- Reaction score
- 0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Επιλογή Blu-Ray player
Τελος παντων εσυ υποστηριζεις το ενα φορμα εγω το αλλο.Καποιος θα βγει κερδισμενος καποιος οχι.Οπως και να εχει εγω θα εχω παιχνιδομηχανη media server...Αν νικησει το blue ray θα μεινει το ps3 σαν πηγη μεχρι να βγαλει καλα μηχανακια η denon η η marantz στα 600e
Η ερωτηση σου ειναι σαν player για ηχο.Και σου απαντω οτι ειναι πολυ καλο αλλα δεν ειναι meridian η sunrise..Μπορει να μην ειναι καν ενα καλο Denon αλλα εμενα μου κανει.Και παιζει απο CD μεχρι blue ray me 450 ε...Ξερεις κανενα μηχανακι να παιζει και να κανει τα μισα πραγματα απο το ps3 και να εχει τον ιδιο ηχο;;;;Δεν νομιζω.Για τον ενισχυτη μου(denon 3806)και τα ηχεια μου παιζει παραπανω απο πολυ καλα(Front:Audax 170 iris sp.edition-Center:Wharfedale center-Ρεαλ:wharfedale diamond 8.2-back surr:Sony pascal 715)Και εχω καλουτσικα μηχανακια απο οτι βλεπεις.αληθεια υπαρχει player br η hdvd της μεριντιαν η της σανραιζ και δεν το ξερω
βαλτε μου απουσια
Τελος παντων εσυ υποστηριζεις το ενα φορμα εγω το αλλο.Καποιος θα βγει κερδισμενος καποιος οχι.Οπως και να εχει εγω θα εχω παιχνιδομηχανη media server...Αν νικησει το blue ray θα μεινει το ps3 σαν πηγη μεχρι να βγαλει καλα μηχανακια η denon η η marantz στα 600e