Παράκληση προς ολα τα μέλη και συντονιστές του Avsite.

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Οφείλω να σου δώσω τα συγχαρητήριά μου, Κωνσταντίνε. Για πολλοστή φορά κατάφερες να ασχολούμαστε μαζί σου.

Reaction score
5
Είμαι ο μέγας Ναπολέων... Είπα, τέλος._ :happy_9:
Και στις 10:47 τέλος είπε...

ελεος πια... για τον κοκο στην προβοσκίδα του ελεφαντα γράφαμε, με τον ΚΔ ασχολούμασταν...

:crazy_1:

Το νόημα το πιάσατε;; ο Αντώνης-Εξι και το ΑΙΜΑ ΤΟΥ φταίνε πάλι!

)()()()()(

Reaction score
1.213
Re: Απάντηση: Παράκληση προς ολα τα μέλη και συντονιστές του Avsite.

n olympios, έχω γράψει γιατί το έβαλα το θέμα με τη Μπάρμπι πιό πάνω, αν δεν το πρόσεξες.
Τσαρουχά, δεν νομίζω ότι είναι πλάκα αυτά που έγραψες πιο πάνω περί γελοίου κ.λ.π..
Regunus, γιατί προσπαθείς να αποδείξεις ότι δεν ήταν εναντίον μου η πλάκα που έγινε στην μπάρμπι, αφού το ομολόγησε μερικά ποστ πριν ο ίδιος ο Τσαρουχάς. Όσο για τις άλλες ταινίες που γραφεις, απλά δεν ήταν κινούμενα σχέδια για να βρουν αφορμή να κάνουν χαβαλέ.
Τέλος πάντων, εγώ το είπα ότι θα βάζω ταινίες που βλέπω και δεν τις έχει βάλει κάποιος άλλος ή αυτές που πρέπει να δείτε και μπορεί να ξεφύγουν από τον jimdamian ή τον Cinemusic.
Τέλος_

Δεν εγινε τιποτα εναντιον σου...ηταν ενα θεμα που μας φανηκε αστειο...και θα ειχε ιδια αντιμετωπιση οποιος και να το ανοιγε (μερικοι θα ειχαν χειροτερη..ονοματα δε λεμε..εχμμ)

Reaction score
5

Δεν εγινε τιποτα εναντιον σου...ηταν ενα θεμα που μας φανηκε αστειο...και θα ειχε ιδια αντιμετωπιση οποιος και να το ανοιγε (μερικοι θα ειχαν χειροτερη..ονοματα δε λεμε..εχμμ)
εσύ πρώτος απ'όλους "happy_1""happy_1""happy_1"

Reaction score
164
Μιας και το θέμα ξέφυγε που ξέφυγε, θα ρωτήσω κάτι άλλο:

Υπάρχει έστω και ένας που θα πίστευε ότι αν άνοιγε θέμα για την Barbie, όντας στα δεύτερα "-άντα", δεν θα γινόταν χαβαλές;

Το φτωχό μου μυαλό βρίσκει τρεις περιπτώσεις για κάποιον που ανοίγει τέτοιο θέμα:
-Ξέρει ότι θα γίνει χαβαλές, και του αρέσει η πλάκα, οπότε, ως άνθρωπος με χιούμορ, βάζει το προσάναμμα και περιμένει να ακούσει τα σχολιανά του, και αυτός και η ταινία. Βάση του χιούμορ, άλλωστε, είναι ο αυτοσαρκασμός.
-Ξέρει ότι θα γίνει χαβαλές, δεν γουστάρει όμως την πλάκα, και βάζει το θέμα για να του την πουν και να γίνει μετά καυγάς. Παράλληλα θα στρέψει την προσοχή επάνω του και θα γίνει χαμός. Οπότε άνετα το παίζει στο τέλος και θύμα της κακοήθειας των "γνωστών-αγνώστων": "Έγω κύριε Πρόεδρε, κύριοι δικαστές, για μια ταινία έγραψα και μου την έπεσαν". Με άλλα λόγια, τρίβεται σαν το πρόβατο στην γκλίτσα του τσοπάνη, ή διαφορετικά "σφάξε με Πασά μου ν' αγιάσω"...
-Δεν περιμένει να γίνει χαβαλές οπότε έχουμε άλλες περιπτώσεις πχ, είναι νέος στο site, δεν έχει ιδέα και όντως νομίζει ότι δεν είναι "περίεργο" ένας 30ρης-40ρης να κριτικάρει ταινία της Barbie.

Αν συμβαίνει κάτι άλλο, θα ήμουν πολύ περίεργος να το ακούσω...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Παράκληση προς ολα τα μέλη και συντονιστές του Avsite.

Eιστε ολοι εκτος θΑΙΜΑΤΟΣ!!!

Reaction score
5
Δυστυχώς unfo υπάρχουν και οι κλινικές περιπτώσεις...για όλους μας έχει εξηγήσεις η ψυχιατρική...;-) :lol:

sk

Reaction score
499
Δυστυχώς unfo υπάρχουν και οι κλινικές περιπτώσεις...για όλους μας έχει εξηγήσεις η ψυχιατρική...;-) :lol:
Υπάρχουν και οι Αφελείς, μην τους ξεχνάτε ....

Reaction score
6

Μετα από διήμερη διακοπή της σύνδεσης μου από την Forthnet ξαναμπαίνω στο συγκεκριμένο τοπικ και βλεπω μετα έκπληξης έναν αδικαιολόγητο σάλο.
Γιατι αραγε;
Για μια απλη παράκληση;
Σε πιο σημείο από το αρχικό κείμενο του τοπικ καταδυναστεύεται η ελευθερια της έκφρασης η το δικαίωμα σε κάποιον να κανει χαβαλέ;
Από ότι βλεπω σε κανενα σημείο , και συνεπώς βρισκω αρκετα υπερβολική την αντίδραση μερικων φιλων που ειδαν να απειλούνται από μια απλη παράκληση.
Από μια παράκληση που στην ουσία όχι απλώς δεν αφαιρεί το δικαίωμα στο καθένα να εκφράζεται με χιουμοριστικό τροπο ,αλλα που αντιθέτως εχει σκοπο προφυλάξει θεματα που εξ αρχης δεν εχουν σκοπο το κλιμα καφενείου (και που συχνά δυστυχώς καταλήγουν ) .

Βασίλη ρωτάς και ξαναρωτάς ποτε χάλασε ένα θεμα και ζητάς παραδείγματα.
Ειλικρινά δεν θα έμπαινα στον κοπο γιατι το βρίσκω μάταιο να πρέπει να δειξω γνωστα πραγματα.
Να που όμως βρίσκεται μπροστα σου και μπροστά μου το παράδειγμα του marvin στο θεμα που άνοιξε ο Δημητρης και που εαν δεν επέβαινε το πιθανότερο είναι η συνεχεια να ηταν ακομη πιο άσχετη με αναφορες σε άλλες εθνικοπατριωτικές κορώνες.

Μιλώ λοιπόν για ένα τοπικ που σε κανενα του σημείο δεν αφήνει περιθώρια πως σκοπός του είναι ο χαβαλες η το γελοίο.
Ελα λιγο στην θεση του Δημήτρη πως ως συγγραφέας του, βλεπει πως το πρώτο μολις reply εχει να κανει με το στυλ των εκπομπών του Θεμου. (ΟΛΑ 8 )
Δεν είναι αυτονόητο πως δεν ηταν ο σκοπός αυτου του τοπικ;

Δεν λεω πως ο Θεμος δεν ειναι καλος και δεν εχει γέλιο.
Και εγω τον βλεπω ,αλλα σε καμια περίπτωση δεν θα περίμενα να τον δω ως ένθετο πχ στη εκπομπή του Δανέζη Η Μηχανή του Χρονου που με θεμα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων του Β’ Παγκοσμίου πολέμου ως σφήνα να μπαίνει στην μεση η ποιητική ανθολογία του Πρέκα.

Με αυτό το παράδειγμα θελω να πω πως στο Site υπάρχει αρκετος χώρος για πολλά και για όλα, και δεν χρειάζεται το ένα να καπελώνει το άλλο.
Για τεχνικό φόρουμ εχουμε πολλα μέρη οπου μπορούμε να εκφράσουμε τα "παρεήστικα" συναισθήματα μας και μαλιστα είμαστε από τα ελάχιστα τεχνικα φορουμ ( αν όχι το μοναδικό) που στην πλατφόρμα τους διαθέτουν και Chat ( αυτό που λεμε shoutbox)
Και προς Θεου, αυτό δεν σημαίνει πως σε μια ανταλλαγή απόψεων ανεξαρτήτου θέματος δεν πρεπει η δεν θα μπορούμε να χαριτολογήσουμε. ( νομίζω πως και αυτό είναι αυτονόητο) φτάνει όμως αυτό να μην εχει ως συνέπεια τον εκτροχιασμό του θέματος.

