Προτασεις για την hi end κατηγορια...

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Re: Προτασεις για την hi end κατηγορια...

Φυσικά η πρότασή σας θα συζητηθεί και θα δούμε εαν είναι εφικτό και πραγματοποιήσιμο.
Προσωπικά συμφωνώ.
Μιχάλη και Γιώργο, την άποψη μου για το συγκεκριμένο θέμα την έχω πει εδώ.

Μην φτιάχνετε κατηγορία. Πιο εύκολο είναι να σταματήσω να postάρω "διαφημιστικά" ή "ξεπατικώματα" (ΤΜ Ευάγγελος Κυρίτσης) που αφορούν Hi End συσκευές. Ή φτιάχτε και να τη συντηρούν ο Αντώνης και ο Βαγγέλης που αγαπούν το Hi End και σίγουρα αφιερώνουν περισσότερες ώρες απο εμένα στο hobby τους.

Πάντως μου κάνει εντύπωση που οι μόνες αρνητικές απόψεις για τα ενημερωτικά thread που ανοίγω όταν έχω χρόνο, έστω και λίγες, έχουν ακουστεί απο τους θαμώνες της Hi End. Σε όλες τις άλλες κατηγορίες δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Όχι τίποτ'άλλο αλλά επειδή είμαι νέος στο χώρο έχω αρχίσει και ανησυχώ. Mήπως, τελικά, έχουν δίκιο οι κακές γλώσσες που λένε ότι Hi End και sex δεν πάνε μαζί?! Αν είναι έτσι να το παρατήσω το ρημάδι τώρα που είναι νωρίς.... :happy_8:

Reaction score
3
Ρε συ,γιατί αρπάζεσαι?
Είπα εγώ κάτι τέτοιο?
Ευχαριστώ θα ακούσεις απο εμένα και πιθανότατα απο όλους τους άλλους για την ενημέρωση.
Ακούμε τις προτάσεις και στο τέλος θα αποφασίσουμε.
Αλλωστε εγώ σήμερα φεύγω για διακοπές.

Βέβαια είσαι νέος και μέχρι να φτάσει την ηλικία μου ή του Κορακάκη,του Καφάτου δεν μπορείς, :happy_9: έχεις μέλλον και συνέχεια θα μαθαίνεις.
Αλλωστε, "είναι μακρύς ο δρόμος για την Ιθάκη"...:happy_2:

Reaction score
5
Re: Απάντηση: Re: Προτασεις για την hi end κατηγορια...

Mήπως, τελικά, έχουν δίκιο οι κακές γλώσσες που λένε ότι Hi End και sex δεν πάνε μαζί?! Αν είναι έτσι να το παρατήσω το ρημάδι τώρα που είναι νωρίς.... :happy_8:
Επ!! Σεμνά! :happy_5:

Δηλαδή εμείς είμαστε το hi end και εσύ ο Γκουσγκούνης? :crazy_3:

Reaction score
0
Μηπως στα ενημερωτικα thread μπορει να μπαινει και μια περιληψη στα Ελληνικα, δεν ειναι ολοι Αγγλομαθεις.

Reaction score
13

Μιχάλη και Γιώργο, την άποψη μου για το συγκεκριμένο θέμα την έχω πει εδώ.
H προσωπικη μου αντιρρηση ειναι ΠΟΣΟΤΙΚΗ και μαλιστα δεν θα το εκανα θεμα εαν δεν το εθιγε ο Αντωνης.
Νομιζω οντως οτι υπαρχει υπερπροσφορα απο τετοια ποστ, που αν παρατηρησει κανεις, πολλα περνανε ασχολιαστα.
Τωρα αυτο ειναι το λιγοτερο μπροστα σε αλλα θεματα, αλλα αφου καποια μελη επιμενουν γιατι να μην ικανοποιηθουν.
Και βεβαια προσωπικα πιστευω οτι η γενικοτερη παρουσια του Κωστα Φ. παροτι πληθωρικη (ως ανω), ειναι πολυτιμη και ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ. Και μαλιστα στην Hi End.
Kosta keep on the good work. Just moderate speed to meet the optimum measure.

Reaction score
0
Πολλή ίντριγκα στο forum. Τι συμβαίνει?:mad_3:
Έχουμε "πανσέληνο"?????:sad:
Στα άλλα forums του είδους δεν γίνεται τέτοιος χαμός, μόνο εδώ μέσα...:mad_2::mad_2::mad_2:

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ (ΚΑΙ ΕΦΕΞΕ):happy_4::happy_4::happy_4:

Reaction score
5
Όπως το φαντάστηκα, πλήρης απραξία από τους υπεύθυνους.

Κρίμα το άγχος και η χολή που ρίξαμε εμείς οι λίγοι περιμένοντας να διορθωθεί μια αρρωστημένη κατάσταση....

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895

Κρίμα το άγχος και η χολή που ρίξαμε εμείς οι λίγοι περιμένοντας να διορθωθεί μια αρρωστημένη κατάσταση....
Aπό χολή έχετε αποθέματα, δεν σας φοβάμαι... :happy_8:
Για το άγχος, δεν μπορώ να κάνω κάτι προσωπικά. Κάνε λίγο υπομονή πάντως... Σήμερα-αύριο θα δει τα αποτελέσματα και ο Μαρίνος οπότε θα αλλάξετε βάρδια... :cool_11: :cool_11:

Reaction score
5

Aπό χολή έχετε αποθέματα, δεν σας φοβάμαι... :happy_8:
Για το άγχος, δεν μπορώ να κάνω κάτι προσωπικά. Κάνε λίγο υπομονή πάντως... Σήμερα-αύριο θα δει τα αποτελέσματα και ο Μαρίνος οπότε θα αλλάξετε βάρδια... :cool_11: :cool_11:
Αν νομίζεις ότι θα ασχολούμαι για πολύ ακόμα για τα στραβά και ανάποδα του site κανείς πολύ μεγάλο λάθος.

Reaction score
3.622

.
Και βεβαια προσωπικα πιστευω οτι η γενικοτερη παρουσια του Κωστα Φ. παροτι πληθωρικη (ως ανω), ειναι πολυτιμη και ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ. Και μαλιστα στην Hi End.
Kosta keep on the good work. Just moderate speed to meet the optimum measure.
Συμφωνώ κι εγώ, απόλυτα. :prof:

Reaction score
250

Όπως το φαντάστηκα, πλήρης απραξία από τους υπεύθυνους.

1) Αυτό διαπιστώνεις τον τελευταίο καιρό ;Πλήρη απραξία;

2) Μήπως αρρωστημένη κατάσταση είναι η διαρκής γκρίνια

και η μιζέρια που εκφράζεται από κάποιους χωρίς να συνοδεύεται

από ανάλογη θετική συνεισφορά σε κάποιο thread ή σε άνοιγμα

νέων θεμάτων με κάποιο ενδιαφέρον;

Reaction score
3
Αντώνη, μάλλον σου άρεσε η γκρίνια και οι αντιπαραθέσεις.
Τώρα που ησύχασε η κατηγορία, όπως θέλαμε όλοι, που είναι το πρόβλημα.
Μπορείς λοιπόν όπως όλοι μας, να γράφεις θέματα ΣΧΕΤΙΚΑ με την κατηγορία.

Για άλλα θέματα, υπάρχουν οι άλλες κατηγορίες.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.218
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney