Χαϊεντάδες οι ψυχανώμαλοι...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Τις προάλλες που λέτε και ενώ μιλάω με φίλο περί ανέμων και υδάτων, μου σκάει την εξής δήλωση:
- Όλοι οι χαϊνετάδες είναι ψυχανώμαλοι.

Ακολουθεί μικρό κενό μέχρι να το ξεπεράσω και συνεχίζω:

- Τι λες ρε, του λέω?
- Ναι, λέει, βλέπω συνέχεια. Όλοι οι κομπλεξικοί, οι επιδειξιομανείς, οι νεόπλουτοι και οι βλάχοι εκεί είναι μαζεμένοι. Γενικώς, όσοι ασχολείστε με τον ήχο είστε προβληματικοί. Άσε που σχεδόν όλοι, είναι ανορθόγραφοι και αγράμματοι και από τεχνικά δεν σκαμπάζουν μια. Το μοναδικό προσόν είναι η λέξη "έχω"...
- Βρε καλέ μου βρε χρυσέ μου, δεν είναι όλοι έτσι, υπάρχουν πολλοί σοβαροί και γνώστες και με καλές μηχανές και και και...
- Όοοοχι σας διαβάζω εγώ λέει, και σε εσάς και στο άλλο και στο παράλλο. Τα ίδια χάλια είναι όλοι, με μερικές εξαιρέσεις...
...............

Τέλος πάντων δεν το συνέχισα γιατί είδα ότι είναι μάταιο. Εξάλλου αν έχει σχηματίσει αυτή την άποψη από τα διαδικτυακά δρώμενα του χόμπι, πως θα τον έπειθα ότι υπάρχει και η άλλη όψη, αλλά δυστυχώς δεν εμφανίζεται? Η πικρή αλήθεια είναι ότι με ενοχλεί. Με ενοχλεί ο κόσμος να πιστεύει ότι οι χαϊεντάδες είναι μόνον οι "φίφτυ περ σεντ" ή οι ανορθόγραφοι που δεν θυμούνται την φυσική της 3ης γυμνασίου ή οι πίστευε στα αυτιά σου και μη ερεύνα ή οι άσχετοι λεφτάδες ή απλά οι κομπλεξικοί φίλοι τους...

Καμιά ιδέα?...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
730
Δηλαδη θελεις να μας πεις πως ο φιλος σου δεν γνωριζε το πιο κυριο σημειο απο το οποιο πασχετε?:roll::oops:

Reaction score
8
Απάντηση: Χαϊεντάδες οι ψυχανώμαλοι...

Δυστυχώς η ευτυχώς υπάρχουν και οι εξαιρέσεις στον κανόνα.
Το θέμα είναι ποιοι επιβάλλονται σε ποιους. :crazy_1:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ο φίλος μου έχει σχέση με το σπορ όση εγώ με τα διαστημόπλοια. Είναι γόνος πάμπλουτης οικογένειας και βασικό του χόμπι είναι τα αγωνιστικά αυτοκίνητα (και το φάγωμα της περιουσίας του μπαμπά)... :happy_9:

Reaction score
17.669
πάντων δεν το συνέχισα γιατί είδα ότι είναι μάταιο.
To prwto bhma egine.Autognwsia!

"Mataioths mataiothtwn,ta panta mataioths",leme emeis edw sthn Eurwph...:happy_6:

Εξάλλου αν έχει σχηματίσει αυτή την άποψη
Apopsh exoume sxhmatisei ki emeis oi anideoi!Merikes fores ta uperaplousteuete toso polu,wste mporoume kai na sas parakolou8hsoume.

For example,kapote enas sunforoumiths eixe tetoio kollhma me ta Nautilus....wste otan mou zhth8hke h gnwmh gia ta 5 hxeia pou 8a kosmousan to saloni,apanthsa:"EINAI NAUTILUS?":smoking:

Guess what!

sk

Reaction score
501
- Όλοι οι χαϊνετάδες είναι ψυχανώμαλοι.
με ενοχλεί.
Με ενοχλεί ο κόσμος να πιστεύει ότι ...

Καμιά ιδέα?...
Θες στ΄ αλήθεια ιδέες ?

Μπορούμε να κάνουμε ότι ακριβώς κάνεις και συ. :crazy_3:

Να είμαστε χωρίς ....... να το δηλώνουμε !

:happy_2:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.494
Απάντηση: Re: Χαϊεντάδες οι ψυχανώμαλοι...

Είναι γόνος πάμπλουτης οικογένειας και βασικό του χόμπι είναι τα αγωνιστικά αυτοκίνητα (και το φάγωμα της περιουσίας του μπαμπά)... :happy_9:
Άψογος! :cool_4:

Με τα λεφτά του, σιγά μην ασχολείται με χόμπι κλειστού χώρου...:happy_9:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880
2 παρατηρησεις
1 ποιος του ειπε του φιλου σου οτι αυτος ειναι στα καλα του
2 γιατρε θα μας τρελλανεις εδω η θα μας τυλιξεις για ωξω:happy_9:

Reaction score
164
Προσωπικά πιστεύω ότι για τους χαϊεντάδες ισχύει ό,τι και για τους δημοσιογράφους:
Το 99% χαλάει το όνομα των υπολοίπων. :cool_11:

Reaction score
8
Απάντηση: Re: Χαϊεντάδες οι ψυχανώμαλοι...

Προσωπικά πιστεύω ότι για τους χαϊεντάδες ισχύει ό,τι και για τους δημοσιογράφους:
Το 99% χαλάει το όνομα των υπολοίπων. :cool_11:

:cool_11: :cool_11: :cool_11:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.138
Γιατρέ μου, τα πόδια μου πάνε πιο πέρα από εκεί που φτάνει το πάπλωμα. Λέτε να κρυώσω; Μήπως να γίνω χαϊεντάς, μπας και γλιτώσω την πνευμονία;

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880
την πνευμονια μπορει
το μυαλο σου να γινει κομποστα τσου
κοτες

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads