Που είναι κρυμμένοι οι χαϊεντάδες?...

Reaction score
877
Α...ναι...Σήμερα λήγει το ban που μου είχαν κανει οι 'δίπλα' επειδή υποστήριζα τον 'πρόεδρο'...Έχει κάτι κρυφούς....hi-end_άδες από κει..........μάνα μου....

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Α...ναι...Σήμερα λήγει το ban που μου είχαν κανει οι 'δίπλα' επειδή υποστήριζα τον 'πρόεδρο'...Έχει κάτι κρυφούς....hi-end_άδες από κει..........μάνα μου....
Κι εσύ γιατί τον υποστήριζες, έχεις κάποια εξήγηση? :cool_4:

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Φωστήρα μου παραληρείς εκ φύσεως ή απλά ήρθε η ώρα να ρίξεις το διαφημιστικό σου μήνυμα της εβδομάδας? Καμιά καινούρια αντιπροσωπεία δεν πήρες να σου βάλουμε στην υπογραφή? :cool_11: :cool_11:

- Όπως έλεγε και η αδυναμία σου:
...
Αν σε ενοχλει η υπογραφη μου μπορει να την αλλαξεις . Αλλιως σταματα να κλαιγεσαι σαν τεθλιμμενη χηρα . Νομιζω .....νομιζω οτι εχεις αυτη την δυνατοτητα
...εκτος αν το Αν. Γενικός Διαχειριστής μεταφραζεται
.... Αν ημουν Γενικος Διαχειριστης :happy_8: :happy_8: :happy_8:

Βλεπω επισης οτι βρισκεις εν ριπη οφθαλμου τα τσιτατα του Ντοχερτυ που με αφορουν . Ομως εξακολουθεις αν και ειχες καλο δασκαλο να εισαι κακος μαθητης ..μικρε !

Reaction score
877
Κι εσύ γιατί τον υποστήριζες, έχεις κάποια εξήγηση?
Έλα ντε και γώ τι τά 'θελα...Τι σχέση έχει ο president με το hi-end...
http://www.xloelectric.com/programs/productCategory.php?category=7
Ενώ όλοι οι άλλοι!!!...Αλλά ξέχασα....δεν χωνεύεις τα xlo γιατί απ' ότι φαίνεται δε χωνεύεις αυτόν που τα φέρνει.................

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Περίμενε έχω κι άλλα:
Αν δημιουργούσα θέμα με τίτλο: "Ο πλασιέ καλωδίων LUXMAN και οι πονηροί τρόποι που σκέφτεται για να σπρώξει την πανάκριβη πραμάτεια του", πώς θα σου φαινόταν, καλέ μου LUXMAN? Σύνελθε, σε παρακαλώ.
Βάλε αγορίνα μου ότι θέλεις στην υπογραφή σου.
Βάλε κι έναν φάρο όμως! :cool_11: :cool_11:

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Έλα ντε και γώ τι τά 'θελα...Τι σχέση έχει ο president με το hi-end...Ενώ όλοι οι άλλοι!!!
Δηλαδή εσύ τον υποστήριξες επειδή δηλώνει χαϊεντάς (όπως πχ Παναθηναϊκός) ή επειδή λέει ωραία πράγματα?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
...δεν χωνεύεις τα xlo γιατί απ' ότι φαίνεται δε χωνεύεις αυτόν που τα φέρνει...
Όχι ρε συ. Απλά ποτέ δεν απέδωσαν σωστά (με χρώμα) το τίμπρο των φωνών στις όπερες που ακούω, ενώ ανέκαθεν έκρυβαν την λάμψη των χορωδιακών. :happy_9:

Reaction score
877
"Ο πλασιέ καλωδίων LUXMAN και οι πονηροί τρόποι που σκέφτεται για να σπρώξει την πανάκριβη πραμάτεια του"................

Παμπόνηρε Ρένο...μ' έπιασες κώτσο που αγόρασα τα xlo...Άσχετα αν παίζουν γα__΄τα...Θέλω να τα επιστρέψω αμέσως πίσω...να μου δώσεις τα ευρά μου να αγοράσω κουρτίνες που θέλει η γυναίκα μου...και για καλώδια θα ξηλώσω την τοστιέρα....και θα πάρω και blue-sky......να μάθεις.....

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Έχεις επιχειρήματα ρε SUDOKU δε λέω...
Άλλωστε έχουμε δώσει πολλές μάχες εδώ μέσα για το blue sky. :cool_4:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.138
Ο ένας ακούει καλώδια ρεύματος. Ο άλλος μαζεύει τον κόκκο του τάδε interconnect με το φαράσι, πριν τον πάρει χαμπάρι η πεθερά του. Ο δείνα το παίζει χαϊεντάς τρώγοντας μπρικ. Καλά, μια σωστή δουλειά δεν μπορείτε να κάνετε; Δηλαδή, τα μπήγετε χοντρά για καλώδια και αποσβεστικά με μπόλικο prat, κι όταν πάτε στο ντελικατέσσεν, παίρνετε μπρικ; Και θέλετε να σας πάρει στα σοβαρά ο Τσαρουχάς, πόσο μάλλον εγώ, που είμαι και Ημίθεος. Καλά, από high end έχετε μαύρα μεσάνυχτα, για το μαύρο χαβιάρι δεν σας έχει μιλήσει κανένας; Και θέλετε να μου το παίξετε και χαϊεντάδες. Ήμαρτον δηλαδή!

Reaction score
3
To θέμα εκτός απο τον τίτλο, είναι καθαρά για άλλη κατηγορία που ασχολείτε με γενικά θέματα και οχι με κάτι συγκεκριμένο...:pc:

Αφού βρε συ, δεν τους θέλεις - θέλουμε, γιατί τους ψάχνεις?
Αστους στην δυστυχία τους, με το χαβιάρι μαύρο, τον αστακό ψόφιο και το σολομό μες την καπνιά... :happy_9: :cool_11: :cool_11: :cool_11:

Reaction score
877
LUXMAN, MAC_ANAMOURL, NICO_TSAR, SUDOKU και KOGIAS.....Μου μυρίζει...μπαρούτι...Γουστάρω...Άντε γιατί πολύ τις μοδίστρες παίξαμε εδώ μέσα γμ την πτν μου....
Αν και κάποιος λείπει......κάποιος λείπει.......

Reaction score
3.581
LUXMAN, MAC_ANAMOURL, NICO_TSAR, SUDOKU και KOGIAS.....Μου μυρίζει...μπαρούτι...Γουστάρω...Άντε γιατί πολύ τις μοδίστρες παίξαμε εδώ μέσα γμ την πτν μου....
Αν και κάποιος λείπει......κάποιος λείπει.......
γμ την πτν σου, ασε τις μοδίστρες στην ησυχία τους, δεν μας φταίνε σε τίποτα. :respect:

Reaction score
877
Α χα....νάτος..καρφώθηκε αυτός που έλειπε...
Ρε συ g.kar γιατί τόσο κόψιμο για τις μοδίστρες...μπας κι έχεις ξάδερφο τον Βασίλειο...(και δεν εννοώ τον Μέγα...)

Reaction score
3.581
Α χα....νάτος..καρφώθηκε αυτός που έλειπε...
Ρε συ g.kar γιατί τόσο κόψιμο για τις μοδίστρες...μπας κι έχεις ξάδερφο τον Βασίλειο...(και δεν εννοώ τον Μέγα...)
πάντα που άρεσαν οι μοδίστρες γιατί ξέρουν να "μετράνε" έναν άντρα :dancing:

Reaction score
877
Δε θ ανοίξει κανένας thread για εντυπώσεις από την CES 2007???
Προσωπικά και προς μεγάλη μου χαρά μου άρεσε η επιστροφή δικάναλων συστημάτων και αντιπροσώπων...Άντε να πετάξουμε τα χαζοκούτια επτέλους και ν΄αρχίσουμε ν ακούμε ξανά μουσικούλα...Μου αγαπήσανε όλοι απότομα τον κινηματογράφο και το home cinema με τα συστήματα 7+1, 8+2, 27+4, 86+11, 1368+73....άντε να μην πω καμιά βαρειά κουβέντα για τον Μονομάχο και τον Άνακιν Σκάιγουόκερ....

Reaction score
877
πάντα που άρεσαν οι μοδίστρες γιατί ξέρουν να "μετράνε" έναν άντρα :dancing:
Εμένα πάλι γιατί με τρελλαίνουν οι κομώτριες και οι νοσοκόμες!!!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Δε θ ανοίξει κανένας thread για εντυπώσεις από την CES 2007???
Προσωπικά και προς μεγάλη μου χαρά μου άρεσε η επιστροφή δικάναλων συστημάτων και αντιπροσώπων...Άντε να πετάξουμε τα χαζοκούτια επτέλους και ν΄αρχίσουμε ν ακούμε ξανά μουσικούλα...Μου αγαπήσανε όλοι απότομα τον κινηματογράφο και το home cinema με τα συστήματα 7+1, 8+2, 27+4, 86+11, 1368+73....άντε να μην πω καμιά βαρειά κουβέντα για τον Μονομάχο και τον Άνακιν Σκάιγουόκερ....
Νομίζω αντίστοιχο θέμα παίζει στην κατηγορία home cinema, όπου θα γράψει τις εντυπώσεις του το team που την επισκέφθηκε σήμερα. Αν είχε και κανα καλό συστηματάκι θα μας το πούνε. Τα υπόλοιπα εδώ next week.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.090
Members
38.529
Νεότερο μέλος
Nikos67