Abbey road studios....

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Re: Απάντηση: Abbey road studios....

Σε παρακολουθω βρε Κωστα φου αλλα βρε μπαγασα παιζεις σε πολλα μετωπα και δεν πιανεσαι ενα πραμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εισαι πως να το πω.........πολυθεσιτης μεσα στο site!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θα βρω βρε μπαγασα αλλο studio και θα σε προλαβω..............χιχιχιχιχιχι

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Παρακολουθεί......αλλά του αρέσει να τα βλέπει!
Οχι.......δεν θα πω ψεματα......οχι οχι οχι.......Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ....Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΣΚΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΚΛΑΣΙΔΙΑ ΤΑ ΜΟΝΟΜΠΛΟΚΙΑ ΚΑΚΟΧΡΟΝΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΣΕΤΑΠΙΟΥ...........Γεια σου αντρικο και μαστρονικολα σαλλονικιε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
0
Εγω θα το γραψω και σεις ..λιθοβολιστε με!!!!
Στην φωτο βλεπουμε τρια!!!! ηχεια πισω απο μια κονσολα και μπροστα απο μια τζαμαρια!!!!

Μου εξηγει σας παρακαλω καποιος ,τι ακουνε με αυτη την διαταξη??????
Κατι δεν εχω καταλαβει σωστα??????

Reaction score
0
Οχι.......δεν θα πω ψεματα......οχι οχι οχι.......Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ....Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΣΚΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΚΛΑΣΙΔΙΑ ΤΑ ΜΟΝΟΜΠΛΟΚΙΑ ΚΑΚΟΧΡΟΝΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΣΕΤΑΠΙΟΥ...........Γεια σου αντρικο και μαστρονικολα σαλλονικιε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πως και δεν έβαλαν για οδήγηση τους Ω αντί για τους 400????

Reaction score
0
Ααα, και κατι αλλο που ξεχασα να γραψω πανω στην σύγχυση μου.

Αφιερωνω εξαιρετικα στο εαυτο μου την φωτο με την ΜΙΣΗ κονσολα που φαινεται ,σαν ενα μικρο δειγμα αναγνωρισης της βλακιας που με εδερνε πριν καμποσο καιρο που ειχα αποκηρύξει μετα βδελυγμίας ,την υπαρξη κουμπακιων τονικοτητας και loudness απο τον προενισχυτη μου !!!

Reaction score
0
Εγώ λέω ότι είναι μια προβοκάτσια των απανταχού B&Wκιδων και Classeακιδων όπου με την ανήθικη χρήση photoshop προσπαθούν να μας πείσουν ότι τα μηχανάκια τους είναι καλά:king:

Reaction score
3
Εγω θα το γραψω και σεις ..λιθοβολιστε με!!!!
Στην φωτο βλεπουμε τρια!!!! ηχεια πισω απο μια κονσολα και μπροστα απο μια τζαμαρια!!!!

Μου εξηγει σας παρακαλω καποιος ,τι ακουνε με αυτη την διαταξη??????
Κατι δεν εχω καταλαβει σωστα??????
Αυτή την απορία έχω και γω.
Μάλιστα μιλάμε για ένα απο τα καλύτερα στούντιο παγκοσμίως.:happy_2:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Re: Abbey road studios....

Άρα καλά θα ακούνε τα παλικάρια... :cool_4:

Προφανώς δεν γινόταν διαφορετικά. Κάπου πρέπει να υπάρχει η τζαμαρία... Studio είναι - δεν είναι dedicated room ούτε σαλόνι...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Αυτή την απορία έχω και γω.
Αφου αρχισε ο κοσμος να εχει αποριες για το πως παιζει το συγκεκριμενο σεταπι στο ΑΒΒΕY ROAD και υπαρχει προβληματισμος μελων λογω τζαμαριας προτεινω να διοργανωσει το AVSITE κατοπιν συμφωνιας φυσικα με τους υπευθυνους του studio (και αφου εχουν ζεστανει τουλαχιστον 24 ωρες πριν τα μηχανακια τους) εκπαιδευτικη-επιμορφωτικη εκδρομη στο Λονδινο με σκοπο την ΑΚΡΟΑΣΗ BW -CLASSE (ΥΠΟΧΡΕΟΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΗ ΤΗΣ CLASSE....ΜΕΝΕΛΑΟΥ ΒΙΓΛΑ KAI TOY mastrechief)
Ο καθενας θα φερει τα σιντια του και χαρτι απο τον ωριλλα της περιοχης του για τυχον περιπτωση ακουστικης αποκαθηλωσης των ωττων του!
Επισης μπορειτε να φερετε την αγαπημενη σας πολυθρονα-τα αντικραδασμικα σας-ενα κουτακι βατονετες -ισοπροπυλικη αλκοολη για τα βυσματα και πατατακια ΤΣΑΚΙΡΗΣ!
Οι υπευθυνοι μας ειπαν θα γινουν ερωτησεις σχετικα με την ακροαση και αυτος που θα απαντησει σωστα φευγοντας θα παρει στην πλατη του δωρο ενα ζευγαρι 801D και φυσικα την τζαμαρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Για πληροφοριες στην διευθυνση του φορουμ.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Vlasis: δεν πρέπει να ξεχάσουμε να πάρουμε και το ποιό απαραίτητο απο όλα τα αξεσουαρ clicky
Βρε μπαγασα που το πετυχες.............και δεν το ειχα να σου πω την αληθεια-να το παρουμε να το εχουμε μαζι μας στην ακροαση να παθουν πλακα οι Αγγλοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
0
Φιλε Vlasis επειδη θεωρεις οτι ειμαστε πολυ λιγοι για να κρινουμε τους Αγγλαρες του Abbey road θα ηθελα να λαβεις υποψη σου τα παρακατω:
Η Μερσεντες και η Αουντι ανακαλεσαν αρον αρον τα μοντελα τους σειρας Α και ΤΤ αντιστοιχα για λαθος σχεδιαση αναρτησης!!!!!
Η Firestone στην Αμερικη εχει πληρωσει ενα σκασμο λεφτα για θανατους που εχουν συμβει απο κλαταρισματα ελαστικων λογω κακης κατασκευης.
Η Prodrive προσπαθει εδω και τρια χρονια να ρυθμισει το Ιμπρεζα μπας και μπορεσουν να ξανακανουν πρωταθλητη το Σολμπεργκ και αδυνατουν,
σε σημειο που ο οδηγος τους να το δηλωσει αγανακτισμενος δημοσια.

Και οι καλυτεροι κανουν λαθη και οταν τα κανουν και μεγαλα ειναι και "καραμπινατα" δειχνουν.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.098
Members
38.529
Νεότερο μέλος
Nikos67