Το Τέρας!! (Il mostro, the monster)

Irene_K

Τάγμας
Reaction score
0
Απάντηση: Το Τέρας!! (Il mostro, the monster)

Γιάννη πραγματικά δεν έχω να πώ και πολλά για αυτή την μηχανή εκτός απο...:respect: :respect: :respect: :respect:

Πραγματικά είναι πανέμορφη.. :bravo: :bravo:

Και πάλι καλορίζικη, καλοτάξιδη και πολλά, καλά και ασφαλή χιλιόμετρα να έχεις...

Reaction score
51
Απάντηση: Re: Το Τέρας!! (Il mostro, the monster)

Ρε Γιάννη σε έχασα! Καλα με τέτοιο όχημα θα τρέχεις για πάνες;

Nice Thread by the way!

Aντώνη (γάτε) γιαυτό την αγόρασα!!! Για να αγοράζω γρηγορότερα τις πάνες!! :cool_11: :cool_11: :cool_11:

Reaction score
51

Γιάννη πραγματικά δεν έχω να πώ και πολλά για αυτή την μηχανή εκτός απο...:respect: :respect: :respect: :respect:

Πραγματικά είναι πανέμορφη.. :bravo: :bravo:

Και πάλι καλορίζικη, καλοτάξιδη και πολλά, καλά και ασφαλή χιλιόμετρα να έχεις...

Ειρήνη, και πάλι σ' ευχαριστώ!!! :crazy_3: :crazy_3: :happy_4: :happy_4:

Reaction score
10
Γιαννη,
Καλοριζικη και καλοταξιδη η μαυρουλα σου...
....και που σαι πατερα...φρονιμα με το δεξι χερι :happy_9:

Reaction score
51

Γιαννη,
Καλοριζικη και καλοταξιδη η μαυρουλα σου...
....και που σαι πατερα...φρονιμα με το δεξι χερι :happy_9:
Σε ευχαριστώ Αποστόλη!!! :crazy_3: :cool_4:
Δεν έχω πρόβλημα στο δεξί χέρι.....
Στο δεξί..καρπό έχω..:cool_11: :cool_11: :cool_11:

Reaction score
51

μαστορα
ενα ζευαγρακι xenon και εισαι ετοιμος

Πάνο το έχω ήδη σκεφθεί.....
Αλλά θέλω πρώτα να δοκιμάσω πλήρως τα δικά του (που όσο έχω δει σκοτώνουν) και μετά να δω αν αξίζει να τα αλλάξω!!
Η σκέψη μου με οδηγεί σε αλλαγή.
Και σαφώς μιλάω για 6ΚΚ....
Αλλά αργότερα!:crazy_3:

Reaction score
0
Γιαννη καλοτάξιδη και πάντα όρθιος

(καλά μονο 280κοντέρ??? τσ τσ τσ...o tempora o mores!)

Reaction score
51

Γιαννη καλοτάξιδη και πάντα όρθιος

(καλά μονο 280κοντέρ??? τσ τσ τσ...o tempora o mores!)

300 λέει γκάβακα!!!! :cool_11: :cool_11:

Ευχαριστώ Παναγιώτη!!! :crazy_3:

Reaction score
0

Γειαου Γιαννη βλεπω εχεις βαλει στη σελιδα το μοτερι καλα εδω μονο για ηχοσ/ματα δε μιλανε? παντως καλα κανεις να μαθενει ο κοσμος κατι τις παραπανω.... ειθελα να σε ρωτησω κατι πραγματα που θελω σχετικα με tv52 για pc αν γνωριζεις απο δαυτα....α) Εχω βρει SONY TV 52 H 35000 στο εξωτ/κο με 3000€ εδω γιατι την εχουνε 4960€????? Β) Κατεβασα απο ιντερνετ κλιπακια wmv 1080p κ με HDMI τα προβαλω στην τηλ/ση μου KLV-V40A απο τον υπολ/στη αλλα δεν δειχνει οπως πρεπει [κανει κατι κυματακια] στον υπολ/στη τα δειχνει οκ γιατι?

Reaction score
17.817
Γιαννη,χλιδατο το δικυκλο ......Καλοριζικο!:bravo:

Σκεπη δεν μπαινει σ αυτο για τη βροχη?:happy_6:

Reaction score
51

Report: 10 μήνες μετά

Η μοτοσικλέτα έχει κάνει σχεδόν 7000km.
Είναι ήδη στρωμένη (προφανές) και το γκάζι ανοίγει κατά βούλησην :107:

Αλλαγές σε σχέση με την αρχή?
Έχω βάλει συναγερμό, τροφοδοσία + βάση για το GPS (TiBO S1000 MKI) και νέα ζελατίνα φέρινγκ (double bubble) της Puig.
(θα ανεβάσω φωτό σε λίγο)

Ο συναγερμός απαραίτητος, όχι τόσο για τον φόβο κλεψίματος (λόγω γκαράζ και ησυχίας στην περιοχή) αλλά κυρίως για να μην προσπαθήσει κάποιος να την μετακινήσει όταν είναι παρκαρισμένη στο κέντρο της πόλης ή αν την πετάξουν να το ακούσω (φτου φτου....)

Η βάση και η τροφοδοσία του gps μπήκε για πλοήγηση σε ταξίδια (απλά χάλασαν τα σχέδια για Ιταλία με τη μηχανή φέτος). Στην τροφοδοσία υπάρχει ξεχωριστή παροχή με ασφάλεια και διακόπτη)

Η ζελατίνα μπήκε για καλύτερη προστασία από τον αέρα στα πολλά χιλιόμετρα. Μου άρεσε πάρα πολύ η "μαμά" αλλά πάνω από τα 160km/h ή αν υπήρχε άνεμος με κούραζε. Η νέα είναι πιο ψηλή και άψογη παντού. Ιδιαίτερα σε ταχύτητες πολύ υψηλές η διαφορά είναι χαώδης. Ταχύτητες των 250km/h+ είναι πολύ πιο άνετες με λίγο σκύψιμο. Προφανώς η ζελατίνα της Kawasaki ("μαμάς") δεν ταίριαζε στο σωματότυπό μου. Μάλλον απευθύνεται σε πιο μικρόσωμους!!

Ααα....Έχω αλλάξει και το πίσω λάστιχο στα 5500km με ένα ίδιο (Bridgestone Battlax BT-014) για να ταιριάζει με το μαμά μπροστινό. Η ZZR καταναλώνει πολύ βενζίνη και λάστιχα!! :107:
Φοβάμαι ότι το 2ο πίσω δεν θα αντέξει 5500km......
Γιατί τώρα δεν υπάρχει στρώσιμο και προσεκτική οδήγηση ως προς το γκάζι.......Μάλλον στα 9000km θα αλλαχθούν και τα δύο με ολόφρεσκα BT-016 :107:

Reaction score
51

Έχω βέβαια κάνει δύο service. Στα 1000 & στα 6000km (στο πρώτο αλλαγή λαδιών και φίλτρου και γενικό έλεγχο πρώτου service. Στο δεύτερο αλλαγή λαδιών και φίλτρου και μικροελέγχους).

Μέση κατανάλωση εντός πόλης (με γρήγορη οδήγηση) στα 10.5 με 11lt/100km και με λίγη προσοχή (αλλά πάντα σβέλτη οδήγηση) πέφτει στα 9 με 9.5.
Με την γυναίκα μου πάντως στη μηχανή (πάλι με σβέλτη οδήγηση) η κατανάλωση στην πόλη πέφτει στα 8 lt/100km χαλαράααα!!:107:
Εκτός πόλης η κατανάλωση είναι αισθητά χαμηλότερη.
Με ταχύτητες μέχρι 160km/h πέφτει κάτω από τα 7lt/100km (έχω μετρήσει και κάτω από 6 αλλά πολύ προσεκτικός).
Με ταχύτητες μέχρι 180km/h και ανοίγματα στα 230-250km/h (για λίγη ώρα) η κατανάλωση παίζει στα 7.5 με 8lt/100km

Η ένδειξη στο trip computer εντός πόλης έχει απόκλιση περίπου 1.5lt προς τα κάτω (αν δείχνει 8 μέση κατανάλωση στην πραγματικότητα είναι 9.5 σχεδόν)
Εκτός πόλης είναι σχεδόν απόλυτα ακριβές

Στο θέμα των επιδόσεων πάντως η κουβέντα ξεφεύγει πολύ.....
Απίστευτη δύναμη αλλά ταυτόχρονα απόλυτα αξιοποιήσιμη και ευκολοοδήγητη (εντάξει...χρειάζεται εμπειρία).
Σε οποιαδήποτε μικρή ευθεία της εθνικής έχει τα 250-270km/h και σε οποιαδήποτε ευθεία μεσαίου μεγέθους χτυπάει κόφτη τελικής με 5η (ούτε καν χρειάζεται η 6η).
Τα 300km/h έρχονται πολύ γρήγορα και παντού.
Ανεξάρτητα αν υπάρχει ανηφόρα ή δύο άτομα κλπ
Εκτοξεύεται και η κατανάλωση βέβαια αλλά λογικό είναι.......
Από στάση έχει τα 100km/h (τυπική μέτρηση χωρίς σημασία για τις μοτοσικλέτες) σε λιγότερο από 3sec, τα 400m σε χαμηλά 10sec (πιθανότατα και κάτω αλλά δεν την σπάω...) και τα 300km/h σε περίπου 20sec...

Το καλύτερο πάντως για μένα είναι ότι στην εθνική (ανεξάρτητα με ένα ή δύο άτομα κλπ) βάζεις 6η και την ξεχνάς. Έχει τόση ροπή παντού που δεν χρειάζεται να κατεβάσεις πουθενά και να έχεις και ρεπρίζ τρομερά γρήγορες.....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.387
Members
38.694
Νεότερο μέλος
Verdier