Γιατι δεν υπαρχει συμμετοχη?

Reaction score
0
Αν και νεος στο club αναρωτιεμαι γιατι πολλα ,παρα πολλα θεματα ΔΕΝ εχουν την συμμετοχη που αρμοζει !Δλδ γιατι κανεις δεν γραφει το στραβο του ,τουλαχιστον να το σχολιασει????
Μια απορια εχω ,μη βαρατε :respect: !Ειναι αδικαιολογητη τετοια συμπερυφορα των μελων σε ενα τετοιο μεγαλο foroum ,βρε admins βοηθατε!!!
Φιλικα και μονο Βασιλης!!

Reaction score
0
Κοιταχτε το Replies Views
Και εξηγηστε το !Τριπλασια κ ανω τουλαχιστον views υπολοιπονται σε απαντησεις!Hawai 5-0!Γιατι δεν υπαρχει αντιλογος????

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Φίλε Βασίλη πάντα έτσι είναι τα φόρουμς. Διαβάζουν πάρα πολλοί αλλά επιλέγουν να γράψουν λιγότεροι. Δεν είναι υποχρεωτικό. Εσύ γιατί δεν συμμετείχες ακόμη ας πούμε σε τόσα θέματα που έχεις διαβάσει?

Reaction score
6
Απάντηση: Γιατι δεν υπαρχει συμμετοχη?

Εγω μαζι σου ειμαι , αλλα πώς να υποχρεώσεις καποιον να συμμετάσχει στον διάλογο όταν απλώς αρέσκετε στην ανάγνωση και μονο των θεμάτων;

Reaction score
0

Αν και νεος στο club αναρωτιεμαι γιατι πολλα ,παρα πολλα θεματα ΔΕΝ εχουν την συμμετοχη που αρμοζει !Δλδ γιατι κανεις δεν γραφει το στραβο του ,τουλαχιστον να το σχολιασει????
Μια απορια εχω ,μη βαρατε :respect: !Ειναι αδικαιολογητη τετοια συμπερυφορα των μελων σε ενα τετοιο μεγαλο foroum ,βρε admins βοηθατε!!!
Φιλικα και μονο Βασιλης!!

Εισαι "μικρος" ακόμα εδώ, μεγαλώνοντας θα καταλάβεις.
Ειρρήσθω εν παρόδω να εισαι ευγενικός, να πάς προς τα "κει που πάν τα κύματα" και όχι μόνο δεν θα χάσεις, θα κάνεις και καινουριους κι εκλεκτούς φίλους...
Αν είσαι τόσο καλός, ταλαντούχος στο χειρισμό της γλώσσας, ορθογράφος, θα λάβεις κι αξιώματα....συν τω χρόνω

Αντε, καλή αρχή.

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Γιατι δεν υπαρχει συμμετοχη?

Ειρρήσθω εν παρόδω να εισαι ευγενικός, να πάς προς τα "κει που πάν τα κύματα" και όχι μόνο δεν θα χάσεις, θα κάνεις και καινουριους κι εκλεκτούς φίλους...
Αν είσαι τόσο καλός, ταλαντούχος στο χειρισμό της γλώσσας, ορθογράφος, θα λάβεις κι αξιώματα....συν τω χρόνω

Αντε, καλή αρχή.
ευγε μας ξεμπρόστιασες, όπως τα λές είναι. Μπράβο που δίνεις τόσο όμορφη εικόνα για το φορουμ αυτό. Σε τιμάει η καλόπιστη κριτική σου και σε τιμάει ο τρόπος που βλέπεις παντού φαντάσματα και συννομωσίες!

Συνέχισε έτσι πάς πολύ καλά ΧΡΗΣΤΟ.

@budas ομορφη η παρατηρηση σου, και ευλογη, όμως με το ζόρι δεν γράφει κάποιος. Πάλι θα συμφωνήσω με την θέση σου και εμένα με στεναχωρεί να δώ π.χ. ενα θέμα με 400 αναγνώσεις και 20 replies. Ομως μπορεί να είναι ενα θέμα που απλά δεν επιδέχεται σχολιασμό, και απο το να μπουρδελέψει με ανούσια replies καλό είναι να μένει η ουσία μόνο γραπτή.

Reaction score
164
Γιατί βρε Γιάννη διαμαρτύρεσαι;
Δίκιο έχει. Από τη μία πλευρά: Ή θα πρέπει να λες ναι σε όλα, να γλύφεις και να πάρεις και "αξιώματα".
Ή θα πρέπει απλά να έχεις γραφτεί χωρίς ιδιαίτερο σκοπό, χωρίς εντεταλμένη υπηρεσία, χωρίς να θέλεις να κάνεις φτηνή προπαγάνδα, χωρίς να βρίζεις και χωρίς να θέλεις να υπερασπιστείς κανένα συγγενή σου. Ή το ένα, ή το άλλο.
Αν ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία, αν δεν έχεις υπόγειους σκοπούς, θα περάσεις καλά. Αν δεν ανήκεις, άρχισε το γλύψιμο, γιατί πληρώνουν πολύ καλά τα "αξιώματα".
Απλό δεν είναι;

