vlasis
Φωτογράφος!
- Reaction score
- 7.821
Φιλε μου Μιχαλη να ξερεις οτι θεωρω καθε ρατσα -καθε φυλη και καθε κομπλεξικο Αγγλακι κατωτερο απο την δικη μας ρατσα,κατωτερο απο την δικη μας ευρηματικοτητα-κατωτερο απο την δικη μας μαγκια και ψυχη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Φιλε Vlasis επειδη θεωρεις οτι ειμαστε πολυ λιγοι για να κρινουμε τους Αγγλαρες του Abbey road θα ηθελα να λαβεις υποψη σου τα παρακατω:
Η Μερσεντες και η Αουντι ανακαλεσαν αρον αρον τα μοντελα τους σειρας Α και ΤΤ αντιστοιχα για λαθος σχεδιαση αναρτησης!!!!!
Η Firestone στην Αμερικη εχει πληρωσει ενα σκασμο λεφτα για θανατους που εχουν συμβει απο κλαταρισματα ελαστικων λογω κακης κατασκευης.
Η Prodrive προσπαθει εδω και τρια χρονια να ρυθμισει το Ιμπρεζα μπας και μπορεσουν να ξανακανουν πρωταθλητη το Σολμπεργκ και αδυνατουν,
σε σημειο που ο οδηγος τους να το δηλωσει αγανακτισμενος δημοσια.
Και οι καλυτεροι κανουν λαθη και οταν τα κανουν και μεγαλα ειναι και "καραμπινατα" δειχνουν.
Το οτι ομως εμεις δεν εχουμε κατι αναλογο με το ABBEY ROAD studio η το ΑRT SOUND DEVILLE του Παρισιου και αυτο ομως οφειλω να το παραδεχτω.
Ξαναλεω δεν ειναι πιο μαγκες απο εμας ουτε ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ,εχουν ριξει ομως χρημα ισως γιατι εχουν-ισως γιατι η μουσικη βιομηχανια στην Αγγλια ανθει εδω και χρονια και ανεβαζει σημαντικα τον ετησιο κρατικο προυπολογισμο οποτε και οι αναγκες για κορυφαια στουντιο κρινεται για μενα επιτακτικη.
Για το συγκεκριμενο ομως θεμα στο ανωτερω στουντιο παλι μια δυνατη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ(ΒΙΓΛΑΣ)σεταρει τα Αγγλικα ηχεια και τα κανει να παιζουν !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και για να μην στα σκοτιζω πρωινιατικα ΚΑΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΥΦΑΛΑ ΔΕΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΠΟ ΜΑΣ-
Το οτι εχω 802 παλι ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ.......................