Subwoofer,high end και...τσαρουχια

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
-Ελα, τι κανεις bro?
-Καλα ειμαι...αυτια μου
-Παμε για μπυρες?
-Ρε δεν με θεζεις με τις μπυρες σου?Κοιταξες αυτο που σου ειπα?
-Ναι, σου βρηκα ενα σαμπακι μουρλια.
-Και τι θα κανουμε αν το μαθουν οι αλλοι οι μουρλοι μεσα?Ρεντικολο θα μας κανουν ολη την οικογενεια.
-Μην τους λες τιποτα ρε.Σαμπως ξερουν τα δικα μου τα χαιρια?
-Ειναι καλο?
-Μουρλια σου λεω.Θα βαζεις Φλερυ Νταντωνακη και θα νομιζεις πως ακους...Afrika Bambaataa
-Γουσταρωωω.Επιτελους θα ακουσω τις πραγματικες δυνατοτητες των πανελ.Και δεν με λες?Ειναι μεγαλο?
-Θελεις ενα συκαλακι?
-Βρε συ ασε το συκαλακι.Σε ρωτησα αν ειναι μεγαλο.
-Μηπως θελεις ενα νεραντζακι?
-Πες μου μωρη ποσο μεγαλο ειναι!
-Ε, δεν ειναι και σαν την Πελλλλοπονησο.
-Καταλαβα.Η πλατη μου θα γινει τριλιζα παλι απο τις νυχιες της δικιας μου.Δηλαδη δεν μπορεις να μου δωσεις διαστασεις?
-Πως, αμεεε!Οι ιδιες με αυτες του...Λευκου Πυργου...
-Και πως θα το βαλω σπιτι μωρη?Θα με ξεσκισει λεμε
-Ακου, μου ηρθε φλασια!
-Ωχ!
-Θυμασαι το σαμπ που πηρα πριν λιγο καιρο και το περασα στο τσακ απο την Κρητικια γιατι της ειπα πως ειναι ντιβανοκασελα για να βαζει τα κλινοσκεπασματα?
-Ναι, θυμαμαι.Ακομα σε κυνηγαει απο τοτε που ανακαλυψε τι ειναι.
-Ακου λοιπον τι θα κανουμε.Απο την στιγμη που δεν εχω χτισει ακομα την εξωπορτα και μπορω να περασω μεχρι παχυδερμο θα παρω εγω το καινουργιο που ειναι...μεγαλυτερουλι και εσυ, σαν μικροτερος αδερφος, θα παρεις το δικο μου το μικροτερο.
-Δως μου πεντε λεπτα να καταλαβω αυτο που ειπες
-Το καταλαβες τωρα?
-Ναι, εγω πληρωνω το μεγαλυτερο και το παιρνεις εσυ.Εσυ πληρωσες το μικροτερο και το παιρνω εγω.Δεν βλεπω πουθενα θεμα ριξιματος...
-Ωραια, φυγαμε?
-Κατσε ενα λεπτουλι.Δεν μου ξεκαθαρισες το πιο σημαντικο.Το ξυλο ποιος απο τους δυο μας θα το φαει?
-Ποσες μπυρες ειπες οτι θες?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Άρπα τες μωρή Καφάταινα! )()()()(

Ένα μικρούλι παθητικό ηχειάκι είναι.
Το μεσημέρι πάμε να το βάλουμε μπρος. Άμα ακούσετε κανένα θόρυβο που φέρνει σε σεισμό, μην ανησυχήσετε... :happy_9:

Reaction score
14
με ενα κεντητό απο την χρυσοχέρα την πεθερά Τσαρουχα σεμεδακι, βάζεις και γυάλα με χρυσόψαρο πάνω.... τώρα αν θα σου βγεί "κουνημένος" απο τους υπόηχους ο Τερυς Χρυσός αυτό είναι αλλο πράγμα

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Subwoofer,high end και...τσαρουχια

Χαχαχα! Τρελός διάλογος... :respect:

Ρε γμτ, κι εγώ πάντα "έριχνα" τον μικρό μου αδερφό (για να μην πάμε σε διαλόγους που ξεκινούσαν με "Πόσα λεφτά έχεις?" :mrgreen:) αλλά μόλις έφτασε εκεί 18-19 άρχισε να ζορίζει η κατάσταση...
Aυτός ο Κωσταυτιάς πολύ τυχερός που ο αδερφός του έχει κολλήσει στα 18 (ή μήπως 18ιντσα?!) ... :happy_8:

Θα τον δω στο meating να ζητήσω συμβουλές. :smoking:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880
με ενα κεντητό απο την χρυσοχέρα την πεθερά Τσαρουχα σεμεδακι, βάζεις και γυάλα με χρυσόψαρο πάνω.... τώρα αν θα σου βγεί "κουνημένος" απο τους υπόηχους ο Τερυς Χρυσός αυτό είναι αλλο πράγμα
τερη χρυσο δεν εχουμε
σου κανει κατι σε τζων τικι

Attachments

Reaction score
3.581
με γεια το χαμηλό. Επί τέλους, τώρα θα ακούς και τις διαφορες στα MP3s

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Η ακρόαση και οι μετρήσεις έλαβαν τέλος. Το στομάχι μου έχει φτάσει στο λαιμό και έχω ζαλιστεί. Παρόλα αυτά, το sub απορρίφθηκε.

Πάμε για άλλα πιο μεγάλα... :happy_9:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Παρεμπιπτόντως, ακούσαμε αυτό:

Components 18" subwoofer Woo 18100A
RMS/Max Power 500W / 1000W
Frequency Response 30Hz-600Hz
Impedance 8 ohm SPL 106dB(1m/w)
Peak Sound Pressure 136dB
Dimensions (mm) 600x700x650
Weight (kg) 50

Είναι πολύ καλό, απίστευτη κατασκευή (για επαγγελματικό μαραφέτι), αλλά τελικά δεν κάνει για μένα. :happy_6:
Είναι και σχετικά φθηνό (650€+ΦΠΑ). Το προτείνω για όποιον έχει τα κατάλληλα συνοδά (υπόψιν είναι παθητικό) και τον ανάλογο χώρο. Δείτε εδώ.

...

Reaction score
2
Ε................πες γιατι δεν σου εκατσε.Τη δεν σου αρεσε και τη περιμενες να ακουσεις. Υ.Γ Δεν πιστευω να υπονοας οτι ηταν μικρο.......

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.562
Μην ψαχνεσαι αδικα Νικο, εδω ειναι το τελος..........
JBL 4645C

http://www.jblpro.com/pub/cinema/4645c.pdf

Παθητικο, αλλα εσυ δεν εχεις προβλημα.
Επισης, δεν χρειαζεται να κανεις αλλη καμπινα, οπως στην περιπτωση των PRO sub.

Θα το παραγγειλω σε καμια βδομαδα, αλλα εχει παραδοση, δυο μηνες.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Τα έχω ψάξει πολύ καλά όλα τα sub της jbl. Το έχω δει και αυτό και όντως είναι κορυφαία λύση αλλά πρόκειται για υπερβολικά ψηλή κατασκευή) πάνω από μέτρο).
Επίσης, είναι δυνατόν τόσο μεγάλη καμπίνα να μην... ακούγεται και μάλιστα μεσαιοχαμηλά? Μήπως το έχεις ακούσει? Ο bon studio έχει 1200€ το ηχείο και 1000€ μόνο το μεγάφωνο...

Πάντως λένε ότι το καλύτερο 18" μεγάφωνο της jbl είναι αυτό που βάζει στα portables srx718s και vrx918s, το 2268 Η και FF με μαγνήτες νεοδυμίου. Είναι και είναι τα πιο ακριβά από όλα.

Φυσικά μπορώ πάντα να το χώσω στον αυτιά και να πάρω εγώ το άλλο, που έχει πιο νορμάλ διαστάσεις. :cool_4:

- Πάμε για Power Buy? :cool_1:

...

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.562
Πρωτα απαντησα στο π.μ. και τωρα το ειδα εδω.

Λοιπον ειναι ψιλο και ΟΧΙ βαθυ, γιατι μπαινει πισω απο την οθονη.
Αμα θες το βαζεις στο πλαι ξαπλα, οπως θα κανω εγω.Οχι δεν το εχω ακουσει αλλα ξερω τον ηχο της jbl. (Εχω ακουσει σαμπ με δυο 2241 σε αυτοκινητο πριν παρα πολλα χρονια).
Εγω το επελεξα ετοιμο γιατι ειναι ΜΕΤΡΗΜΕΝΟ, και οχι στην τυχη και οτι βγει, και δευτερον γιατι η διαφορα του απο το ετοιμο ειναι πολυ μικρη.
Οι τιμες που βλεπεις στο ΒΟΝ ειναι χωρις ΦΠΑ.
Για το 2268 σου εγραψα, ασε που καλυτερο θεωρειται το 2269, που φοραει η Vertex σειρα με τα πολυ μεγαλα array.
http://www.jblpro.com/pressroom/VT4880_06/VT4880_06.htm

Παντως αν συγκρινεις τιμες στα "χαι ενδαδικα" σαμπ, ειναι τζαπα.

-Φυσικα και ειμαι μεσα για Power Buy,.

Ν

Νίκος Σταθόπουλος

Guest
Μόλις με το καλό τοποθετηθεί το εν λόγω σαμπ στον χώρο, προτείνω να τοποθετηθεί επίσης ένα ζευγάρι κοτλέ παντούφλες Νο 42 48cm εμπρός και 32 μοίρες διαγωνίως δεξιά προς το sweet spot για την ελαχιστοποίηση των στασίμων. Και ένα τσόκαρο δίπλα στον καναπέ για να έχει η σύζυγος πολεμοεφόδια εύκαιρα και μη μας χαλάσει τη μόντα.. αχαχαχαχαχα

Ν

Νίκος Σταθόπουλος

Guest
(το σχόλιο αφορά στον διάλογο που άνοιξε το thread ;-) )

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μόλις με το καλό τοποθετηθεί το εν λόγω σαμπ στον χώρο, προτείνω να τοποθετηθεί επίσης ένα ζευγάρι κοτλέ παντούφλες Νο 42 48cm εμπρός και 32 μοίρες διαγωνίως δεξιά προς το sweet spot για την ελαχιστοποίηση των στασίμων. Και ένα τσόκαρο δίπλα στον καναπέ για να έχει η σύζυγος πολεμοεφόδια εύκαιρα και μη μας χαλάσει τη μόντα.. αχαχαχαχαχα
:cool_11::cool_11::cool_11:

ps
1. Αλήθεια, αυτό που δεν φαίνεται καλά στην φωτογραφία του avatar τι ακριβώς είναι?
2. Καλώς ήρθες!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Πρωτα απαντησα στο π.μ. και τωρα το ειδα εδω.

Λοιπον ειναι ψιλο και ΟΧΙ βαθυ, γιατι μπαινει πισω απο την οθονη.
Αμα θες το βαζεις στο πλαι ξαπλα, οπως θα κανω εγω.Οχι δεν το εχω ακουσει αλλα ξερω τον ηχο της jbl. (Εχω ακουσει σαμπ με δυο 2241 σε αυτοκινητο πριν παρα πολλα χρονια).
Εγω το επελεξα ετοιμο γιατι ειναι ΜΕΤΡΗΜΕΝΟ, και οχι στην τυχη και οτι βγει, και δευτερον γιατι η διαφορα του απο το ετοιμο ειναι πολυ μικρη.
Οι τιμες που βλεπεις στο ΒΟΝ ειναι χωρις ΦΠΑ.
Για το 2268 σου εγραψα, ασε που καλυτερο θεωρειται το 2269, που φοραει η Vertex σειρα με τα πολυ μεγαλα array.
http://www.jblpro.com/pressroom/VT4880_06/VT4880_06.htm

Παντως αν συγκρινεις τιμες στα "χαι ενδαδικα" σαμπ, ειναι τζαπα.

-Φυσικα και ειμαι μεσα για Power Buy,.
Έτσι όπως τα λες είναι.
Εγώ δυστυχώς δεν έχω τον χώρο για να το βάλω ούτε όρθιο ούτε ξάπλα. Τα βλέπω όλα όμως και φυσικά δεν έχω εγκαταλείψει ακόμη το plan A, που ήταν 2 sub αντί του ενός αλλά μικρότερα και κονσουμεράδικα (2 X PV1).

Δύσκολη άσκηση το βαθύ και με ένταση χαμηλό πάντως...

...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.099
Members
38.530
Νεότερο μέλος
Σωτήρης Καλύμνιος