- Reaction score
- 3
Κουφ_άλα, ρουφ_ιάνε, φωτεινό καύκαλο, θα σε ξυρίσωτον εχει ενημερωσει ηδη ο Λαμπρος,.. μην ανησυχεις.. χαχαχαχαχαχαχαχα
Kαι επειδή δεν έχεις ΚΑΙ εσύ μαλλιά θα σου κόψω ότι προεξέχει:happy_9:
Κουφ_άλα, ρουφ_ιάνε, φωτεινό καύκαλο, θα σε ξυρίσωτον εχει ενημερωσει ηδη ο Λαμπρος,.. μην ανησυχεις.. χαχαχαχαχαχαχαχα
Whatever! Δεν ξέρω...όλα μπουγάτσα τα λέτε εκεί! χχχμμμ..τώρα που το σκεφτομαι...Το PS3 μου με τόσο σκόνη από πάνω, μοιάζει σαν μπουγάτσα με Bluray :happy_9:βρε ασχετε αθηναιε..!!!!!!!
μπουγατσα με λουκανικο δεν παιζει.. !!!
Μήπως να το ξανασκεφτείς και να μας γράψεις κάποιο revue για ταινίες.:happy_9:
....Mετά την πριγκήπισσα, ετοιμάζεται Review νέου σουβέρ...BANTAS ακούς ρε?Μήπως να το ξανασκεφτείς και να μας γράψεις κάποιο revue για ταινίες.:happy_9:
δεν ειναι αθηναίος ο υποκωδικας...βρε ασχετε αθηναιε..!!!!!!!
μπουγατσα με λουκανικο δεν παιζει.. !!!
παιζει ομως μπουγατσα με ψαροντουφεκο.. (τη φτιαχνει ο Τσαρουχας με τα χερακια του)..
ΠΑΤΡΑ.. Πολυ τη γουσταρω την Πατρα...δεν ειναι αθηναίος ο υποκωδικας...rof:
Και γώ στο στρατό την καλύτερη παρέα την έκανα με ένα παιδί από Θεσσαλονίκη... To Νικόλα! Μου την έλεγε για την προφορά του Νιιι και του Λιιι. Φοβερό παλικάρι και μάλιστα με επιτυχίες στα Dancefloor ανά τον κόσμο http://www.psyshop.com/shop/Vinyls/dee/dee1ep024.htmlΠΑΤΡΑ.. Πολυ τη γουσταρω την Πατρα...
ο καλυτερος φιλος μου στο στρατο ηταν απο κει..
Να σου πώ αυτό μου έχει λείψει...να νιώσω! Μισώ τον emulator Wii του PS3 που δεν δίνει τη δυνατότητα δόνησης στο SIXAXIS...:mad_2:Ο Υποκωδικος μισεί το PS3 που δεν έχει turbo switch...
κριμααααααααααααααααααααααααααααααααααα
αντε...βγάλε το Wii απο την ντουλάπα να νοιώσεις gaming μικρέ![]()
πάντως...αυτό που νοιώθεις εσύ με τον emulator του Wii στο PS3 (οτι πάει πολύ γρηγορα) το έχω πάθει εγώ με τον emulator του PS3 για το PC μου...Να σου πώ αυτό μου έχει λείψει...να νιώσω! Μισώ τον emulator Wii του PS3 που δεν δίνει τη δυνατότητα δόνησης στο SIXAXIS...:mad_2:
Μισώ τις καραμέλες...wall_1βγηκε κανενα παιχνιδι για το ps3 ή ακομη με τα demo ασχολεισαι;;;;;;;;;;; (xexexexexexexexe),..
κι εμεις τα ντέμο :cool_11::cool_11::cool_11:Μισώ τις καραμέλες...wall_1
Γι'αυτό μάλλον έχεις παραισθήσεις..."happy_1" Ε, και τα obsolete πράγματα έχουν καλά στοιχεία...όπως ο χειρισμός του Wii που είναι απίστευτος... κάτι σαν το βινύλιο ας πούμε...παίζεις πιο πολύ με τα χέρια σου...αλλάζεις πλευρά τον δίσκο, τον καθαρίζεις με πανάκι, τον πιάνεις με προσοχή και τον τοποθετείς στο πλατώ...πόρωση ο χειρισμός του πικάπ :happy_9:μην μου συγκρίνεις το χειρισμο του PS3 με το Wii (εεε? όχι βέβαια!) ... θα με πιασουν τα γέλια δηλαδής και ειμαι και άρρωστος άνθρωπας... :crazy_1::crazy_1::crazy_1:
Τράβα πάρε κανένα Heavenly Sword να στανιάρεις....Αν και το μισώ....είναι απίστευτο και απολαυστικό λεπτό προς λεπτό, αλλά κρατάει πολύ λίγο...κι εμεις τα ντέμο :cool_11::cool_11::cool_11:
Είδες που συνδυάζει και τη μαγεία του βινυλίου το PS3?φιλαρακ'...τα πανάκια καθαρισμού, άλλος τα θέλει![]()