CD from MP3, ομαδικό test...

Reaction score
3.483
Ο Αντώνης Κ. κατεβάζει διεθνή βιβλιογραφία ξεκινώντας από την αρχή διαβάζοντας θεωρία για το MP1 και MP2 που θα τον βοηθήσει αργότερα σε μεγαλύτερη ηλικία να καταλάβει πως δουλεύει το MP3 .

Reaction score
3.483
Ο Ak1s ακόμα δεν κατάλαβε πως έγινε αυτό το θαύμα και οι χαϊεντάδες απέκτησαν όλοι από ένα MP3 player που έχει και τη δυνατότητα τριπλής συμπίεσης για να αποδίδει καλύτερα τα δυναμικά και την αναλογική φυσικότητα στον ήχο.

Reaction score
3.483
η NASA επιτέλους κατάλαβε ότι η τριπλοσυμπίεση του MP3 λειτουργεί ευεργετικά και στο σύμπαν προσθέτοντας "αέρα" στο κενά σημεία του διαστήματος. Μάλιστα επέλεξε και τον Luxman να αναγνωρίσει δύο διαφορετικούς πλανήτες που μέχρι τώρα νόμιζαν ότι ήταν ο ίδιος πλανήτης σε διαφορετική χρονική στιγμή.

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Re: Απάντηση: CD from MP3, ομαδικό test...

[off topic] Πρέπει μόνον να πω δημοσίως το εξής:
Οι αναφορές του Μαρίνου σε παλαιότερο test που πραγματοποιήθηκε, καθώς και σε χώρους και μηχανήματα που είναι ανταγωνιστικά προς την επιχείρησή του, κάνουν εμφανή τον σκοπό του που είναι η δυσφήμηση, παρά τις μελιστάλαχτες διαβεβαιώσεις του ότι δεν το κάνει γι αυτόν τον λόγο. Ακόμη κι αν δεν είναι από δόλο αλλά από αφέλεια, η ανωτέρω τακτική, κρίνεται άκρως αντιδεοντολογική και αν επαναληφθεί έστω και η παραμικρή αναφορά εκ νέου, το συγκεκριμένο μέλος θα έχει αυστηρές κυρώσεις. Αυτό δεν έχει να κάνει με test και προσωπικές αντιπαραθέσεις αλλά με κανόνες δεοντολογίας του AVSite...[/off topic]
Αν εκανες τον κοπο να ρωτησεις θα μαθαινες τα εξης :
1) ειμαι συνεργατης της Τηλεοπτικης και οχι ανταγωνιστης .
2) παραρτημα της Θεσσαλονικης ειναι υποκαταστημα της Τηλεοπτικης .
3) κατοπιν απαιτησεως της B&W διεθνως (στην ιδιοκτησια της οποιας ανηκει και η CLASSE) καποιου επιπεδου ηχεια και πανω , οτι χαρακτηριζεται με το επιθεμα ΝΤ π.χ. 804ΝΤ θα πωλειται απο καταστηματα λιανικης τα οποια διαθετουν στουντιο με προδιαγραφες που εγκρινει η B&W και με τον ορο να υπαρχουν σε επιδειξη αρκετα απο αυτα .
4) Επειδη το καταστημα μου δεν διαθετει ενα βασικο προαπαιτουμενο δηλαδη τον καταλληλο χωρο , ετσι δεν δυναται να επεκτεινει την συνεργασια του σε ολη την γκαμα προιοντων της ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ .

Αρα οποιαδηποτε σκεψη περι ανταγωνισμου μεταξυ της ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ και της ΚΟΣΜΑΣ Η. & ΣΙΑ ΕΠΕ απλως δεν υφισταται .

ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ
Οσον αφορα την εννοια της δεοντολογιας εσυ Νικο και καποιοι συντονιστες εχετε παραβει καθε εννοια δεοντολογιας και αποτελει ντροπη και κυριως προκαλει γελιο η αναφορα σου και μονο σε αυτη . Θυμησου επισης οτι το "ψαρι" της δεοντολογιας βρωμαει απο το "κεφαλι" του site το οποιο εισαι εσυ .
Αλιμονο wall_1 αν ολοι οι ακολουθουσαν το παραδειγμα σου οσον αφορα την δεοντολογια και τις καθε λογης υβρεις που εκτοξευεις στα περισσοτερα μηνυματα σου .

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
η NASA επιτέλους κατάλαβε ότι η τριπλοσυμπίεση του MP3 λειτουργεί ευεργετικά και στο σύμπαν προσθέτοντας "αέρα" στο κενά σημεία του διαστήματος. Μάλιστα επέλεξε και τον Luxman να αναγνωρίσει δύο διαφορετικούς πλανήτες που μέχρι τώρα νόμιζαν ότι ήταν ο ίδιος πλανήτης σε διαφορετική χρονική στιγμή.
:respect:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

- Αφού θέλεις να το συνεχίσεις...

Τις αερολογίες περί συνεργασίας αλλού μεγάλε. Ξέρω πολύ καλά το επίπεδο της συνεργασίας σου.
Κατοπιν απαιτησεως της B&W διεθνως (στην ιδιοκτησια της οποιας ανηκει και η CLASSE) καποιου επιπεδου ηχεια και πανω , οτι χαρακτηριζεται με το επιθεμα ΝΤ π.χ. 804ΝΤ θα πωλειται απο καταστηματα λιανικης τα οποια διαθετουν στουντιο με προδιαγραφες που εγκρινει η B&W και με τον ορο να υπαρχουν σε επιδειξη αρκετα απο αυτα. Επειδη το καταστημα μου δεν διαθετει ενα βασικο προαπαιτουμενο δηλαδη τον καταλληλο χωρο , ετσι δεν δυναται να επεκτεινει την συνεργασια του σε ολη την γκαμα προιοντων της ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ .
Με κάλυψες πλήρως.
Επειδή δεν μπορείς δηλαδή να πουλήσεις τα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ προϊόντα (αυτά του test), της ΜΕΓΑΛΗΣ γκάμας αυτών των εταιριών, και επειδή είσαι αυτός που είσαι... αμολάς επανειλημμένα ειρωνείες για την ποιότητα των εν λόγω συσκευών, του set Β&W + Classe:
Εδω θαυμασαν το μεγαλειο των CLASSE και B&W και δεν μπορουν να ξεχωρισουν το ασυμπιεστο απο το συμπιεσμενο ;;;; Αχα χα χα χα . 2 στους 4 = 50% . Μαλιστα .
Γενικώς, σταμάτα να αμολάς κοτσάνες και πρόσεχε μην αρπάξεις και καμιά μηνυσούλα από κανέναν... συνεργάτη... :happy_4:
ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ
Οσον αφορα την εννοια της δεοντολογιας εσυ Νικο και καποιοι συντονιστες εχετε παραβει καθε εννοια δεοντολογιας και αποτελει ντροπη και κυριως προκαλει γελιο η αναφορα σου και μονο σε αυτη . Θυμησου επισης οτι το "ψαρι" της δεοντολογιας βρωμαει απο το "κεφαλι" του site το οποιο εισαι εσυ .
Μετά από τα παραπάνω έχεις το θράσος εσύ να ομιλείς για δεοντολογία και να κατηγορείς εμένα και άλλους γύρω σου? Αλλά δεν είναι θράσος, είναι καθαρή, ατόφια, ηλιθιότητα. Είναι πασιφανές πως ούτε ξέρεις τι λες, ούτε καταλαβαίνεις τι σου λένε. Είσαι γενικά στον κόσμο σου.

Έχεις ανάγει την ανοησία σε επάγγελμα. Η αμάθεια και η έλλειψη παιδείας, σε συνδυασμό με τον άκρατη καχυποψία σου, σε έχει κάνει τόσο ανασφαλή, που αποτελείς μονίμως την ατραξιόν του site ως την τραγελαφική φιγούρα του χαϊεντά με τα καλώδια στο χέρι υπενθυμίζοντάς μας με κόκκινα πράσινα και μπλε γράμματα τις μάρκες που πουλάς, σε φαρδιές πλατιές υπογραφές, αντί να είσαι σεμνός και μετρημένος. Μου θυμίζεις τους παντοπώλες που προσπαθούσαν να πασάρουν το χαλασμένο τυρί για φρέσκο και τους γυρολόγους πωλητές ζώων που κορόιδευαν όποιον μπορούσαν. Όλοι σε κατατρέχουν και όλοι θέλουν το κακό σου. Έχεις ξεστομίσει δε πράγματα σε τρίτους, που ντρέπομαι ακόμη και να τα αναφέρω. Μέχρι και ότι στο μέλλον θα έχω προσωπικά οφέλη από διάφορες μπίζνες που έχουν να κάνουν με ηχητικά, γι αυτό και ασχολούμαι με το site. Επειδή εσύ είσαι κουτοπόνηρος, νομίζεις ότι και όλοι οι άλλοι έτσι είναι...

Ναι κακία δεν έχεις. Κουτοπονηριά, καχυποψία, ξεροκεφαλιά και αμάθεια έχεις. Αυτός είσαι...

Η αλήθεια είναι ότι σε λυπάμαι, κι εγώ και όσοι σε βλέπουν κάθε μέρα να φέρεσαι όπως φέρεσαι. Σου έχουν μιλήσει άπειρες φορές όλοι οι γύρω σου, ακόμη και άνθρωποι που φαινομενικά σέβεσαι ή θεωρείς φίλους. Εσύ όμως δεν αλλάζεις. Όλοι έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά μαζί σου, αναφωνώντας ότι δεν είσαι κακός, δεν είσαι απατεώνας, είσαι απλά ένας βλάκας. Προσωπικά αναρωτιέμαι ακόμη και για το πως επιβιώνεις. Είσαι μια απτή απόδειξη του "έχει ο Θεός"...

Τελικά, το να με κατηγορεί και κάποιος σαν κι εσένα, είναι τιμή μου
Ας είναι... :happy_4:

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69

- Αφού θέλεις να το συνεχίσεις...

Τις αερολογίες περί συνεργασίας αλλού μεγάλε. Ξέρω πολύ καλά το επίπεδο της συνεργασίας σου.
Με κάλυψες πλήρως.
Επειδή δεν μπορείς δηλαδή να πουλήσεις τα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ προϊόντα (αυτά του test), της ΜΕΓΑΛΗΣ γκάμας αυτών των εταιριών, και επειδή είσαι αυτός που είσαι... αμολάς επανειλημμένα ειρωνείες για την ποιότητα των εν λόγω συσκευών, του set Β&W + Classe:

Αν δεν μπορεις να καταλαβεις οτι η ειρωνεια δεν αφορουσε τα Classe και τα B&W αλλα οσους τα εκθειαζαν αδυνατοντας ταυτοχρονα να ξεχωρισουν το συμπιεσμενο απο το ασυμπιεστο ....τι να πω wall_1 . Ειναι θεμα διανοητικης επαρκειας :happy_8: .

Οσον αφορα τις συγκεκριμενες συσκευες τις εκτιμω ιδιαιτερα και τις εχω ακουσει πολλακις στο σπιτι συνφορουμιτη και μπορεις να ξεχωρισεις ακομα και το κλασιμο της μυγας .

Γενικώς, σταμάτα να αμολάς κοτσάνες και πρόσεχε μην αρπάξεις και καμιά μηνυσούλα από κανέναν... συνεργάτη... :happy_4:

Ουαου !!! Με απειλεις εμμεσα ;; Ξερεις κατι που εγω δεν ξερω η ανελαβες νομικος εκπροσωπος καποιου συνεργατη μου ;;; Ρε συ πας καλα ;;

Μετά από τα παραπάνω έχεις το θράσος εσύ να ομιλείς για δεοντολογία και να κατηγορείς εμένα και άλλους γύρω σου? Αλλά δεν είναι θράσος, είναι καθαρή, ατόφια, ηλιθιότητα. Είναι πασιφανές πως ούτε ξέρεις τι λες, ούτε καταλαβαίνεις τι σου λένε. Είσαι γενικά στον κόσμο σου.

Έχεις ανάγει την ανοησία σε επάγγελμα. Η αμάθεια και η έλλειψη παιδείας, σε συνδυασμό με τον άκρατη καχυποψία σου, σε έχει κάνει τόσο ανασφαλή, που αποτελείς μονίμως την ατραξιόν του site ως την τραγελαφική φιγούρα του χαϊεντά με τα καλώδια στο χέρι υπενθυμίζοντάς μας με κόκκινα πράσινα και μπλε γράμματα τις μάρκες που πουλάς, σε φαρδιές πλατιές υπογραφές, αντί να είσαι σεμνός και μετρημένος. Μου θυμίζεις τους παντοπώλες που προσπαθούσαν να πασάρουν το χαλασμένο τυρί για φρέσκο και τους γυρολόγους πωλητές ζώων που κορόιδευαν όποιον μπορούσαν. Όλοι σε κατατρέχουν και όλοι θέλουν το κακό σου. Έχεις ξεστομίσει δε πράγματα σε τρίτους, που ντρέπομαι ακόμη και να τα αναφέρω. Μέχρι και ότι στο μέλλον θα έχω προσωπικά οφέλη από διάφορες μπίζνες που έχουν να κάνουν με ηχητικά, γι αυτό και ασχολούμαι με το site. Επειδή εσύ είσαι κουτοπόνηρος, νομίζεις ότι και όλοι οι άλλοι έτσι είναι...

Τα λογια ειναι περιττα ......εκτιθεσαι για αλλη μια φορα . Οσον αφορα την πιθανη δεοντολογια ενος διαχειριστη φορουμ ουτε λογος ...

Αν σ ενοχλει η υπογραφη μου εχεις το δικαιωμα να την σβησεις , τροποποιησεις ετσι να μην αντικειται στην οποια "happy_1" "happy_1" δεοντολογια !!!!

Ναι κακία δεν έχεις. Κουτοπονηριά, καχυποψία, ξεροκεφαλιά και αμάθεια έχεις. Αυτός είσαι...

Η αλήθεια είναι ότι σε λυπάμαι, κι εγώ και όσοι σε βλέπουν κάθε μέρα να φέρεσαι όπως φέρεσαι. Σου έχουν μιλήσει άπειρες φορές όλοι οι γύρω σου, ακόμη και άνθρωποι που φαινομενικά σέβεσαι ή θεωρείς φίλους. Εσύ όμως δεν αλλάζεις. Όλοι έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά μαζί σου, αναφωνώντας ότι δεν είσαι κακός, δεν είσαι απατεώνας, είσαι απλά ένας βλάκας. Προσωπικά αναρωτιέμαι ακόμη και για το πως επιβιώνεις. Είσαι μια απτή απόδειξη του "έχει ο Θεός"...

Τελικά, το να με κατηγορεί και κάποιος σαν κι εσένα, είναι τιμή μου
Ας είναι... :happy_4:

:crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1:

Reaction score
80
Παρακαλώ να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε θέματα που αφορούν εταιρείες του χώρου.

Με βάση κάποια γραφέντα μπορεί να δημιουργηθεί η λανθασμένη αίσθηση ότι κάποιοι δεν παίρνουν θέση σε κάποια που εγράφησαν, αλλά απευθύνουν απειλές μέσω τρίτων.

Το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό και παρακαλώ πολύ να περιορισθείτε στην προσωπική σας διαμάχη.

Μερσί...

GTX

Reaction score
39

Αν δεν μπορεις να καταλαβεις οτι η ειρωνεια δεν αφορουσε τα Classe και τα B&W αλλα οσους τα εκθειαζαν αδυνατοντας ταυτοχρονα να ξεχωρισουν το συμπιεσμενο απο το ασυμπιεστο ....τι να πω wall_1 . Ειναι θεμα διανοητικης επαρκειας :happy_8: .

Οσον αφορα τις συγκεκριμενες συσκευες τις εκτιμω ιδιαιτερα και τις εχω ακουσει πολλακις στο σπιτι συνφορουμιτη και μπορεις να ξεχωρισεις ακομα και το κλασιμο της μυγας .
Ειλικρινά έχω διαβάσει τόσες φορές αυτό το σχόλιο που είχες κάνει και πρώτη φορά καταλαβαίνω οτι δεν μιλάς υποτιμητικά για τα μηχανήματα...τί να πω?? Διανοητικά ανεπαρκείς :cool_11::cool_11:wall_1wall_1

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.830
Members
38.504
Νεότερο μέλος
leftos