Ο Ανδρεας Κ. πριν από αρκετα χρονια δημιούργησε ένα τεχνικό φορουμ , το ιστορικο πλεον Avforum .
Στην πολύχρονη πορεια του, οι παλαιότεροι και μέλη του γίναμε μάρτυρες των καταστάσεων που ακολούθησαν και που εφεραν τον ιδρυτή του στην δυσάρεστη θεση να χασει αυτό το φορουμ αλλα στη συνεχεια με το ιδιο κεφι και αισιοδοξία να δημιουργήσει ένα νέο.
Αυτό το νέο ( που τελικα ονομάστηκε avsite) ειχε ως σκοπο από τον δημιουργό του να αποβάλει τα κακως κείμενα του πρωτου προσθέτοντας καινούργια θετικά στοιχεία που όμως σε καμια περίπτωση δεν θα αφαιρούσαν τα θετικα του πρωτου εγχειρήματος.
Ένα από τα θετικα λοιπον εκεινης στις πρωτης προσπάθειας ηταν ο αγωνας για πληροφόρηση .
Ένα φορουμ που ηταν 70% πληροφόρηση και 30 % παρεήστικο κλίμα.

Πιστεύω λοιπον πως ένα φόρουμ με αυτές τις αναλογίες είναι επιτυχημένο και δικαιολογεί και τον τιτλο του τεχνικου φορουμ.
Αντιθέτως εάν η αναλογια είναι 70% καφενείο και 30 % πληροφόρηση τοτε κατι δεν παει καλα με την ταυτότητα μας.

Reaction score
6

Και κατι ακομα.
Επειδή βλεπω πως γινετε αναφορά συχνα το θεμα που ανοιξε ο Διονυσατος.
Νομίζω πως κοιτωντας αποκλειστικά αυτό , εσκεμμένα εθελοτυφλούμε θέλοντας να αποφύγουμε αυτό που πραγματικά συμβαίνει.
Επίσης Κωνσταντίνε η απαίτηση σου να κλειδώνεται όποιου τοπικ δεν σου αρέσουν τα σχόλια είναι εντελως οφσάιντ.
Το εάν εχεις προβλήματα επικοινωνίας με κάποια μελη είναι αποκλειστικά πρόβλημα δικο σου , ενώ αντιθέτως η ορθη λειτουργία μιας κατηγόριας είναι ευθύνη ( δυστυχώς) των συντονιστών.
Προσωπικά βρίσκω πιο ενδιαφέρον τον στομαχόπονο που μου προκαλεί το δεύτερο παρα το πρώτο.

Reaction score
0

Βασίλη ρωτάς και ξαναρωτάς ποτε χάλασε ένα θεμα και ζητάς παραδείγματα.
Ειλικρινά δεν θα έμπαινα στον κοπο γιατι το βρίσκω μάταιο να πρέπει να δειξω γνωστα πραγματα.
Να που όμως βρίσκεται μπροστα σου και μπροστά μου το παράδειγμα του marvin στο θεμα που άνοιξε ο Δημητρης και που εαν δεν επέβαινε το πιθανότερο είναι η συνεχεια να ηταν ακομη πιο άσχετη με αναφορες σε άλλες εθνικοπατριωτικές κορώνες.

Μιλώ λοιπόν για ένα τοπικ που σε κανενα του σημείο δεν αφήνει περιθώρια πως σκοπός του είναι ο χαβαλες η το γελοίο.
Ελα λιγο στην θεση του Δημήτρη πως ως συγγραφέας του, βλεπει πως το πρώτο μολις reply εχει να κανει με το στυλ των εκπομπών του Θεμου. (ΟΛΑ 8 )
Δεν είναι αυτονόητο πως δεν ηταν ο σκοπός αυτου του τοπικ;

Δεν λεω πως ο Θεμος δεν ειναι καλος και δεν εχει γέλιο.
Και εγω τον βλεπω ,αλλα σε καμια περίπτωση δεν θα περίμενα να τον δω ως ένθετο πχ στη εκπομπή του Δανέζη Η Μηχανή του Χρονου που με θεμα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων του Β’ Παγκοσμίου πολέμου ως σφήνα να μπαίνει στην μεση η ποιητική ανθολογία του Πρέκα.
Άντε πάλι...
Ποιός είναι ακριβώς ο σκοπός των τόπικ που ανοίγονται στην κατηγορία DVD? Σχολιάζουμε το περιεχόμενο καταρχάς, ενώ συχνά και την παρουσίαση/τεχνική αρτιότητα του δίσκου όποιος τον έχει στην κατοχή του.
Λοιπόν έβαλα ένα βίντεο του Πρέκα να λέει τα γνωστά διασκεδαστικά του από το Youtube στο τόπικ με τις ελληνικές πολεμικές ταινίες. Θα μπορούσα να γράψω ότι αυτές οι ταινίες είναι για τα μπάζα, ότι λειτουργούν καλύτερα ως κωμωδίες, ότι μετά τη χούντα (επανάσταση κατά Πρέκα) σταμάτησαν να γυρίζονται, ότι σήμερα τα ονόματα Τζέιμς Πάρις και Πρέκας είναι σύντομα ανέκδοτα και ότι τα κανάλια θυμούνται αυτά τα έργα κάθε 28η Οκτωβρίου για να γεμίζουν τσάμπα τρύπες στο πρόγραμμα...
Δεν το έκανα αλλά προτίμησα αν βάλω ένα βίντεο με τον Πρέκα για να αποφύγω το μουρμουρητό (ΣτΜ: rant αγγλιστί) αυτό και να δώσω και μια εσάνς web 2.0 στο thread. Δε βλέπω γιατί η γνώμη μου είναι off-topic εκτός αν επιτρέπονται μόνο τα θετικά σχόλια στο υποφόρουμ σας.

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Απάντηση: Παράκληση προς ολα τα μέλη και συντονιστές του Avsite.

Δε βλέπω γιατί η γνώμη μου είναι off-topic εκτός αν επιτρέπονται μόνο τα θετικά σχόλια στο υποφόρουμ σας.
Βρε marvin έχεις γραψει πολλες φορες την άποψη σου θετικη η αρνητική για θεματα ταινιων…
Σου εχει απαγορέψει κανεις την αρνητική σου γνώμη;;
Γιατι αδικείς το εαυτο σου γράφοντας πράγματα που δεν ισχύουν;

Reaction score
1

Μπράβο στον Ανδρέα Cinemusic που άνοιξε αυτό το νήμα.
Κάποτε,είχα ανοίξει ένα αντίστοιχο και πέσανε να με φάνε.
Άλλοι με ευγενικό τρόπο και άλλοι με προτροπές του στυλ "αν δεν σου αρέσει,να μην ξαναμπείς εδώ μέσα".

Φίλε unforgiven,κάνεις ερωτήσεις "ποιό θέμα χάλασε",αν "αισθανθήκαμε άσχημα ποτέ" και περιμένεις απαντήσεις.
Από ποιούς όμως;
Από τους 30,40,50 που μπαίνουν και γράφουν κάθε μέρα ή από τα 6.000 μέλη;
Αυτοί που γράφουν κάθε μέρα,σίγουρα θα σου πουν ότι όλα είναι μια χαρά.
Οι υπόλοιποι που είναι όμως;

Μπαίνω στο Avsite καθημερινά συνήθως μετά τις 10 το βράδυ.
Μέχρι και πριν λίγο καιρό,έβλεπα 800-1100 unread posts από την προηγούμενη επίσκεψή μου.
Τώρα πια,ζήτημα να ξεπερνούν τα 450 και από αυτά,50 να είναι ντομάτες.
Εσύ δεν το έχεις δει αυτό;
Αν ναι,δεν σε φόβισε;
Καλή η παρεούλα και τα χάχανα,αλλά κάποιος πληρώνει για να συντηρεί αυτόν τον χώρο και κάποιοι άλλοι μισθώνουν αυτόν τον χώρο για να διαφημίσουν τα προιόντα τους.
Πιστεύεις ότι δεν βλέπουν τι γίνεται εδώ μέσα;
Δεν βλέπουν ότι στο 90% των περιπτώσεων,όλα τα θέματα γίνονται chat room μεταξύ της "όμορφης παρέας";
Μόνο που αυτή η "όμορφη παρέα",μάλλον κακό κάνει στη σελίδα όταν ποστάρει ντομάτες,παρά καλό.

Μπράβο επίσης και στον Ανδρέα Καφάτο αλλά και στον Νίκο Τσαρουχά που έστω και αργά προσπαθούν με γλυκό και ευγενικό τρόπο να μας πείσουν ότι ίσως πρέπει να ακολουθήσουμε την παράκληση του Ανδρέα Cinemusic.

Reaction score
1

Για να μην κάνω edit και φανεί σα να άλλαξα κάτι,προσθέτω ότι την πιο σοφή κουβέντα την είπε -ποιός άλλος παρά μια γυναίκα- η Μαρία.
Τι είπε δηλαδή;
Ότι οι περισσότεροι που θα μπουν για πρώτη φορά,θα μπουν για ν΄αναζητήσουν πληροφορίες για τεχνικό θέμα.
Θ΄αργήσουν και ίσως δεν φτάσουν ποτέ στην "Δίχως όρια" για να ενταχθούν στο κλίμα.
Αν όμως αντί για πληροφορίες,βλέπουν ντομάτες,χάχανα,αλληλοπειράγματα και ότι άλλο μας κατέβει επειδή "είμαστε κολλητοί εδώ μέσα",μάλλον θα την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια.

Reaction score
14
η αλήθεια Σωκράτη και εχεις απόλυτο δίκιο είναι ενας νέος που θα μπεί εδώ ή στο οποιοδήποτε σαιτ και θα δεί σε ένα thread 30 απαντήσεις απο 4 ατομα που θα μιλάνε κινέζικα... αιμα μου, ξα, παππούς, μαθουσάλας, αστακός, λαμπρός, κουρτινάκιας, πσαράς.... κλπ κλπ θα πεί ώπα αυτοί είναι μια γνωστή παρέα... εγώ δεν τους ξέρω και αυτοί δεν με ξέρουν.. και σίγουρα θα αισθανθεί αβολα οτι είναι intruder στην παρέα αυτή.... και ίσως δεν συνεχίσει να γράφει...

απο την άλλη όμως ίσως και θελήσει να γίνει και αυτός ευκολα μέρος αυτής της παρέας που τελικά μόνο παρέα δεν είναι... απλά είναι ενας κύκλος απο ατομα με ίδια χομπυ και ίδιες γκατζετικές "φαγούρες"... που απλά εχουμε φτάσει να νοιώθουμε μια εξτρα οικειότητα μεταξύ μας. Βλέπε οι παρουσιάσεις που γνωριζόμαστε, τα τραπεζια, οι εκθέσεις... τα ΠΜ, ο φίλος του φίλου του φίλου etc etc...

Το αν θα την κάνουν με ελαφρά ή βαριά ή καθόλου δεν μπορώ να το προβλέψω το σίγουρο είναι οτι πρεπει να υπάρχει απο όλους μας πάντα ενα μέτρο σε μερικά θέματα και να μήν εχουμε τον χαβαλέ ώς αυτοσκοπό. να μοιράσουμε λίγο την συμμετοχή μας και σε άλλα τεχνικά θέματα, να δώσουμε μερικά απο τα φώτα μας και στα υπόλοιπα 6000 μέλη.

Μας χρειάζονται και τους χρειαζόμαστε...

Reaction score
1

Γιάννη,το δίκιο είναι της Μαρίας που έχει το copyright και όχι δικό μου.
Εκείνη έκανε αυτή τη σοφή παρατήρηση κι εγώ απλά συμφώνησα μαζί της.

"Το αν θα την κάνουν με ελαφρά ή βαριά ή καθόλου δεν μπορώ να το προβλέψω"

Γιάννη μου,μόνο εγώ δηλαδή βλέπω τα μισά unread posts απ΄ότι πριν λίγους μήνες;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Επειδή μου κίνησε το ενδιαφέρον η παρατήρηση του Σωκράτη, έριξα μια ματιά στα στατιστικά (είχα να το κάνω κανα χρόνο...), τα οποία όμως δεν την επιβεβαιώνουν. Μάλλον συγκυριακό ήταν το θέμα γιατί και ο Οκτώβρης που δεν φαίνεται πιο κάτω, σε φυσιολογικούς ρυθμούς μηνυμάτων πάει. Πάντως καλά κάνει ο Σωκράτης και υποδεικνύει αυτό που εξέλαβε ως χρήστης και πρέπει να τον ακούσουμε.

Όλα αυτά όμως δείχνουν να μην έχουν επιπτώσεις στην κίνηση του site η οποία εξαρτάται από πολλά άλλα πράγματα. Εξάλλου, τα μηνύματα είναι λίγο μπερδεμένη κατάσταση και η πραγματική κίνηση μετριέται αλλιώς. Εγώ χαίρομαι γιατί ο βασικός κορμός των τεχνικών μας κατηγοριών, ήτοι audio-hiend-προβολείς, έχει πολύ υψηλό επίπεδο μηνυμάτων, έχει πολλά τεχνικά δύσκολα άρθρα, έχει πολλά συγκριτικά, δοκιμές, ακροάσεις, θεάσεις. Δεν έχει ούτε "κου και ο κο", ούτε φιλοφρονήσεις, ούτε τομάτες, ούτε ασκήσεις επί χάρτου...

Attachments

Reaction score
6

... την παράκληση του Ανδρέα Cinemusic.
Να διευκρινίσω Σωκράτη πως εγω απλως ειμαι ο συγγραφέας του κειμένου ( και συνυπογράφων) και πως το κείμενο προήλθε μετά από συζήτηση συντονιστών και άλλων μελών.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.897
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster