PES 2008

Reaction score
5
Εμένα μου άρεσε tbh. Αλλά δυστυχώς αυτό που με χάλασε ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ πολύ ήταν... τα πέναλτυ!!

Δοκίμασε κανεις να πάει παιχνίδι στα πέναλτυ;
είναι slow motion... ζήτω τα xbox ports...

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: PES 2008

Τι ήταν απαράδεκτο ? Γκολ από το κέντρο ? Μήπως μιλάς για το fifa ?Εχω παίξει πραγματικά χιλιάδες παιχνίδια στην σειρά PRO γκολ από το κέντρο ούτε έφαγα ούτε έβαλα. Εκτός αν ο αντιπαλος έκανε το λάθος να πατάει το πράσινο τρίγωνο και έβγαζε τον τερματοφύλακα για βρούβες αλλά εκεί δεν φταίει το PRO.
Οχι δεν εννοουσα γκολ απ'το κεντρο, γενικα πως ανταποκρινεται το παιχνιδι στα σουτ εκτος περιοχης. Τελικα στα ερωτηματα μου δεν απαντησε κανεις...

Reaction score
0
Μόλις ήρθε και η τελευταία απογοήτευση....
Online είναι απαράδεκτο. Εχω 4mb ΟΤΕ οπότε στο PRO6 δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα είτε σε Αγγλία είτε σε Ισπανία. Έπαιξα μόλις το πρώτο παιχνίδι και η μπάλα εξαφανιζόταν έμπαινε γκολ μετά ήταν στα χέρια του τερματοφύλακα μαμησε τα. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ :crazy_1::crazy_1::crazy_1:

Πάω για ύπνο και με βλέπω να παίζω πάλι PRO 6.......
TOYS LALAKES ...................

Reaction score
1
Απάντηση: PES 2008

Νομιζω οτι ειναι λιγο νωρις να πουμε για online αφου επισημα ανοιγει σημερα 26 του μηνος και σιγουρα καποια προβληματα θα υπαρχουν. Ας αφησουμε καμια βδομαδα διορια και βλεπουμε...

Reaction score
0
Μακάρι να έχεις δίκιο και να φτιάξουν τα πράγματα αλλά δεν το βλέπω χωρίς κάποιο patch. Εκτός και αν νομίζουν ότι ο κόσμος έχει γραμμές 20mbit.Τέλος πάντων σήμερα έρχεται μάλλον και από το PLAY.COM για PC που λένε ότι είναι καλύτερο. ΜΑΚΑΡΙ :happy_2:

Reaction score
173

Εμενα μου αρεσει-για pc μιλαω-.
Το μονο κακο που βλεπω ειναι οτι ο τρελουα οταν βαζει γκολ κανει ποτε 5 και ποτε 6 τουμπες.Λετε να εχει προβλημα η καρτα μου;:happy_5:
Περα απο την πλακα ειναι πολυ καλο αλλα και πολυ βαρυ.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: PES 2008

Εμενα μου αρεσει-για pc μιλαω-.
Το μονο κακο που βλεπω ειναι οτι ο τρελουα οταν βαζει γκολ κανει ποτε 5 και ποτε 6 τουμπες.Λετε να εχει προβλημα η καρτα μου;:happy_5:
Περα απο την πλακα ειναι πολυ καλο αλλα και πολυ βαρυ.
όντως στο PC είναι καλύτερα τα πράγματα....
Πολύ καλύτερα τα νέα αφού σήμερα άνοιξε ο server και λέει ότι μέχρι την Παρασκευή θα έχουμε το patch για το online...

Reaction score
0
Guys!!!! Έχει δει κανένας τι κάνει η επιλογή Install Game Data από το menu system settings??? Κάνει ένα αρχείο 2GB περίπου. διορθώνει κάτι? Είναι απαράιτητη? Μήπως έτσι ΔΕΝ σπάει η κίνηση?

Reaction score
5
διορθώνει αλλα λίγα πράγματα. θα δεις διαφορα. γνώμη μου, κανε το Install.

Reaction score
0
βγηκε update για το PC μόλις το κατέβασα θα σας πω εντυπώσεις μετά τους αγώνες. Είναι διορθώσεις για το Online.

Reaction score
1

Παντως στο demo(ps3) που επαιξα μου φανηκε μια χαρα. Ισως να διορθωσαν τα προβληματα μετα το κραξιμο του κοσμου. Περιμενουμε το patch και το online και για το single game.

Reaction score
4
Εμεις παντως εξακολουθουμε να το σκιζουμε σε διπλα τετραπλα/ματσακια.
Ειμαστε μια παρεα οι ιδιοι απο το pro1(5 καμμενοι) , και μεχρις στιγμης εκτος απο τα replay δεν εχω ακουσει κανα αλλο παραπονο.
Αν βγει και το patch ομως, με χαρα θα το δεχτουμε. :bravo:

Reaction score
4
Εχει κατεβασει κανεις το pro08 στην Winning eleven εκδοση του?
Ειναι στο γιαπωνεζικο store.
Προς εκπληξη μου ειδα οτι δεν κολλαει καθολου αλλα φυσικα δεν εχει και την μακρινη καμερα που ειχε το προβλημα :cool_11:
Δεν μπορεις να αλλαξεις καμερα γιατι "εφαγαν" την επιλογη.
Τα replay παντως ειναι σε καλυτερη μοιρα αν και εξακολουθουν να κοβουν.
Πολυ εξυπνοι παντως αυτοι τις Konami. )(

Reaction score
5
Παιδιά, σας παίζει το παιχνιδι με την version 2; εκανα το Update Και δεν παίζει. κολλάει στο Loading του match...

μονο οταν το εβαλα σε μια CRT τηλεόραση (SD ανάλυση) φόρτωσε αλλά κολλούσαν τα πάντα...

Reaction score
5
Απ' ό,τι βλέπω και ακούω, μιά χαρά τα πάει το παιχνιδάκι!!!)( )(
Δεν πρέπει να φταίει το παιχνίδι καθώς ούτε το PES2007 Μου έπαιζε (σε εκδοση PS2 αλλα μέσω του PS3).

Πάλι καλά που υπάρχει και PS2 στο σπίτι...:pc:

Reaction score
1

Μα βρε Λαμπρο η Konami παραδεχτηκε οτι υπαρχει προβλημα στο παιχνιδι και γι'αυτο θα βγαλει patch. Εκτος αν εχεις την ps2 εκδοση και θελεις να παιξεις στο ps3, εκει μαλλον φταιει η κονσολα.

Reaction score
5
Re: Απάντηση: PES 2008

Μα βρε Λαμπρο η Konami παραδεχτηκε οτι υπαρχει προβλημα στο παιχνιδι και γι'αυτο θα βγαλει patch. Εκτος αν εχεις την ps2 εκδοση και θελεις να παιξεις στο ps3, εκει μαλλον φταιει η κονσολα.
όχι όχι. Έχω την έκδοση για PS3. Όσο το system του ps3 ήταν στην έκδοση 1.9x το παιχνίδι δούλευε με τα γνωστά μικρά κολληματάκια του.

Μόλις έκανα system update στο PS3 κι έβαλα την 2.00 τέρμα το PRO... :mad_3::mad_3::mad_3:

Reaction score
0
Παιδιά, σας παίζει το παιχνιδι με την version 2; εκανα το Update Και δεν παίζει. κολλάει στο Loading του match...

μονο οταν το εβαλα σε μια CRT τηλεόραση (SD ανάλυση) φόρτωσε αλλά κολλούσαν τα πάντα...
Εμένα παίζει κανονικά, με firmware 2.00 (το πήρα αφού έκανα το update).
Καλό είναι, με κάποια προβληματάκια frame rate αλλά όχι σπουδαία πράγματα.
Τα γραφικά είναι ΟΚ αλλά τα περίμενα καλύτερα.
Επίσης κάποιος έγραψε ότι είναι αρκετά πιο εύκολο από το PES 6, και αυτή την αίσθηση έχω κι εγώ.
Online δεν έχω παίξει ακόμα, να βελτιωθώ λίγο γιατί θα με φάνε ζωντανό :happy_8:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.316
Members
38.541
Νεότερο μέλος
drammer