ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Ιδρυτής
- Reaction score
- 730
-Ελα, τι κανεις bro?
-Καλα ειμαι...αυτια μου
-Παμε για μπυρες?
-Ρε δεν με θεζεις με τις μπυρες σου?Κοιταξες αυτο που σου ειπα?
-Ναι, σου βρηκα ενα σαμπακι μουρλια.
-Και τι θα κανουμε αν το μαθουν οι αλλοι οι μουρλοι μεσα?Ρεντικολο θα μας κανουν ολη την οικογενεια.
-Μην τους λες τιποτα ρε.Σαμπως ξερουν τα δικα μου τα χαιρια?
-Ειναι καλο?
-Μουρλια σου λεω.Θα βαζεις Φλερυ Νταντωνακη και θα νομιζεις πως ακους...Afrika Bambaataa
-Γουσταρωωω.Επιτελους θα ακουσω τις πραγματικες δυνατοτητες των πανελ.Και δεν με λες?Ειναι μεγαλο?
-Θελεις ενα συκαλακι?
-Βρε συ ασε το συκαλακι.Σε ρωτησα αν ειναι μεγαλο.
-Μηπως θελεις ενα νεραντζακι?
-Πες μου μωρη ποσο μεγαλο ειναι!
-Ε, δεν ειναι και σαν την Πελλλλοπονησο.
-Καταλαβα.Η πλατη μου θα γινει τριλιζα παλι απο τις νυχιες της δικιας μου.Δηλαδη δεν μπορεις να μου δωσεις διαστασεις?
-Πως, αμεεε!Οι ιδιες με αυτες του...Λευκου Πυργου...
-Και πως θα το βαλω σπιτι μωρη?Θα με ξεσκισει λεμε
-Ακου, μου ηρθε φλασια!
-Ωχ!
-Θυμασαι το σαμπ που πηρα πριν λιγο καιρο και το περασα στο τσακ απο την Κρητικια γιατι της ειπα πως ειναι ντιβανοκασελα για να βαζει τα κλινοσκεπασματα?
-Ναι, θυμαμαι.Ακομα σε κυνηγαει απο τοτε που ανακαλυψε τι ειναι.
-Ακου λοιπον τι θα κανουμε.Απο την στιγμη που δεν εχω χτισει ακομα την εξωπορτα και μπορω να περασω μεχρι παχυδερμο θα παρω εγω το καινουργιο που ειναι...μεγαλυτερουλι και εσυ, σαν μικροτερος αδερφος, θα παρεις το δικο μου το μικροτερο.
-Δως μου πεντε λεπτα να καταλαβω αυτο που ειπες
-Το καταλαβες τωρα?
-Ναι, εγω πληρωνω το μεγαλυτερο και το παιρνεις εσυ.Εσυ πληρωσες το μικροτερο και το παιρνω εγω.Δεν βλεπω πουθενα θεμα ριξιματος...
-Ωραια, φυγαμε?
-Κατσε ενα λεπτουλι.Δεν μου ξεκαθαρισες το πιο σημαντικο.Το ξυλο ποιος απο τους δυο μας θα το φαει?
-Ποσες μπυρες ειπες οτι θες?
-Καλα ειμαι...αυτια μου
-Παμε για μπυρες?
-Ρε δεν με θεζεις με τις μπυρες σου?Κοιταξες αυτο που σου ειπα?
-Ναι, σου βρηκα ενα σαμπακι μουρλια.
-Και τι θα κανουμε αν το μαθουν οι αλλοι οι μουρλοι μεσα?Ρεντικολο θα μας κανουν ολη την οικογενεια.
-Μην τους λες τιποτα ρε.Σαμπως ξερουν τα δικα μου τα χαιρια?
-Ειναι καλο?
-Μουρλια σου λεω.Θα βαζεις Φλερυ Νταντωνακη και θα νομιζεις πως ακους...Afrika Bambaataa
-Γουσταρωωω.Επιτελους θα ακουσω τις πραγματικες δυνατοτητες των πανελ.Και δεν με λες?Ειναι μεγαλο?
-Θελεις ενα συκαλακι?
-Βρε συ ασε το συκαλακι.Σε ρωτησα αν ειναι μεγαλο.
-Μηπως θελεις ενα νεραντζακι?
-Πες μου μωρη ποσο μεγαλο ειναι!
-Ε, δεν ειναι και σαν την Πελλλλοπονησο.
-Καταλαβα.Η πλατη μου θα γινει τριλιζα παλι απο τις νυχιες της δικιας μου.Δηλαδη δεν μπορεις να μου δωσεις διαστασεις?
-Πως, αμεεε!Οι ιδιες με αυτες του...Λευκου Πυργου...
-Και πως θα το βαλω σπιτι μωρη?Θα με ξεσκισει λεμε
-Ακου, μου ηρθε φλασια!
-Ωχ!
-Θυμασαι το σαμπ που πηρα πριν λιγο καιρο και το περασα στο τσακ απο την Κρητικια γιατι της ειπα πως ειναι ντιβανοκασελα για να βαζει τα κλινοσκεπασματα?
-Ναι, θυμαμαι.Ακομα σε κυνηγαει απο τοτε που ανακαλυψε τι ειναι.
-Ακου λοιπον τι θα κανουμε.Απο την στιγμη που δεν εχω χτισει ακομα την εξωπορτα και μπορω να περασω μεχρι παχυδερμο θα παρω εγω το καινουργιο που ειναι...μεγαλυτερουλι και εσυ, σαν μικροτερος αδερφος, θα παρεις το δικο μου το μικροτερο.
-Δως μου πεντε λεπτα να καταλαβω αυτο που ειπες
-Το καταλαβες τωρα?
-Ναι, εγω πληρωνω το μεγαλυτερο και το παιρνεις εσυ.Εσυ πληρωσες το μικροτερο και το παιρνω εγω.Δεν βλεπω πουθενα θεμα ριξιματος...
-Ωραια, φυγαμε?
-Κατσε ενα λεπτουλι.Δεν μου ξεκαθαρισες το πιο σημαντικο.Το ξυλο ποιος απο τους δυο μας θα το φαει?
-Ποσες μπυρες ειπες οτι θες?