argi
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 6.879
μαλλον εσυ δεν καταλαβαινεις οτι εγω κανω παντα πλακα γιατι το γελοιο κανει καλο δεν ειμαι απο αυτους που τα παιρνουν γιαυτο ειμαι ακομα εδω και θα συνεχιζω να ειμαι
Αρρώστια... :happy_9:Κάποτε ένας φίλος μας από το φόρουμ μας είχε αναφέρει ότι ο Χ.. κατασκευαστής "ακούει" τα καλώδια πριν τα τερματίσει στα βύσματα και στη συνέχεια περνάει τα γραμματάκια της φίρμας επάνω στο καλώδιο.
Η extra γείωση είναι για τοπολογία pseudo-balanced ? Eφαρμόζεται και στα καλώδια ρεύματος ?δοκιμαζοντας καλωδια ρευματος -ιντερκονεκτ επι το πλειστον
για τα αλλα θα τα πουμε αλλη στιγμη
ακουσα τα εξης
καποια ακουγονταν το ιδιο και ας ειχαν φορα καποια αλλα χρησιμοποιουν μια εξτρα γειωση που συνηθως τερματιζεται στην πλευρα ης μπριζας-πηγης
τοτε συνηθως υπαρχει ακουστη διαφορα, σε απλα καλωδια που δεν εχουν δευτερη γειωση συνηθως δεν υπαρχουν ακουστες διαφορες και αυτα παλι σχετικα ειναι γιατι οσο παιζεις μαθαινεις οχι μονο με το δικο σου συστημα αλλα και με αλλα συστηματα
ναι van den hull oλα ,και ultralink-xlo,synegistic,elrod,electra glide εχουν μια δευτερη γειωσηΗ extra γείωση είναι για τοπολογία pseudo-balanced ? Eφαρμόζεται και στα καλώδια ρεύματος ?
Ο παλμός της ΔΕΗ καταστέλλεται με monster ? Από το φόβο του ?Απαντηση στον g.kar.Ουτε καλωδια ουτε φιλτρα ρευματος,και πολυ περισοτερο εξυπναδα και σοφια προσπαθω να σου πουλησω!!!Τα του τυπου [...ποιος ηλιθιος σου ειπε, η ...για να πουλήσουμε γνώση ή/και καλώδια,] δεν νομιζω οτι χωρανε σε αυτο το forum.Αν εχεις αντιρηση αποτυπωσετη με αλλο υφος!Στο forum θελω να πιστευω οτι γραφουμε τις αποψεις μας και τις εμπειριες μας, για κατι που ολοι αγαπαμε.Ουτε για να ερθουμε σε αντιπαραθεση ουτε για να προσβαλουμε τον αλλον εστω και αν διαφωνουμαι με αυτα που γραφει.Σε πληροφορω λοιπον οτι ουτε μαγαζατορας ειμαι ουτε πλασιε.Τωρα οσον αφορα το οτι σε πειραξε που εγραψα για τον παλμο της ΔΕΗ.Ψαξε ρωτα οπως εκανα και εγω.Τις αποδηξεις εχω μαθει στον εαυτο μου να τις βρισκω, να τις ακουω, και να τις βλεπω,και αν ειναι αληθινες να τις πιστευω.Σε συμβουλευω να κανεις και εσυ το ιδιο,προτου απαντησεις σε καποιον αλαζονικα και [ξερολιστικα].Τωρα για το θεμα αν θελει καποιος να δει τις ευεργετικες ιδιοτητες των καλωδιων τασης και των φιλτρων ρευματος ας κοιταξει εδω. www.monstercable.com/power/utilities/demos.asp Ειναι μια απο τις εταιριες που ασχολουνται με το θεμα ηλεκτρικος θορυβος και καταστολη,υπαρχουν παρα πολλες ψαξτε!!! ΥΣ. Δεν θα επανελθω στην ιδια αντιπαραθεση.-
--------------------------------------------------------------------------------
Απαντηση στον g.kar.Ουτε καλωδια ουτε φιλτρα ρευματος,και πολυ περισοτερο εξυπναδα και σοφια προσπαθω να σου πουλησω!!!Τα του τυπου [...ποιος ηλιθιος σου ειπε, η ...για να πουλήσουμε γνώση ή/και καλώδια,] δεν νομιζω οτι χωρανε σε αυτο το forum.Αν εχεις αντιρηση αποτυπωσετη με αλλο υφος!Στο forum θελω να πιστευω οτι γραφουμε τις αποψεις μας και τις εμπειριες μας, για κατι που ολοι αγαπαμε.Ουτε για να ερθουμε σε αντιπαραθεση ουτε για να προσβαλουμε τον αλλον εστω και αν διαφωνουμαι με αυτα που γραφει.Σε πληροφορω λοιπον οτι ουτε μαγαζατορας ειμαι ουτε πλασιε.Τωρα οσον αφορα το οτι σε πειραξε που εγραψα για τον παλμο της ΔΕΗ.Ψαξε ρωτα οπως εκανα και εγω.Τις αποδηξεις εχω μαθει στον εαυτο μου να τις βρισκω, να τις ακουω, και να τις βλεπω,και αν ειναι αληθινες να τις πιστευω.Σε συμβουλευω να κανεις και εσυ το ιδιο,προτου απαντησεις σε καποιον αλαζονικα και [ξερολιστικα].Τωρα για το θεμα αν θελει καποιος να δει τις ευεργετικες ιδιοτητες των καλωδιων τασης και των φιλτρων ρευματος ας κοιταξει εδω. www.monstercable.com/power/utilities/demos.asp Ειναι μια απο τις εταιριες που ασχολουνται με το θεμα ηλεκτρικος θορυβος και καταστολη,υπαρχουν παρα πολλες ψαξτε!!! ΥΣ. Δεν θα επανελθω στην ιδια αντιπαραθεση.-
--------------------------------------------------------------------------------
Ε, μα πια!Ενας Ενισχυτης ή Προενισχυτης ή Πηγη, στην κατηγορια της Υψηλης Πιστοτητας δεν επιτρεπεται να γινεται Δεκτης και να αναδεικνυει τον Ηλεκτρονικο θορυβο, και μαλιστα, οπως εννοει το βιντεο, αυτον που εισαγεται απο την γραμμη τροφοδοσιας. Στον βαθμο που συμβαινει κατι τετοιο τοτε ευθυνεται ξεκαθαρα η σχεδιαση της συσκευης αναπαραγωγης.
Να προσθέσω, δε, πως η σταθεροποίηση τροφοδοσίας είναι μια τεχνκή που δημιουργεί συνθήκες ιδανικές για τη λειτουργία μιας συσκευής, όσον αφορά την τροφοδοσία της ως προς τη μέση τάση του δικτύου που παρέχεται σε δεδομένο χρονικό διάστημα, (ας πούμε κατά τη διάρκεια μιας εργάσιμης νύκτας ενός club, ή κατά τη διάρκεια της ηχογράφησης μιας συναυλίας). Η σταθεροποίηση έχει και αυτή κάποια όρια, και υπό συνθήκες επαχθείς και ασυνήθεις, όχι όμως και ανέφικτες, το τροφοδοτικό μιας συσκευής μπορεί να γίνει κάρβουνο, αφ' ης στιγμής αυτή ηλεκτροδοτείται από εναέριο δίκτυο. Με απλά λόγια, η θέα ενός κεραυνού που διαρκεί 5 δευτερόλεπτα είναι πολύ θεαματική, καθώς πυρώνει το συρματόσχοινο και ολόκληρη τη δέστρα με τοΤα μηχανηματα ομως της παραπανω εταιρειας, καθως και δεκαδων αλλων, κανουν μια πολυ σημαντικοτερη και πολυ ακριβοτερη δουλεια απο το φιλτραρισμα της RFI, (που στο κατω-κατω ειναι υποθεση ενος κυκλωματος αξιας μερικων δεκαδων Ευρω, που υπαρχει και στα καλα πολυμπριζα). Kανουν Σταθεροποιηση του πλατους της τασεως στα 220-230 VAC, με διαφορες τεχνικες και ποικιλη ακριβεια. Η σταθεροποιηση ειναι αυτο που πραγματικα χρειαζεται σχεδον καθε Ηλεκτρονικη συσκευη που διαχειριζεται σχετικα υψηλες Ισχεις, καθως σχεδον πουθενα δεν βρισκει κανεις σταθεροποιημενα τροφοδοτικα για τις βαθμιδες Ισχυος των Ενισχυτων, και καμμια φορα ουτε σε προενισχυτες-πηγες.
Προσωπικά θα παρομοίαζα το βιντεάκι με καθρεφτάκι για ιθαγενείς, αλλά και έτσι στρογγυλά διατυπωμένο είναι μια χαρά.Το πειραμα που παρουσιαζει το βιντεακι ειναι στημενο ωστε να ειναι θεαματικο στα ματια του μη τεχνικου, αλλα κατα την γνωμη μου δεν εχει σχεση με το γνησιο προβλημα και αρα μαλλον ειναι εκει για να αποπροσανατολιζει τον καταναλωτη.
Ρε παιδια περισσευει κανας μπατλερ και για μας.Τσ, τσ, τσ... Μα με την βοήθεια του μπάτλερ φυσικά. "happy_1"