Gebreselassie
Μαύρος!
- Reaction score
- 3.896
Και ερωτώ. Φαντάζεστε να το έκανε ο Καφάτος το θέμα, τι είχε να ακούσει?... :cool_11:
Δεν βλέπει Μπάρμπυ... Βλέπει Μικρό Μου Πόνυ μόνο ο Α.Κ.Και ερωτώ. Φαντάζεστε να το έκανε ο Καφάτος το θέμα, τι είχε να ακούσει?... :cool_11:
Παρακάλεσα να μην συνεχιστεί το θέμα και γι αυτό έγραψα το παραπάνω ποστ μου.Ας κάνουμε έναν διαχωρισμό.
Καλά όλα αυτά και οι πλάκες και οι σοβαρότητες. Όμως αυτό:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΑΤΟΣ![]()
Μου άρεσε όμως περισσότερο απ' ότι πίστευα...
είναι ένα εντελώς γελοίο θέμα και γι αυτό Κωνσταντίνε δεν φταίνε (πάλι) οι άλλοι. Σαφώς κάναμε την τρίχα τριχιά, αλλά στο κάτω κάτω της γραφής, σχολιάσαμε έναν 42χρονο που γράφει για την... μπάρμπι. Πέραν των συντονιστών που καλά κάνουν και θέλουν την κατηγορία τους όπως την θέλουν, νομίζεις ότι υπάρχει κάποιος εδώ μέσα (ή εκεί έξω) που να θεωρεί το θέμα συνηθισμένο. Αν μη τι άλλο, έρχονται περίεργοι συνειρμοί...
Όσον αφορά στο avatar, ήταν εντελώς μέσα στο κλίμα και άκρως χιουμοριστικό. Τώρα αν καταλαβαίνεις από μπάρμπι αλλά δεν καταλαβαίνεις από χιούμορ ενηλίκων δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Τουλάχιστον όμως, μην αξιώνεις και σοβαρή αντιμετώπιση στο θέμα.
Κωνσταντίνε, δεν νομίζεις ότι αυτό είναι υπερβολικό; Αν ο καθένας ζητά να κλειδώνεται άμεσα το θέμα του μόλις ξεφύγει λίγο, εκτός από το κακό κλίμα που θα επικρατήσει (γνωρίζεις ότι και η ΔΟ δεν είναι υπέρ των εύκολων κλειδωμάτων), θα χαθούν και πολύτιμες πληροφορίες για πολλά θέματα, γιατί κανείς δεν μπορεί να βεβαιώσει ότι ανάμεσα στα χαλαρά ποστ - για τα οποία μπορεί να γίνει αρχικά παρατήρηση και όχι βέβαια άμεσο κλείδωμα - μπορεί να παρεμβάλλονται και στοιχεία για το κυρίως θέμα, απορίες, γνώμες και άλλα ουσιαστικά....
Όταν ξαναδημιουργηθεί εκτροχιασμός θέματος που βάζω εγώ (όπως με την Μπάρμπι), τους παρακαλώ όπως άμεσα να κλειδώνουν το θέμα.
Έτσι απλά, για να μένει η ενημέρωση και να γλυτώνουμε από τα παρατράγουδα.....
Για τα "παρατράγουδα" είμαστε, γενικώς αλλά και (κυρίως) ειδικώς... Καλό είναι όμως το "βήμα" που μας δίνεται μέσα από αυτόν το δικτυακό τόπο να το σεβόμαστε, όπως και τα υπόλοιπα μέλη.Και μια παράκληση προς τους 2 ανωτέρω συντονιστές:
Όταν ξαναδημιουργηθεί εκτροχιασμός θέματος που βάζω εγώ (όπως με την Μπάρμπι), τους παρακαλώ όπως άμεσα να κλειδώνουν το θέμα.
Κωνσταντινε αυτο δεν ειναι εφικτο και συμφωνω με την μαρια στα λεγομενα της.Όταν ξαναδημιουργηθεί εκτροχιασμός θέματος που βάζω εγώ (όπως με την Μπάρμπι), τους παρακαλώ όπως άμεσα να κλειδώνουν το θέμα.
ΜΠΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΓια να μην το κουράσουμε πάλι, ας το πάρουμε αλλιώς ....
Μαρία, το πσαροπωλειο της υπογραφής σου, έχει αστακούς ?
:crazy_3:
νομιζω πως καποιος ενημερωνεται πιο καλα οσο πιο σφαιρικη ειναι η ενημερωση, δηλαδη απο το πληθος και το ειδος των αποψεων που θα ακουσει. αν κλειδωθει καποιο θεμα εχοντας μονο μια αποψη μεσα δε θα ειναι ενημερωση, promotion θα ειναι. και νομιζω πως sτο θεμα της barbie οσοι ηθελαν να ενημερωθουν απεκτησαν την εικονα που χρειαζοταν για αυτο το ''εργο τεχνης''. και το χιουμορ τροπος εκφρασης ειναι...κριμα που δε το χουν ολοι...Άρα σε ένα πρόωρο κλείδωμα, το μόνο μείον είναι ότι δεν θα γραφούν γνώμες και απόψεις. Προκειμένου όμως να γίνεται μια κατάσταση σαν της Μπάρμπι, ίσως είναι προτιμότερο.
Προσωπικά πάντως, δεν θα με πείραζε να κλείδωναν δικό μου θέμα, τουλάχιστον η ενημέρωση θα έχει γίνει.
Μπορείς να πεις: δε θα δεχτούμε ούτε θα πάρουμε μέρος σε φασιστική συμπεριφορά του στυλ "δε μου αρέσει αυτό που γράφεις και γι'αυτό κλείνω το θέμα για να μη συνεχίσεις".Ποσο πιο απλα να το πω δηλαδη !!!! :crazy_1:
Μπορείς να πεις: δε θα δεχτούμε ούτε θα πάρουμε μέρος σε φασιστική συμπεριφορά του στυλ "δε μου αρέσει αυτό που γράφεις και γι'αυτό κλείνω το θέμα για να μη συνεχίσεις".
:happy_4:
Δεν είδα κανέναν να σου κάνει πλάκα εδώ ούτε και εδώ αλλά ούτε και εδώ. Ή μήπως έκανε εδώ;;;Ναι, μόνο που σας ξεφεύγει ότι το θέμα έγινε για να κάνουν πλάκα σε μένα, όπως φάνηκε και από το ποστ του Τσαρουχά.
Επομένως η πρόταση του n_olympios (Μπορείς να πεις: δε θα δεχτούμε ούτε θα πάρουμε μέρος σε φασιστική συμπεριφορά του στυλ "δε μου αρέσει αυτό που γράφεις και γι'αυτό κλείνω το θέμα για να μη συνεχίσεις".) είναι άνευ αντικειμένου.