- Reaction score
- 1
πως? ετσι?
Attachments
-
29 KB Προβολές: 30
Χειρουργικό νυστέρι Bravia βλέπω στη Photo.... slaughter.like.no.other Στο Hi-tech κρεοπωλείο που θα ανοίξω θα την προτιμήσω τη Sony... πρέπει να βγάζει καλούς μπαλτάδες...:happy_9:ΑΣΤΕΙΟΣ Ε?? ΧΑΧΑ... ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ SUBCODE, ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ??....ΜΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΔΕΣ....
http://bssc.sel.sony.com/BroadcastandBusiness/markets/10006/hdsurgery.shtml
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΣΤΕΙΟΙ...
ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΧΡHΣΙΜΟΠΟΙΗΣOYN ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ...![]()
Binary ανωμαλάρα συμαζέψου :mad_2:πως? ετσι?
Καλά σου λέει, ρε! Προσκύνα μπροστά στη βασίλισσα των αποτυχημένων φορμά! :cool_11:subcode WHY ARE YOU SLEEPING IN TOMORROW'S WORLD ???
:rei: Sony :respect: :cool_11: :cool_11: :cool_11:Καλά σου λέει, ρε! Προσκύνα μπροστά στη βασίλισσα των αποτυχημένων φορμά! :cool_11:
Γιατί διαθέτω το στρώμα του μέλλοντος σήμερα... Sony STR-OMA90ES (σειρά ES)subcode WHY ARE YOU SLEEPING IN TOMORROW'S WORLD ???
:cool_4: :bravo: :happy_4:ΤΕΛΟΣ!!
ΑΝΑΚΩΧΗ!!
: )
Μπορείς να την βρείς γύρω στα 1.800€ από μαγαζί στη Ρόδο (λόγω χαμηλότερου ΦΠΑ). Σε ποιό review αναφέρεσαι (HDTVTEST μήπως?), δώσε κάποιο link.Καιρος ητανε.Ηθελα και εγω να ρωτησω κατι και περιμενα να τελειωσετε πρωτα(χωρις παρεξηγηση).Λοιπον.Η συγκεκριμενη τηλεοραση εχει δοκιμαστει σαν μονιτορ υπολογιστη για παιχνιδια;Και πλεον σε τι τιμη παιζει πανω κατω;Αυτα γιατι απο οτι διαβασα και σε ενα review την εχει σαν μια απο τις κορυφαιες στην αποδοση μαυρου(0.03),χρωματων και κινησης και ψηνομαι να την παρω μαζι με το Playstation 3.
Κανα ling για το μαγαζι στη ροδο,εαν σου ειναι ευκολο.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ?Μπορείς να την βρείς γύρω στα 1.800€ από μαγαζί στη Ρόδο (λόγω χαμηλότερου ΦΠΑ). Σε ποιό review αναφέρεσαι (HDTVTEST μήπως?), δώσε κάποιο link.
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=16064Κανα ling για το μαγαζι στη ροδο,εαν σου ειναι ευκολο.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ?
Εγώ βλέπω τηλεόραση στα 2,8 μέτρα - και στο 1 μέτρο όμως να ημουν δε θα είχα κανένα πρόβλημα, αλλά στα μεγάλα πάνελ όσο πιο κοντά είσαι, τόσο περισσότερες ατέλειες βλέπεις στα αναλογικά σήματα. Για τα hd σήματα, δεν το συζητώ.....ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΙΝΤΣΕΣ!!!!Δημήτρη, στα πόσα μέτρα βλέπεις τιβι?