Επιλογή Blu-Ray player

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Επιλογή Blu-Ray player

αληθεια υπαρχει player br η hdvd της μεριντιαν η της σανραιζ και δεν το ξερω
βαλτε μου απουσια
Η ερωτηση σου ειναι σαν player για ηχο.Και σου απαντω οτι ειναι πολυ καλο αλλα δεν ειναι meridian η sunrise..Μπορει να μην ειναι καν ενα καλο Denon αλλα εμενα μου κανει.Και παιζει απο CD μεχρι blue ray me 450 ε...Ξερεις κανενα μηχανακι να παιζει και να κανει τα μισα πραγματα απο το ps3 και να εχει τον ιδιο ηχο;;;;Δεν νομιζω.Για τον ενισχυτη μου(denon 3806)και τα ηχεια μου παιζει παραπανω απο πολυ καλα(Front:Audax 170 iris sp.edition-Center:Wharfedale center-Ρεαλ:wharfedale diamond 8.2-back surr:Sony pascal 715)Και εχω καλουτσικα μηχανακια απο οτι βλεπεις.
Τελος παντων εσυ υποστηριζεις το ενα φορμα εγω το αλλο.Καποιος θα βγει κερδισμενος καποιος οχι.Οπως και να εχει εγω θα εχω παιχνιδομηχανη media server...Αν νικησει το blue ray θα μεινει το ps3 σαν πηγη μεχρι να βγαλει καλα μηχανακια η denon η η marantz στα 600e

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
το νεο σιμπα με 250 ευρω
σε ηχο ειναι κλασεις ανωτερο
δεν κατακρινω τα μηχανακια σου ουτε τα αμφισβητω, ουτε κανενος τα μηχανακια
απλα το ps δεν ειναι επιπεδου των συσκευων σου

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
ακριβεια(οχι ακριβια): προσδιοριστικος ορος ποσοστου επιτευξης στοχου.
ψυχιατρος: ιατρικη ειδικευση σε θεματα ψυχοπαθολογιας
πασχω: κατασταση κατα την οποια ασθενω/ταλαιπωρουμαι απο ασθενεια/δυσαρεστη κατασταση
argi: δεν εχει καταχωρηθει. πιστευεται οτι ειναι κατασταση ή οντοτητα που προσβαλλει την υπαρξη αλλων οντοτητων προκαλλοντας εντονο αποπροσανατολισμο με αποτελεσμα την απωλλεια στοχου και την καθυστερηση.

στη συγκεκριμενη περιπτωση:
1. στοχος: εντοπισμος καταλληλου Blu-Ray player για τον Σ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ.
2. προβλημα: τo συστημα προσβαλλεται απο argi. τα σχολια χρηστων προσπαθουν να αντικρουσουν το argi που θετει ως εσφαλμενο στοχο το hd-dvd. λαθος στοχος εχει ως αποτελεσμα την argiπορια...
3. λυση: πληρης αδιαφορια και καμια προσπαθεια για να αντικρουστουν τα σχολια του argi που δεν εχουν σχεση με το θεμα. καθε τετοια προσπαθεια θα εχει ως αποτελεσμα περαιτερω απομακρυνση απο το στοχο και argiπορια. αν το συστημα εξακολουθει να argi format on argi and reboot
αν θες εχω μεσω στο χαρδαβελα η αν θες κατι σε γιουρι γκελερ αυτα ελεγε και ο ηρακλης και εγινε τσιμεντο

Reaction score
7
μπα οι ντοματες ειναι πιο ακριβες απο τις ψυκτρες του eichmann
δεν εχεις δει ποσα σου φευγουν σε ντοματες
γιαυτο δεν εχεις λεφτα για ps4
PS4; χχχμμμ...καινούριο; Να υποθέσω έχει επίχρυσα βύσματα και DACs Burr Brown, Wolfson και ΑΚΜ για τα μπρός τα πίσω και το Center/Sub αντίστοιχα;

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
βεβαιως και την επιμελια του εξωφυλλου ανελαβε ο jo
οχι χρυσαφια ο αστραλος μονο ασημι και τελουριο χαλκο

Attachments

• 3,1 KB Προβολές: 14

Reaction score
1
αν θες εχω μεσω στο χαρδαβελα η αν θες κατι σε γιουρι γκελερ αυτα ελεγε και ο ηρακλης και εγινε τσιμεντο
παω Θεσσαλονικη μεσω Λαμιας
εχω μεσο στο Χαρδαβελλα.

Reaction score
11
Δεν υπάρχει hd στην Ελλάδα ...
Τι 30 , τι 40 , τι 50....που λέει και η ταινία..
Αν θέλεις hd ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ από το εξωτερικό ή ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ από internet...
Είναι άκυρος ο συσχετισμός των ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ τίτλων με το συμπέρασμα του "πιό format θα επικρατήσει"..
Αν αγοράσω από το εξωτερικό, θα έχουν ελληνικούς υπότιτλους;

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Επιλογή Blu-Ray player

Αν αγοράσω από το εξωτερικό, θα έχουν ελληνικούς υπότιτλους;
Θα δεις πρωτα εδω μεσα ποια ταινια θες και πως την βαθμολογουνε τα παιδια και εδω θα δεις εαν εχουνε Ελληνικους υποτιτλους.Αλλιως απο το μαγαζι που θα παραγειλεις ο τιτλος θα γραφει εαν εχει Ελληνικους υποτιτλους:cool_4:

Reaction score
0

το νεο σιμπα με 250 ευρω
σε ηχο ειναι κλασεις ανωτερο
δεν κατακρινω τα μηχανακια σου ουτε τα αμφισβητω, ουτε κανενος τα μηχανακια
απλα το ps δεν ειναι επιπεδου των συσκευων σου
Ενταξει...Διαφωνουμε λιγο αλλα δεν πειραζει.Ας πεσουνε οι τονοι λιγο ωρε παλικαρια...Γιατι απο ερωτηση για πηγη καταντησε να γινεται του forum εδω μεσα:happy_4:

Reaction score
11
Εεεπ, σταματήστε να μαλώνετε και πείτε ποιον player να πάρω γιατί ο DILA θέλει τροφή HD να φάει.

Reaction score
14
Θωμά , ελάχιστα έχουν..Απο hd-dvd μόνο το King Kong και από bluray ότι κυκλοφορεί στην Ελλάδα και 5-6 τίτλοι ακόμη που θα κυκλοφορήσουν και στην Ελλάδα..
Πίκρα σε αυτό τον τομέα...
Από την άλλη οι τιμές από Αμερική είναι super!!
Αλλά στα bluray υπάρχει region encoding σε πολλά και στο hd-dvd είναι όλα region FREE ...
Κατάλογος για το ποιά bluray παίζουν πού , εδώ..
http://bluray.liesinc.net/

Reaction score
11
Θωμά , ελάχιστα έχουν..Απο hd-dvd μόνο το King Kong και από bluray ότι κυκλοφορεί στην Ελλάδα και 5-6 τίτλοι ακόμη που θα κυκλοφορήσουν και στην Ελλάδα..
Πίκρα σε αυτό τον τομέα...
Από την άλλη οι τιμές από Αμερική είναι super!!
Αλλά στα bluray υπάρχει region encoding σε πολλά και στο hd-dvd είναι όλα region FREE ...
Κατάλογος για το ποιά bluray παίζουν πού , εδώ..
http://bluray.liesinc.net/
Αυτός είσαι giorgio.
Ωραίος.
Δεν μου εμφανίζει τις φατσούλες γμτ μου

Reaction score
0

Εεεπ, σταματήστε να μαλώνετε και πείτε ποιον player να πάρω γιατί ο DILA θέλει τροφή HD να φάει.
Εγώ έχω Toshiba HD-E1 και PS3.........:cool_1:
Από blu-ray θα σου πρότεινα τα Sony PS3 και Samsung BD-P1400 και από hd-dvd ένα από τα 2 καινούργια HD-EP30 και HD-EP35..........το δεύτερο μάλιστα έχει και έξοδο για DTS HD Master Audio..........κανένα άλλο δεν έχει μέχρι στιγμής......ούτε blu-ray ούτε hd-dvd........:happy_4:

Reaction score
1
και εγω πιστευω πως το PS3 ειναι η πιο καλη αγορα για Blu-ray player. φτηνο και ακομα και αν το format χασει, ως κονσολα θα ειναι εδω και θα δερνει. ασε που αναβαθμιζεται συνεχεια με νεα firmware και εχει φοβερο upsaling στα dvd.

Reaction score
11
Χμ.. το PS3 το απορρίπτω γιατί δεν πρόκειται να παίξω ποτέ παιχνίδια.Θα μου πεις έχει και άλλα χαρίσματα αλλά....... δεν. (τι να κάνω γούστα είναι αυτά).
Από HD και αυτό το απορρίπτω αφού δεν υπάρχουν τίτλοι. Εκτός και άν βλέπω κάθε μέρα τον king kong, αλλά........ μάλλον όχι.
Μπροστά μου τώρα έχω τον ήχο και διάβαζα για το Sharp Aquos BD-HP20S καλά πράγματα γράφει.
Τί λέτε;

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69977495&product=1034448

Reaction score
14
Aν περιμένεις να δεις με ελληνικούς υπότιτλους ξέχνα το για τώρα...
Από αυτές που κυκλοφορούν άντε να σου αρέσουν οι 10..
Είναι μονόδρομος τότε για σένα το download και μετά να βάζεις και υπότιτλους...

Reaction score
11
Ξέρω τους είδα. Οι περισσότεροι είναι για τα μπάζα.
Όσο για το άλλο που προτείνεις πώς μπορεί να γίνει;
Δεν πρέπει να αγοράσω και έναν ντράιβερ blu ray για τον υπολογιστή; Που θα το γράψω;

Reaction score
0

Χμ.. το PS3 το απορρίπτω γιατί δεν πρόκειται να παίξω ποτέ παιχνίδια.Θα μου πεις έχει και άλλα χαρίσματα αλλά....... δεν. (τι να κάνω γούστα είναι αυτά).
Από HD και αυτό το απορρίπτω αφού δεν υπάρχουν τίτλοι. Εκτός και άν βλέπω κάθε μέρα τον king kong, αλλά........ μάλλον όχι.
Μπροστά μου τώρα έχω τον ήχο και διάβαζα για το Sharp Aquos BD-HP20S καλά πράγματα γράφει.
Τί λέτε;

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69977495&product=1034448
Αφού ξέγραψες ήδη το hd-dvd πάμε κατευθείαν στο blu-ray.........δεν χρειάζεται να είσαι gamer για να πάρεις το PS3.......κι εγώ για τις ταινίες το πήρα.......άσε που αναβαθμίζεται συνέχεια.......τώρα αν θες αποκλειστικά standalone είναι άλλο θέμα.......όντως το Sharp είναι κορυφαίο μηχανάκι, ειδικά για τα λεφτά του.....πώς και το ξέχασα πριν?.....:crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1:

Reaction score
14
Όχι..δεν χρειάζεσαι καν bluray ή hd-dvd players...Χρειάζεσαι ένα δυνατό pc με καλή κάρτα..Εγώ δεν ξέρω και πολλά από αυτά όμως....
Κάποιος ,να βοηθήσει??:happy_9:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis