- Reaction score
- 5
το aperture ratio εχει σχεση με τον ΦΑΚΟ και στους projectors πρεπει να εχει σχεση με το ποση φωτεινοτητα "απομενει" απο την ονομαστικη σε καποια συγκεκριμενη αποσταση...
οι κατηγοριες ειναι σωστες, τα ποστ υπαρχουν προς αποδειξη αυτων... παμε παρακατω...Energy, όχι μόνον παραληρείς (εκτοξεύοντας αφελείς κατηγορίες), αλλά και παραπληροφορείς.
Η μείωση του όγκου του τρανζίστορ ελέγχου - τεχνικά - είναι δυνατή αλλά όχι χωρίς αντίστοιχη μείωση της φωτεινότητας, κάτι που δεν είναι επιθυμητό.
ειπα το aperture εχει σχεση με τον ΦΑΚΟ, και στους προτζεκτορες ΠΡΕΠΕΙ να εχει σχεση με την φωτεινοτητα...
και εσυ αναλυεις οτι εχει σχεση με την φωτεινοτητα, αλλα χωρις να εχει σχεση ο φακος αλλα το LCD... οκ, αν και ειχα λαθος, εχει σχεση με την φωτεινοτητα, αλλα εγω μπερδευτικα με τις φωτογραφικες μηχανες και την ολη τεχνικη των f των φακων... ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΝΤΟΣ!
Πριν κατι μηνες που ολοι ελεγαν οτι το apperture ratio ειναι το fill rate (το πλεον ασχετο) και γελουσαν για την καταντια (ως πανασχετοι) που ησoυν Νικο?
Ανδρεα ησουν και εσυ μεσα στους χαιρεκακους που αναμασουσαν την κοτσανα και οταν βγηκε ο προτζεκτορας ουτε αναφορα για το οτι δεν ισχυε... (και οριστε τα αποτελεσματα ακομη και 1 χρονο μετα... οι LCD ειπε το παιδι, εχουν 43% fill rate)...
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=29289&page=3
Αληθεια, κατι τετοιο δε θα σε εκανε να γραφεις και να γραφεις, και να επισημαινεις, και να διορθωνεις... αν ειχε γινει για τους DLP?
Πως γινεται να διαβαζετε πινακακια aperture ratio και να φτανουν στο φορουμ ως fill rate??? Καταλαθος?... χαχαχα τετοια λαθη εχω βρει δεκαδες για τους LCD απο τοτε που γνωρισα το φορουμ... αλλα κανενα για τους DLP... αλλα αυτο με κανει φανατικο LCDακια ε?...
και σε περιπτωση που ξεχασες...
Αφου το κατεχουμε για το τι μιλαμε, βγαινουμε και σε συμπερασματα κιολας!... δεν ηταν ετοιμη...!!!!Μολις πληροφορηθηκα πως ολοι οι D6 1080P LCD βιντεοπροβολεις θα εχουν το ιδιο fill ratio....
...Αρα η smooth screen η...κοτετσι.Και για να απαντησω στην ερωτηση του φιλου ilias, οταν πεφτεις απο το 74% στο 46% κατι σημαινει...
Προσωπικα θεωρω πως η EPSON δεν περιμενε τοσο γρηγορο "χτυπημα" απο την ΤΙ και δεν ηταν ετοιμη
Και το τι γινοταν απο κατω σε ολα τα τοπικ των D6 (επσον-πανασονικ) δε λεγεται...!!
ακομη προσπαθησα να εξηγησω οτι δε στεκει:
http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=381686&postcount=33
και φυσικα δεν πηρα απαντησεις αφου τους χαλουσα το καψιμο των ΑΝΕΤΟΙΜΩΝ LCD...
που ησουν τοτε φιλε zoglair? οταν εγω ελεγα οτι το aperture ratio δεν ειναι το fill rate και ολοι απλα ειχαν μια λυσα να λενε ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ απλα και μονο γιατι ηταν το καλαμπουρακι τους...
Ανδρεα, δεν ειναι το θεμα τι προβολικο εχει ο Νικος γιατι εγω δεν ειπα οτι ο Νικος ελεγε τις κοτσανες τοτε... αλλα που γερνει η ζυγαρια του φορουμ και ποσο παραπληροφορηση παιζει... οταν πρεπει να παιξει, και την αφηνουμε... και οταν βγαινει ο προβολεας και δεν εχει καθολου κοτετσι, δε λεμε και καμια διορθωση, συγνωμη, κλπ...
Μην αφηνεις υπονοουμενα με τις παρεμβασεις σου, αφου εγω μιλουσα για εσενα και τα λαθη και οχι για τον zoglair που καλα κανει και εχει οτι εχει!
Και για να πληροφορησω και εγω το κοινο... εδω και 3 μηνες εχω τον Optoma HD80... που τον προτιμησα απο τον TW1000...
...Ο φανατικος LCDακιας!