- Reaction score
- 13.101
Οφείλω να σου δώσω τα συγχαρητήριά μου, Κωνσταντίνε. Για πολλοστή φορά κατάφερες να ασχολούμαστε μαζί σου.
Και στις 10:47 τέλος είπε...Είμαι ο μέγας Ναπολέων... Είπα, τέλος._ :happy_9:
.....Το νόημα το πιάσατε;; ο Αντώνης-Εξι και το ΑΙΜΑ ΤΟΥ φταίνε πάλι!
)()()()()(
n olympios, έχω γράψει γιατί το έβαλα το θέμα με τη Μπάρμπι πιό πάνω, αν δεν το πρόσεξες.
Τσαρουχά, δεν νομίζω ότι είναι πλάκα αυτά που έγραψες πιο πάνω περί γελοίου κ.λ.π..
Regunus, γιατί προσπαθείς να αποδείξεις ότι δεν ήταν εναντίον μου η πλάκα που έγινε στην μπάρμπι, αφού το ομολόγησε μερικά ποστ πριν ο ίδιος ο Τσαρουχάς. Όσο για τις άλλες ταινίες που γραφεις, απλά δεν ήταν κινούμενα σχέδια για να βρουν αφορμή να κάνουν χαβαλέ.
Τέλος πάντων, εγώ το είπα ότι θα βάζω ταινίες που βλέπω και δεν τις έχει βάλει κάποιος άλλος ή αυτές που πρέπει να δείτε και μπορεί να ξεφύγουν από τον jimdamian ή τον Cinemusic.
Τέλος_
εσύ πρώτος απ'όλους "happy_1""happy_1""happy_1"Δεν εγινε τιποτα εναντιον σου...ηταν ενα θεμα που μας φανηκε αστειο...και θα ειχε ιδια αντιμετωπιση οποιος και να το ανοιγε (μερικοι θα ειχαν χειροτερη..ονοματα δε λεμε..εχμμ)
Υπάρχουν και οι Αφελείς, μην τους ξεχνάτε ....Δυστυχώς unfo υπάρχουν και οι κλινικές περιπτώσεις...για όλους μας έχει εξηγήσεις η ψυχιατρική...;-)![]()
Άντε πάλι...Βασίλη ρωτάς και ξαναρωτάς ποτε χάλασε ένα θεμα και ζητάς παραδείγματα.
Ειλικρινά δεν θα έμπαινα στον κοπο γιατι το βρίσκω μάταιο να πρέπει να δειξω γνωστα πραγματα.
Να που όμως βρίσκεται μπροστα σου και μπροστά μου το παράδειγμα του marvin στο θεμα που άνοιξε ο Δημητρης και που εαν δεν επέβαινε το πιθανότερο είναι η συνεχεια να ηταν ακομη πιο άσχετη με αναφορες σε άλλες εθνικοπατριωτικές κορώνες.
Μιλώ λοιπόν για ένα τοπικ που σε κανενα του σημείο δεν αφήνει περιθώρια πως σκοπός του είναι ο χαβαλες η το γελοίο.
Ελα λιγο στην θεση του Δημήτρη πως ως συγγραφέας του, βλεπει πως το πρώτο μολις reply εχει να κανει με το στυλ των εκπομπών του Θεμου. (ΟΛΑ 8 )
Δεν είναι αυτονόητο πως δεν ηταν ο σκοπός αυτου του τοπικ;
Δεν λεω πως ο Θεμος δεν ειναι καλος και δεν εχει γέλιο.
Και εγω τον βλεπω ,αλλα σε καμια περίπτωση δεν θα περίμενα να τον δω ως ένθετο πχ στη εκπομπή του Δανέζη Η Μηχανή του Χρονου που με θεμα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων του Β’ Παγκοσμίου πολέμου ως σφήνα να μπαίνει στην μεση η ποιητική ανθολογία του Πρέκα.
Βρε marvin έχεις γραψει πολλες φορες την άποψη σου θετικη η αρνητική για θεματα ταινιων…Δε βλέπω γιατί η γνώμη μου είναι off-topic εκτός αν επιτρέπονται μόνο τα θετικά σχόλια στο υποφόρουμ σας.
Να διευκρινίσω Σωκράτη πως εγω απλως ειμαι ο συγγραφέας του κειμένου ( και συνυπογράφων) και πως το κείμενο προήλθε μετά από συζήτηση συντονιστών και άλλων μελών.... την παράκληση του Ανδρέα Cinemusic.