Παράκληση προς ολα τα μέλη και συντονιστές του Avsite.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Και ερωτώ. Φαντάζεστε να το έκανε ο Καφάτος το θέμα, τι είχε να ακούσει?... :cool_11:

Reaction score
1
Απάντηση: Παράκληση προς ολα τα μέλη και συντονιστές του Avsite.

Να εξηγησω γιατι ισως παρεξηγηθηκα.

Καταρχην δεν ετυχε να διαβασω, ακομα και τωρα το θεμα με την Μπαρμπι. Παρεθεσα τη γνωμη μου γενικοτερα, για το συνολο του forum.

Νικο οταν ειπα οτι αισθανομαι καπως, εννοουσα αυτο ακριβως που εγραψε ο Ανδρεας: "Εαν π.χ. γινεται μια συζητηση για ενα καλωδιο καποιος θα πεταχτει και θα πει "πω, πω, ειναι κοκκινο σαν αστακος"
Και ο επομενος φυσικα θα ρωτησει "σαν αυτους που τρωει ο unforgiven?"
Και η συνεχεια θα ειναι αναλογη οποτε...παπαλα το θεμα
."

Το "καπως" σημαινει: γιατι ρε γαμωτο φυγαμε παλι απ'το θεμα?

Για μενα δεν τιθεται θεμα κλικας. Θα το πω αλλιως, θεωρω οτι σ'αυτο το forum ολοι μια κλικα ειμαστε. Και φυσικα η πλακα ειναι ισως το πιο σημαντικο κομματι αναμεσα στις σχεσεις των ανθρωπων. Και το εχω ξαναγραψει, και συμφωνω με τον GTX και την Μαρια, οτι κι εγω γι'αυτο το λογο εμεινα. Λογο αυτης της ομορφης παρεας.

Ομως ειναι λιγο σπαστικο εκει που διαβαζεις για μια καρτα γραφικων να πεταχτω εγω και να πω "ναι αλλα καφε κανει?" Και να συνεχισει ο αλλος "α εγω εχω μια καρτα που μου κανει μακαρονια με κυμα" και παει λεγοντας.

Βρε Αντωνη μας, τη βγηκες απο δεξια. Δεν ειπα να κοπει η πλακα και το καλαμπουρι. Την επομενη μερα θα φυγουν τα μισα μελη κι εγω μεσα. Προσπαθω να εκφρασω αυτο που καλυτερα ειπε,παλι, ο Ανδρεας: "Θαρρω πως η λυση ειναι μοναδικη.
Ο καθενας μας ας ζυγισει την στιγμη και τον χωρο και ας κρινει μονος του
."

Παω να παιξω κανα demo τωρα...:happy_4:

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Απάντηση: Παράκληση προς ολα τα μέλη και συντονιστές του Avsite.

Ας κάνουμε έναν διαχωρισμό.
Καλά όλα αυτά και οι πλάκες και οι σοβαρότητες. Όμως αυτό:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΑΤΟΣ
Μου άρεσε όμως περισσότερο απ' ότι πίστευα...

είναι ένα εντελώς γελοίο θέμα και γι αυτό Κωνσταντίνε δεν φταίνε (πάλι) οι άλλοι. Σαφώς κάναμε την τρίχα τριχιά, αλλά στο κάτω κάτω της γραφής, σχολιάσαμε έναν 42χρονο που γράφει για την... μπάρμπι. Πέραν των συντονιστών που καλά κάνουν και θέλουν την κατηγορία τους όπως την θέλουν, νομίζεις ότι υπάρχει κάποιος εδώ μέσα (ή εκεί έξω) που να θεωρεί το θέμα συνηθισμένο. Αν μη τι άλλο, έρχονται περίεργοι συνειρμοί...

Όσον αφορά στο avatar, ήταν εντελώς μέσα στο κλίμα και άκρως χιουμοριστικό. Τώρα αν καταλαβαίνεις από μπάρμπι αλλά δεν καταλαβαίνεις από χιούμορ ενηλίκων δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Τουλάχιστον όμως, μην αξιώνεις και σοβαρή αντιμετώπιση στο θέμα.
Παρακάλεσα να μην συνεχιστεί το θέμα και γι αυτό έγραψα το παραπάνω ποστ μου.
Αλλά εκτός του ότι συνεχίζεται, βλέπω, (σε αυτά που έχω υπογραμμίσει), ότι θεωρείς γελοίο να γράφει ένας 42χρονος για την Barbie και δημιουργείς υπονοούμενα με το "περίεργοι συνειρμοί".
Και όπως λες και ο ίδιος: "σχολιάσαμε έναν 42χρονο που γράφει για την ... μπάρμπι", φαίνεται ότι ξεκατινιάσατε το θέμα για να δημιουργήσετε πρόβλημα σε μένα και όχι για να κάνετε αστείο.
Ευχαριστώ πολύ που επιτέλους βρήκες το θάρρος να το ομολογήσεις δημόσια.

ΥΓ. Όπως έχω συνεννοηθεί με τον Cinemusic - Ανδρέα & τον jimdamian, θα βάζω θέματα για όποια ταινία θεωρώ ότι αξίξει να την δει κανείς, ή βλέπω ότι δεν γράφει γι αυτήν και μπορεί να παραλειφθεί, γιατί προέχει η ενημέρωση για μια ταινία και όχι η πλάκα!

Και μια παράκληση προς τους 2 ανωτέρω συντονιστές:
Όταν ξαναδημιουργηθεί εκτροχιασμός θέματος που βάζω εγώ (όπως με την Μπάρμπι), τους παρακαλώ όπως άμεσα να κλειδώνουν το θέμα.
Έτσι απλά, για να μένει η ενημέρωση και να γλυτώνουμε από τα παρατράγουδα.....

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Παράκληση προς ολα τα μέλη και συντονιστές του Avsite.

...
Όταν ξαναδημιουργηθεί εκτροχιασμός θέματος που βάζω εγώ (όπως με την Μπάρμπι), τους παρακαλώ όπως άμεσα να κλειδώνουν το θέμα.
Κωνσταντίνε, δεν νομίζεις ότι αυτό είναι υπερβολικό; Αν ο καθένας ζητά να κλειδώνεται άμεσα το θέμα του μόλις ξεφύγει λίγο, εκτός από το κακό κλίμα που θα επικρατήσει (γνωρίζεις ότι και η ΔΟ δεν είναι υπέρ των εύκολων κλειδωμάτων), θα χαθούν και πολύτιμες πληροφορίες για πολλά θέματα, γιατί κανείς δεν μπορεί να βεβαιώσει ότι ανάμεσα στα χαλαρά ποστ - για τα οποία μπορεί να γίνει αρχικά παρατήρηση και όχι βέβαια άμεσο κλείδωμα - μπορεί να παρεμβάλλονται και στοιχεία για το κυρίως θέμα, απορίες, γνώμες και άλλα ουσιαστικά.

Επιπλέον, ίσως θα ήταν κατανοητό, αυτήν τη στάση που εκφράζεις (για κλείδωμα με συνοπτικές διαδικασίες) να την επιθυμεί κανείς για όλους, αν αυτό πιστεύει ότι είναι καλό για το φόρουμ, κι όχι να τη ζητάει ως ειδική μεταχείριση για τον εαυτό του...

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Παράκληση προς ολα τα μέλη και συντονιστές του Avsite.

Σε αυτό το site χωριζόμαστε σε 2 κατηγορίες. Στην πρώτη κατατασσόμεθα όσοι είμαστε ένα μάτσο από κολλημένους κομπλεξικούς των οποίων ο μόνος σκοπός είναι να μειώσουμε κάποιον στα μάτια των υπολοίπων και δράττουμε κάθε ευκαιρία για αυτό. Η δεύτερη κατηγορία περιέχει απλά τα θύματα (κατά φαντασίαν ή μη). Η πικρή αλήθεια είναι αυτή. Από εκεί και πέρα, μπορούμε επί ώρες ατελείωτες να συζητάμε για τα κακώς ή καλώς κείμενα του avsite, το θέμα όμως είναι ένα: ο ΑΚ θα μπορούσε κάλλιστα να διακόψει τη συνεργασία του με την Ηχοέκφραση και να βιοπορίζεται χρεώνοντας για την ψυχολογική υποστήριξη που μέχρι τώρα προσφέρει αφιλοκερδώς σε μέλη του avsite, τηλεφωνικά τε και tete a tete (επίτηδες δε βάζω αξάν, αχαϊρευτοι).
Η παρηγορήτρα του site έχει κι άλλες δουλειές, ξεκολλάτε επιτέλους.

Οσο για τον εκτροχιασμό των θεμάτων, ο γραπτός λόγος όταν γίνεται σε χαλαρό κλίμα ακολουθεί τις συνήθειες του προφορικού. Πείτε μου, όταν συζητάτε με τους φίλους σας, ακόμη κι όταν πρόκειται για τεχνικά ή γενικώς σοβαρά θέματα, δεν ξεφεύγετε από τη βασική θεματολογία? Ή μήπως ρίχνετε μπούφλα σε όποιον παρεκκλίνει?

Και μια παράκληση προς τους 2 ανωτέρω συντονιστές:
Για τα "παρατράγουδα" είμαστε, γενικώς αλλά και (κυρίως) ειδικώς... Καλό είναι όμως το "βήμα" που μας δίνεται μέσα από αυτόν το δικτυακό τόπο να το σεβόμαστε, όπως και τα υπόλοιπα μέλη. :prof:

sk

Reaction score
499
Για να μην το κουράσουμε πάλι, ας το πάρουμε αλλιώς ....

Μαρία, το πσαροπωλειο της υπογραφής σου, έχει αστακούς ?

:crazy_3:

Reaction score
3

Μαρία, δεν γίνεται να χαθούν πληροφορίες για ένα θέμα, όταν αυτό ξεφεύγει σε τέτοιο βαθμό, γιατί δεν σβήνονται, αλλά πάλι δεν μπορούν να βρεθούν με ευκολία μέσα στο μπάχαλο που δημιουργείται.
Άρα σε ένα πρόωρο κλείδωμα, το μόνο μείον είναι ότι δεν θα γραφούν γνώμες και απόψεις. Προκειμένου όμως να γίνεται μια κατάσταση σαν της Μπάρμπι, ίσως είναι προτιμότερο.
Προσωπικά πάντως, δεν θα με πείραζε να κλείδωναν δικό μου θέμα, τουλάχιστον η ενημέρωση θα έχει γίνει.

Reaction score
59

Κωνσταντινε αυτο δεν ειναι εφικτο και συμφωνω με την μαρια στα λεγομενα της.

Απλα ας προσπαθησουμε ολοι μαζι οπως και ειπαμε να ειμαστε σε ορισμενα θεματα " εγγκρατεις¨" ετσι ωστε να μην ξεφευγουν ....

Και humor θα κανουμε και αλλωστε ειναι normal αυτο σε ενα φορουμ απλα ξαναλεω τα εντελως εκτροπα παμε να περιορισουμε !!

Γι αυτο καναμε την παρακληση με τον ανδρεα και για τιποτα αλλο !! :cool_4:

Φιλαρακια ειμαστε ολοι και περναμε καλα κανοντας το μερακι μας !!!

Ποσο πιο απλα να το πω δηλαδη !!!! :crazy_1:

Reaction score
5
Για να μην το κουράσουμε πάλι, ας το πάρουμε αλλιώς ....

Μαρία, το πσαροπωλειο της υπογραφής σου, έχει αστακούς ?

:crazy_3:
ΜΠΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ
:cool_11::cool_11::cool_11::cool_11::cool_11:

Reaction score
1
Άρα σε ένα πρόωρο κλείδωμα, το μόνο μείον είναι ότι δεν θα γραφούν γνώμες και απόψεις. Προκειμένου όμως να γίνεται μια κατάσταση σαν της Μπάρμπι, ίσως είναι προτιμότερο.
Προσωπικά πάντως, δεν θα με πείραζε να κλείδωναν δικό μου θέμα, τουλάχιστον η ενημέρωση θα έχει γίνει.
νομιζω πως καποιος ενημερωνεται πιο καλα οσο πιο σφαιρικη ειναι η ενημερωση, δηλαδη απο το πληθος και το ειδος των αποψεων που θα ακουσει. αν κλειδωθει καποιο θεμα εχοντας μονο μια αποψη μεσα δε θα ειναι ενημερωση, promotion θα ειναι. και νομιζω πως sτο θεμα της barbie οσοι ηθελαν να ενημερωθουν απεκτησαν την εικονα που χρειαζοταν για αυτο το ''εργο τεχνης''. και το χιουμορ τροπος εκφρασης ειναι...κριμα που δε το χουν ολοι...

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101

Ποσο πιο απλα να το πω δηλαδη !!!! :crazy_1:
Μπορείς να πεις: δε θα δεχτούμε ούτε θα πάρουμε μέρος σε φασιστική συμπεριφορά του στυλ "δε μου αρέσει αυτό που γράφεις και γι'αυτό κλείνω το θέμα για να μη συνεχίσεις".

:happy_4:

Reaction score
59

Μπορείς να πεις: δε θα δεχτούμε ούτε θα πάρουμε μέρος σε φασιστική συμπεριφορά του στυλ "δε μου αρέσει αυτό που γράφεις και γι'αυτό κλείνω το θέμα για να μη συνεχίσεις".

:happy_4:

Μα το εχω πει !!! :happy_4:

Reaction score
3

Ναι, μόνο που σας ξεφεύγει ότι το θέμα έγινε για να κάνουν πλάκα σε μένα, όπως φάνηκε και από το ποστ του Τσαρουχά.
Επομένως η πρόταση του n_olympios (Μπορείς να πεις: δε θα δεχτούμε ούτε θα πάρουμε μέρος σε φασιστική συμπεριφορά του στυλ "δε μου αρέσει αυτό που γράφεις και γι'αυτό κλείνω το θέμα για να μη συνεχίσεις".) είναι άνευ αντικειμένου.

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Για να καταλάβω, μια που το θέμα εσύ το άνοιξες, εννοείς ότι το έκανες για να κάνουν πλάκα σε σένα?

Κωνσταντίνε, είναι προφανές σε ποια από τις δύο κατηγορίες που περιέγραψα ανήκεις.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ρε συ Κώστα, αν δεν δέχεσαι τις πλάκες, τι τον θέλεις τόσο κόσμο γύρω σου? wall_1

Reaction score
5
Re: Απάντηση: Παράκληση προς ολα τα μέλη και συντονιστές του Avsite.

Ναι, μόνο που σας ξεφεύγει ότι το θέμα έγινε για να κάνουν πλάκα σε μένα, όπως φάνηκε και από το ποστ του Τσαρουχά.
Επομένως η πρόταση του n_olympios (Μπορείς να πεις: δε θα δεχτούμε ούτε θα πάρουμε μέρος σε φασιστική συμπεριφορά του στυλ "δε μου αρέσει αυτό που γράφεις και γι'αυτό κλείνω το θέμα για να μη συνεχίσεις".) είναι άνευ αντικειμένου.
Δεν είδα κανέναν να σου κάνει πλάκα εδώ ούτε και εδώ αλλά ούτε και εδώ. Ή μήπως έκανε εδώ;;;

Αλλά ακόμα και εδώ τα αστεία έπεφταν βροχή για το θέμα Μπάρμπυ και όχι το θέμα ΚΔ. Άλλωστε, δεν υπάρχει θέμα ΚΔ. ΠΟΙΟΣ δεν θα έκανε πλάκα με την Μπάρμπυ, σε όποιον κι αν άνοιγε το θέμα; Οπως είπε και ο Ανδρέας, φαντάζεσαι να το άνοιγε αυτός; ή η Γιώτα; ή ο οποιοσδήποτε άλλος;

Η Μπάρμπυ ειναι για )( .-

Reaction score
3

n olympios, έχω γράψει γιατί το έβαλα το θέμα με τη Μπάρμπι πιό πάνω, αν δεν το πρόσεξες.
Τσαρουχά, δεν νομίζω ότι είναι πλάκα αυτά που έγραψες πιο πάνω περί γελοίου κ.λ.π..
Regunus, γιατί προσπαθείς να αποδείξεις ότι δεν ήταν εναντίον μου η πλάκα που έγινε στην μπάρμπι, αφού το ομολόγησε μερικά ποστ πριν ο ίδιος ο Τσαρουχάς. Όσο για τις άλλες ταινίες που γραφεις, απλά δεν ήταν κινούμενα σχέδια για να βρουν αφορμή να κάνουν χαβαλέ.
Τέλος πάντων, εγώ το είπα ότι θα βάζω ταινίες που βλέπω και δεν τις έχει βάλει κάποιος άλλος ή αυτές που πρέπει να δείτε και μπορεί να ξεφύγουν από τον jimdamian ή τον Cinemusic.
Τέλος_

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster