DVD με δυνατοτητα πειραγματος των υποτιτλων

Reaction score
140
Ξέρει κανείς κανένα standalone dvd player που να μπορείς από το menu του να πειράξεις τις ρυθμίσεις το υπότιτλων ( μέγεθος , θέση ,χρώμα ) κτλ
Και σε dvd αλλά και σε divx ?

Reaction score
174
Μπορεί, δεν ξερω ακριβως μια και δεν ειναι δικο μου... απλα ξερω οτι κατι μπορεις να κανεις με τους υποτιτλους... τωρα μονο σε dvd ή όχι δεν γνωριζω παραπανω λεπτομερειες.

Για να μεγαλωσεις υποτιτλους ή να διορθωσεις ορθογραφικα λαθη (το ν το βγαζει ο) σε αρχεια DivX ειναι θεμα firmware του πλειερ μονο ή μπορεις να κανεις και άλλη επεξεργασια με καποιο software?

Reaction score
0
Απάντηση: DVD με δυνατοτητα πειραγματος των υποτιτλων

Παιδια εχω το SONY RDR -HX1010 με συνδεση HDMI αν του βαλω dvd HD Η BLU RAY θα παιξει? επισεις θα ηθελα να ρωτησω εξης κατεβασα απο το ιντερνετ κλιπ wmv 1080p κ με HDMI απο το pc τα προβαλω στην τηλ/ση sony KLVV 40 1366*768 αλλα δεν δειχνει οπως πρεπει (κανει ελαφρα κυματακια) γιατι? Αν ξερει κανεις να μου απαντησει θα του ειμουνα ευγνωμον...

Reaction score
164
Re: Απάντηση: DVD με δυνατοτητα πειραγματος των υποτιτλων

Παιδια εχω το SONY RDR -HX1010 με συνδεση HDMI αν του βαλω dvd HD Η BLU RAY θα παιξει? επισεις θα ηθελα να ρωτησω εξης κατεβασα απο το ιντερνετ κλιπ wmv 1080p κ με HDMI απο το pc τα προβαλω στην τηλ/ση sony KLVV 40 1366*768 αλλα δεν δειχνει οπως πρεπει (κανει ελαφρα κυματακια) γιατι? Αν ξερει κανεις να μου απαντησει θα του ειμουνα ευγνωμον...
Σάκη, αν θέλεις να ρωτήσεις κάτι, ή φτιάξε νέο θέμα ή κάνε την ερώτησή σου σε κάποιο σχετικό. Έτσι και τάξη θα υπάρχει, και κάποιος άλλος θα μπορούσε να επωφεληθεί από την ερώτησή σου και τις απαντήσεις που θα πάρεις. Επιπλέον, μην περιμένεις να σου απαντήσει κανένας γιατί κάνει κύματα η τηλεόρασή σου ούτε σε θέμα για υπότιτλους σε DVD ούτε, πολύ περισσότερο, σε θέμα που έχει να κάνει με μοτοσυκλέτες. Καλή συνέχεια.

NIX

Reaction score
0
Απάντηση: DVD με δυνατοτητα πειραγματος των υποτιτλων

Σε DvD το μονο player που μπορεις να εχεις καποιον ελεγχο ειναι το panasonic S97.
Συγκεκριμενα μπορεις να τους μετακινησεις προς τα κατω (0 εως -60) και να αλλαξεις την φωτεινοτητα τους (σε βηματα ή αυτοματα με βαση την σκηνη που παιζει).

Divx δεν παιζει καθολου.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος