ΗΧΕΙΑ B&W M1...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: ΗΧΕΙΑ B&W M1...

Σαφεστερος πληζ;
Δεν νομιζω πως περιοδικα του χωρου ,μπορουν να ειναι αντικειμενικα οταν πληρωνονται απο αυτους που διαφημιζουν!
Μπορεις να βρεις καποιο αρθρο με ασχημες κριτικες και με συμπερασμα "Μην τα αγορασετε γιατι θα κλαιτε!".Οποιο περιοδικο το εχει κανει ,πες μου να γινω συνδρομητης του ή ολα οσα τεσταρουν αποτελουν την ελιτ?
Φιλικα κ μονο !

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΗΧΕΙΑ B&W M1...

Δεν νομιζω πως περιοδικα του χωρου ,μπορουν να ειναι αντικειμενικα οταν πληρωνονται απο αυτους που διαφημιζουν!
Μπορεις να βρεις καποιο αρθρο με ασχημες κριτικες και με συμπερασμα "Μην τα αγορασετε γιατι θα κλαιτε!".Οποιο περιοδικο το εχει κανει ,πες μου να γινω συνδρομητης του ή ολα οσα τεσταρουν αποτελουν την ελιτ?
Φιλικα κ μονο !
Τα εχουμε πει-γραψει αυτα για τις κριτικες των περιοδικων, αλλα για πες μου ποιον τελικα να εμπιστευτουμε; Νομιζω πως ισως οσα γραφουν να μην απεχουν πολυ απο την αληθεια, γιατι βεβαια δεν ειναι ευκολο να κανουν τη νυχτα-μερα. Για ενα κακο πιθανο να αποφυγουν να γραψουν την κριτικη του παρα να το θαψουν, αλλα για αυτα που γραφουν, λες ναναι τοσο αναληθη; Δεν ξερω. Θυμαμαι (οχι πολυ παλια) ο ΗΧΟΣ ειχε θεσει ως οριο να παρουσιαζει τις 10 καλιτερες συσκευες απο αυτες που τεσταριζε - αυτο σημαινει ισως αποκρυψη κακων συσκευων, μα οχι αναληθειες για τη 10αδα. Δεν ξερω αν ισχυει σημερα αυτο. Εν πασει περιπτωσει επιχειρηματιες ειναι οποτε πρεπει να ειμαστε επιφυλακτικοι.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΗΧΕΙΑ B&W M1...

Τα εχουμε πει-γραψει αυτα για τις κριτικες των περιοδικων, αλλα για πες μου ποιον τελικα να εμπιστευτουμε;
Πολυ καλο ερωτημα!
Εμεις τα ψωνια ,οι καταναλωτες που τα χωνουμε σε καθε τι καινουριο,ειμαστε οι καθην αρμοδιοι να αξιολογησουμε το προιον που πηραμε!Απο τοτε που μπηκα στο club ,τα περιοδικα τα παιρνω απο συνηθεια!Θα το ξεπερασω!:cool_11:
Aναληθη δεν ειναι σε καμμια περιπτωση ,μονο παραπλανητικα!:mad_2:

Reaction score
0
Λάκη, συμφωνώ μαζί σου απόλυτα.
Από την μία το γνωρίζουμε ήδη αυτό (δηλαδή θα είμασταν αφελείς αλλιώς) και από την άλλη, όλοι ψάχνουμε να βρούμε δεύτερες και τρίτες απόψεις για τα πράγματα που μας ενδιαφέρουν.
Πως, να το κάνουμε? Είναι μέρος του Hobby!

Με μια σχετική επιφυλακτικότητα, με τις γνώμες γνωστών και χρηστών του Forum και φυσικά με δοκιμές και προσωπικές ακροάσεις, εεε νομίζω, είναι ότι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε.
Και να είμαστε και ευχαριστημένοι!

Reaction score
1.213
Από ότι κοίταξα (δεν έψαξα καλά) κάνουν γύρω στα 400 ευρώ, ίσως και κάτι λιγότερο.

Βάσεις? Εξαρτάται που θα τα βάλεις. Εγώ σκέφτομαι να τα βάλω πάνω στην επιπλοσύνθεση. Δεν ξέρω όμως, εαν θα έχουν πρόβλημα κοντά στον τοίχο, έχουν την τρύπα πίσω.

Στην περίπτωση σου όμως, αν έχεις sub, υπάρχει άλλος δρόμος.
Καλύπτεις την τρύπα με το υλικό που είναι μέσα στην συσκευασία και τα 'κόβεις΄στα 80-90 hz από τον ενισχυτή, οπότε παίρνεις την περιοχή μεσοχαμηλά και πάνω που σκίζει.
Λέω τώρα... Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια
400 E TO TEMAXIO H TO ZEYΓΑΡΙ ?

Reaction score
0
Τα 686, ζευγάρι.
Τα Μ1, τα πουλάνε είτε σε πακέτο των 5, ή σε μονάδες.

Από ότι ξέρω βέβαια.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: ΗΧΕΙΑ B&W M1...

Εχω την υποψια οτι τα 686 ειναι καλιτερα απο τα Μ1 (και με κοντινη τιμη) - εγω θα προτιμουσα τα 686 . Οχι γιατι τα Μ1 ειναι κακα ηχεια αλλα τα 686 φαινονται πιο...ηχεια (αν και τα Μ1 σε ξαφνιαζουν ευχαριστα με τον ηχο τους σε σινεμα)

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: ΗΧΕΙΑ B&W M1...

Επανερχομαι μετα απο καιρο στο θεμα: αγορασε κανεις τελικα τις βασεις για τα Μ1; μηπως ενδιαφερεται και κανενας αλλος για επιτυχουμε καλυτερη τιμη;

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • loggeo
    Projectors
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.245