Reaction score
1

μήπως επειδή τα views είναι από 2 και 3 φορές ο ίδιος χρήστης; λέω εγώ τώρα ...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Να πω την αποψη μου; Η αποχη των εγγεγραμμενων μελων οφειλεται σε μεγιστο ποσοστο στην αγνοια των θεματων. Εχετε την γνωμη οτι κατεχουμε γνωσεις πανω σε τεχνικα θεματα τηλεορασεων, πρoβολεων, HC και στο...high end; Κρινοντας φυσικα απο τον εαυτο μου, που δοξα τω Θεω πανω απο 30 χρονια διαβαζω τον σχετικο τυπο, με βλεπω ασχετο ας πουμε σε θεματα προβολεων ή high end, αφου δεν εχω την εμπειρια. Τι να κανω, να αντιγραφω απο σχετικα αρθρα (οχι οτι ειναι και κακο δηλαδη!) και να πουλαω γνωση περι χρωματικου τροχου των DLP ή περι...καλωδιων;
Παντως η αληθεια ειναι οτι υπαρχουν αρκετα μελη που γνωριζουν απο ηλεκτρονικη τεχνολογια (κι αυτο βγαινει βεβαια απο το ενδιαφερον τους να εγγραφουν εδω - αλλιως θα...προσπερνουσαν) αλλα δεν συμμετεχουν - απο τεμπελια; μπα, δε νομιζω! Μαλλον απο την Ελληνικη...αδιαφορια. Κριμα για ολους μας αφου εμεις χανουμε απο τις γνωσεις που δεν μας δινουν, αλλα κι αυτοι απο τη φιλικη σχεση που δημιουργειται εδω μεσα (αν και μερικες φορες...).
Δεν σας κανει εντυπωση οτι το "Διχως θεμα" σκιζει; γιατι; γιατι ειναι διχως...τεχνικο θεμα - αλλα και η "πλακα" που γινεται εκει. Παντως το οτι υπαρχουν οι χιλιαδες αναγνωσεις ολων των θεματων ειναι καλο -και παρηγορο!
Ε, εσεις οι εξωαποδω! Μπειτε μεσα, εχει καλη θεα!

exile

Videocameras
Reaction score
4.514

ευγε μας ξεμπρόστιασες, όπως τα λές είναι. Μπράβο που δίνεις τόσο όμορφη εικόνα για το φορουμ αυτό. Σε τιμάει η καλόπιστη κριτική σου και σε τιμάει ο τρόπος που βλέπεις παντού φαντάσματα και συννομωσίες!

Συνέχισε έτσι πάς πολύ καλά ΧΡΗΣΤΟ.

@budas ομορφη η παρατηρηση σου, και ευλογη, όμως με το ζόρι δεν γράφει κάποιος. Πάλι θα συμφωνήσω με την θέση σουκαι εμένα με στεναχωρεί να δώ π.χ. ενα θέμα με 400 αναγνώσεις και 20 replies. Ομως μπορεί να είναι ενα θέμα που απλά δεν επιδέχεται σχολιασμό, και απο το να μπουρδελέψει με ανούσια replies καλό είναι να μένει η ουσία μόνο γραπτή.
Γιαννη ,εισαι ανορθογραφος,δεν βαζεις σημεια στιξης,ξεκινας προτασεις με μικρο αντι κεφαλαιο..
Τι να πω....Απορω πως σε εκαναν και Συντονιστη...Θα πρεπει να ειχες μεγαλο μεσον..Αλλα ετσι ειναι..

Reaction score
14

Γιαννη ,εισαι ανορθογραφος,δεν βαζεις σημεια στιξης,ξεκινας προτασεις με μικρο αντι κεφαλαιο..
Τι να πω....Απορω πως σε εκαναν και Συντονιστη...Θα πρεπει να ειχες μεγαλο μεσον..Αλλα ετσι ειναι..
και μεγάλη γλώσσα.....wall_1 wall_1 wall_1 wall_1 wall_1 wall_1

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Αντε, καλή αρχή.
Μπορεις να δικαιολογησεις την αποψη σου; Νομιζεις οτι εδω μεσα προκειται για ...Μασωνικη στοα οπου το αλληλοεξυπηρετουμενο συμφερον κυριαρχει κι αν δεν εισαι "δικος" δεν...ανεβαινεις; Για πες μας, να φωτισεις και μενα που εναμισυ χρονο τωρα δεν το...ψυλλιαστηκα;

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Μπορεις να δικαιολογησεις την αποψη σου; Νομιζεις οτι εδω μεσα προκειται για ...Μασωνικη στοα οπου το αλληλοεξυπηρετουμενο συμφερον κυριαρχει κι αν δεν εισαι "δικος" δεν...ανεβαινεις; Για πες μας, να φωτισεις και μενα που εναμισυ χρονο τωρα δεν το...ψυλλιαστηκα;
Οχι μωρε Βαγγελη, παλι στο πολιτικο το γυρισε.
Λες και ολοι υποστηριζουμε το ιδιο κομμα εδω μεσα και τους υπολοιπους τους τρωει η μαρμαγκα...

Reaction score
1

Κ. Καφάτε κάντε με συντονιστή , για να δει ότι δεν κάνετε διακρίσεις

Reaction score
14
μαζί γράφατε!!!!!! Αν ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ και Μπένυ ουτε στο Καλώς ήρθατε δεν θα πάς!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik