Βarbie: The Island Princess (Πριγκίπισσα Του Μαγικού Νησιού)

Status
Not open for further replies.

GTX

Reaction score
39
Τελικά βλέπω έχει πολλούς fan το είδος :bravo::bravo::bravo:

Άντε γιατί έχουμε φλομώσει στα Anime, manga κτλ. :pc::pc:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Έχω (σε παγκόσμια αποκλειστικότητα) σκηνές από το Νο2, που θα κυκλοφορήσει σε 2 χρόνια σε full extra large HD, αλλά καθώς η Barbie γίνεται λίγο άτακτη, δεν μπορώ να τις βγάλω όλες στον αέρα. :happy_9:

Reaction score
4.354
1) Κων/νε καλώς ήρθες ξανά.

2) Δεν περίμενα να προτείνεις μια ταινία που απευθύνεται στις τρυφερές παιδικές ψυχές.

Αξίζει να την νοικιάσω;

Η ιδέα του καραόκε με ιντριγκάρει...

Reaction score
5
Αξίζει να την νοικιάσω;

Η ιδέα του καραόκε με ιντριγκάρει...
Μπορεί να σε ιντριγκάρει, αλλά εσύ δεν έχεις φωνή για καραόκε... λυπάμαι :happy_4:

Reaction score
7
Έχω (σε παγκόσμια αποκλειστικότητα) σκηνές από το Νο2, που θα κυκλοφορήσει σε 2 χρόνια σε full extra large HD, αλλά καθώς η Barbie γίνεται λίγο άτακτη, δεν μπορώ να τις βγάλω όλες στον αέρα. :happy_9:

Mpa xa xa xa xa xa xa..... )( )( )(

Reaction score
5
Τον λαιμό μου πώς να τον χρησιμοποιώ δηλαδή;
με κρεμάλα )()()(

Τέσπα..ξεφεύγουμε από το θέμα μας πάλι και θα ο Δημήτρης έκανε ήδη ένα warning πιο πάνω...

Παρακαλώ να σταματησουμε τα off topic

Reaction score
0
.....Αν και με μία δεύτερη ανάγνωση, μιας και το σενάριο είναι πολυεπίπεδο και δίνει ευκαιρία για πολλαπλές ερμηνείες. η επιλογή του ελέφαντα, ως ήρωα, δεν είναι τυχαία: η επιλογή του ζώου με την προβοσκίδα, παίζει τον ίδιο ρόλο με την επιλογή του κύκνου στις ελαιογραφίες της Αναγέννησης για συντροφιά σε ημίγυμνες γυναίκες. Από τη μία η πουριτανική κοινωνία και από την άλλη το κοινό στο οποίο απευθύνεται η ταινία, δεν επιτρέπουν σαφή σεξουαλικά υπονοούμενα, παρά μόνο ως αποχρώσες ενδείξεις: η προβοσκίδα του μικρού ελέφαντα και ο λαιμός του κύκνου, ως σημαίνοντα, έχουν ένα κοινό σημαινόμενο: και τα δύο είναι σαφής υπαινιγμός προς ένα φαλλικό σύμβολο σε στύση. Στην περίπτωσή που εξετάζουμε, είναι ένα συμβολικό ρακόρ που καταδικνύει την ανάγκη του Πρίγκιπα να δείξει έμπρακτα την αγάπη του προς την Barbie.

Παρακαλώ πολύ να μοιραζόμαστε τις εξωτικές ουσίες και να μην τις καταναλώνουμε μόνοι μας. είναι μεγάλη αδικία.
Βασίλη έπεσες σε σπάνια καραβιά βλέπω!!!!!!!!!!!!

Κωνσταντίνε well come back!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
6
Απάντηση: Βarbie: The Island Princess (Πριγκίπισσα Του Μαγικού Νησιού)

Είναι άξιο απορίας πως και το πιο ανυποψίαστο τοπικ μερικοί καταφέρνουν να το χέσουν ( αν έγραφα θέσουν προφανώς καποιοι δεν θα καταλάβαιναν τι εννοώ)

Για σοβαρευτείτε σας παρακαλω.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Βarbie: The Island Princess (Πριγκίπισσα Του Μαγικού Νησιού)

Είναι άξιο απορίας πως και το πιο ανυποψίαστο τοπικ μερικοί καταφέρνουν να το χέσουν ( αν έγραφα θέσουν προφανώς καποιοι δεν θα καταλάβαιναν τι εννοώ)

ειμαστε απολυτα σοβαροι. Ωρες ωρες δε μπορω να σε καταλαβω.
Φανηκε να προσβαλεται κανεις;
Ειδες καμια διαμαρτυρια απο κανεναν;

και το χωσιμο για το χεσιμο μου την εχει δωσει τα μαλα ρε Ανδρεα!!!!!!
για ονομα του Θεου δηλαδη.

