- Reaction score
- 877
Α...ναι...Σήμερα λήγει το ban που μου είχαν κανει οι 'δίπλα' επειδή υποστήριζα τον 'πρόεδρο'...Έχει κάτι κρυφούς....hi-end_άδες από κει..........μάνα μου....
Κι εσύ γιατί τον υποστήριζες, έχεις κάποια εξήγηση? :cool_4:Α...ναι...Σήμερα λήγει το ban που μου είχαν κανει οι 'δίπλα' επειδή υποστήριζα τον 'πρόεδρο'...Έχει κάτι κρυφούς....hi-end_άδες από κει..........μάνα μου....
Αν σε ενοχλει η υπογραφη μου μπορει να την αλλαξεις . Αλλιως σταματα να κλαιγεσαι σαν τεθλιμμενη χηρα . Νομιζω .....νομιζω οτι εχεις αυτη την δυνατοτηταΦωστήρα μου παραληρείς εκ φύσεως ή απλά ήρθε η ώρα να ρίξεις το διαφημιστικό σου μήνυμα της εβδομάδας? Καμιά καινούρια αντιπροσωπεία δεν πήρες να σου βάλουμε στην υπογραφή? :cool_11: :cool_11:
- Όπως έλεγε και η αδυναμία σου:
...
Έλα ντε και γώ τι τά 'θελα...Τι σχέση έχει ο president με το hi-end...Κι εσύ γιατί τον υποστήριζες, έχεις κάποια εξήγηση?
Βάλε αγορίνα μου ότι θέλεις στην υπογραφή σου.Αν δημιουργούσα θέμα με τίτλο: "Ο πλασιέ καλωδίων LUXMAN και οι πονηροί τρόποι που σκέφτεται για να σπρώξει την πανάκριβη πραμάτεια του", πώς θα σου φαινόταν, καλέ μου LUXMAN? Σύνελθε, σε παρακαλώ.
Δηλαδή εσύ τον υποστήριξες επειδή δηλώνει χαϊεντάς (όπως πχ Παναθηναϊκός) ή επειδή λέει ωραία πράγματα?Έλα ντε και γώ τι τά 'θελα...Τι σχέση έχει ο president με το hi-end...Ενώ όλοι οι άλλοι!!!
Όχι ρε συ. Απλά ποτέ δεν απέδωσαν σωστά (με χρώμα) το τίμπρο των φωνών στις όπερες που ακούω, ενώ ανέκαθεν έκρυβαν την λάμψη των χορωδιακών. :happy_9:...δεν χωνεύεις τα xlo γιατί απ' ότι φαίνεται δε χωνεύεις αυτόν που τα φέρνει...
γμ την πτν σου, ασε τις μοδίστρες στην ησυχία τους, δεν μας φταίνε σε τίποτα. :respect:LUXMAN, MAC_ANAMOURL, NICO_TSAR, SUDOKU και KOGIAS.....Μου μυρίζει...μπαρούτι...Γουστάρω...Άντε γιατί πολύ τις μοδίστρες παίξαμε εδώ μέσα γμ την πτν μου....
Αν και κάποιος λείπει......κάποιος λείπει.......
πάντα που άρεσαν οι μοδίστρες γιατί ξέρουν να "μετράνε" έναν άντρα :dancing:Α χα....νάτος..καρφώθηκε αυτός που έλειπε...
Ρε συ g.kar γιατί τόσο κόψιμο για τις μοδίστρες...μπας κι έχεις ξάδερφο τον Βασίλειο...(και δεν εννοώ τον Μέγα...)
Εμένα πάλι γιατί με τρελλαίνουν οι κομώτριες και οι νοσοκόμες!!!!πάντα που άρεσαν οι μοδίστρες γιατί ξέρουν να "μετράνε" έναν άντρα :dancing:
Νομίζω αντίστοιχο θέμα παίζει στην κατηγορία home cinema, όπου θα γράψει τις εντυπώσεις του το team που την επισκέφθηκε σήμερα. Αν είχε και κανα καλό συστηματάκι θα μας το πούνε. Τα υπόλοιπα εδώ next week.Δε θ ανοίξει κανένας thread για εντυπώσεις από την CES 2007???
Προσωπικά και προς μεγάλη μου χαρά μου άρεσε η επιστροφή δικάναλων συστημάτων και αντιπροσώπων...Άντε να πετάξουμε τα χαζοκούτια επτέλους και ν΄αρχίσουμε ν ακούμε ξανά μουσικούλα...Μου αγαπήσανε όλοι απότομα τον κινηματογράφο και το home cinema με τα συστήματα 7+1, 8+2, 27+4, 86+11, 1368+73....άντε να μην πω καμιά βαρειά κουβέντα για τον Μονομάχο και τον Άνακιν Σκάιγουόκερ....