Επιλογή Blu-Ray player

Reaction score
0
Απάντηση: Επιλογή Blu-Ray player

Παιδιά μην γελιόμαστε.......ακόμα δεν μπορεί να κριθεί τίποτα......όσον αφορά την υποστήριξη των studio είναι 50/50 και τα players είναι ακόμα αρκετά ακριβά(ειδικά τα blu-ray) για mass adoption.........τουλάχιστον στην Ευρώπη.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
250 για το νεο σιμπα δεν ειναι πολλα
ταινιες δεν υπαρχουν και απο τα 2 στρατοπαιδα
και οσο περνα ο καιρος ειναι εις βαρος αυτων που βιαστηκαν να αγορασουν

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
και να φανταστει ο ψευτης ειχε παει και ειχε παρει συνεντευξη και ελεγε τους λογους που θα ζησει το br
απλα δεν τους βγηκε τουλαχιστον για την ωρα

Reaction score
1

Σιγουρα ειναι δυσκολο να πεις οτι θα κερδισει το ενα ή το αλλο(αν κερδισει καποιο), και ειναι μια δυσκολη αποφαση η αγορα player. Ειλικρινα εγω θα αγοραζα το ps3 και αν εχανε το blu ray θα μου εμενε τουλαχιστον η παιχνιδομηχανη. Σε καποιο απ΄τα site που εδωσε ο argi αναφερει αυξηση του ps3 300% μετα την πτωση τιμης.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
και ποσο του hdvd
και που εισαι ακομα
δεν σωνει την κατασταση η παιχνιδομηχανη
θελει σοβαρα player με απωδοση ιδια και πανω απο ολα ΤΙΜΗ προσιτη

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
ευτυχως η δυστυχως δεν θα κρινουμε εμεις το πιο θα ζησει τελικα:cool_4:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Επιλογή Blu-Ray player

δεν σωνει την κατασταση η παιχνιδομηχανη
Διαφωνω καθετως, οριζοντιως και διαγωνιως. Το blu ray το εχει στηριξει σοβαρα μονο το ps3.

Reaction score
14
Η επιλογή πάντως είναι εύκολη..Με το ps3 σαν player έχεις μειωμένο ρίσκο..
Νομίζω πως είναι και η μοναδική σωστή επιλογή αυτή τη στιγμή...

(άσχετο αλλά τα harry potter ΚΑΙ στην Ευρώπη KAI στα δύο formats έχουν όλους τους ευρωπαικούς υπότιτλους ΕΚΤΟΣ των ελληνικών....)

Reaction score
4
ΠΑΙΔΙΑ ,ΕΓΩ ΕΧΩ ΗΔΗ ΑΠΟ ΕΧΤΕΣ ΤΟ SAMSUNG BD 1400 KAI ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ SUPER,ΥΠΟΨΙΝ OTI PRIN EIXA TO PANASONIC BD 10 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕΣΩ BISTREAM TA ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΦΟΡΜΑ ΗΧΟΥ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΟΡΦΗ PCM ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΑΞΑ.ΤΟ SAMSUNG ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΑ ΕΙΚΟΝΑΣ ΑΛΛΑ ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ EPSON TW 1000 AΛΛΑ ΚΑΙΙ ΣΤΗΝ PZ 70.ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΝΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΚΑΙ UPDATE ΓΙΑ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ PLAYER ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΟΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ

Reaction score
1.594
Η επιλογή πάντως είναι εύκολη..Με το ps3 σαν player έχεις μειωμένο ρίσκο..
Νομίζω πως είναι και η μοναδική σωστή επιλογή αυτή τη στιγμή...

(άσχετο αλλά τα harry potter ΚΑΙ στην Ευρώπη KAI στα δύο formats έχουν όλους τους ευρωπαικούς υπότιτλους ΕΚΤΟΣ των ελληνικών....)
οι Ελληνικοί υπότιτλοι πότε δεν υπήρξαν κριτήριο για οποιαδήποτε αγορά. Είναι άνευ σημασίας για μένα. Το ζητούμενο είναι να κάνω μια αγορά που θα έχει - τη στοιχειώδη πλέον - διάρκεια...

Reaction score
62
οι Ελληνικοί υπότιτλοι πότε δεν υπήρξαν κριτήριο για οποιαδήποτε αγορά. Είναι άνευ σημασίας για μένα. Το ζητούμενο είναι να κάνω μια αγορά που θα έχει - τη στοιχειώδη πλέον - διάρκεια...
Δυστυχώς το "διάρκεια" δεν μπορεί να στο εγγυηθεί κανείς...

Reaction score
0

Και εγω πιστευω οτι η καλυτερη αγορα ειναι το PS3...Στα 450 e εχεις μια κορυφαια παιχνιδομηχανη με αρκετα καλα παιχνιδια(demo"happy_1")και πολλα καλα να αναμενονται.Ενα κορυφαια blue ray(Αψογο σε εικονα και ηχο)και εναν καλο media server>Ειδικα εαν εχεις ενισχυτη με HDMI τα χρηματα που ζηταει ειναι πολυ λιγα.Και τα καλυτερα ερχονται(υποστηριξει Dvix-ps store-profil 1,1):cool_4:
Πλεον υπαρχουνε και φτηνα blue ray(500e)

Reaction score
0
Στο Video Club της γειτονιάς μου, βρίσκω τουλάχιστον 10 ταινίες σε BR, μα τίποτα σε HDDVD. Αυτό μπορεί να λέει κάτι...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
εγω στο βιντεοκλαμπ της γειτονιας μου βρισκω κουκλακια μαπετ σοου λετε νε επικρατησουν αυτα
μαλλον δεν θα κρινουμε εμεις πιο θα επικρατησει
το πλειστεισον αν εχει κορυφαιο ηχο εγω ειμαι κονγκολεζος
τι αλλο θα δουμε ωρε
εικονα καλη ηχο σκτ
με τι dacs ωρε θα βγαλει ηχο
οσο για την αλλαγη με την παραμαουντ
αν το πατινι ειχε μαλλια θα το λεγανε γιαγια

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members