Reaction score
7

Δεν είμαστε του επιπέδου σου γεγονός είναι....πάρε και ντομάτες γιατί με τσαντίζεις όσο κανείς άλλος εδώ μέσα... )( )( )( )( )(

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Απάντηση: Βarbie: The Island Princess (Πριγκίπισσα Του Μαγικού Νησιού)

ειμαστε απολυτα σοβαροι. Ωρες ωρες δε μπορω να σε καταλαβω.
Φανηκε να προσβαλεται κανεις;
Ειδες καμια διαμαρτυρια απο κανεναν;

και το χωσιμο για το χεσιμο μου την εχει δωσει τα μαλα ρε Ανδρεα!!!!!!
για ονομα του Θεου δηλαδη.
Ενταξει Αντωνη...
Αφου σας αρεσει ετσι.... οριστε ...

Παρακαλω συνεχιστε.

Υποκώδικα σε τσατίζω;;
Σκοτίστηκα.

Reaction score
2
ε εαν είναι έτσι....θα το πάρω!!! )( )( )( )( άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου και τα σχετικά, κλπ, κλπ.

p.s. πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια στον αγαπητό unforgiven! πέρα από φίλος γαύρος και φανατικός canonάκιας, οι φιλοσοφικές του ανυσηχίες με έχουν αφήσει άναυδο!! προχώρα γερά αδερφέ! εσύ, ο Φρόιντ, και μεις μαζί σου! :respect: :respect:

Reaction score
5
Στο επόμενο συγκριτικό:
- Η Barbie στην παραλία. Η Bibibo με μπικίνι.
- Το αυτοκίνητο του Ken είναι καλύτερο από το αυτοκίνητο του JonJon?
- Ποιά έχει το καλύτερο σπίτι;
- Η δική μου ντουλάπα της Barbie είναι πιο μεγάλη από την δική σου!
- Ο κόκκος στο μπούτι της Barbie στο αντίστοιχο Bluray είναι πιο τετράγωνος από τον κόκκο του HDDVD?
- Ποιός βαριέται την ζωή του περισσότερο; Εγώ ή εσύ;

NIX

Reaction score
0
Απάντηση: Βarbie: The Island Princess (Πριγκίπισσα Του Μαγικού Νησιού)

καλά ρε,ειστε σοβαροι?
Εξι σελιδες χαβαλε?

Δηλαδη εγω που μπαινω να διαβασω το review πρεπει να φαω στην μαπα εξι σελιδες με κρυαδες?
Αν θελετε να κανετε πλακα και χαβαλε υπαρχει και η "εκτος θεματος" οι υπολοιποι τι φταιμε?

Καλα σας τα χωνει ο Ανδρεας.Και εχετε το θρασος να τον βριζετε και απο πανω.Εγω αν ημουν στην θεση του θα σας διαολομπαναρει.

Reaction score
7

Καλα σας τα χωνει ο Ανδρεας.Και εχετε το θρασος να τον βριζετε και απο πανω.Εγω αν ημουν στην θεση του θα σας διαολομπαναρει.
Πές το καλύτερα...."Εγώ αν ήμουν στη θέση του θα είχα καβαλήσει το καλάμι" Εδώ είναι AV Site αγαπητέ και έχουμε ελευθερία που δεν υπάρχει σε άλλα Forums... Πολύ πιθανόν άν οι Mods ήταν σαν εσένα δεν θα έγραφα εδώ... Αλλά περνάω καλά και δεν προσβάλω ούτε με προσβάλει κανένας...αν εσένα σε προσβάλουν οι κρυάδες μας και ψάχνεις ένα έγκυρο και σοβαρό Review για την Barbie :respect:...τότε Sorry, πρέπει να κοιτάξεις κάπου αλλού. Εδώ κάνουμε reviews για ταινίες και για πριγκήπισσες (είναι 2 διαφορετικές κατηγορίες όπως κατάλαβες....:happy_9:) )(

Status
Not open for further replies.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads