CD from MP3, ομαδικό test...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: CD from MP3, ομαδικό test...

Καλά... Αν η γιαγιά μου είχε καρούλια, θα ήταν πατίνι. :happy_4:
Μέχρι να αποφασίσεις να βασανίσεις λίγο τα χρυσά ώτα σου (τα μεγαλωμένα με σετφρ), απλά δεν θα ξέρεις τι ακούς. Οπότε και cd από αράπη της παραλίας να σου στείλουμε καλό θα σου φανεί... "happy_1"
:cool_11::cool_11::cool_11:

μεγαλωσα με nad, με klh με sony κλπ οπως πολλοι αλλοι.
ανδρωθηκα με B&W, (ματριξ και ναυτιλους) , με ουτοπια κλπ.

μεχρι που γνωρισα τα set. με καταλληλα ηχεια. και εκει ωριμανσα περισσοτερο.
κατι που προφανως δεν εγινε με ολους...:smoking:

περιμενω κ. διαχειριστα τα πρωτοτυπα σας.
(μαλιστα δινω εξαιρετικη τιμη για κατι που σας ειναι αχρηστο):happy_9::happy_9::cool_11::smoking:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.368
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: CD from MP3, ομαδικό test...

αλλά άμα βάλω set να τα οδηγήσει θα γελάμε μέχρι ο xfader να μάθει απ' έξω το λιμπρέτο του Τροβαδούρου. "happy_1"
Ή με άλλα λόγια, θα πεθάνετε γελώντας ... :happy_9:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Re: CD from MP3, ομαδικό test...

αντιθετα με αλλους που γενικευοντας για ολα τα μηχανηματα, καλουν το κοσμο να ακουει με ολα τα μηχανηματα απο μπ3.
Ναι δεν βλέπεις? Με τις κούτες τα πετάμε τα cd μας... :cool_11:

...εγω μιλησα απλα οτι δεν πιστευω οτι σε ενα μικρομεσαιο συστημα set/f-r (εστω και σαν το δικο μου που ειναι στα "χαμηλα" του κοστους αυτων των συνδιασμων) δεν θα φανουν οι διαφορες και καλεσα το καθε συναδελφο να κανει για τον εαυτο του αυτο το απλο πραγμα.
μηπως τελικα αυτος ο συνδιασμος εχει "κατι να πει" περα απο το να τον θεωρουμε γελιο εναντι αλλων "σουπερ-ντουπερ"?:smoking:
Εσύ για μια ακόμη φορά είσαι εκτός θέματος βρε Νικόλα, λέγοντας το γνωστό σου ποίημα που το έχουμε ακούσει 500 φορές...
Εδώ είναι ένα θέμα γι αυτούς που θέλουν να σχολιάσουν το test με τα wav from mp3 και εσύ μπήκες για να μας πεις (για μια ακόμη φορά) για την μαγεία των φρουφρούσέτ χωρίς να δίνεις σημασία σε κανέναν. Δηλαδή τι πρέπει να κάνουμε άλλο ρε φίλε με εσένα? Άντε νισάφι βρε... :crazy_1:

Εντάξει είναι τα καλύτερα στον κόσμο τα μηχανάκια σου και αν τα χρησιμοποιούσαν οι "συνάδελφοι" θα είχαν πετύχει στο test.
Σε κάλυψα? :cool_11:

Αν σε κάλυψα τώρα πες αν θέλεις κάτι διαφορετικό, αλλά να είναι στο θέμα μας. Άντε γιατί ξεφύγαμε...

Reaction score
7
Νικόλα πάρε μια ανάσα γιατί ο Νίκος έχει τα .. κέφια του ως συνήθως.. και απάντησέ μου κάτι που με τρώει : Οταν λες στις γυναικείες φωνές οι διαφορές ήταν πολύ αισθητές κατά ποία έννοια ? Ηταν πιό βαριές, πιο λεπτές ? τι ?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: CD from MP3, ομαδικό test...

:cool_11::cool_11::cool_11:

μεγαλωσα με nad, με klh με sony κλπ οπως πολλοι αλλοι.
ανδρωθηκα με B&W, (ματριξ και ναυτιλους) , με ουτοπια κλπ.

μεχρι που γνωρισα τα set. με καταλληλα ηχεια. και εκει ωριμανσα περισσοτερο.
κατι που προφανως δεν εγινε με ολους...:smoking:
θέλεις να πείς ότι κατά καιρούς , μετά την εφηβεία σου , κατείχες ηχεία κόστους από 50.000$ - 70.000,00 ευρώ και μετά από μεγάλο διάστημα συμβίωσης , απεφάσισες ότι δεν σου κάνουν ;

Χμ ....you must be Nikos Vardinogiannis . That' s why you 've chosen to remain anonymous . Elemantary dear Watson ( aka Tσαρουχάς ) don't you think ?

Reaction score
7
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: CD from MP3, ομαδικό test...

θέλεις να πείς ότι κατά καιρούς , μετά την εφηβεία σου , κατείχες ηχεία κόστους από 50.000$ - 70.000,00 ευρώ και μετά από μεγάλο διάστημα συμβίωσης , απεφάσισες ότι δεν σου κάνουν ;

Χμ ....you must be Nikos Vardinogiannis . That' s why you 've chosen to remain anonymous . Elemantary dear Watson ( aka Tσαρουχάς ) don't you think ?
Δημήτρη ο Νικόλας έχει αναφέρει παλαιότερα ότι είχε φίλους με ακριβά συστήματα. Δεν υπάρχει λόγος να πέφτετε 100 πάνω σε έναν κάθε φορά.. Ημαρτον.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: CD from MP3, ομαδικό test...

Νικόλα πάρε μια ανάσα γιατί ο Νίκος έχει τα .. κέφια του ως συνήθως.. και απάντησέ μου κάτι που με τρώει : Οταν λες στις γυναικείες φωνές οι διαφορές ήταν πολύ αισθητές κατά ποία έννοια ? Ηταν πιό βαριές, πιο λεπτές ? τι ?

μπαμπη ειμαι εκτος θεματος οπως λεει ο τσαρουχας.
τωρα κατα ποσο ειμαι εκτος θεματος οταν μιλω για το θεμα συμπιεση μεσα απο ενα σχημα, αυτο δεν το ξερω.

οπως παντα οποιος δεν ειναι μαζι μας ειναι εναντιον μας.
μπους σταϊλ:happy_9:
το να μιλαμε για θεματα μουσικης ομως μεσα σε ενα σαιτ που εχει σχεση με το θεμα αναπαραγωγη μουσικης ειναι ατοπο.

εχει ομως δικιο οσον αφορα το θεμα του τεστ!

κλεινω λοιπον εδω αφου με μεγαλη χαρα θα αγορασω αυθεντικα δισκακια εναντι 2 ευρω (μια και δεν ειχα ενστασεις στη τιμη):cool_11::cool_11: συμπληρωνοντας οτι στα συμπιεσμενα κομματια, οπως εχω ξαναπει , το ακουσμα γινεται πιο μουντο και οι φωνες σκληραινουν!
α! και η χωρικη πληροφορια μικραινει.
ο χωρος γινεται μικροτερος σε ολες του τις διαστασεις.
οσο μεγαλυτερη μαλιστα η συμπιεση, τοσο μεγαλυτερη η διαφορα.

μαλιστα δεν ειναι λιγες οι φορες που αυθεντικα δισκακια ακουγονται σαν ελαφρα συμπιεσμενα!
θεμα εγγραφης?
δεν ξερω.

ο οποιοσδηποτε ακουσει σε συγκριση ενα καλο αυθεντικο με καλες φωνες
με "αερα" και σκηνη εναντι ενος συμπιεσμενου θα βρει τις διαφορες ευκολα.
βεβαια υπαρχουν και δισκακια οπως αυτο το ανεκδιηγητο που ειχα αναφερει του φραγκουλη με τη μαιερς που δεν ακους διαφορες τουλαχιστον μεσα απο το δικο μου συστημα.

σταματω ομως εδω αφου ο κ. αναπληρωτης θεωρει οτι το να ανταλλασουμε αποψεις και εμπειριες που δεν εγκρινει ειναι κατακριταιο....:smoking:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
ο οποιοσδηποτε ακουσει σε συγκριση ενα καλο αυθεντικο με καλες φωνες
με "αερα" και σκηνη εναντι ενος συμπιεσμενου θα βρει τις διαφορες ευκολα.
....
Εκτός από εσένα ε? :crazy_3:

Λοιπόν ωραία τα λέμε (έχει πλάκα δηλαδή) αλλά μήπως να ξεχώριζα την φουρουσετιάδα Νο 3828 και να την έβαζα σε ένα άλλο thread? :happy_6:

Θα χάσουμε την μπάλα εδώ μέσα... :crazy_1:
Ας μην το χαλάμε το θέμα άλλο μεσιέ Νίκολσον, ΟΚ?...

Reaction score
0

εκπλησομαι με το iq σας κ. συναδελφε και μενω αφωνος για τη συνεχεια, παρακολουθωντας και μονο πια την εκπληκτικη σας σκεψη :happy_4:

υγ
ανδρωνομαι μουσικα δεν σημαινει ανδρωνομαι ηλικιακα αλλα τι να λεω εγω εμπροσθεν σας?:crazy_1:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: CD from MP3, ομαδικό test...

Εκτός από εσένα ε? :crazy_3:

Λοιπόν ωραία τα λέμε (έχει πλάκα δηλαδή) αλλά μήπως να ξεχώριζα την φουρουσετιάδα Νο 3828 και να την έβαζα σε ένα άλλο thread? :happy_6:

Θα χάσουμε την μπάλα εδώ μέσα... :crazy_1:
Ας μην το χαλάμε το θέμα άλλο μεσιέ Νίκολσον, ΟΚ?...
εκτος απο το set/f-r , οχι απο εμενα... (συμπληρωμα)

ΟΚ νικολα , καλη συνεχεια και ευχομαι να γινονται συχνα τετοια τεστ.
ειναι καλο για ολους να βλεπουν τι φταιει και ειναι αλλιως στην πραξη και αλλιως στη θεωρια

:happy_4:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μερσί. Μετά το ευχάριστο αυτό διάλειμμα, ας συνεχίσουμε επί των εντυπώσεων του test.

- Έχω μάλιστα να θέσω το εξής :
Αν πάμε σε έναν μη απωλεστικό αλγόριθμο τι αποτελέσματα νομίζετε ότι θα έχουμε? Τελικά η εποχή της συμπίεσης μήπως ξέρει καλά τι κάνει κι εμείς είμαστε οι κολλημένοι?...

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Σπαταλωντας αλλα 10 λεπτα απο τη ζωη μου διαπιστωσα τα εξης :

Το αναγνωρισθεν Νο 1 track ως αυθεντικο εχει ακουστες διαφορες σε πολλα σημεια σε σχεση με το ετερο "αυθεντικο" Νο5 το οποιο ισχυριζεται ο Νικος οτι ειναι επισης αυθεντικο .

1) Στην εισαγωγη το Νο1 εχει περισσοτερο και ελαφρα πιο υψισυχνο φυσημα απο το Νο5 , 1sec-3sec .
2) Ξεκινωντας 3sec εως και το 9sec το Νο5 υστερει στις πληροφοριες του περιβαλλοντος χωρου σε σαφηνεια και σε καθαροτητα οσον αφορα τους μη μουσικους ηχους (τους διαφορους θορυβους απο τους μουσικους) .
3) Στο 1':43" μεχρι 1':53" τα πνευστα στο Νο5 ειναι πιο θολα και με μειωμενη αναγνωρισιμοτητα της θεσης τους στη μουσικη σκηνη καθως και με υπαρξη συνηχησεων γυρω τους που καθιστουν εως και ενοχλητικη την παρουσια τους . Αντιθετως στο Νο1 και αυθεντικο track σε συνεπαιρνουν με την ξεκαθαρη παρουσια τους και τοποθετηση στη αναπαραγωμενη μουσικη σκηνη .
4) Απο το 1':54 και μεχρι το 2':04" τα βιολια στο Νο5 ακουγονται πιο "βαρια" και με ασαφες "σωμα" .

Ως συμπερασμα .....τα δυο "αυθεντικα" κατα Τσαρουχα κομματια δεν ειναι ιδια και το αναγνωρισθεν υπ εμου Νο1 ειναι το αυθεντικο και το Νο5 ειναι κατωτερο αυτου .
Πιστεψτε οποιον θελετε . Πιστεψτε αυτον που αλλα ελεγε περι μεθοδολογιας , π.χ. 1 αυθεντικο , και αλλα εφηρμοσε . Πιστεψτε αυτον που εστησε το τεστ ετσι ωστε να εξευτελισει οσους περισσοτερους μπορουσε χωρις αυτος και η ετερη χρυση πεννα η μαλλον το ετερο χρυσο πληκτρολογιο του AVSITE , ο Κογιας , να αυτοεξευτελιστουν αναλογως . Αυτοι οι κυριοι ειναι πλεον τα αλωβητα χρυσα αυτια του AVSITE :bravo: :bravo:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Αυτοι οι κυριοι ειναι πλεον τα αλωβητα χρυσα αυτια του AVSITE
Τα δικά σου αυτιά ξεφτυλίζουν τα software ακούγοντας διαφορές σε ίδια tracks, τα δικά μας είναι χρυσά?

Εγώ λέω να εμπιστευθούμε όλοι εσένα, τις ακουστικές σου εκτιμήσεις και το έμπειρο αυτί σου. Τύφλα να 'χει ο audiograbber.

Μπουαχαχααχα! :cool_11::cool_11::cool_11::cool_11:

- Είσαι ανεκδιήγητος, μεγάλε. Πραγματικά έχεις πρόβλημα...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.949
Μισό λεπτουδάκι, να σπαταλήσω κι εγώ λίγα δάκρυα...

:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:

Reaction score
0
Να παρεμβω εδω και να τονισω οτι ουτε εγω αντιληφθηκα μεγαλες διαφορες μεταξυ των κομματιων. Τουλαχιστον, οχι τοσες ωστε να μπορω με καποια μεθοδο να τα διαχωρισω. Θα το εκανα στην τυχη γι'αυτο και δεν το επιχειρησα.

Reaction score
13
Σπαταλωντας αλλα 10 λεπτα απο τη ζωη μου διαπιστωσα τα εξης :

Το αναγνωρισθεν Νο 1 track ως αυθεντικο εχει ακουστες διαφορες σε πολλα σημεια σε σχεση με το ετερο "αυθεντικο" Νο5 το οποιο ισχυριζεται ο Νικος οτι ειναι επισης αυθεντικο .

1) Στην εισαγωγη το Νο1 εχει περισσοτερο και ελαφρα πιο υψισυχνο φυσημα απο το Νο5 , 1sec-3sec .
2) Ξεκινωντας 3sec εως και το 9sec το Νο5 υστερει στις πληροφοριες του περιβαλλοντος χωρου σε σαφηνεια και σε καθαροτητα οσον αφορα τους μη μουσικους ηχους (τους διαφορους θορυβους απο τους μουσικους) .
3) Στο 1':43" μεχρι 1':53" τα πνευστα στο Νο5 ειναι πιο θολα και με μειωμενη αναγνωρισιμοτητα της θεσης τους στη μουσικη σκηνη καθως και με υπαρξη συνηχησεων γυρω τους που καθιστουν εως και ενοχλητικη την παρουσια τους . Αντιθετως στο Νο1 και αυθεντικο track σε συνεπαιρνουν με την ξεκαθαρη παρουσια τους και τοποθετηση στη αναπαραγωμενη μουσικη σκηνη .
4) Απο το 1':54 και μεχρι το 2':04" τα βιολια στο Νο5 ακουγονται πιο "βαρια" και με ασαφες "σωμα" .

Ως συμπερασμα .....τα δυο "αυθεντικα" κατα Τσαρουχα κομματια δεν ειναι ιδια και το αναγνωρισθεν υπ εμου Νο1 ειναι το αυθεντικο και το Νο5 ειναι κατωτερο αυτου .
Πιστεψτε οποιον θελετε . Πιστεψτε αυτον που αλλα ελεγε περι μεθοδολογιας , π.χ. 1 αυθεντικο , και αλλα εφηρμοσε . Πιστεψτε αυτον που εστησε το τεστ ετσι ωστε να εξευτελισει οσους περισσοτερους μπορουσε χωρις αυτος και η ετερη χρυση πεννα η μαλλον το ετερο χρυσο πληκτρολογιο του AVSITE , ο Κογιας , να αυτοεξευτελιστουν αναλογως . Αυτοι οι κυριοι ειναι πλεον τα αλωβητα χρυσα αυτια του AVSITE :bravo: :bravo:
Ρενο ειναι απλο. Περασε τα δυο αυτα κομματια απο το audiograbber και δες το check sum του καθενος. Εαν δεν το βρεις ολοιδιο τοτε θα εχεις δικιο να πεις οτιδηποτε. Εαν ομως ειναι ιδιο τοτε ....

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ρενο ειναι απλο. Περασε τα δυο αυτα κομματια απο το audiograbber και δες το check sum του καθενος. Εαν δεν το βρεις ολοιδιο τοτε θα εχεις δικιο να πεις οτιδηποτε. Εαν ομως ειναι ιδιο τοτε ....
Έχω μια καλύτερη πρόταση.
Εγώ λέω να το φέρει σε εσένα να το μετρήσεις. :cool_4:

Όμως ο Ρένος δεν τις χρειάζεται τις μετρήσεις. Στηρίζεται πάντα στα αυτιά του. Και ποιός είναι αυτός ο "audiograbber" που θα του πει αν ακούει διαφορές? Μερικά πράγματα η επιστήμη δεν τα έχει εφεύρει ακόμη... :happy_9:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.838