SONY BRAVIA 40'' W3000 - Πρώτες εντυπώσεις ως χρήστης

Reaction score
5
ΑΣΤΕΙΟΣ Ε?? ΧΑΧΑ... ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ SUBCODE, ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ??....ΜΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΔΕΣ....
http://bssc.sel.sony.com/BroadcastandBusiness/markets/10006/hdsurgery.shtml

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΣΤΕΙΟΙ...
ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΧΡHΣΙΜΟΠΟΙΗΣOYN ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ... ;)

ΠΑΝΤΟΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΗΝ SONY...
ΑΠΟ ΣΥΣΚΕΥΕΣ SONY ΕΧΩ: CDP-XA7ES,DTC-2000ES,TA-N90ES,
TA-E90ES,DAR-1000ES, RDR-HX-1010, KLV-V40A10, K.A.
ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ, ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ KLV-V40A10 ΚΑΗΚΕ ΤΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΥΠΕΡΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕΗ, ΤΟ ΑΛΛΑΞΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΑ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ...ITS A SONY!! :)

PS3 ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΑΚΟΜΑ...

GOOD IS GOOD, BEST IS BETTER....

Reaction score
7
ΑΣΤΕΙΟΣ Ε?? ΧΑΧΑ... ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ SUBCODE, ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ??....ΜΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΔΕΣ....
http://bssc.sel.sony.com/BroadcastandBusiness/markets/10006/hdsurgery.shtml

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΣΤΕΙΟΙ...
ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΧΡHΣΙΜΟΠΟΙΗΣOYN ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ... ;)
Χειρουργικό νυστέρι Bravia βλέπω στη Photo.... slaughter.like.no.other Στο Hi-tech κρεοπωλείο που θα ανοίξω θα την προτιμήσω τη Sony... πρέπει να βγάζει καλούς μπαλτάδες...:happy_9:

Οι συσκευές μου:

-Θερμοφόρα Sony TH-F60ES (της σειράς ES)
-Κλύσμα Sony KL-IS30MA (Σειρά Bravia...είχε και διαφήμιση, ξέρεις αυτή που έδειχνε ένα νοσοκομείο που από τα παραθυρά του πετάγονταν σκ@τ@)
-Καθετήρας Sony PEE-100L
-Πιεσόμετρο Sony PI-ES75QS (της σειράς QS)

)( )( )( )( )( )( )( )( )( )( )( )( )(

Reaction score
0
Παίδες, να με συγxωρείτε αλλά άνοιξα το thread για να μεταφέρω εντυπώσεις και πρώτες εικόνες από τη νέα σειρά της sony, καθώς και να συζητάμε τυχόν προβλήματα, tricks & tips, ρυθμίσεις, κλπ, με άλλους κατόχους ή υποψήφιους αγοραστές του συγκεκριμένου μηχανήματος. Αν ήξερα ότι το thread θα γινόταν "αρένα" μεταξύ sony fanboys και sony antifanboys, πιστέψτε με δε θα το έκανα ποτέ!!! Και δεν ξέρω για εσάς, αλλά τουλάχιστον για εμένα ο χρόνος είναι περιορισμένος και πολύτιμος...:-|

Το μόνο που βλέπω εδώ στα τελευταία posts είναι μια γελοιοποίηση της συζήτησης και "αστεϊσμούς" που δίνουν και παίρνουν εκατέρωθεν!! :violent:

Με συγχωρείτε λοιπόν πολύ αλλά δε θα ακολουθήσω και θα ξαναποστάρω μόνο όταν υπάρχει ουσιαστικό αντικείμενο συζήτησης.

Reaction score
0
Καιρος ητανε.Ηθελα και εγω να ρωτησω κατι και περιμενα να τελειωσετε πρωτα(χωρις παρεξηγηση).Λοιπον.Η συγκεκριμενη τηλεοραση εχει δοκιμαστει σαν μονιτορ υπολογιστη για παιχνιδια;Και πλεον σε τι τιμη παιζει πανω κατω;Αυτα γιατι απο οτι διαβασα και σε ενα review την εχει σαν μια απο τις κορυφαιες στην αποδοση μαυρου(0.03),χρωματων και κινησης και ψηνομαι να την παρω μαζι με το Playstation 3.

Reaction score
0
Καιρος ητανε.Ηθελα και εγω να ρωτησω κατι και περιμενα να τελειωσετε πρωτα(χωρις παρεξηγηση).Λοιπον.Η συγκεκριμενη τηλεοραση εχει δοκιμαστει σαν μονιτορ υπολογιστη για παιχνιδια;Και πλεον σε τι τιμη παιζει πανω κατω;Αυτα γιατι απο οτι διαβασα και σε ενα review την εχει σαν μια απο τις κορυφαιες στην αποδοση μαυρου(0.03),χρωματων και κινησης και ψηνομαι να την παρω μαζι με το Playstation 3.
Μπορείς να την βρείς γύρω στα 1.800€ από μαγαζί στη Ρόδο (λόγω χαμηλότερου ΦΠΑ). Σε ποιό review αναφέρεσαι (HDTVTEST μήπως?), δώσε κάποιο link.

Reaction score
0
Σαν monitor pc δεν την έχω δοκιμάσει, άλλωστε δεν την ήθελα γιαυτή τη δουλειά, αλλά δε πιστεύω ότι θα σας αφήσει παραπονούμενους.

Το μαύρο της όντως είναι κορυφαίο, ενώ τα χρώματά της τα πιο "ζωντανά" σε όσες έχω δει έως σήμερα! Σε θέμα μαύρου πιστεύω ότι σε επίπεδο lcd, μόνο η samsung και η sharp είναι στα ίδια επίπεδα, ενώ στο θέμα χρωμάτων μόνο η sharp.:cool_1:

Reaction score
0
Μπορείς να την βρείς γύρω στα 1.800€ από μαγαζί στη Ρόδο (λόγω χαμηλότερου ΦΠΑ). Σε ποιό review αναφέρεσαι (HDTVTEST μήπως?), δώσε κάποιο link.
Κανα ling για το μαγαζι στη ροδο,εαν σου ειναι ευκολο.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ?

Reaction score
0
Δημήτρη, στα πόσα μέτρα βλέπεις τιβι?
Εγώ βλέπω τηλεόραση στα 2,8 μέτρα - και στο 1 μέτρο όμως να ημουν δε θα είχα κανένα πρόβλημα, αλλά στα μεγάλα πάνελ όσο πιο κοντά είσαι, τόσο περισσότερες ατέλειες βλέπεις στα αναλογικά σήματα. Για τα hd σήματα, δεν το συζητώ.....ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΙΝΤΣΕΣ!!!!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.953
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa