- Reaction score
- 39
Τελικά βλέπω έχει πολλούς fan το είδος :bravo::bravo::bravo:
Άντε γιατί έχουμε φλομώσει στα Anime, manga κτλ.
c:
c:
Άντε γιατί έχουμε φλομώσει στα Anime, manga κτλ.
Μπορεί να σε ιντριγκάρει, αλλά εσύ δεν έχεις φωνή για καραόκε... λυπάμαι :happy_4:Αξίζει να την νοικιάσω;
Η ιδέα του καραόκε με ιντριγκάρει...
Έχω (σε παγκόσμια αποκλειστικότητα) σκηνές από το Νο2, που θα κυκλοφορήσει σε 2 χρόνια σε full extra large HD, αλλά καθώς η Barbie γίνεται λίγο άτακτη, δεν μπορώ να τις βγάλω όλες στον αέρα. :happy_9:
Mpa xa xa xa xa xa xa..... )( )( )(
Μπορεί να σε ιντριγκάρει, αλλά εσύ δεν έχεις φωνή για καραόκε... λυπάμαι :happy_4:
με κρεμάλα )()()(Τον λαιμό μου πώς να τον χρησιμοποιώ δηλαδή;
.....Αν και με μία δεύτερη ανάγνωση, μιας και το σενάριο είναι πολυεπίπεδο και δίνει ευκαιρία για πολλαπλές ερμηνείες. η επιλογή του ελέφαντα, ως ήρωα, δεν είναι τυχαία: η επιλογή του ζώου με την προβοσκίδα, παίζει τον ίδιο ρόλο με την επιλογή του κύκνου στις ελαιογραφίες της Αναγέννησης για συντροφιά σε ημίγυμνες γυναίκες. Από τη μία η πουριτανική κοινωνία και από την άλλη το κοινό στο οποίο απευθύνεται η ταινία, δεν επιτρέπουν σαφή σεξουαλικά υπονοούμενα, παρά μόνο ως αποχρώσες ενδείξεις: η προβοσκίδα του μικρού ελέφαντα και ο λαιμός του κύκνου, ως σημαίνοντα, έχουν ένα κοινό σημαινόμενο: και τα δύο είναι σαφής υπαινιγμός προς ένα φαλλικό σύμβολο σε στύση. Στην περίπτωσή που εξετάζουμε, είναι ένα συμβολικό ρακόρ που καταδικνύει την ανάγκη του Πρίγκιπα να δείξει έμπρακτα την αγάπη του προς την Barbie.
Είναι άξιο απορίας πως και το πιο ανυποψίαστο τοπικ μερικοί καταφέρνουν να το χέσουν ( αν έγραφα θέσουν προφανώς καποιοι δεν θα καταλάβαιναν τι εννοώ)
Για σοβαρευτείτε σας παρακαλω.
Δεν είμαστε του επιπέδου σου γεγονός είναι....πάρε και ντομάτες γιατί με τσαντίζεις όσο κανείς άλλος εδώ μέσα... )( )( )( )( )(Είναι άξιο απορίας πως και το πιο ανυποψίαστο τοπικ μερικοί καταφέρνουν να το χέσουν ( αν έγραφα θέσουν προφανώς καποιοι δεν θα καταλάβαιναν τι εννοώ)
Για σοβαρευτείτε σας παρακαλω.
Ενταξει Αντωνη...ειμαστε απολυτα σοβαροι. Ωρες ωρες δε μπορω να σε καταλαβω.
Φανηκε να προσβαλεται κανεις;
Ειδες καμια διαμαρτυρια απο κανεναν;
και το χωσιμο για το χεσιμο μου την εχει δωσει τα μαλα ρε Ανδρεα!!!!!!
για ονομα του Θεου δηλαδη.
Πές το καλύτερα...."Εγώ αν ήμουν στη θέση του θα είχα καβαλήσει το καλάμι" Εδώ είναι AV Site αγαπητέ και έχουμε ελευθερία που δεν υπάρχει σε άλλα Forums... Πολύ πιθανόν άν οι Mods ήταν σαν εσένα δεν θα έγραφα εδώ... Αλλά περνάω καλά και δεν προσβάλω ούτε με προσβάλει κανένας...αν εσένα σε προσβάλουν οι κρυάδες μας και ψάχνεις ένα έγκυρο και σοβαρό Review για την Barbie :respect:...τότε Sorry, πρέπει να κοιτάξεις κάπου αλλού. Εδώ κάνουμε reviews για ταινίες και για πριγκήπισσες (είναι 2 διαφορετικές κατηγορίες όπως κατάλαβες....:happy_9Καλα σας τα χωνει ο Ανδρεας.Και εχετε το θρασος να τον βριζετε και απο πανω.Εγω αν ημουν στην θεση του θα σας διαολομπαναρει.