Thread μισους απεναντι σε οποιαδηποτε κονσολα

Reaction score
3
τον εχει ενημερωσει ηδη ο Λαμπρος,.. μην ανησυχεις.. χαχαχαχαχαχαχαχα
Κουφ_άλα, ρουφ_ιάνε, φωτεινό καύκαλο, θα σε ξυρίσω
Kαι επειδή δεν έχεις ΚΑΙ εσύ μαλλιά θα σου κόψω ότι προεξέχει:happy_9:

Reaction score
7
βρε ασχετε αθηναιε..!!!!!!!
μπουγατσα με λουκανικο δεν παιζει.. !!!
Whatever! Δεν ξέρω...όλα μπουγάτσα τα λέτε εκεί! χχχμμμ..τώρα που το σκεφτομαι...Το PS3 μου με τόσο σκόνη από πάνω, μοιάζει σαν μπουγάτσα με Bluray :happy_9:

Reaction score
3
Συγγνώμη βρε subcode, αλλά
το ύφος σου μου μοιάζει ασόβαρο και νομίζω ότι υποβιβάζεις το υψηλό επίπεδο της κατηγορίας αλλά κυρίως του thread :happy_8:
(μη θέσω που θα έλεγα και κάπου αλλού).
Μήπως να το ξανασκεφτείς και να μας γράψεις κάποιο revue για ταινίες.:happy_9:

Reaction score
7
Μήπως να το ξανασκεφτείς και να μας γράψεις κάποιο revue για ταινίες.:happy_9:
....Mετά την πριγκήπισσα, ετοιμάζεται Review νέου σουβέρ...BANTAS ακούς ρε?
Stay tuned Joseph!

Reaction score
5
βρε ασχετε αθηναιε..!!!!!!!
μπουγατσα με λουκανικο δεν παιζει.. !!!

παιζει ομως μπουγατσα με ψαροντουφεκο.. (τη φτιαχνει ο Τσαρουχας με τα χερακια του)..
δεν ειναι αθηναίος ο υποκωδικας... :prof:

Reaction score
0
δεν ειναι αθηναίος ο υποκωδικας... :prof:
ΠΑΤΡΑ.. Πολυ τη γουσταρω την Πατρα...
ο καλυτερος φιλος μου στο στρατο ηταν απο κει..

εκει εχει κι ενα συνεργειο παλιων αυτοκινητων (alfa romeo) ο κουρτινοπουλος νομιζω.. !!!!!!!!!!!

Reaction score
7
ΠΑΤΡΑ.. Πολυ τη γουσταρω την Πατρα...
ο καλυτερος φιλος μου στο στρατο ηταν απο κει..
Και γώ στο στρατό την καλύτερη παρέα την έκανα με ένα παιδί από Θεσσαλονίκη... To Νικόλα! Μου την έλεγε για την προφορά του Νιιι και του Λιιι. Φοβερό παλικάρι και μάλιστα με επιτυχίες στα Dancefloor ανά τον κόσμο http://www.psyshop.com/shop/Vinyls/dee/dee1ep024.html

Reaction score
5
Ο Υποκωδικος μισεί το PS3 που δεν έχει turbo switch...

κριμααααααααααααααααααααααααααααααααααα

αντε...βγάλε το Wii απο την ντουλάπα να νοιώσεις gaming μικρέ :p

Reaction score
7
Ο Υποκωδικος μισεί το PS3 που δεν έχει turbo switch...

κριμααααααααααααααααααααααααααααααααααα

αντε...βγάλε το Wii απο την ντουλάπα να νοιώσεις gaming μικρέ :p
Να σου πώ αυτό μου έχει λείψει...να νιώσω! Μισώ τον emulator Wii του PS3 που δεν δίνει τη δυνατότητα δόνησης στο SIXAXIS...:mad_2:

Reaction score
0
επιτελους.. λιγο μισος!!!!!!!!

δε μου λες ρε υποκωδικα.. βγηκε κανενα παιχνιδι για το ps3 ή ακομη με τα demo ασχολεισαι;;;;;;;;;;; (xexexexexexexexe),..

Reaction score
5
Να σου πώ αυτό μου έχει λείψει...να νιώσω! Μισώ τον emulator Wii του PS3 που δεν δίνει τη δυνατότητα δόνησης στο SIXAXIS...:mad_2:
πάντως...αυτό που νοιώθεις εσύ με τον emulator του Wii στο PS3 (οτι πάει πολύ γρηγορα) το έχω πάθει εγώ με τον emulator του PS3 για το PC μου...

του εχω κάνει τρελό downclocking αλλα και πάλι δεν... )()()(

και μην μου συγκρίνεις το χειρισμο του PS3 με το Wii... θα με πιασουν τα γέλια δηλαδής και ειμαι και άρρωστος άνθρωπας... :crazy_1::crazy_1::crazy_1:

Reaction score
7
μην μου συγκρίνεις το χειρισμο του PS3 με το Wii (εεε? όχι βέβαια!) ... θα με πιασουν τα γέλια δηλαδής και ειμαι και άρρωστος άνθρωπας... :crazy_1::crazy_1::crazy_1:
Γι'αυτό μάλλον έχεις παραισθήσεις..."happy_1" Ε, και τα obsolete πράγματα έχουν καλά στοιχεία...όπως ο χειρισμός του Wii που είναι απίστευτος... κάτι σαν το βινύλιο ας πούμε...παίζεις πιο πολύ με τα χέρια σου...αλλάζεις πλευρά τον δίσκο, τον καθαρίζεις με πανάκι, τον πιάνεις με προσοχή και τον τοποθετείς στο πλατώ...πόρωση ο χειρισμός του πικάπ :happy_9:

Reaction score
7
κι εμεις τα ντέμο :cool_11::cool_11::cool_11:
Τράβα πάρε κανένα Heavenly Sword να στανιάρεις....Αν και το μισώ....είναι απίστευτο και απολαυστικό λεπτό προς λεπτό, αλλά κρατάει πολύ λίγο...

Reaction score
5
Ninja Gaiden Sigma... ακομα στην ζελατίνα το εχω... δυστυχώς δεν εχω βρει χρόνο... νοεμβριο μετακομιζω και θα μπει και το προβολι στο ταβάνι...εκει θα ευχαριστηθω gaming...

επαιξα το ντέμο του Heavenly swords...sperrrrrrrrrrneiiiiiiiiiiiiiiii

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.523
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988