θα μου δώσετε.. είναι πολύτιμη!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Παρε ενα laptop !!!:happy_9::happy_9::happy_9::happy_9:

Reaction score
14

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ωχ......για να κάνει αυτός τέτοιο πρόλογο σκέψου τι θα μας ζητήσει....:happy_9: :happy_9: :happy_9:

Reaction score
6
Απάντηση: Η ΖΩΗ χωρίς το AVSITE

<o:p> </o:p>

Για σου ρε Γιανη<o:p></o:p>
ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ<o:p></o:p>
Και εισαι μεγάλη καρδια γιατι δεν ξεχνας όπως οι περισσότεροι ( μεσα σε αυτους και εγω ) να υπενθυμίσεις σε ολους τι σοι είναι αυτός ο διαδικτυακός χωρος και την σημαίνει για την καθημερινότητα μας.<o:p></o:p>
Όπως λεει και ο Νικος παραπάνω, δεν θα μπορούσα να το γραψω καλυτερα .<o:p></o:p>
Μα τι λεω…<o:p></o:p>
Δεν θα καθόμουν καν να το γραψω.<o:p></o:p>
Βλεπεις καποια πράγματα τα θεωρουμε δεδομένα - ενώ δεν θα έπρεπε - και ξεχναμε να τους δώσουμε την σημασία και την υπόσταση που τους αξίζει.<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823
Γεια σας βρε ΑΔΕΡΦΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Ο μπαγασας ο ντρημ ο Ελληνας μας συγκινησε σαββατιατικα.........
Η κουφαλιτσα ομως καλα τα ειπε γιατι..........ετσι ειναι βρε παλιοκουφαλες ολοι μας!!!!!!!!!!!!!!(χιχιχιχιχι-λετε τωρα τι λεει αυτος ο φουστης και μας βριζει) ετσι ειναι γιατι εκει που ειμαστε αγνωστοι μεταξυ αγνωστων τωρα νοιωθουμε (τουλαχιστον εγω) οτι σε καποια μερη της ΕΛΛΑΔΑΡΑΣ ΜΑΣ(τι κανανε ρε οι παιχταραδες μας εχθες στους Γιουγκοσλαβους?αυτοι απο την μανουρα τους απο εδω και περα καθε χρονο αυτη την ημερα θα την ανακηρυξουν ημερα εθνικου πενθους )υπαρχουν φιλαρακια----ΨΩΝΑΡΕς-ΧΟΜΠΙΣΤΕΣ-ΑΡΡΩΣΤΑΚΙΑ-ΠΡΟΒΟΛΟΛΑΓΝΟΙ-ΧΑΙΕΝΤΟΠΥΡΟΒΟΛΟΙΜΕΝΟΙ
-HIDEFINITION addicted-diyδες ψαγμενοι του κερατα-που ανα πασα στιγμη ειναι μαχιμοι με χερι βοηθειας σε καθε απορια για οτιδηποτε ερωτηθουν!!!!!!!!!!!!!!!!
Μπραβο μας λοιπον ΕΛΛΗΝΑΡΕς AVSITAΚΙΔΕς !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μπραβο βρε DREAM GR ,μπραβο και σε σας ,μπραβο και στο HD,μπραβο και στον DILA .................Ε ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Attachments

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.169
Απάντηση: Re: Η ΖΩΗ χωρίς το AVSITE

υπαρχουν φιλαρακια ----ΨΩΝΑΡΕς -ΧΟΜΠΙΣΤΕΣ -ΑΡΡΩΣΤΑΚΙΑ -ΠΡΟΒΟΛΟΛΑΓΝΟΙ -ΧΑΙΕΝΤΟΠΥΡΟΒΟΛΟΙΜΕΝΟΙ
-HIDEFINITION addicted-diyδες ψαγμενοι του κερατα
Ξέχασες το "βλαμμένοι" :happy_4:

Reaction score
164
Και εγώ νιώθω έτσι, όπως τα περιέγραψε ο Γιάννης...
Έτσι είμαστε (όχι όλοι, όσοι έχουν καταλάβει το πνεύμα)... Ζητάς βοήθεια σε προσωπικό θέμα και η βοήθεια που παίρνεις είναι συγκινητική... Ρωτάς πού θα βρεις μια ταινία και παίρνεις pm που σου ζητάνε τη διεύθυνσή τους... Μπλέκεις σε κάτι περίπλοκο και παίρνεις μηνύματα με τηλέφωνα... Χάνεσαι για ένα διάστημα και σου στέλνουν sms... Αναρωτιέσαι που θα δεις μια συσκευή και ο άλλος σου λέει "αύριο, στο σαλόνι μου"... Δεν ξέρεις πώς θα κάνεις εγκατάσταση σε κάτι και βρίσκονται εθελοντές να σου κάνουν το δωμάτιο οικόπεδο... Πας σε μια ξένη πόλη και ξαφνικά βρίσκεσαι με μεταφορικό μέσο, ξεναγό και παρέα...

Δεν σας χωνεύω, σας το έχω πει;

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Και εγώ νιώθω έτσι, όπως τα περιέγραψε ο Γιάννης...
Έτσι είμαστε (όχι όλοι, όσοι έχουν καταλάβει το πνεύμα)... Ζητάς βοήθεια σε προσωπικό θέμα και η βοήθεια που παίρνεις είναι συγκινητική... Ρωτάς πού θα βρεις μια ταινία και παίρνεις pm που σου ζητάνε τη διεύθυνσή τους... Μπλέκεις σε κάτι περίπλοκο και παίρνεις μηνύματα με τηλέφωνα... Χάνεσαι για ένα διάστημα και σου στέλνουν sms... Αναρωτιέσαι που θα δεις μια συσκευή και ο άλλος σου λέει "αύριο, στο σαλόνι μου"... Δεν ξέρεις πώς θα κάνεις εγκατάσταση σε κάτι και βρίσκονται εθελοντές να σου κάνουν το δωμάτιο οικόπεδο... Πας σε μια ξένη πόλη και ξαφνικά βρίσκεσαι με μεταφορικό μέσο, ξεναγό και παρέα...

Δεν σας χωνεύω, σας το έχω πει;
Ούτε εμείς εσένα... :-D :-D :-D

Reaction score
164
Αν δεν με χωνεύετε όσο δεν σας χωνεύω, με συγκινείτε και με κάνετε πολύ χαρούμενο...:happy_4:

Reaction score
17.817
......Αισθάνομαι πολλές φορές σαν να εχω συγγενείς σε κάθε πόλη της Ελλάδας....
Γιαννη,Respekt!!!!:rei:

Συμμεριζομαι τον χειμαρρο των αισθηματων ευχαριστιας του Γιαννη και χαιρομαι ιδιαιτερα που δεν με αντιμετωπιζετε σαν ψυχοκορη - αδελφια! - απο το εξωτερικο!!!
Σας ευχαριστω για τις 'αποστολες' σας ,για τις συμβουλες σας,για τις προτασεις και προτροπες σας αναφορικα με ταινιες,μουσικη,λογοτεχνια,φωτογραφια...Για την βοηθεια σας οταν την χρειαστηκα και ηταν αμεση!:bravo:

Ζητάς βοήθεια σε προσωπικό θέμα και η βοήθεια που παίρνεις είναι συγκινητική... Ρωτάς πού θα βρεις μια ταινία και παίρνεις pm που σου ζητάνε τη διεύθυνσή τους... Μπλέκεις σε κάτι περίπλοκο και παίρνεις μηνύματα με τηλέφωνα... Χάνεσαι για ένα διάστημα και σου στέλνουν sms... Αναρωτιέσαι που θα δεις μια συσκευή και ο άλλος σου λέει "αύριο, στο σαλόνι μου"... Δεν ξέρεις πώς θα κάνεις εγκατάσταση σε κάτι και βρίσκονται εθελοντές να σου κάνουν το δωμάτιο οικόπεδο... Πας σε μια ξένη πόλη και ξαφνικά βρίσκεσαι με μεταφορικό μέσο, ξεναγό και παρέα...
Και σ εσενα Βασιλη?:-o ;-)

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Συχνα, περα απο τα συγχαρητηρια, γινομαι και αποδεκτης καποιων παραπονων που αφορουν το AVSite
-Πιανουν την πλακα και χαλανε τα θεματα
-Ειναι πολυ παρειστικο
-Ασχολουνατι ολη μερα στο φωνοκουτο και την ΔΟΘ αντι να ασχοληθουν με την τεχνικη φυση της σελιδας

Ναι, δεν λεω.
Αδικο δεν εχουν, σωστα τα λενε.
Και εγω μερικες φορες εκνευριζομαι οταν βλεπω σοβαρα θεματα να γυρνανε στο καλαμπουρι.
Και συγχιζομαι οταν βλεπω ανθρωπους που μπορουν να προσφερουν τοσα πολλα στα τεχνικα θεματα να σαχλαμαρισουν στο φωνοκουτο.
Και, και, και.....

Ομως μεσα μου εχω παντα μια ζυγαρια την οποια χρησιμοποιω νοερα σε ολες τις καταστασεις της ζωης μου.
Και οσο και εαν μπορει να με στεναχωρησουν καποια πραγματα ο ζυγος κλινει παντα απο την αλλη μερια και μου φωναζει:Ειναι το πιο ανθρωπινο site.Ακομα και εαν γινονται λαθη ειναι δειγμα ανθρωπιας.
Και ετσι ειναι.
Ολα αυτα τα οποια περιεγραψε αρχικα ο Γιαννης και στην συνεχεια πολλοι απο εσας σκιαγραφουν αυτο ακριβως που ειμαστε.
Οχι παρεα, οικογενεια!
Με τα καλα και τα ασχημα της.
Αλλα με την πεποιθηση πως ολοι εχουμε καπου να στραφουμε στην δυσκολη στιγμη.
Γιατι ειμαστε ανθρωποι πανω απο οτιδηποτε αλλο.

Υ.Γ.1 Με την κυρια μου τσακωνομαι συνεχεια διοτι δεν μαλωνω ποτε τα μικρα μας.
Πως να μαλωσεις ενα παιδι ?
Ειδικα εαν το εχει μαλωσει καποιος αλλος και εχει δακρυσει δεν θα ανοιξεις την αγκαλια σου να βρει καταφυγιο?
Η κυρια μου λεει πως τα καλομαθαινω.
Ε, ας τα καλομαθω.
Απο να τα βλεπω λυπημενα....

Υ.Γ.2 Φιλε!
Ναι, ναι, σε εσενα μιλαω που μας παρακολουθεις σιωπηλα και δεν εχεις μοιραστει ακομα την αποψη σου μαζι μας.
Η οικογενεια μας χωραει πααααρα πολλους ακομα.
Δεν θελεις να δοκιμασεις?
Στο κατω κατω δεν εχει ςκαι τιποτα να χασεις και εαν δεις πως δεν σου κανουμε ανοιγεις την πορτα και φευγεις.
Αν μη τι αλλο θα ειμαστε απολυτα ειλικρινεις μαζι σου...:prof:

Reaction score
164
Πάντως δεν θυμάμαι κάποιο θέμα να χάλασε λόγω του ότι έγινε χαβαλές.
Πάντα λέγονται όσα είναι να ειπωθούν. Αν ανάμεσα υπάρχει και η πλάκα, αυτή ποτέ δεν πείραξε κάποιον.
Και στο κάτω κάτω, καλύτερα να απορρυθμίζεται η συζήτηση από την πλάκα, παρά από τα μπινελίκια.

GTX

Reaction score
39
Υ.Γ.2 Φιλε!
Ναι, ναι, σε εσενα μιλαω που μας παρακολουθεις σιωπηλα και δεν εχεις μοιραστει ακομα την αποψη σου μαζι μας.
Το ρουφιάνο το ρεγκούνα αυτός με εδωσε??? :cool_11::cool_11::cool_11:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.502
Members
38.707
Νεότερο μέλος
Kesus