Assassin's Creed

Reaction score
0
H UBISOFT αναφερει οτι για το PS3 θα κυκλοφορησει την ιδια ημερομηνια με τα υπολοιπα..

αλλα μονο το demo!!!!!!!!!!!! (xaxaxaxaxaxaxaxaxa)

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Assassin's Creed

H UBISOFT αναφερει οτι για το PS3 θα κυκλοφορησει την ιδια ημερομηνια με τα υπολοιπα..

αλλα μονο το demo!!!!!!!!!!!! (xaxaxaxaxaxaxaxaxa)
Μα εμεις δεν ειμαστε κοροιδα. Πρωτα δοκιμαζεις και μετα παιρνεις.:happy_6: Γουρουνι στο σακι θα παρουμε?
Ασχετως που κανεις λαθος!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Assassin's Creed

Μα εμεις δεν ειμαστε κοροιδα. Πρωτα δοκιμαζεις και μετα παιρνεις.:happy_6: Γουρουνι στο σακι θα παρουμε?
Ασχετως που κανεις λαθος!
βρε μπαμπη μου..
το παιχνιδι για ολους βγαινει 11/2007 και για το ps3 11/2008 .. για ξαναδες το λιγακι!!!!!!!!! χαχαχααχχαχααχαχαχαχαχαχα... (και πουσαι... και του 2008 demo θα ειναι)..

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Assassin's Creed

το παιχνιδι για ολους βγαινει 11/2007 και για το ps3 11/2008 .. για ξαναδες το λιγακι!!!!!!!!!..

Ααααχχχχχχχ Αντωνη μου, γερασες μου φαινεται!!! Και δεν βλεπεις!

Ανοιξες το link?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Assassin's Creed

Ααααχχχχχχχ Αντωνη μου, γερασες μου φαινεται!!! Και δεν βλεπεις!

Ανοιξες το link?
φυσικα και το ανοιξα.. αλλα το θεμα ειναι το ξανανοιξες κι εσυ.. χαχαχαχαχχαχαχαχα...

Reaction score
4
Λοιπον ηδη παιζω το συγκεκριμενο παιχνιδι και εχω 2-3 πραγματακια να αναφερω.
Το παιχνιδι θα το λατρεψουν οσοι ειναι λατρεις του ειδους.
Προκειται για ενα πολυ περιποιημενο παιχνιδι με καταπληκτικα γραφικα , ωραιοτατα μενου και φοβερο ηχο.
Ειναι δυσκολο να το καταταξεις σε μια αυτουσια κατηγορια γιατι εχει στοιχεια απο πολλα διαφορετικα ειδη παιχνιδιων.
Μαλλον Action Adventure μπορεις να το πεις.
Το περιμενα πιο πολυ σε στυλ prince of persia αλλα μεχρι εκει που το εχω προχωρησει δεν μου δειχνει κατι τετοιο. Εχει τα στοιχεια εκεινα πχ που σκαρφαλωνεις και κρεμιεσαι αλλα ολα αυτα γινονται σχεδον αυτοματα με ενα δυο κουμπια και δειχνει να μην εστιαζεται στο skill του παικτη.
Ειναι λιγο αργο στην αρχη επειδη σε περναει και απο το γνωστο trainning(πολυ προτοτυπο trainning mode) αλλα δεν αργεις πολυ να μπεις σε action mode.
Η υποθεση και η ιστορια του ειναι απο τα δυνατα του σημεια και πραγματικα με εξεπληξε γιατι τελικα εχει να κανει η ολη υποθεση με το περελθον (φυσικα γιατι εκει διαδραματιζεται ολη η περιπετεια) αλλα και το μελλον.

Οσο εχω παιξει και οσο απο αυτο μπορω να κρινω προκειται για εναν πολυ σοβαρο τιτλο που εχει πεσει πολυ δουλεια για το τελικο αποτελεσμα.
Φαινεται να ειναι απο εκεινα τα παιχνιδια που πραγματικα αξιζει να δωσεις τα λεφτα που ζηταει γιατι πραγματικα παιρνει αριστα σε ολες τις κατηγοριες ακομη και αν το δικο σας γουστο δεν συμβαδιζει με το συγκεκριμενο στυλ παιχνιδιων.
Προτεινεται ανεπιφυλακτα αλλα πιο πολυ για κατοχους κονσολων.

Περισσοτερα οταν το προχωρησω λιγο.....

HV

Reaction score
0
Exei bgei "anepishma" MONO se XBOX360 ews twra...Se liges meres anamenetai kai gia PC...8a thn exoume "anepishma" poly prin thn official date opws kai to crysis...

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Assassin's Creed

Ομορφόπαιδο σε τι το παίζεις;
Σε ps3:oops: ή σε pc;
Μαλλον με μπερδευεις με αλλον...:crazy_10:
Στο xbox360 το εχω ;-)
Αντε κατεβα γειτονα να σου κανω παρουσιαση :cool_4:

Reaction score
0
Λοιπον ηδη παιζω το συγκεκριμενο παιχνιδι και εχω 2-3 πραγματακια να αναφερω.
Το παιχνιδι θα το λατρεψουν οσοι ειναι λατρεις του ειδους.
Προκειται για ενα πολυ περιποιημενο παιχνιδι με καταπληκτικα γραφικα , ωραιοτατα μενου και φοβερο ηχο.
Ειναι δυσκολο να το καταταξεις σε μια αυτουσια κατηγορια γιατι εχει στοιχεια απο πολλα διαφορετικα ειδη παιχνιδιων.
Μαλλον Action Adventure μπορεις να το πεις.
Το περιμενα πιο πολυ σε στυλ prince of persia αλλα μεχρι εκει που το εχω προχωρησει δεν μου δειχνει κατι τετοιο. Εχει τα στοιχεια εκεινα πχ που σκαρφαλωνεις και κρεμιεσαι αλλα ολα αυτα γινονται σχεδον αυτοματα με ενα δυο κουμπια και δειχνει να μην εστιαζεται στο skill του παικτη.
Ειναι λιγο αργο στην αρχη επειδη σε περναει και απο το γνωστο trainning(πολυ προτοτυπο trainning mode) αλλα δεν αργεις πολυ να μπεις σε action mode.
Η υποθεση και η ιστορια του ειναι απο τα δυνατα του σημεια και πραγματικα με εξεπληξε γιατι τελικα εχει να κανει η ολη υποθεση με το περελθον (φυσικα γιατι εκει διαδραματιζεται ολη η περιπετεια) αλλα και το μελλον.

Οσο εχω παιξει και οσο απο αυτο μπορω να κρινω προκειται για εναν πολυ σοβαρο τιτλο που εχει πεσει πολυ δουλεια για το τελικο αποτελεσμα.
Φαινεται να ειναι απο εκεινα τα παιχνιδια που πραγματικα αξιζει να δωσεις τα λεφτα που ζηταει γιατι πραγματικα παιρνει αριστα σε ολες τις κατηγοριες ακομη και αν το δικο σας γουστο δεν συμβαδιζει με το συγκεκριμενο στυλ παιχνιδιων.
Προτεινεται ανεπιφυλακτα αλλα πιο πολυ για κατοχους κονσολων.

Περισσοτερα οταν το προχωρησω λιγο.....

:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: ........πάρα πολύ ωραιο παιχνιδάκι......!!!!!!!
(επιτέλους ένα παιχνίδι που μέχρι στιγμής δεν έχει χρειαστεί να φωνάζω τον pseira να μου περνάει τα δύσκολα σημεία....:happy_6: )

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Assassin's Creed

Μαλλον με μπερδευεις με αλλον...:crazy_10:
Στο xbox360 το εχω ;-) ....

ρε συ.. είπαμε βγάλτο από μέσα σου, μια απόφαση είναι!!!!!!!!!:happy_8:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.306
Members
38.538